جمشیدیان بازیکن خوبیه و میتونه فشار روی جباری رو کم کنه...هم بازیساز خوبیه هم شوتزنه وهم قلدر...
جمشیدیان بازیکن خوبیه و میتونه فشار روی جباری رو کم کنه...هم بازیساز خوبیه هم شوتزنه وهم قلدر...
جمشیدیان خوبه و میتونه یه مهر کارامد تو خط هافبکمون باشه
تولدت مبارک هفت مقدس
![]()
خوبببببببب . رسیدیم به روز تولد هفت مقدس فرهاددددددددد مجیدییییییییییی
اسطوره - ستاره - با غیرت - بزرگ ... اصلا هر چیزی که شما بگی در وصف این بشر میگنجه !
امروز تولد کاپیتان همیشه با تعصب تیممونه که میخوام این پست رو به افتخارش بترکونم .
اول یه فلش بک بزنم به پست قبلیم و دوباره افتخاراتش رو اول این پست بنویسم که کامل بشه :
محتوای مخفی: افتخارات
خوب بهتون گفته بودم براتون یه پست ویژه آماده کردم . البته شاید برای شما ویژه نباشه چون تمام این عکسها و کلیپ ها رو شاید دیده باشید اما برای من ویژس چون به صورت خیلی خاص اینارو توی این پست گذاشتم !
تک تک و خط به خط این پست رو خودم نوشتم و حتی یک نقطش کپی از جایی نیست . تمامممم ویدئو کلیپ هایی که گذاشتم رو ابتدا دانلود کردم سپس توی مدیافایر آپلود کردم !! تا هم شما با
سرعت بالاتر دانلود کرده باشید هم اینکه نمیخواستم لینک مستقیمه یه سایت دیگه رو کپی کنم اینجا میخواستم تمامممم کارارو خودم بکنم . حدود 37 تا ویدئو هست که روی هم 467 مگابایت
حجم داره !!! شما حساب کن دانلود و آپلود کردن اینا چقدر وقت و چقدر حجم میبره ! روی اسم تک تک ویدئو ها نام خودم رو هم نوشتم که نگید الکی میگه هااااا . برای عکس ها هم همینطوره .
تک تک عکسا رو گرفتم . و براتون توی آپلود سنتر خود فروم 2 بار آپلود کردم . یه بار با سایز واقعی . یه بار هم ریسایز کردم تا کوچیک شه . عکس کوچیک رو توی پست اصلی قرار دادم که اگر
سرعت دوستان هم کمه راحت ببینن عکس با سایز اصلی رو لینک کردم رو عکس کوچیک که کلیک کنید روش باز میشه ...
تمامممم این کارارو فقط به عشق فرهاد کردم . امروز تولدشه و خواستم اولین کسی باشم که بهش تبریک میگم . ابراسطوره ی آبیها امیدوارم هر جا هستی خوش باشی و به هر چیییییییی میخوای برسی و نمیگم
100 ساله بشی ! هر چند ساله که دلت میخواد بشی . توی بحث فوتبال به حق خودت نرسیدی یا نخواستی که برسی اما ایشاالله توی بحث مربیگری در سطح های خیلی بالا ببینیمت . ما هوادارا هیچ وقت تورو فراموش نمیکنیم
فرهاد مجیدی بازیکنی بی همتا در ایران
به نظر شما محبوبیت چجوری به دست میاد ؟ اینی که شما فقط گل بزنی ؟ یا اینکه جلوی هوادارا تظاهر به تعصب بکنی ؟ یا با دروغ و کلک بخوای برای خودت محبوبیت بخری ؟ نه محبوبیت خیلی پارامتر ها داره که اگه یه بازیکن یه دونشو به تنهایی داشته باشه محبوبیت فوق العاده ای پیدا میکنه و فرهاد تمام اینارو با هم داره !
بی شک فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن ایرانه . دوستان پرسپولیسی با خوندن این مطلب سریع خونشون به جوش نیاد تا آخر حرفم رو بخونن . شماها بارها مقایسه ی استقلال پرسپولیس رو توی نظر سنجیهای تلویزیون یا اینترنت یا شبکه های اجتماعی دیدید . اکثر مواقع پرسپولیس بیشتر آرا جمع میکنه خوب چون یه چیز طبیعیه که ما باید قبول کنیم هواداراشون از ما بیشترن . بهترین بازیکن خارجیه فصل باشه مال پرسپولیس بدترین هم باشه مال ما بهترین باز بیشتر مال اونا رای میاره . توی گل قشنگ سال باشه گل پرسپولیس باشه بیشتر رای میاره کلا همه جوره قرمزها بیشتر آرا جمع میکنن به جز یه مورد !!! وقتی نام هفت مقدس فرهاد مجیدی توی نظر سنجی جا پیدا میکنه جز رتبه ی اول جایی نداره !یعنی یه تناقض به تمام معنا ! یعنی اسم فرهاد به تنهایی بیشتر از استقلال و پرسپولیس هوادار داره !! بارها و بارها شاهد بودیم نمونش هم توی افتخارات نوشتم . توی لیگ دهم بارها نظر سنجی بود استقلال یا پرسپولیس قرمزها بیشتر بودن با 3 4 درصد اختلاف . بعد نظر سنجی بهترین بازیکن بود فرهاد مجیدی و نوری از استقلال پرسپولیس بودن فرهاد با 41 درصد اول شد !! توی سال 89 هم باز اسم فرهاد توی مرد سال فوتبال بود و با 45 درصد اول شد ! توی همین نظر سنجی سایت آمار و ارقام اصلا هرچند الکی باشه . امسال مهدویکیا آخرش شد دوم جهان . فرهاد 2010 شد محبوبترین جهان !!توی برنامه ورزش 2 امسال محبوب ترین بازیکن ایران مجیدی اول شد کریمی دوم ! یعنی خیلی عجیبه اسم استقلال مقابل پرسپولیس همیشه کمتر رای میاره . مزخرفترین بازیکن پرسپولیس توی نظر سنجیا از بهترین بازیکن استقلال بیشتر رای میاره اما اسم فرهاد که باشه با اختلاف 10 درصدی اول میشه همیشه !!!جالبتر اینجاس که امثال مهدویکیا اگه محبوبیت دارن واسه بازیهای ملیشونه . اما فرهاد اصلا بازیه ملی درست حسابی نداره !! همش توی استقلال بوده افتخاراش !!
پس اینجا نتیجه میگیریم محبوبیت فرهاد بی نظیره و فقط مخصوص تیم استقلال نیست . پدر من فوتبالی نیست بارها گفتم . اما هر جا فرهاد توی نظر سنجی باشه رای میده میگم خوب چرا رای میدی میگه فرهاد فرق میکنه !! یا تراکتوریا و سپاهانیا و حتی خود پرسپولیسیا . هر کل کلی که باشه اسم فرهاد رو میذارن کنار آخرش میگن خداییش فرهاد فرق میکنه . حالا میخوام دلیل این محبوبیت فرهاد رو دونه دونه بررسی کنیم ببینیم چه ویژگی هایی داره که اینقدر هوادار برای خودش جمع کرده :
1 : تعصب - غیرت - خون آبی !!
فرهاد مجیدی توی این سن آنچناننن با تعصب و غیرت برای استقلال بازی میکنه که اگه 90 دقیقه بازیه کسل کننده از استقلال ببینی اما فرهاد توی زمین باشه دوست داری 90 دقیقه دیگه بازی ادامه پیدا کنه و حرکت های فرهادو توی زمین ببینی ! توی این سن اینجوری کورس گذاشتن . اینجوری گل زدن . اینجوری برگردون زدن توی هر بازی کار کسی نیست ! وقتی توی زمینه هوادار خیالش راحته با تمام وجودش داره بازی میکنه . پولشو نداده باشن مصدوم باشه هر چیییییی باشه توی زمین مثل یه جوونه 18 ساله داره دوندگی میکنه و هوادار اینو حس میکنه . برای همینه میبریم میگه فرهاد مجیدی میبازیم میگه فرهاد مجیدی و مساوی میکنیم میگه فرهاد مجیدی !! پدرامون تعریف میکنن قدیما توی فوتبال ایران کسی برای پول بازی نمیکرد سر تا سر یک تیم تعصب و غیرت بود . اما الان توی هر 3 تا تیم 1 بازیکن پیدا میکنی واقعا به تیمش غیرت داشته باشه . این یکی از دلایل محبوبیت فرهاده ...
2 : در ایران لباس هیچ تیمی به تنم نمیرد :
این جمله ی فرهاد مجیدی و عمل کردن به اون هواداراش رو چند برابر کرده . شاید فقط به تعداد انگشت های یه دست برسن بازیکنایی که توی این دوره فقط و فقط توی یک تیم توی ایران بازی کرده باشن . یکی از دلایل محبوبیت فرهاد اینه که توی ایران فقط و فقط توی استقلال بوده و لباس هیچ تیمی رو تنش نکرده . یعنی غیرت فرهاد و عرق فرهاد رو فقط هوادارای استقلال دیدن نه تیمه دیگه و این حسرت برای بقیه تیما همچنان ادامه دار بوده و هست !
3 : گل زدن مداول در دربیها :
یکی دیگه از دلایل محبوبیت فرهاد گل زدن توی این دربیهای اخیر بوده . فرهاد مجیدی توی این چند ساله اینقدرررر عالی توی دربیها بازی کرد که واقعا یه امید برای هوادارای استقلال و یه کابوس برای تیم رقیب بود . یعنی جوری شده بود که دوستم مسعود ( همون پرسپولیسیه ) سر این بازیه آخر تو استادیوم بود فرهاد اومد زمین زنگ زد گفت محمد جان گله رو خوردیم فکر کنم هههههه ... جدا از گل زدن توی بازیه جام حذفی هم اگه گل نزد یه پنالتی گرفت و بی شک بهترین بازیکن دربیها توی این 3 4 ساله کسی جز فرهاد مجیدی نبوده . شعارهای معروفی هم راجع به تک تک گلاش ساخته شده که خودتون میدونید . این بازیه آخر هم زیر سیبیلی رد کردیم دومین بازیش بود و 20 دقیقه بازی کرد ایشاالله سال دیگه جبران میکنیم ...
4 : حماسه ی 44444444
این یکی از اون موارداس که محبوبیت مجیدی رو نزد هوادارا چند صد برابر کرد . پرسپولیسیا توی کل کل عددی یه 6 میگفتن و ما میموندیم . از لحاظ آماری و جام گرفتن و رنگینک فیفا و جام حذفی و آسیا و بازیهای رو در رو و همه چی ما سرتر بودیما اما این 6 که میگفتن ما هم احتیاج به یه عدد داشتیم تا اینکه بخوایم تاریخچه باشگاه بگیم . اگه 11 نفر نیم قرن پیش 90 دقیقه زحمت کشیدن و یه عدد رو سمبل یه باشگاه کردن فرهاد مجیدی تک نفره فقط و فقط تک نفره توی 4 ثانیه جلوی 96 هزار نفر فحش ناموسی به جون خرید و کاری کرد که تو تاریخ باشگاه استقلال ثبت شد . 4444444444 . عددی بود که فرهاد اونو به تنهایی سمبل ما استقلالیا کرد و گفت این رمزی است بین من و هوادارانم . این کار فرهاد تا همین الان سوژه ی عکس ها و مکان های عمومی و صفحه های اجتماعیه . این کار از دست هر کسی بر نمیاد و فقط فرهاد مجیدی بود که انجامش داد و توی تاریخ ثبت شده . قبل از فرهاد که کسی همچین کاری نکرده بود و بعد از فرهاد هم کسی نمیکنه . اگرم بکنه میگن از فرهاد تقلید کرد . این هم یکی دیگه از دلایل محبوبیت فرهاد
5 : اخلاق - رفتار :
فرهاد مجیدی از جمله خوش اخلاق ترین فوتبالیستهای ایرانیه . در عین این حال جز اون دسته فوتبالیستهای مظلوم فوتبال ما به حساب میاد . بقیه بازیکنا حقشون خورده شه یا از یه چیزی ناراحت باشن سریع مصاحبه میکنن !! علیه سرمربی علیه کادر فنی و تیمو به حاشیه میبرن . علیه کسی هم مصاحبه نکنن بلاخره مصاحبه رو میکنن و ناراحتیشونو به مردم میگن اما فرهاد یه کلام حرف نمیزنه !!! پارسال خیلی خیلی اذیتش کردن چیکار کرد ؟ گذاشت رفت فقط همین ! نه مصاحبه کرد نه حرف زد فقط رفت . بغض توی گلوی آخرین بازیش رو یادمه ! امسال توی 90 روی خط اومد فردوسی پور گفت آقا چی شد پارسال ... سریع گفت راجع به آینده سوال دارید در خدمتم ! یعنی اصلا هیچ حرفی نمیزنه . سالی 1 بار مصاحبه میکنه ... من توی این سن فقط 1 بار دیدم 90 دعوت شده باشه اونم سالی بود که قهرمان شدیم ! اصلا به نیمکت نشینی اعتراض نداره و کلا آروم و ساکته ( البته دوره ی مرفاوی یه حاشیه ی کوچولو به وجود اومد که تقصیر مرفاوی بود سر زمین به بزرگ تیم فحش داد اما یه هفته بعدش با تمام تواضع اومد عذر خواهی کرد از سرمربی و همه چی تموم شد ) این نوع اخلاق فرهاد هم یه دلیل دیگه برای محبوبیتشه ...
6 : خداحافظی از تیم ملی
خداحافظیه فرهاد از تیم ملی هم هرچند به نظر بعضی از اونایی که دوس دار تیم ملی هستن ناخوشایند بود اما نزد هواداری استقلال بازم محبوبیتش رو 2 چندان کرد . توی روزهایی که همه آرزوشونه برای تیم ملی بدرخشند فرهاد آرزوش بود فقط برای استقلال بدرخشه و این جمله ی معروف رو گفت که : بازی در تیم ملی تمرکز من را استقلال به هم میزند همینجا از تمام مردم و مسئولان عذرخواهی میکنم و از تیم ملی خداحافظی میکنم . پرویز مظلومی هم توی کنفرانس خبری کنارش وایساده بود یه نیش خند زد !
7 : تیپ - قیافه - هیکل !!
خوب باید این رو هم قبول کنیم که فرهاد مجیدی خوش تیپ ترین و خوش قیافه ترین بازیکن حال حاضر ایرانه . خوب برای ما پسرا زیاد فرقی نداره ما مد نظرمون بازیه خوبه اما خوب این پتانسیل برای دخترا حرف اول رو میزنه !! این ویژگی فرهاد هم باعث شده نزد جنس مونث محبوبیت خاص پیدا کنه که یه چشمک فرهاد بهشون ممکنه باعث خودکشی کردنشون بشه !!
خوب اینا هم دلایلی بود که من به ذهنم رسید براتون بگم شماها هم میتونید توی پستای تبریکتون دلایل دیگش رو بگید .
حالا میریم سراغ عکس های کاپیتان که چندتاشو براتون گلچین کردم :
قهرمانی با کایپتان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد بارها و بارها در آغوش امیر :
نقاشی فرهاد :
حرکت جدید فرهاد مقابل هواداران :
نظر سنجی امسال خبر آنلاین :
نظر سنجی ورزش از نگاه 2 . محبوب ترین بازیکن ایران :
خاطره انگیزترین خاطره ها :
حرکت معروف فرهاد بعد از گلزنی :
فرهاد یک تنه مقابل عربها :
محبوب ترین بازیکن جهان :
لایی زدن فرهاد به علی کریمی :
فرهاد هنگام ثبت قرار داد :
فرهاد و فرزاد و بازیکن قطری :
ضد حال 96 هزار نفری :
به چه می اندیشی ؟
گلزنی فرهاد بعد از بازی با راه آهن و نشان دادن عدد 4 به هوادارن :
حماسه :
والپیپر فرهاد مجیدی :
خوب حالا میریم سراغ ویدئو کلیپ ها . دوستان شاید بعضیاشون تکراری باشه و قبلا گذاشته باشم اما باز هم دوباره واستون آپلود کردم یعنی لینک قدیمیه نیست !! میخواستم همه ی ویدئو ها رو هم یکجا بذارم . اکثرشون هم با کیفیت بالا هستن ...
این هم ویدئو کامل قهرمانی حدود 8 دقیقه . بالا بردن کاپ قهرمانی روی دستای هفت مقدس :
کلیپ خداحافظی کاپیتان . زمانی که تمام هواداران اشک در چشمانشون بود و همه ناامید بودن . نمیگم بهت خداحافظ ازم رد شی به آسونی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال .بمب فصل نقل و انتقالات و خوشحال کننده ترین خبری که استقلالیها در نقل و انتقالات شنیدن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورود فرهاد مجیدی به زمین در بازی با مس کرمان پس از 1 سال و منفجر شدن سکوها و بلند شدن هوادارا به احترام کاپیتان همین امسال :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین گل کاپیتان مجیدی بعد از بازگشتش به استقلال امسال تو بازی با پیکان که گل سوم رو زد و ورزشگاه منفجر شد قبل از زدن گل هم کاپیتان یه تونل احداث کرد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم گل معروف فرهاد مجیدی به راه آهن که تنها پس از 9 ثانیه ورودش به زمین تور دروازه ی راه آهن رو پاره کرد و عدد 4 رو به هوادارا نشون داد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از نگاه هوادارا . بازی با راه آهن همین امسال که فرهاد 9 ثانیه پس از ورود گل میزنه و کل ورزشگاه منفجر میشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل زیبای فرهاد مجیدی به الشباب در امارات امسال . توی این بازی هم فرهاد بهترین بازیکن زمین شناخته شد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیچی برگردون عالی و خارق العاده ی فرهاد مجیدی در این سن !! بازی با الریان در قطر برای همین امسال که یک پنالتی برامون به ارمغان آورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیچی برگردون عالیه فرهاد مجیدی به داماش گیلان بازی فینال لیگ برتر . حیف که گل نشد !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریبل خارق العاده ی فرهاد مجیدی در بازی با الریان در تهران که در عرض 3 ثانیه 3 نفر رو جا میذاره و یک تونل هم ایجاد میکنه !!! حیف پاسه آخرش اشتباه بود . توی این بازی هم مجیدی بهترین بازیکن زمین اعلام شد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل زیبای فرهاد مجیدی به الریان قطر بازی برگشت امسال تو آزادی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل زیبای فرهاد مجیدی به نفت آبادان امسال با پاس عالیه مجتبی جباری در دقیقه 89 که باعث پیروزیه ما توی بازی شد و فرهاد بعد از این گل رفت سمت هوادارا و با دست اشاره کرد که به عشق شماها توی زمین هستم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای امسال وقتی که از تمرین برمیگرده هوادارا تو کوچه خفتش میکنن و دختره داد میزنه میگه آقا فرهاد عاشقتمممممم و ازش امضا میگیره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل فرهاد مجیدی در دربی 67 که ابتدا اشتباه به نام حسین کاظمی ثبت شد و بعدها مشخص شد ضربه سر رو فرهاد زده و گل به اسم فرهاد نوشته شد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم گل بسیاررررر زیبای فرهاد مجیدی در دربی 68 و احداث تونل شهید حقیقی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم گل بسیار زیبای فرهاد مجیدی در دربی 69 با پاس عالی مجتبی جباری . چه کورسی میذاره کاپیتان 90 دقیقه دوندگی داشته 36 سالش بوده اما توی کورس دقیقه 92 ببین چجوری یه بازیکن 25 ساله رو محو میکنه و با پای غیر تخصصیش زاویه بسته چه گلی میزنه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم دربی 71 هست شوت عالیه میداوودی و ضربه ی بغل پای فرهاد و باز هم باز شدن دروازه ی پرسپولیس به وسیله ی فرهاد مجیدی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم حماسه ی 4 با تو 2 ویدئو . اولی از نگاه شبکه 3 در حین گزارش بازی . دومی به صورت کامل و مصاحبه با فرزاد مجیدی و مهدویکیا و علی کریمی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرهاد مجیدی و خسرو حیدری در برنامه 90 . قهرمانی قبلی تیم استقلال در لیگ برتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین گل فرهاد مجیدی در دیدار با صنعت نفت پارسال قبل از ترک تیم . بغض توی گلوی کاپیتان بعد از گل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل بسیار زیبای فرهاد مجیدی به پیکان 2 سال پیش . به صورت گل کوچیکی این گل رو میزنه توی 2 سانتی متر فضا یه پا 2 پا میزنه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل بسیار زیبای فرهاد مجیدی در جام حذفی به راه آهن با لباس شماره ی 27 !!! مال 5 6 سال پیشه به محض ورودش به زمین از دم نقطه ی کرنر گل میزنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هد زیبای فرهاد مجیدی به سایپا مال چند سال پیشه که شیرزاد از سمت چپ یه سانتر عالی میکنه و فرهاد یه هد خیلی قشنگ میزنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اشک کاپیتان بعد از باخت مقابل پیکان زمان سرمربیگری مرحوم ناصر حجازی :
اینم که گل بسیااااااار زیبای فرهاد به تراکتور بازی رفت پارسال که واقعا عالی بود . روی سانتر عالیه مجتبی جباری و ضربه ی سر فرهاد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم حاشیه ی فرهاد مجیدی با مرفاوی که با خشم هوادارای استقلال همراهه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمجید پرویز برومند گلر سابق استقلال از فرهاد مجیدی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشویق فرهاد مجیدی در بازی رفت سایپا همین امسال :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم گل چکشی و بسیار زیبای فرهاد مجیدی به مس کرمان با پاس سیاوش اکبرپور برای چند سال پیش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم گل خارق العاده و افسانه ایه فرهاد مجیدی به سپاهان 2 سال پیش که اصلا توی فوتبال ما من همچین گلی ندیدم !!! 4 نفر رو در 5 قدمیه همدیگه دریبل میکنه . هر 4 نفر فیکس ملی پوش هستن و آخر هم به رحمتی گلر تیم ملی گل میزنه !! یعنی نصف تیم ملی مقابل فرهاد مجیدی تعظیم کردن و عالیجناب مجیدی نشون داد که چرا به تیم ملی دعوت نشده !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 گل زیبای فرهاد مجیدی به السد در بازی لیگ قهرمانان آسیا مال پارساله که بازی 2 2 مساوی شد هر 2 گلمون هم فرهاد زد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم گل دقیقه 93 فرهاد مجیدی به فجر سپاسی مال چند سال پیشه که صمد مرفاوی سرمربی بود و اشک صمد مرفاوی درومد بعد از این گل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین باری که فرهاد عصبانی شد !! این کلیپ مال سالیه که قهرمان شدیم و هر بازی از فرهاد تست دوپینگ میگرفتن . مصاحبه میکنن باهاش به شدت عصبانیه آخرش میگه من اینقدر خوب بازی میکنم تا چشم همشون در بیاد !! حتما ببینید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوپر گل های فرهاد مجیدی با کیفیت بالا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب کاپیتان بازم میگم تولدت مبارک . خیلی برای استقلال زحمت کشیدی و از جون مایه گذاشتی و این حداقل کاری بود که من به عنوان یه استقلالی توی یه فروم میتونستم انجام بدم ! راستی این پست رو هم عمدا توی اسپویلر نذاشتم چون جاش اونجا نیست باید باز باشه و به اجبار هر کسی میاد متوجه تولد کاپیتان بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: ماجرای این پست
Last edited by Mohammad.F.M; 03-06-2013 at 01:13.
3D-Max,B3HZ@D,Best.Team IR,CATALONIA,charlize,CRIS Joon CR7,D o l f i n,Demon King,desperanish,E.G_band,e.s.e.t,EngineeR EhsaN,ESTEGHLAL 67,Esteghlal_Paydar44,Farzam_Abi,federrer,Gladiator.2013,hojjatinho,hosseincode2008,Iman-Emperatour,Jadda,king of the kings,Layken,Leonard-554,logos,MASTER OC 7,mohammad.asghari,Nasser_ZRE,Pami,pcforlife,saxp,shahin666,sir12011,star trek,T.Eftekhari,t.sunami,titanium_zarin,Vah!d,XENON24,بی باک بی بال
سلام
منم تولد فرهــــــــاد مجیدی رو تبریک می گم و امیدوارم به قولت عمل کنی و تا 40 سالگی برامون بازی کنی و تا 7777777 هم زنده باشی .
محمد جان مرسی از اینکه وقت گذاشتی و زحمت کشیدی![]()
اينم پيام فرهاد تو اينستاگرامش (شب همونروزي كه آدرس اينستاگرامش رو گذاشتم اينجا كل سايت اينستاگرام رو فيلـتر كردن!)
Sending my birthday love and wishes to my family and friends [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد مجیدی,اسطوره بی همتا,از سویی خوشحالم که وارد سی و هشتمین بهار زندگی خود میشوی,از سویی دیگر ناراحت به دلیل اینکه هرچه میگذرد به روز تلخ خداحافظی تو از فوتبال نزدیک تر میشویم,حتی تصورش برایم سخت است که این بازوبند زرد که به تو هیبت میبخشد بر دست کسی غیراز تو ببینم,امیدوارم که بعد خداحافظی همچنان در استقلال باشی,و این آخرین فصل حضورت در تیم زیباترین و خاطره انگیزترین با قهرمانی در جام باشگاه های آسیا باشد.
کلام آخر,عاشقتتتم ای مرد بزرگ؛
30 خرداد ماه قرعه کشی مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار می شود به نظر شما استقلال با کدام تیم رو برو می شود؟
بوریرام تایلند،
اف سی سئول کره جنوبی،
الاهلی عربستان،
الشباب عربستان،
کاشیو ریسول ژاپن،
گوانگژو چین،
لخویا قطر
به بهانه ی آبی شدن آسمان هفتم
اختصاصی آبیته- فاطمه حسینی-نوشتن درباره ی او بهانه نمی خواهد. می شود هر لحظه و هر جا و به هر بهانه ای در موردِ او نوشت. حال فرقی نمی کند به بهانه ی بهترین بازیکن بودن، محبوب ترین بودن، گل زدنش، دست یافتن به یک عنوان یا هر بهانه ی دیگر.
می توان به بهانه ی ستاره بودن، ستاره شدن و یا حتی تولد ستاره هم سخن گفت! یا…! یا حتی به بهانه ی آبی شدن آسمان هفتم!
امروز سیزدهمین روز از خردادماه است! سیزدهی که این بار و بر خلاف تفکرات همگان نحس نیست! سیزده خرداد نحسی خود را با تولد یک ستاره به در می کند و می شود روز طلایی و خوش یمن تقویم آبی من!
سیزده خرداد سالروز تولد جوان جویای نام دیروز، کاپیتان با تجربه ی امروز و اسطوره ی فردای استقلال است. ستاره ی بی چون و چرای استقلال امروز شمع سی و ششم را فوت خواهد کرد و دفتر ۳۶۵ صفحه ای سی و هفتم را باز خواهد کرد.
فرهاد مجیدی از آخرین بازمانده های نسل طلایی فوتبال ماست. همان نسلی که با توپ معجزه می کردند. او همپای جوانان ۲۰ ساله به دنبال توپ می دود و با توپ هنرنمایی می کند.
به پاس بودن، هنرنمایی، محبوبیت، تکنیک، تعصب، اخلاق و خلاقیتش می ایستیم! همیشه پشت او هستیم و او را می ستاییم.
به بهانه ی آبی شدن آسمان هفتم و دیگر هیچ!
Last edited by king of the kings; 03-06-2013 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)