تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 396 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من توی محوطه جریمه حریف یک خطا کردم . دروازه بان توپ رو زد و یک راست افتاد روی پای بازیکنش و با دروازه بان من تک به تک شد !!!! و توپ هم گل شد !!!
    موندم دروازه بان تیم حریف چطور با ابن ظرافت و دقت تونسته پاس بده ؟! اون هم با این فاصله وحشتناکی که بین خودش و مهاجمشون بود .
    مدافعان من هم هیچ حرکتی نمیکردن و هر کاری کردم نتونستم حرکتشون بدم مگر موقعی که توپ به بازیکن حریف رسید و به سمت دروازه من حرکت کرد !

این سانترهایی که توپ با سرعت نور حرکت میکنه رو چطور میشه انجام داد ؟!

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من توی محوطه جریمه حریف یک خطا کردم . دروازه بان توپ رو زد و یک راست افتاد روی پای بازیکنش و با دروازه بان من تک به تک شد !!!! و توپ هم گل شد !!!
    موندم دروازه بان تیم حریف چطور با ابن ظرافت و دقت تونسته پاس بده ؟! اون هم با این فاصله وحشتناکی که بین خودش و مهاجمشون بود .
    مدافعان من هم هیچ حرکتی نمیکردن و هر کاری کردم نتونستم حرکتشون بدم مگر موقعی که توپ به بازیکن حریف رسید و به سمت دروازه من حرکت کرد !

من دارم کم کم شک می کنم که شماها دارید چی بازی می کنید...
    خدا وکیلی شاید یه بازی دیگه باشه....
    به نظر من این کرکی که برای بازی اومده شاید مشکل داشته باشه...
    تا الان نه سانتر سرعت نور دیدم و نه اینکه بازیکنام میخ بشن ونتونن حرکت کنن و یا اینکه جهت روی بازیکنام اشتباه بره...از این پاس ها هم ندیدم.
    شاید این مشکلات در اثر کرک بازی بوجود اومده باشه...
    Last edited by Ramos1367; 05-11-2012 at 16:46.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من زياد اهل بحث و كل كل نيستم
    فقط اينو ميگم كه شما بايد راه لذت بردن از فيفا رو ياد بگيريد و همچنين فوتبال وافعي هم زياد ببينيد و اگر وقت كرديد بازي كنيد.
    براتون كسر شان نباشه مثلا جولو يك تيم دسته دومي خيلي از دقايق بازي رو با سيستم 1-4-5 بازي كنيد و .......
    وسلام

در اخر من هم خيلي از مشكلاتي كه از بازي گرفته ميشه رو تو بازي نميبينم .3500 تومان دادم بازي رو گرفتم!

5. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

کامیونیتی شیلد بود من منچستر یونایتد بودم با تاتنهام مسابقه داشتم.بازی هم رو لجندری بود.
    همون اولای بازی یه پنالتی برام گرفته شد که گلش کردم!کلی خوشحالی کردم و به دنبال راهی برای حفظ نتیجه
    در همین حال cpu با حرکات افسانه ای خودش که حتما باهاش آشنایی دارید همون توپ شروع مجدد بعد از گل من رو گرفت و با دریبل زدن از وسط زمین گل مساوی رو زد
    هنوز تو کف حرکت مارادونایی cpu بودم که گل دوم و سوم و چهارم و پنچم رو هم تو همون نیمه اول خوردم
    گفتم بیخیال نیمه دوم رو واسه این میرم حداقل 5-3 یا 4-5 ببازم باختم کمی آبرومند باشه که با سد بتونی دفاع حریف مواجه شدم خلاصه تا دقیقه 85 اونقدر به تیرک و اینور انور زدم تا بلاخره گل شد. که ناگهان cpu در وقت اضافه دو گل دیگه هم زد تا ثابت کنه : وقتی cpu چیزی رو بخواد حتما بدستش میاره.

