تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 752 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزیز من خودم clip plus دارم . من بندرعباس هستم و حالا حالا ها قصد ندارم بیان تهران . قصدم فقط خرید headphone و amp هست که دنبال بهترین گزینه ها هستم تا قیمت 250 دلار . چه تو ایران باشه چه نباشه ! فقط میخوام تا این رنج بهترین باشه . اگر بود و دسترسی بهش داشتم که می گیرم اگرم نداشتم خوب میگم از اونور بیارن دیگه . چاره ی دیگه ای که نیست .

من iem میخوام . مگه akg مدل iem مطرح هم داره ؟
    Last edited by mehrdad_ati; 27-02-2011 at 21:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام دوستان .

یه مشورتی میخواستم ازتون بگیرم .

من الان headphone ای که استفاده میکنم sony mdr -xb500 هست که یه مدل 40 اهمیه و من 80 تومن از پایتخت تهیه کردمش . هرجی گشتم سنهایزر یا shure نبود .

من player ام sansa clip plus هست و این هدست غول آسا (از لحاظ سایز) بهش نمیاد و تو خیابون حس خوبی ندارم وقتی این تو گوشمه ! مخصوصا اینکه خودم هم خیلی ریزه میزه ام

حالا میخوام یه ست کوچولو بخرم که به clip بیاد ! و توجه کسی هم جلب نشه . ماکزیمم هزینم 250 هست و قصد دارم ا این سایتهایی که از آمازون میارن ایران سفارش بدم . خودم نظرم رو ie 7 هست که برام حدود 200 در میاد تا از آلمان برسه دستم . شما تا 160 دلار گزینه های خوب رو بگید تا من رو اونها هم فکر کنم (160 دلار برسه دستم میشه همون 200-250)

البته فکر کردم حالا که دارم از آمازون میگریم یه دفعه یه آمپم بگیرم چون من ندیدن تا حالا ایران آمپ کسی داشته باشه . پس لطفا یه آمپ جمع و جور که به clip بیاد هم معرفی کنید زیاد هم گرون نباشه چون بلاخره ممکنه گمرک هم بخوره .

راستی کسی میدونه این سایت ها چند روزه تحویل میدند کالا رو ؟ خودشون میگن 10-20 اما خوب اعتمادی نیست . کسی خرید کرده از این روش ؟

راستی مدلی مثل ie 7 از xb500 خودم صداش بهتره دیگه ؟ اگر بهتر نیست که کلا بیخیال

ممنون پیشاپیش از راهنماییتون . راستی این نمایندگی سنهایزر هم زنگ زدم گفت سری ie نداریم :(( . البته خوب الان نیازی نیست دیگه حتما سنهایزر باشه . هرچی که بهتر باشه میگیرم

ویرایش :

اااااااااااا یادم رفته بود که الان نزدیک عیده !!!!!!!! پس بودجم میره بالا !

اقا شما پست قبلی رو که میخونید هم برای 160-170 دلار یه چند تا پیشنهاد بدید هم برای رنج قیمتی ie 8 یعنی حدود 300 دلار .

بازم ممنون .
    عزیز من خودم clip plus دارم . من بندرعباس هستم و حالا حالا ها قصد ندارم بیان تهران . قصدم فقط خرید headphone و amp هست که دنبال بهترین گزینه ها هستم تا قیمت 250 دلار . چه تو ایران باشه چه نباشه ! فقط میخوام تا این رنج بهترین باشه . اگر بود و دسترسی بهش داشتم که می گیرم اگرم نداشتم خوب میگم از اونور بیارن دیگه . چاره ی دیگه ای که نیست .

من iem میخوام . مگه akg مدل iem مطرح هم داره ؟

عزیز چند صفحه ی قبل رو بخون....در مورد رنج قیمتیه ie8 نوشتم.

هدفونه UE Fi Eb و UE Fi 10 گزینه های مناسبی هستن تو رنج قیمتیه بین 100-200 ...

سونی Ex500 هم مورد مناسبی هست.

اینایی که بهت گفتمو جوابه خودشونو پس دادن..

بستگی هم داره چه نوع موسیقیی گوش میدی و مد نظرت چیه...

نظر بقیه ی اساتیدم بپرس

موفق باش.

3. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بیشتر موسقی های سبک گوش میدم مثل :

trance - pop - rap به ندرت پیش میاد برم سراغ سبکهای مثل hard metal و کلا موسیقی الکترونیک سنگین خیلی کم گوش میدم .

خوب این گزینه هایی که شما فرمودید و خودتون به ie8 ترجیح میدید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ارزون ترین مدل over ear از برند beats by dre که توی تهران موجوده چنده وچیه؟. ممنون
    Last edited by m64m64; 28-02-2011 at 08:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

دوستان ارزون ترین مدل over ear از برند beats by dre که توی تهران موجوده چنده وچیه؟. ممنون
    به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون بیشتره پولشو برا اسمش میدی و اصلا پوله کیفیتشو نمیدی....
    همیشه یه پلی بین احساساتت با مغزت بزن....

مگه نمیخوای مئوزیک leave that Boy Alohne رو با کیفیت گوش بدی؟
    اینطور eminem هم راضی نمیشه پولتو بندازی دوور

trance - pop - rap به ندرت پیش میاد برم سراغ سبکهای مثل hard metal و کلا موسیقی الکترونیک سنگین خیلی کم گوش میدم .

عزیز سبکهت با هم نمیخونن!!

برا rap یه باس مطلوب مد نظره ولی pop بیشتر کیفیت و احساسی رو که بهت میده!

ie8 باس خوبی داره ولی عالی نیست!

امیدوارم توضیحاتمو تو صفحه های قبل خونده باشی....

در کل بهت sony Ex700 رو پیشنهاد میکنم..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:18. دليل: پست متوالی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام من يه هدست خوب واسه بازی ميخوام فقط هم کانتر بازی ميکنم اگه لطف کنين کمک کنين ممنون ميشم
    تا 20 يا 25 تومان ميخوام
    اگه sony باشه که بهتر تو بازی صدا خوب بده
    ممنون :Xx

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مدل solo هست دوست من قیمت دقیق ندارم ولی کمتر از 150 تومن نیست ...
    solo HD هم هست که هر دوشون تو پایتخت هست .. .
    در مورد اینکه هم چرا قیمت هدفون های این برند تو ماه گذشته بالا رفته به این دلیل هست که جنس و کیفیت ساخت بدنه بهتر شده و مقاوم تر شده برای مثال همین solo HD ...

این مدل به نظرم واقعا خوبه :

EX300 از سونی یک earphone که in ear هست .. .
    در ضمن تو ترنس و رپ 2 عامل base واقعا مهم هستند که خوب این ایرفون base واقعا عالی دار + تفکیک پذیری خوب
    ترنس که یکی از زیر شاخه های EDM هست - در مورد سبک پاپ هم نمیدونم شما معمولا چه زیر شاخه ای از اون
    رو گوش میدید وگرنه مدل دیگه ای رو بهتون پیشنهاد میکردم ! ...

به طور کلی این ایرفون برای سبک EDM و اکثر زیر شاخه هاش واقعا خوب هست ...
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:16. دليل: پست متوالی

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S L R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تا سقف این 2 قیمتی که میدم بهترین earphoneکه in ear باشه چیه(از همه لحاظ)
    اول تا قیمت 50 هزار تومن
    دوم هم تا 100 هزار تومن
    (اگر مهمه باید بگم که سبک راک و متال بیشتر گوش داده میشه)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل solo هست دوست من قیمت دقیق ندارم ولی کمتر از 150 تومن نیست ...
    solo HD هم هست که هر دوشون تو پایتخت هست .. .
    در مورد اینکه هم چرا قیمت هدفون های این برند تو ماه گذشته بالا رفته به این دلیل هست که جنس و کیفیت ساخت بدنه بهتر شده و مقاوم تر شده برای مثال همین solo HD ...
    سلام دوست گرامی
    مدل solo قیمتش نباید کمتر از 200 هزار تومن باشه اگه بود به اصل بودنش شک کنید چون به احتمال زیاد fake هست. من از مدل solo hd استفاده میکردم اما ازم دزدیدنش!
    اون دوستمون بهتره بیشتر هزینه کنه و مدل solo hd رو بخره چون تو این مدل صدا نسبت به مدل سولو اصلاح شده مخصوصا تا حدود زیادی بیس دیگه muddy صدا نمیده.

دوست خوبم a.z.p.z لطف میکنید یه منبع از این صحبتتون بفرمایید چون من نه متوجه افزایش قیمت و نه تغییر در جنس و کیفیت این محصولات در جایی شدم!

راستی گفتید پایتخت... یه فروشگاه هست که مدل های fake این برند یعنی Monster Beats By Dr Dre رو میفروشه... در مورد این ادعام هم باید بگم که تحقیق کردم تو اینترنت در مورد تفاوت مدل اصل با fake چند تا از مدل هاش و بعد رفتم تو اون یکی از فروشگاه های پایتخت که هدفون های beats رو میفروخت و متوجه شدم که fake میفروشن مثلا یکی از تفاوت ها این هست که عکس Dr Dre در بقل جعبه هدفون solo یا solo hd یا حتی studio در مدل اصل کاملا واضح و روشن هست ولی در مورد مدل fake اون عکس تیره تر هستش و با کنتراست پایین!
    دوستان بهتره مواظب باشین چون جلوی چشم من مدل solo hd رو 300 تومن تو پاچه یه بنده خدایی کرد فروشنده!
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:16. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از نظر دوستان خوب این ex 700 رو به ie8 ترجیح میدید ؟ قیمتش چقدره ؟ ایران گیر میاد یا باید بگم بیارن ؟ اگه گیر میاد کجا گیر میاد ؟ در مورد اون ex300 چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •