دوستان یه سوال برام پیش اومده :
رئال این پول های هنگفت و از کجا میاره؟
چرا بارسا این خرج ها رو نمیکنه؟ یعنی پولش و ندارن؟
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
رئال این پول های هنگفت و از کجا میاره؟
چرا بارسا این خرج ها رو نمیکنه؟ یعنی پولش و ندارن؟
قهرمانی رو تبریک میگم.قهرمانی لالیگا دستاورد فوق العاده بزرگیه و ارزشش رو وقتی بیشتر متوجه میشیم که از دستش بدیم.مثل فصل گذشته که بابت از دست دادن این قهرمانی خیلی ناراحت بودیم پس الان هم برای به دست آوردنش باید خیلی خوشحال باشیم.
دوستان به نظرم کار تیتو با بارسا خیلی وقته تموم شده.همونطور که پپ یه دوره ی موفق 4 ساله داشت تیتو نهایتا یه دوره ی 4 ماهه داشت. که تو اون 4 ماه بهترین نیم فصل تاریخ لالیگا رو رقم زد.جالب اینجاست که تو اون دوره ی موفق هم بارسا سوپرکاپ رو از دست داد و تو ال کلاسیکوی نوکمپ بازی برده رو نتوست ببره.به نظرم تیتو اصلا برای بارسا مناسب نیست.دلایل زیادی هم برای رفتن تیتو دارم.خودتون بهتر از همه میدونید بارسا مثل زمان پپ دیگه تمرکز دفاعی نداره.از همون بازی هفته ی اول مقابل سوسیداد میشد این تزلزل رو حس کرد.در صورتی که نفرات خط دفاعی همون نفراتی هستن که تو زمان پپ بودن.سال 2010-2011 بارسا تو لالیگا فقط 16 گل خورد! درصورتی که یک نیم فصل آبیدال و پویول رو نداشت ! حالا تیتو با همین نفرات بدترین خط دفاعی نیم قرن اخیر بارسا رو رقم زده! این به نظر من بیشتر به سرمربی مربوط میشه ..ضمن اینکه بارسا تو بازی های بازرگ اصلا عملکرد خوبی تو این سال نداشت.بارسا 6 ال کلاسیکو رو با تیتو تجربه کرد که 3 تاش رو باخت 2 تاش رو مساوی کرد و فقط یکیش رو برد.تنها بردی که تیتو مقابل رئال کسب کرد برمیگرده به بازی رفت سوپرکاپ که بارسا 3-2 برد.اون بازی مدت زمان از رفتن پپ نمیگذشتو هنوز رگه هایی از قدرت پپ در تیم بجا مونده بودد.بازی برگشت که همه دیدن یکی از هم گسیخته ترین ال کلاسیکو های چندسال اخیر رو از بارسا شاهد بودیم.بازی که اگر تیتو کمی خوش شانس نبود احتمالا همان 30 دقیقه ی اول 6 تایی میشد.بازی سوم هم ال کلاسیکوی رفت لالیگا بود که خیلی متوسط بودیم و با خلاقیت مسی 2-2 مساوی کردیم.بازی چهارم هم به نظر من بهترین ال کلاسیکوی تیتو بود که البته خودشون نیویورک تشریف داشتن و تیم یه مساوی 1-1 تو برنابئو گرفت.و اما برسیم به بازی پنجم که سنگین ترین شکست بارسا تو ال کلاسیکو در نوکمپ در 30 سال گذشته بود.یک تیم بی تاکتیک و کاملا قفل که اتفاقا اون بازی شباهت زیادی به بازی 4-0 مقابل بایرن داشت و وقتی تیم 3-0 عقب افتاد تیتو تازه فهمید باید تعویض کنه!نکته ی جالب اینکه اون بازی 3-1 بارسا تقریبا تیم کاملش رو در اختیار داشت.پپ تو 4 سالی که سرمربی بارسا بود فقط 1 بار تیم کاملش رو تو ال کلاسیکو در اختیار داشت.بازی ششم هم که شرم آورترین و فضاحت بار ترین توع باخت بود.باخت به رئال در سانتیاگو برنائویی که پپ تو 4 سال هرگز توش نباخت.اونم رئالی که تقریبا تیم دومش رو به بازی فرستاده بود(تیتو هرگز در برنابئو برنده نشده،پپ هرگز دربرنابئو شکست نخورده)یکی تو 4 سال 2 بار به رئال میبازه یکی دیگه تو 4 روز 2 بار !!
کارنامه ی تیتو در 6 ال کلاسیکو کاملا مشخص هست و نیازی به هیچ گونه توضیحی نیست.
تو چمپیونزلیگ هم کارنامه ی پربار تیتو بر همگان مشخص هست و باز هم نیازی به توضیح اضافی نیست.از همون بازی اول مقابل پاناتینایکُس تا بازی اخیر مقابل بایرن.زمانی که پپ سرمری بارسا بود هیچوقت تو بازی های رفت و برگشت بارسا با اختلاف بیشتر از 1 گل شکست نخورد.تحقیرآمیز ترین باختمون باخت 3-2 به یکی از بهترین اینتر های تاریخ بود اون هم در یک شرایط ناعادلانه و طی کردن یک سفر طولانی و تارخی با اتوبوس از بارسونا تا میلان.خواهشا نگید داوری در باخت به بایرن موثر بود.مقابل اینتر هم ما گل افساید خودریم و 2 پنالتی هم برای بارسا گرفته نشد که قطعا اگر داوری بازی رفت عادلانه بود بارسا بود که به فینال صعود میکرد ولی اگر داوری با زی با بایرن عادلانه بود به نظرم باز هم تغییری تو نتیجه ی بازی ایجاد نمیشد که چرا تفاوت بارسا و بایرن دقیقا همون 7 گل بود چه بسا بیشتر از 7 گل و این تفاوتی بود که خود تیتو ایجاد کرده بود.
من مطمئنم فصل بعد رئال به راحتی تو لالیگا امتیاز نمیده.(دقیقا برعکس این فصل)و بارسا هم اگر بخواد فرم همین امسالش رو تو لالیگا حفظ کنه سرنوشت لیگ به 2 بازی ال لاسیکو وابسته میشه و دوباره لازم نمیدونم بگم بارسا با تیتو چه آمار فضاحت باری و غیر قابل دفاعی تو ال کلاسیکو ها داره.
اومدن دوبارتونو تبریک میگم!قهرمانی رو تبریک میگم.قهرمانی لالیگا دستاورد فوق العاده بزرگیه و ارزشش رو وقتی بیشتر متوجه میشیم که از دستش بدیم.مثل فصل گذشته که بابت از دست دادن این قهرمانی خیلی ناراحت بودیم پس الان هم برای به دست آوردنش باید خیلی خوشحال باشیم.
خوب شما تو قهرمانی اومدین این صحبتارو میگین !
ملاک الکلاسیکو نیست !
توی الکلاسیکو خیلی اتفاقاتی میافته
بارسا مهمترین کاپ رو گرفت و این هم برای تیتو بسیار عالی هست
شما یه جوری میگی انگار رفته کنار ساحل و تیمو ول کردهالبته خودشون نیویورک تشریف داشتن و تیم یه مساوی 1-1 تو برنابئو گرفت.
شما بیماری سرطان میدونی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما همه باختارو گفتی که چنتا از باختای بارسا در عدم حضور تیتو و خیلی از مصدومین بوده ولی برد شیرین 4-0 میلان رو که تیتو (نیویورک تشریف) داشتن رو نمیگی!!
شما فکر میکنم تو این پستی که گذاشتی فقط از تیتو بد گفتی حالا نمیدونم چرا اینقدر بدتون میاد ازش ولی چیزی که مشخصه مربی تیم هست و برا فصل بعد هم خواهد بود چه تیم آخر بشه چه مثل این فصل که اولین سال حضورشه قهرمان!
پپ فوق العاده بود درست ولی قرار نیست هر کی اومد 10 تا جام بگیره و فصل بعدم خداحافظی کنه!!!!
بارسا قهرمان میشه باید جواب پس بده قهرمان نمیشه جواب باید پس بده!
الان قهرمانی لیگ رو گرفته حالا تکاپوی مخالفا و حتی بعضی از هوادارای بارسا رو ببینین!!! دوباره شروع کردن به همون حرفای قدیمی که بعد از باخت ها می زدن!!!
خوشحالم خوشحالم که اینقدر بارسا خوب هست و خواهد بود که بازم همه می خوان دست آورداشو کم جلوه بدن!!!!
Last edited by runner; 14-05-2013 at 16:07.
فکر کنم نیمار قطعا میاد بارسا
چون رئال رونی رو گرفته
هنوز هیچی معلوم نیستش.......
مسی در فروشگاه D & G در میلان - ایتالیا
زن فقط بارسایی(دختران هوادار)
الگو، اسطوره، عشق، غیرت، تعصب و موفقیت
نه تنها در زمین چمن، در دنیا و در زندگی :love:
Last edited by mahsmahs; 16-05-2013 at 16:27.
مسی: خیلی خوشحالم برای بردن لالیگا. لیگ اسپانیا تاپترین لیگ است و رئال مادرید یکی از بهترین تیمهای دنیا.
مربیان سالها راه و روش بازی ما را آنالیز میکنند، اما شکست برابر بایرن به این معنا نیست که ما باید سبکمان را تغییر دهیم.
بازی در لیگ دیگر؟
همانطور که قبلا گفتم من دوست دارم یک روز در آرژانتین بازی کنم، اما من میخواهم تا زمانی که ممکن است در بارسا باشم.
منبع: FCBarca.ir
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
آخه این خبر یعنی چی؟؟؟؟
ستاره بارسلونا خواستار جدایی شدهافبک بازی ساز بارسلونا با انتقاد از عملکرد این تیم خواهان خروج از نوکمپ شده است.
جام ورزشی، نشریه پونتو پلوا فاش کرده که آندرس اینیستا از عملکرد این فصل بارسلونا به هیچ وجه راضی نبوده و تحت تاثیر خروج ویکتور والدس قصد دارد نوکمپ را ترک کند.
اینیستا که پیش از این قصد داشت والدس را از تصمیم خود مبنی بر ترک بارسلونا منصرف کند، اکنون اعلام کرده که تابستان جاری دوست دارد ایالت کاتالان را ترک کند.
وی از توسعه کم بارسلونا در این فصل انتقاد و در عین حال اعلام کرد در حال حاضر به تمامی قراردادهایی که با آبی و اناریها دارد پایبند است.
پ.ن:منبع رو نوشته اولش.......برم بزن خورد کنم نویسنده این رو؟؟؟
شما چرا جدی میگیری ؟؟
الان فصل نقل و انتقالات هست و سایت ها میخوان با این کار بازدیدکنندگان خودشون رو زیاد کنن
خیلی معذرت میخام اینو میگم
همش چرت و پرتشما جدی نگیر
من که عمرا جدی بگیرم.......
آخرش ندیدی چی گفتم؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)