یعنی چی؟؟ منظورت چیه؟؟
یعنی چی؟؟ منظورت چیه؟؟
منظورم اینه که میخام سیو 100 %بازی رو از طریق فلش داخل ps4 اضافه کنم.
درضمن نمیشه از طریق فلش یا هارد اکسترانال فیلم نگاه کرد؟
سیو که میشه اضافه کرد البته نمیدونم psn گیر میده یا خیر؟؟
فعلا نمیشه از روی هارد فیلم نگاه کرد فقط از طریق نت یا دیسک
24 مارس یعنی سه روز دیگه برای PC میاد؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
14 آپریل میاد
خدا یعنی میشه من gta v بدون مشکل بازی کنم
Fifa 15 ک فقط لگ بود رو سیستم ما
Sent from my C5303
یعنی چی این !؟
بعد از یک هفنه بازی کردن چندتا سوتی بسیار خفن توی بازی دیدم که خواستم نظر شما رو بدونم
۱.میشه چندتا اسلحه بزرگ همراه داشت!!!!!!!کلانش شات گان و..... واقعا بازی که گربه های خیابان رو اینقدر طبیعی طراحی کرده خیلی این تیکه ضایع است (تیر زیادی هم میشه حمل کرد مثلا ۶۰۰ تا)
۲.بازی بنزین نداره و واقعا احساس میشه که کاش داشت..البته پمپ های بنزین سطح شهر و جاده خیلی زیبا طراحی شده
۳.اول شخص بازی اصلا زیبا نیست!!(البته بنظر من) شبیه کانتر ۱۰ سال پیشه!!! اصلا با فارکرای قابل مقایسه نیست
پست صفحه پیش ویرایش سوم شد
.
.
.
ویرایش سوم
۱۴.شرایط بارانی فوق العاده طراحی شده است..مثلا توی خیابانها چاله اب تشکیل میشوند...فک کنم لباس مردم هم تغییر میکند ....اگر سوار هواپیما بشوید پرواز بسیار سخت است
۱۵.دزدین ماشین مدل بالا و پایین فرق دارد مثلا ماشین مدل پایین درشو خودش باز میکنه ولی مدل بالا شیشه شو میشکنه
۱۶.ماموریت های اصلی بسیار داستان زیبا و متنوعی دارند مدت زمان مناسبی هم طول میکشه که توم بشن حدود ۳۰ تا ۴۵ مین
۱۷.اواخر شب و اوایل صب خیابان ها بسیار خلوت میشوند
Last edited by HOJ-JAT; 23-03-2015 at 23:36.
البته به نظرم این 3 موردی که گفتین سوتی نیست و تصمیم سازنده بازی هست، در مورد اسلحه به نظرم قرار نیست بازی شبیه سازی باشه و هدف بازی فان بودن و لذت بردن از بازیه، حسابشو بکنید اگه قرار بود مثل کانتر 2-3 تا اسلحه میداشت چقدر خسته کننده میشد، یکی از کارای خیلی معروف توی کل سری GTA همین به آشوب کشیدن شهر با این اسلحه هاست!
در مورد بنزین یکم موافقم، شاید اگه یه مکانیزم بنزین زدن در مدت زمانهای طولانی قرار میدادن (نه زود به زود) شاید بد نمیشد، البته شاید اینم خسته کننده باشه
اول شخص هم من چون هنوز تجربه نکردم نظری ندارم اما کلا بیس بازی سوم شخصه و صرفا به عنوان یه آپشن به بازی اضافه کردن
هواپیما هم چون تازس برات سخته، تمرین کنی فول میشی
در مورد هواپيما كه نوشتم سخت هست در هواي باراني منظورم هست باد كه مياد كنترل از دستتون كمي خارج ميشه
اگر يك امكاني داشت ميتونستيد همين جوري الكي پرواز كني مثل ي پرنده. بازم ميشد تصميم سازنده بازي؟؟؟
بنظر من اگر فقط يك اسحله بزرگ رو ميشد حمل كرد خيلي جذاب تر ميشد
راستي پليسهاش بسيار قوي هستند اصلا نميتوني شهر رو ب اشوب بكشي در جا ميكشنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)