سلام
چرا نتونستین مدرک پیش دانشگاهی تونو بگیرید؟
سلام
چرا نتونستین مدرک پیش دانشگاهی تونو بگیرید؟
دوستان نظر می خواستم ازتون :
من مهندسی نرم افزار گلبهار مشهد قبول شدم. روزانه . ثبت نام کردم. خوشم نیومد از دانشکده. چون از همین اول معلومه بی برنامه شروع کردن معلومم نیست استاداشون کیا باشن. فعلا که تا 2 هفته دیگه سه شنبه دانشکده کارشو شروع نمی کنه حالا معلومم نیست باز مشکل پیش بیاد یا نه.
این انتخاب انتخاب 44 ام من بود به نظرتون امکان داره تکمیل ظرفیت جای دیگه قبول بشم ؟ به نظرتون اگه پیام نور کرج تکمیل ظرفیت داشت ارزش داره پیام نور بخونم یا برم گلبهار ؟ در ضمن اگه پیام نور بخونم حتما دنبال کارشناسی ارشد هم خواهم رفت البته سراسری. ممنون. راستی هر نظری بدین کمکم کردین.
چون دیفراسیل رو پاس نکرده
علیرضا جان منم پارسال دیفرانسیل رو پاس نکردم و حتی پیام نورم ثبت نام کردم دانشگاهی که قبول شده بودم ولی نذاشتن برن و موندم برای امسال که کنکور دادم.کاش کار تو حل بشه و 1سال الکی مثل من نمونی
تراز ژنتیک این شهر هارو فوری می خواستم
کارشناسی / آزاد
بناب / مرند / درود / کازرون
اینم از اردوی به درد نخور علم و صنعت
تنها نتیجه اش این بود که شدیدا دپرس شم که اومدم تو این جو
نوک تهران بود. بالای نیاوران.کی از دوستام امسال برق علم و صنعت قبول شده و رفته ثبت نام کرده بعد ثبت نام مستقیما رفتن اردوگاه شهید باهنر و تا پنجشنبه میمونن و شنبه کلاسا شروع. مختصات اردوگاه کجاست؟ لواسون؟
7-8 تا از استادای عمران اومدن که همه با شخصیت بودن به جز رییس دانشکده که بعدا فهمیدیم پسر خودش ترم 7 هستش ولی انصافا پسرش بچه خوبی بود و اصن بهش نمی خورد پسر اون یارو باشه.
4 تا از ورودیای 81 و دو تا از دانشجویای ارشد و دکترای عمرانشم اومدن و توضیح دادن. + 7-8 تا ترم 5 و 7 .
یه دانشکده عمرانم دارن میسازن کنار دانشکده عمران فعلی به عنوان ساختمان شماره 2 دانشکده عمران و آخرای کارش بود و چیز مشتی به نظر میومد(دقیقاَ شبیه بقیه دانشکده های جدیدش بود) کلا خر عمرانیا ظاهرا خیلی میره تو علموص. ساخت و ساز کلا توش زیاد بود: کتاب خونه جدید+ ساختمان 2 عمران. ساختمان صنایع و برق و ریاضی و کامپیوترشم نوساز بودن.
دانشگاهم انصافا قشنگه و از دانشگاهایی که دیدم(خواجه نصیر(دانشکده عمرانش) و امیرکبیر) واقعا قشنگ تر بود. یه چیزی بود در حد دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران که تو کرجه. اونو دیگه خیلی رفتم.
ولی کلا با ورودیای امسال اصن حال نکردم. یعنی هرچی زور زدم باهاشون رفیق بشم نشد. از یبوست شدیدی رنج میبرن. یه سریشون که بچه مایه تهرانین که به گروه خونیه من نمیخورن. شهرستانیاشم اصن با بچه تهران و کرج حال نمیکنن به نظر. کلا آدم مثه خودم توشون نیافتم. فک کنم 4 سال دهشتناک با این موجودات داشته باشم. کلا از رفاقت باهاشون نا امید شدم. حالا نمیدونم شاید اشکال از منه ولی در هر حال احساس میکنم رفیقی پیدا نمی کنم و باید تنهایی این 4 سالو طی کنم.
بعد ما کلا دختر ندیدیم اون تو. به دانشگاه پسرانه دولتی علم و صنعت خوش آمدید. مثه اینکه عمران امسال 4 تا دختر داره. تفکیک جنسیتی سرخوده.
بعد تو مراسم اختتامیه قرائتی اومده میگه زود ازدواج کنین. می خواستم بهش بگم آخه مشتی شما پیاده رو هم زنونه مردونه کردین آدم با کی ازدواج کنه؟
اردو خوب بود و مسئولینش هم تا اینجا محترمانه رفتار کردن ولی با بچه هاش اصن حال نکردم. همه بهترین دوران زندگیشون واسه دانشجویی هست و من بعید میدونم اصلا دورانی داشته باشم با این وضعیت. البته اگه اینجوری باشه 100% میرم خواجه نصیر. از اولشم داداشم گفت خواجه رو بالای امیرکبیر و علم و صنعت بزن. من گوش نکردم. البته خودم فک میکردم عمران امیرکبیر و علم و صنعت رو نمی آرم.
والا منم زیاد حال نکردم. احتمالا باید به خواجه نصیر بیندیشم. همون طور که گفتم.اینم از اردوی به درد نخور علم و صنعت
تنها نتیجه اش این بود که شدیدا دپرس شم که اومدم تو این جو
شما کامپیوتری؟
Last edited by xerxes again; 20-09-2012 at 19:20.
تو با بچه هاش چی کار داری ؟ تو هیچ دانشگاهی به اندازه علم و صنعت به عمران نمیرسن . یکی از مسئولای ما گفتش از 60 میلیارد بوجه عمران دانشگاه ها 12 میلیاردش برای عمران علم و صنعته . این بده ؟
من کامپیوترم
بودجه عمرانشو به من میدن؟
با بچه هاش کار نداشته باشم با کی کار داشته باشم؟
کاش اینو نمی وردم و می افتادم خواجه نصیر. رفتم ازشون می پرسم واسه این که برم خواجه چه گلی به سرم بگیرم؟ میگه خواجه یه استاد تمام داره عمرانش اینجا 8 تا. استاد تمامش بخورن تو سرم.
کاش یا بیشتر میخوندم برم تهران یا کمتر میخوندم برم خواجه یا اصن دانشگاه سمنان میرفتم با بچه ها.
آقا کلا چجوری بکنم برم خواجه نصیر؟
والا از همه دانشگاه تر به نظرم خواجه نصیره. کاملا متعادل.
اینجا پایگاه بسیجه.
در ضمن خوابگاهم بهم ندادن. روزی 3-4 ساعت باید تو مترو جون بکنم. از اول خط تا آخر خط. بدبختی اینه که من هم رفت، هم برگشت اول خطم ولی صندلی گیرم نمیاد. حالا چجوریه نمیدونم
نمیدونم چی بگم والا . خداروشکر بچه های ما یکم باحالن و خونه ی ما حکیمیه است و نزدیک دانشگاهه . با شرایط شما راست میگی . یکم بده . اما به نظرم اگر بتونی تحملش کنی به یه جایی میرسی . من کسی رو میشناسم از عمران علم و صنعت مستقیم رفته عمران MIT . حالا همشم با این بچه ها نیستی که . با بچه های 90 - 89 و حتی سال دیگه ای هم میتونی تو بعضی واحد ها همکلاس بشی و شاید اونجا بچه های باحال پیدا شه . سخت نگیر
تو اصلا بگو بشم استاد MIT
من MIT رو میخوام واسه کجام؟
به خدا اگه صنعتی اصفهان میشدم باز انتظارشو داشتم. من قبل از انتخاب رشته هیچی از اینجا نمیدونستم.
اصلا از در و دیوار داره میباره.
الان احساس میکنم اگه هیچی واسه کنکور نمی خوندم موفق تر می شدم. میرفتیم سمنان دیگه فوقش. اونجوری 5 سال زندگی شادی داشتیم نه اینکه الان 5 سال دهنم سرویس شه. منو باش گفتم سختیش کنکوره.
سطح علمیش بخوره تو سرم. من کم اهمیت ترین چیز واسم سطح علمی بود.
Last edited by xerxes again; 20-09-2012 at 20:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)