7. این کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . چطوری میشه به سرور فیفا وصل شد ؟ ( من وایرلس دارم اما وصل نمیشه ) !
    راستی من تو CAREER رفتم . یکم راجع به CAREER توضیح میدید ؟ بازیکن میشه خرید و فروش کرد ؟! چطوری ؟(منطورم تو نیم فصل هست )
    مرسی

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این مورد به هر حال،میشه یه جورایی باهاش کنار اومد
    موردی که تو کت من نمیره اینه که چطوری ممکنه مدافع سی پی یو در حالیکه رو به دروازه خودشونه توپ رو دور میکنه و دقیق میفته جلوی پای بازیکن خودشون و هیچ وقت خطا نمیره توپاش؟؟

10. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض Patch جدید FIFA 13 به زودی منتشر می شود

A اعلام کرد که Patch جدید بازی FIFA 13 را در این هفته منتشر می کند که مشکلات بازی در بخش آنلاین و برخی از Glitchها را برطرف می کند. این Patch مشکلات زیر را برطرف می کند:
    Online Connectivity in the Arena when loading an Online Seasons match
    The rare occurrence of the ball becoming invisible during gameplay
    Audio commentary of player names when the game is set to Czech, Hungarian, Italian, or Polish
    Connectivity after selecting a position on Online Team Play and Clubs
    Pass responsiveness in the Passing ‘Skill Challenge’ Skill Game. The leaderboard for this specific Skill Game has been reset due to a scoring glitch
    Rare cases of physics elasticity when two players collide
    In: Ligo Do Brasil, Vasco Da Gama and Palmeiras get authentic kits and team names
    Authentic kits for Botafago in Ligo Do Brasil
    Visibility of the radar, indicators, and scoreboards in offline matches after playing in Online Team Play
    Stability of FIFA Ultimate Team during single player tournaments
    Softlock when playing a friend in FUT
    Crashing in Pro Clubs kit selection screen
    Replays saved to web will not overwrite previously save replays
    Career Mode items including: Stability when editing a Virtual Pro if the squad is full. Stability when the loaning team rejects the loan buy of a transferred player at the end of a season. Player contracts increased by 1 did not take effect in player’s profile. Penalty Kick Takers can be selected prior to a penalty shootout when playing as a Manager. Continuation of player stories after the player istransferred/sold. General stability during gameplay
    Last edited by ye adam; 05-11-2012 at 19:19.

12. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راست میگن با اپدیتی که واسه بازی اومده بازی بهتر شده ؟ اگه اینطور باشه ارجینال هم که اگه میگرفتیم دیگه با cpu بازی نمیکردیم خوب . این اپدیته واسه کرکی نمیاد ؟

من زياد اهل بحث و كل كل نيستم
    فقط اينو ميگم كه شما بايد راه لذت بردن از فيفا رو ياد بگيريد و همچنين فوتبال وافعي هم زياد ببينيد و اگر وقت كرديد بازي كنيد.
    براتون كسر شان نباشه مثلا جولو يك تيم دسته دومي خيلي از دقايق بازي رو با سيستم 1-4-5 بازي كنيد و .......
    وسلام

در اخر من هم خيلي از مشكلاتي كه از بازي گرفته ميشه رو تو بازي نميبينم .3500 تومان دادم بازي رو گرفتم!
    عزیزم کسی منکر لذتش نمیشه . همه هم دارن لذت میبرن که این همه بازی میکنن . وگرنه بعد از یه مدت از اومدنش دیگه سمتش نمیرفتن . از مجبوری هم ملت دارن با cpu بازی میکنن وگرنه مود انلاین فیفا حرف نداره .
    فوتبال واقعی هم فکر کنم کمتر کسی باشه که فوتبال نبینه و بیاد طرف فیفا . این همه که از بازی گله میکنن حتما فوتبال بین هم هستن .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی لطف می کنه بگه بازی اوریجینال رو چطوری باید آپدیت کرد؟ سایت EA که نوشته برای آپدیت باید آنلاین باشید. همین!

نمی دونم آیا اوریجین خودش این کارو انجام میده؟!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این ابدیت هایی که میده و شما ها روی pc نصب می کنید رو کنسول هم که میاد هموووووونه؟اخه اون دوستمون گفت که ابدیت کرده با فیورنتینا داره خوب جلو میره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •