تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 257 از 328 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پختگی دختران بزرگ‌تر یکی دیگر از دلایل تمایل پسران برای ازدواج با آنان است، چرا که اگر دختر چهار پنج سال بزرگ‌تر باشد، بالغ‌تر و به هیجانات خود مسلط‌تر است و بهتر می‌تواند چالش‌ها را مدیریت کند. همین امر افزایش اعتماد پسر به او را در پی دارد.
    چنین تصوری غلطه. اینکه شما فکر میکنین سن معیار بالغ بودن و تسلط به هیجاناته درست نیست. چطور چنین فکری نمیتونه نسبت به تفاوت سنی 10 ساله یا 20 ساله در شما شکل بگیره؟ با این تحلیل شما میشه به این نتیجه رسید کسی که 10 سال از شما بزرگتره بالغ تر و دارای تسلط بیشتری به هیجانات خودشه پس بهتره.
    این تمایل یک تمایل مقطعی در پسران نسبت به دختران با سن بالاتره که با بلوغ اجتماعی خودتون از بین خواهد رفت و به سمت این تفکر مایل خواهد شد که بجای معیار قرار دادن سن برای یافتن انسان بالغ تر به معیارهای بهتری برای ارزش گذاری بلوغ فکری و هیجانی برسین.
    تجربه های کم در ارتباط با جنس مخالف چنین ذهنیتی ایجاد میکنن اما با گذشت زمان این دیدگاه در شما تغییر خواهد کرد.

2. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چنین تصوری غلطه. اینکه شما فکر میکنین سن معیار بالغ بودن و تسلط به هیجاناته درست نیست. چطور چنین فکری نمیتونه نسبت به تفاوت سنی 10 ساله یا 20 ساله در شما شکل بگیره؟ با این تحلیل شما میشه به این نتیجه رسید کسی که 10 سال از شما بزرگتره بالغ تر و دارای تسلط بیشتری به هیجانات خودشه پس بهتره.
    این تمایل یک تمایل مقطعی در پسران نسبت به دختران با سن بالاتره که با بلوغ اجتماعی خودتون از بین خواهد رفت و به سمت این تفکر مایل خواهد شد که بجای معیار قرار دادن سن برای یافتن انسان بالغ تر به معیارهای بهتری برای ارزش گذاری بلوغ فکری و هیجانی برسین.
    تجربه های کم در ارتباط با جنس مخالف چنین ذهنیتی ایجاد میکنن اما با گذشت زمان این دیدگاه در شما تغییر خواهد کرد.
    ببنید از نظر من بستگی به شخص دارد.
    یعنی من خودم شخصا با کارهایی که هم سن های خودم (تقریبا خیلی هاشون ) انجام میدن یا دختر و پسرهای کوچک تر من انجام میدهند ، اصلا روحیه ام سازگاری نداره..یعنی یک سری کارها و هیجاناتی رو دارند که من راستش ندارم..
    من بیشتر کارهایی دوست دارم انجام بدم که افرادی با پنج سال بزرگ تر از من انجام میدهند.
    آهنگ هایی گوش میدم که افراد پنج سال بزرگ تر از من گوش می دهند.
    من یادمه یکی از دوستان یک سری میگفت هر وقت تورو دیدم تو جمعی که هستی همه بزرگتر از خودت هستند...
    برای همین شخصا دختر سه-چهار سال بزرگ تر من باشه، خیلی راحت تر هستم باهاش..اون کارهایی رو انجام میده و فکر هایی هست که من دارم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید فکر به هم بخونه...باید حرف هم رو بفهمید، باید همیدیگه رو دوست داشت..حالا یکمی سن این ور و اون ور ..مهم هست؟
    من به نظرم دختر تا چهار سال بزرگتر هم مانعی ندارع

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببنید از نظر من بستگی به شخص دارد.
    یعنی من خودم شخصا با کارهایی که هم سن های خودم (تقریبا خیلی هاشون ) انجام میدن یا دختر و پسرهای کوچک تر من انجام میدهند ، اصلا روحیه ام سازگاری نداره..یعنی یک سری کارها و هیجاناتی رو دارند که من راستش ندارم..
    من بیشتر کارهایی دوست دارم انجام بدم که افرادی با پنج سال بزرگ تر از من انجام میدهند.
    آهنگ هایی گوش میدم که افراد پنج سال بزرگ تر از من گوش می دهند.
    من یادمه یکی از دوستان یک سری میگفت هر وقت تورو دیدم تو جمعی که هستی همه بزرگتر از خودت هستند...
    برای همین شخصا دختر سه-چهار سال بزرگ تر من باشه، خیلی راحت تر هستم باهاش..اون کارهایی رو انجام میده و فکر هایی هست که من دارم...
    باید فکر به هم بخونه...باید حرف هم رو بفهمید، باید همیدیگه رو دوست داشت..حالا یکمی سن این ور و اون ور ..مهم هست؟
    من به نظرم دختر تا چهار سال بزرگتر هم مانعی ندارع
    این که رابطه ی شما با دختری بزرگتر باشه مانعی نداره مشخصا و کاملا بستگی به نظر خودتون داره و اشتباه هم نیست ولی اینکه شما بگین من با دختران فلان رده ی سنی نمیتونم ارتباط برقرار کنم چون پخته نیستن جمله ی اشتباهیه.
    ذهنیت درست یعنی اینکه شما بدونین یه آدم بالغ و پخته رو میتونین تو هر سنی پیدا کنین ولی ترجیح شما اینه که از خودتون بزرگتر باشه نه اینکه به این علت که فکر میکنین تمام دختران بالغ و پخته از شما بزرگترن سراغ دختری با سن بالاتر از خودتون برین.
    این دو تا خیلی باهم فرق دارن.

6. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

پختگی دختران بزرگ‌تر یکی دیگر از دلایل تمایل پسران برای ازدواج با آنان است، چرا که اگر دختر چهار پنج سال بزرگ‌تر باشد، بالغ‌تر و به هیجانات خود مسلط‌تر است و بهتر می‌تواند چالش‌ها را مدیریت کند. همین امر افزایش اعتماد پسر به او را در پی دارد.
    اگر تمایل شما برای ازدواج با دختر بزرگتر از خودتون بخاطر طبیعت و علاقتون به ارتباط با بزرگتر از خودتون هست اشکالی نداره و یک مساله شخصی هست، اما اگر این تمایل شما صرفا بخاطر اینه که فکر میکنید بزرگتر پخته تر هست نظر من اینه که تصمیم پر ریسکی دارید میگیرید، که شاید بعدها پشیمون بشین ... چن سال دیگه می بینید دوستاتون همسراشون همه کوچکتر، جوانتر و طبیعتن شادابتر از همسر شما هستن، احتمال داره همسر بزرگتر در تصمیم گیری ها چندان بنظر شما بها نده، بخاطر سن پایین تر، از طرف دیگه تو جامعه ما این جور وصلت ها چندان مورد پذیرش نیس و ممکنه شما مجبور به دروغ گفتن بشید و ...
    Last edited by AMHSIN; 16-12-2016 at 01:25.

8. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود من به یک خانمی گفتم که بهشون علاقه دارم و اوشون هم گفت خیر..و علاقه ای ندارند. راستش از وقتی که گفته نه، همش فک میکنم زشت هستم. یعنی میرم تو آینه خودم میبینم. میگم پشم هات فلان هست..کله ات فلان جور هست..این مدل موهات.. بعد میگم با این قیافه معلومه باید بگه نه اعتماد به نفسم خیلی کم شده

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض در ابراز علاقه عجول نباشید . وقت بسیار هست .

درود من به یک خانمی گفتم که بهشون علاقه دارم و اوشون هم گفت خیر..و علاقه ای ندارند. راستش از وقتی که گفته نه، همش فک میکنم زشت هستم. یعنی میرم تو آینه خودم میبینم. میگم پشم هات فلان هست..کله ات فلان جور هست..این مدل موهات.. بعد میگم با این قیافه معلومه باید بگه نه اعتماد به نفسم خیلی کم شده
    سلام
    هر عقیده و افکاری که داشته باشین , هر تیپ و قیافه ای هم داشته باشین , همیشه عده ای هستند که ازتون خوششون میاد و عده ای هم هستند که ازتون خوششون نمیاد
    ظاهراً شما عجله کردین در این موضوع
    اول باید از زبانِ چشم استفاده کنین تا پی ببرین که به شما علاقه ای دارند یا نه
    چشمها حرف میزنه . نگاه طولانی نشانه ی توجه داشتن هست . اگر با لبخند هم همراه باشه علامتِ بزرگتری هست
    اما گاهی شرم و حیا و کم رویی باعث میشه نگاه طولانی انجام نشه پس نباید به بار اول و دوم و سوم اعتماد کنین
    باید فرصت بدین تا کم رویی تا حدی از بین بره
    ======================================
    گاهی هم طرف مقابل اول عجله میکنه و با نگاه و لبخند ابراز علاقه میکنه اما وقتی اطلاعات بیشتر به دست بیاره علاقه اش از بین میره یعنی ظاهر رو پسندیده اما باطن رو نپسندیده . باید عادی بگیرین این چیزها رو . take it easy .
    به هر حال سؤالِ مستقیم در مورد علاقمند بودن رو باید بعد از مدتها ارتباط چشمی و کلامی انجام بدین اون هم اگر ارتباط چشمی همراه با لبخند دائماً انجام میشه . گاهی حرفهای غیر مستقیم هم خوبه برای پی بردن به احساسات طرف مقابل .
    مثلاً بعد از مدتی تماس چشمی و لبخند و حرفهای عادی , بگین یه نفر هست از یه خانوم خوب و نارنین خوشش میاد اما میترسه ابراز علاقه کنه ناراحت بشه . ببینین عکس العملشون چیه . بهتره در مکان عمومی این رو بگین اما کسی نشنوه این حرفها رو .
    اگر بعد از بارها تلاش برای برقراری ارتباطِ دوستانه ی چشمی توأم با لبخند دیدین که جواب طرف مقابل منفی هست , این یعنی که شما شخص اشتباه رو زیر نظر گرفتین و شما براش جذاب نیستین . فقط همین . باید فراموشش کنین یا حداقل تا تغییر عقیده اش هیچ حرفی در مورد ارتباط نزنین
    خلاصه قدم اول خواندن افکار از حالتِ چشمها و نگاهها هست و سپس نگاههای توأم با لبخند
    =======================================
    در یوتیوب کلیپهایی هست که طرف بدون انجام مقدّماتِ لازم یهو زانو میزنه و تقاضای ازدواج میکنه اما سیلی میخوره از خانوم یا گیتار رو میکوبه توی سرش
    علتش طی نکردن مراحل هست و پی نبردن به اینکه این خانوم اهل ازدواج نیست و اون رو فقط برای سرگرمی و تفریح میخواد اون هم برای مدتی معین . به زبان عامیانه بهش میگن (معذرت میخوام ) پسرباز . آقایون هم بعضیاشون همینطورند و اهل لذتند از این اون , نه اهل ازدواج و مسئولیت پذیری و تشکیل خانواده
    یکی از علتهای مهمِ کم شدنِ ازدواجها افزایش تعداد این جور خانومها و آقایون هست
    اما یکیشون خیلی بیشتر از دیگری مسئول هست
    ===================================
    احمقانه ترین روش هم استفاده از زور و تهدید هست برای وادار کردنِ یک نفر به دوست داشتن !!!!!
    =================================
    پس وقتی کسی از شما خوشش نیومد در نگاه اول یا بعد از شناختنِ شما , فقط به خودتون بگین این از کسانی هست که با من جور درنمیاد اما ..... اما اگر عیب و ایراد بزرگی دارین که شما عامل به وجود اومدنش هستین پس باید عاقلانه و منصفانه قضاوت کنین که حق داره شما رو دوست نداشته باشه . برید دنبال برطرف کردنِ عیبتون مثل اعتیاد و الکل خوری یا دخانیات یا شغل و درآمد نداشتن و عصبی بودن و بی ادب بودن و بوی بدِ بدن یا دهان و غیره
    آینه چون روی تو بنمود راست , خود شکن آینه شکستن خطاست
    تازه .... مواد مُضرّه ..... پارابن هم نداره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-12-2016 at 22:00. دليل: تصحیح

11. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

این چه حرفیه! زشت هستم یعنی چه! ایشون معیاری داشته که در شما ندیده، اصن شاید پای کسی دیگه درمیونه یا از عشق تجربه بدی داره و هزار دلیل دیگه ... هیچ وقت بخاطر بی محلی کسی خودتون رو اذیت نکنید ... تحویل نگرفت که نگرفت ... اگه قرار باشه بخاطر این مسایل اعتماد بنفستون رو از دست بدید مطمین باشید زندگی بتون سخت میگذره ... همیشه هستن افرادی که از ما خوششون نیاد، در مقابل هم خیلی ها ازمون خوششون میاد .... خودتون رو همونطوری که هستید قبول داشته باشید و در این موارد بجای اینکه طرف مقابل رو بگیرید طرف خودتون رو بگیرید ...

13. 8 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلامانه : یکی از کاربران سلامانه پرسیده‌اند «آیا در دوران نامزدی می‌توان رابطه برقرار کرد یا اینکه برقراری رابطه جنسی در این دوران عوارضی دارد.» دکتر فرشاد نجفی‌پور، روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سلامانه» به این سوال پاسخ می‌دهد. نامزدی خود به خود یک رابطه هست. اگر منظور شما رابطه‌ی جنسی است باید بگویم که رابطه ی صمیمی بین یک مونث و یک مذکر هم خود به خود نوعی از رابطه ی جنسی است. برای اینکه درست بودن یا غلط بودن رابطه ی جنسی را بدانیم باید ابتدا رابطه را بشناسیم و سپس کاربرد سک**س را در رابطه بدانیم. به طور خلاصه باید گفت که اصولا رابطه باید سالم باشد و رابطه ناسالم را نباید ادامه داد. رابطه ی سالم یعنی رابطه‌ای که طرفین احساس می‌کنند برنده شده‌اند و در غیر این صورت ناسالم است. طبعا سوء استفاده و یا احساس آن، نشانگر رابطه ناسالم است.
    از سوی دیگر سک**س، ابزرای است برای عمق دادن به رابطه صمیمانه دو جنس مخالف. پس باید رابطه ای وجود داشته باشد و این رابطه سالم باشد و به عمق نهایی رسیده باشد تا سک**س در آن رابطه کاربرد داشته باشد. نتیجتا با عنایت به موقتی بودن ذات رابطه نامزدی، سک**س نمی‌تواند جایگاهی داشته باشد.

15. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر شرایط ازدواج رو دارید،ازدواج کنید و فرصت رو از دست ندین؛
    منتظر فراهم شدن همه چیز هم نباشید؛سعی کنید از پایه زندگی خودتون رو دو نفره بسازید و پیش بروید؛

البته من طبق تجربه خودم میگم؛نباید از ازدواج ترسید و منتظر ماند؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

17. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •