منظورش از این حرف چی بوده؟
منظورش از این حرف چی بوده؟
منظورش اینه په په داره از کاسیاس حمایت نمیکنه
بلکه داره مورینیو رو خراب میکنه اونم به دلیل اینکه واران جای په په رو گرفته
به قول ما ایرانیا (( چشم دیدن نداره ))
نصفشو ترجمه نکرده ....
په په یه مشکل داره ... اسم اون مشکل واران است ...
واران واقعا خوب کار کرده و امیدوارم همینجوری بمونه و حالا حالاها تو رئال بمونه
په په هم خوب بوده به جزء این یه مدت یکم بد کار میکنه
بفرما تیم بچه مدرسه ای ها رو جمع کردیم...!والا بعضی چیزا مشخصه. مثلا اینکه کاسیاس رو نیمکت خواهد بود و همین خودش کلی داستان داره.(به غلط)
پپه هم که علیه مو صحبت کرده که صحت داره.
کریس هم علنا گفته آینده مربی براش اهمیت نداره.
راموس هم که یکی در میونه!
به نظرم ساده بینانه هست اگه بگیم اختلافات زیاد عمیق نیست. هست واقعا.
ایکر رو که گفتم، ترس بزرگ من همینه..
پپه اما فکر میکنم جو گیر شد و 1-2 بازی نیمکت نشینی، درستش میکنه..
بابا کریس حرف بدی نزد که!
پرسیدن مربی اینطور گفته، گفت من کاری به تمدید قرارداد مربی ندارم و سرم تو کار خودمه...(یه جمله خیلی طبیعی)
راموس بچه خوبیه!
ولی جدا، ببین، ممکنه وجود داشته باشه اختلاف و ممکنه خیلی هم شدید باشه..
اصلا اینطوره...اختلاف هست و شدید هم هست...
اما حالا تصمیم درست چیه؟! من واقعا این سوال رو دارم؟؟ بقول خارجی ها "این سوال x میلیون دلاری-ه"!
چون یه سری بازیکن نمیخوان فلان مربی باشه، باید مربی تیم عوض شه؟!
یعنی بازیکن سالاری؟ اینکار رو کردیم اصلا...تا حالا تیمی موفق بوده با این شیوه؟!
بابا بخدا برعکسه قضیه...نمونه خیلی ساده و معروفش، فرگوسن هست که هیچ وقت باج نداد به هیچ بازیکنی...حتی اگه بهترین بازیکن تیمش بود، شده با کفش زدش تا بهش بفهمونه که تیم مهمترین چیزه! و کماکان داره برای منچستر افتخار جمع میکنه...
بزرگترین و موفق ترین مربی-تیم های دنیا، اونایی بودن که باج ندادن به بازیکنی و بازیکن سالاری نداشتن...
نمیشه که به ساز بازیکنا رقصید...!
اصلا ما خوزه رو انداختیم بیرون و امثال بنیتز اومدن و تیم تا 5 سال دیگه هم هیچی جام نگرفت...
بعد جناب ایکر از فوتبال خداحافظی کرد...
این وسط تکلیف من هوادار چی میشه؟!
چرا من باید یه 5 سال بی جام رو تجربه میکردم؟! چون جناب ایکر میگفته من با این مربی حال نمیکنم چون بازیم نمیده؟!
حالا بعدش هی بیاد معذرت خواهی کنه..به چه درد من و تیم میخوره؟!
باید همیشه حرف اول و آخر یه تیم رو، مربی بزنه...تیمی که جز این باشه، هیچ وقت موفق نمیشه..
جای دور هم نمیخواد بریم، سالهای قبل خودمون رو ببینید که فقط وقتی کاپلو اومد تونستیم با ثبات بریم جلو و موفق بشیم...
بعد هم جالبه درباره جایی داریم حرف میزنیم که مشکلی نداشتیم توش...
یه وقت هست پستی بود که ما توش مشکل داشتیم، اون موقع میگفتیم مربی داره لج میکنه و کارش اشتباهه...اما آخه لوپز از وقتیکه اومد، بدون شک جزو 5 بازیکن برتر ما بوده! پس چرا باید بگیم بذاریمش رو نیمکت؟!
یکی میاد میگه تویه این بازیهای کوچیک و کم اهمیت ایکر بازی کنه...
فرض کنید اینکار رو کردیم و ایکر نشون داد آماده نیست...به نظرتون دیگه لوپز اون لوپز سابق میشه؟! با چه روحیه ای؟! اینکه میبینه مزد بازیهای عالیش، نیمکت نشینیش بوده به این امید که رقیبش، خودش رو نشون بده و لوپز دوباره نیمکت نشین بشه...؟!؟!
بابا خداوکیلی کوچکترین انصافی تویه اینکار نیست...
+
اول اینکه بعله..!احمد جان ؛ همین روان پریشی که ازش میگید ، بازی هایی که مثلا ساعت 1 بامداد تموم میشه ، به عشق رئال و طرفداراش تا خود صبح هرچی خبر هستش
خوب نیست اینطوری قضاوت کنیم ...
بالاخره خوزه کارهایی تو این چند روزه کرده که خیلیا ازش دلخور شدن ...
خیلی ها تلاش زیادی میکنن اما آیا اینکه تلاش میکنن، دلیل میشه که هدفشون رو نادیده بگیریم؟!
مثال نمیزنم تا مشکلی پیش نیاد..
بعد اینکه، ببخشید خوزه چیکار کرده که هوادارا رو ناراحت کرده؟! نیمکت نشینی ایکر؟!
آقا اصلا مگه زوره؟!!!![]()
خوزه مربی تیمه و میخواد X بازی کنه...فردا روزی که تیم نتیجه نگرفت، همین جناب مربی باید جواب پس بده...
من فکر میکردم مقصر این مشکلات ما، آ.اس و مارکا هستن اما میبینم ما هوادارا هم کم مقصر نیستیم..
متاسفانه هممون داریم چوب یه نفر رو به سینه میزنیم و کمتر پیدا میشه بینمون که به فکر خود تیم باشیم...
هیچ تیمی بدون یه مربی بزرگ، موفق نمیشه...
مربی بزرگ هم هیچ وقت باج نمیده...
حالا ما این مربی بزرگ رو داریم...بخش دومش هم مشخصا باهاش هست...
دیگه خودمونیم و وجدانمون و تیم محبوبمون...بازی کردن/نکردن یه بازیکن مهمتره یا موفقیت تیم؟!
بله...حالا که ژوزه قراره بمونه و اگر بمونه طبیعتا به کسی باج نمیده. باید ببینیم چطور میشه؟ به نظرم برای موفقیت باید چیزی علاوه بر دیسیپلین و حرفه ای گری در فوتبال(هرکی فقط وظیفه خودشو انجام بده) وجود داشته باشه و اونم همدلیه...
نقش پرز الان خیلی مهمه...یه جلسه باید بذاره همه حساب کار دستشون بیاد.
احمد جان من از طرف تمام بچه ها قول میدم که کاملا حرفاتو متوجه شدیمباو فشار خونت میزنه بالا انقدر عصبی میشی هاااا!! 3 روزه کلا داری همین یه مورد بولد بالا رو داری تو مخمون میزنی
تیکه بنتیز عالی بود
پرز گفته بود بیایید به خاطر هواداران متحد بمانیم !! ...یکی نیس بگه بیا ببین وضعیت هوادارا بدتره که..!عملا اکثرا تو این بحث ها دارند موضع گیری افراطی میکنن.متاسفانه ضرر این چیزا رو فقط تیم میبینه! نه مربی که همیشه چندین باشگاه واسش دست و پا میشکونند نه بازیکنای سطح اولی که رو هوا میبرنشون!
فکر کنم فصل خوبی رو در پیش نخواهیم داشت چه خوزه بمونه چه نمونه اگه اتحاد و همدلی تو رئال نباشه!
اگه بمونه که حل شدن اختلافات کار سخته اگه هم نمونه تاریخ نشون داده که هر تیمی بعد رفتن مو عملا سقوط آزاد میکنه به بدترین حالت فوتبالیش!
من همیشه در مورد این اتفاقات و اختلافات زیاد نظر نمیدم...
اما واقعا ما نشستیم این ور دنیا از چندتا روزنامه که صفتی بهشون ندیم بهتره و سایت های پر از شایعه داریم ماجرا ها رو قضاوت میکنیم! واقعا جز خود افراد داخل باشگاه از حقیقت خبر نداره! من نمیدونم انگار ما دوستای صمیمی مو و کاسیاس و راموسیم که همه حرفایی و برخورد ها و رفتار هایی که شده رو ازش با خبریم!!؟؟ دیگه انقدر ها هم نباید رو این چیزای خاله زنکی ریز بشیم!
مورینیو همیشه هر جایی که رفته به شدت اونجا با اعضای چه ادارای چه مدیریتی چه بازیکنا و چه هوادارا دوست شده ...اما انگار تو رئال اینجوری پیش نرفت داستان ....حالا به هر دلیلی!! همه هم میدونیم که چه اتفاقاتی افتاد.
یه نکته اینکه قوائد روابط انسانی و احترام به فرد مقابل چیزیه که به عنوان یه مقوله فرهنگی و رفتاری تو همه دنیا جا افتاده ست. بالاتر بودن رتبه کاری و منزلت این حق را واسه توهین و بد رفتاری واسه کسی ایجاد نمیکنه ... چیزی که مورینیو گاهی تصمیم میگیره در مقابل بعضی از افراد انجام بده و در مقابل بعضی نه.
این جز معدود نقاط منفی مورینیو هست که من عاشق مورینیو رو واقعا آزار میده!!
چی شده بوده 2سال پیش؟![]()
من واقعا حرصم میگیره چرا پشت مورینیو قایم میشین و دم از حمایت تیم میزنید رک و پوست کنده بگین طرفدار خوزه هستیم تمام
تمام بحث صفحات اخیر شده درگیری این دو موندن خوزه به نظر شخص من اصلا صحیح نیست این مشکلات اگه این مرد باشه هم وجود داره کاسیاس رو من به هیچ وجه به خاطر معذرت خواهی کردن از بازیکنهای بارسا مقصر نمیدونم و اصلا به خودش مربوطه نه سرمربی تیم کلا کاسیاس تا همین زمان مورینیو حاشیه نداشته رفتار خوزه تو هر تیمی که بوده مشکل ساز شده بلاخره خوبه تو این فصل دیدیم که سرمربی دورتموند تو چهار بازی چه به سر خوزه و رئال آورد تیمی که بیشترین هزینه و بیشترین ستاره رو داشته راحت حذف کرد و رفت
الان دوباره بیاد یه صفحه تحلیل بنویسید
مشکل فک نمی کنم برای بچه ها درگیری مورینیو با کاسیاس باشه ... مشکل درگیری یکی از بازیکناس با مربی ! لاجیک اینه ... مشکل این نیست که مورینیو به کاسیاس بازی نداده ، کاسیاس یا هر کس دیگه ناراحت شده ... مشکل اینه که مربی هر کاری بخواد بکنه باید دستش باز باشه حالا می خواد مورینیو باشه یا شوستر یا هر ۲ پای دیگه :دي ( حالا کاری هم با نتیجه ی این کارش نداریم )
مشکل این نیست که وقتی مورینیو اوزیلو عوض می کنه راموس می اد لباس اوزیلو می پوشه ... مشکل اینه که کاپیتان دووم تیم توی یه بازی تصمیم مربی رو زیر سوال می بره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)