من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودن
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی![]()
من از سوال شما تعجب می کنم قبلا هم پرسیده بودین بچه ها جواب داده بودن
کاری نداره شما یه دکمه مثلا دکمه ی نارنجی واکمن رو بزن..چه می دونم دکمه ی کنار گوشیه مخصوص اهنگ رو بزن....ساعت میاد...به قول مهدی به همین خوشمزگی![]()
عزیزم فکر میکنی این و نمیدونستم
من می خوام که همیشه باشه مثل w800 و k750 و k510 و k300 و ..............................
می خوام که رو صفحه باشه همیشه مثل گوشی های بالا
گوشی های بالا تو قسمت Screen saver شون این گزینه رو داره که ساعت رو روی صفحه نمایش بده من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟
من میخوام این گزینه رو به w810 اضافه کنم چطوری؟
با سلام و خسته نباشید
من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم
عاجرانه در خواست کمک دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام.یه سوال.من می خوام یک گوشی w810 بخرم.قضیه این چینی یا مالزیایی چیه ؟! یکی میگه چینی اصله یکی می گه مالزی.
نميخام بترسونمت
لي شايد ميخاد فلش گوشيت بپره
مال من كه اينطوري شد و سخون الانم تا دلت بخادبرا تعميرش پول ميخان
نميدونم چيكارش كنم
ايشالا كه اينطوري نشه
همشون يك جنس هستن فرقي ندارن
توليد يك كشور شرط نيست شرط مارك جنس هست
الان نصف سي ژي يو هاي دنيا در چين توليد ميشه![]()
این که می گن یک کد رو باید وارد کنی و این کد باید با کدی رو که روی باتری گوشی و ... هست برابر باشه تا بفهمی گوشی اصله یا نه چیه؟!
راستی به نظر شما قاب مشکی زیباتره یا سفید؟![]()
آقا کسی نبود جواب ما را بده
(من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم)
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
شاد باشید![]()
والله من یادمه...اولین پستی که دادم وقتی بود که کل صفحات تاپیک ها رو مو به مو خونده بودم...دوستان زحمت نمی دن 4 صفحه اون طرف تر رو بخونن...اگه جوابشون تو صفحه ی قبل هم باشه ندید دوباره می پرسن
این سوال بالای هزار بار پرسیده شده!!!خواستی عین 1000 بار رو واست نشون میدم!!!!![]()
![]()
بفرما اقا هر چی اطلاعات اولیه می خواهی اینجاست..چی بگم دیگه والله:
هر چند دوباره می گم...اون کد روی باطری نیست زیر باطریه...کدشم*#06# هست...فهمیدن بقیه مسائلم زحمتش پای شما..زحمتش به باز کردن چند صفحه و مطالعشون بر می گرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)