با عرض سلام و خسته نباشید
من 15 میلیون میتونم هزینه کنم برای ماشین به نظر شما چه ماشینی بگیرم ؟ و چه مدلی ؟ سمند یا 405 یا ...؟
ممنونم
سمند چه مدلی میتونم بگیرم؟
405 چه مدلی میتونم بگیرم؟
با عرض سلام و خسته نباشید
من 15 میلیون میتونم هزینه کنم برای ماشین به نظر شما چه ماشینی بگیرم ؟ و چه مدلی ؟ سمند یا 405 یا ...؟
ممنونم
سمند چه مدلی میتونم بگیرم؟
405 چه مدلی میتونم بگیرم؟
Last edited by mjalali1678; 05-04-2013 at 22:45.
روا سال 86 بدون رنگ کارکرد 70هزارتا تک سوز چند می ارزه بگیرم ؟؟
سلام .
سمند و 405 از نظر قیمتی دست دوم نزدیک به هم هستن
با 15 میلیون تومان
405 GLX مدل 85
سمند LX مدل 84
روا مدل 86 قیمت حدود 10500000 تومان
نظرتون در مورد لیفان ایکس 60 چیه؟
انتظارات :
هندلینگ خوب
عدم احساس اینکه سوار اسباب بازی شدم
آسایش
صدای کم موتور
جادار بودن
پرقدرت بودن
و...
جدول قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در اولین روزهای سال 92
همشهری آنلاین:
در سال جدید قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی نسبت به آخرین نرخهای اواخر سال گذشته کاهش نشان میدهد.
ایسنا نوشت: به نظر میرسد ادامه یافتن انتظارات مردم برای کاهش قیمتها و همچنین مضاعف شدن رکود بازار در تعطیلات نوروزی موجب کاهش بیشتر قیمتها شده است.
نوع خودرو قیمت کارخانه قیمت بازار سایپا 111 16 میلیون و 700هزار تومان 15 میلیون و 200 هزار تومان سایپا 131SL 14 میلیون تومان 15 میلیون و 200 هزار تومان سایپا 131SX 15 میلیون و صد هزار تومان 16 میلیون و 50هزار تومان تیبا 18 میلیون و 500 هزار تومان 19 میلیون و 290 هزار تومان تندر 90 پارس خودرو E2 31 میلیون تومان 35 میلیون و 50 هزار تومان مگان 70 میلیون تومان 74 میلیون و 400هزار تومان ماکسیما 100 میلیون تومان 103 میلیون تومان 206 صندوقدار V8 36 میلیون تومان 34 میلیون و 500 هزار تومان 206 صندوقدار V9 47 میلیون تومان 39 میلیون و 500 هزار تومان تندر 90 ایران خودرو E2 31 میلیون تومان 35 میلیون و 50 هزار تومان پژو پارس سال 29 میلیون تومان 29 میلیون تومان پژو 405 22 میلیون تومان 25 میلیون و 500 هزار تومان
در این میان بسیاری از مصرفکنندگان نیز همچنان در انتظار محقق شدن مصوبه قیمتگذاری شورای رقابت بوده و همچنان از خرید خودداری میکنند.
البته دبیر انجمن خودروسازان ایران در اولین اظهار نظر خود در سال جدید اظهار کرده که قیمتها بیشتر از مقدار فعلی کاهش نخواهد یافت.
این در شرایطی است که در حال حاضر نرخ بازار بسیاری از خودروها به کمتر از قیمتهای رسمی کاهش یافته است.
سلام دوستان_من 206 اس دی دارم....متاسفانه به علت رانندگی جنگلی ی سری آدما تو خیابون 2 بار تاحالا تصادف کوچیک کردم که 1 بارش از جلو بوده(طرف تو لاین سرعت ایست کرده بوده) و 1 بارش هم 1 پولدار ناشی تو ترافیک میماله به بالای گلگیر.....برای بار اول که کاپوت ماشینم یکم خم شده بود و بار دوم هم فرو رفتگی جریی بالای گلگیر .... هر 2 بار رو دادم صافکار بدون رنگ در آورده و تا دقت نکنی معلوم نمیشه....میخواستم بدونم اگه ماشینمو که خیلی هم تمیز هست بخوام بفروشم چقدر از قیمتش میفته؟ صافکار رو که پرسیدم میگفت چون بدون رنگ هست باعث افت قیمت نمیشه،درسته؟لطفا جواب بدید که خیالم راحت شه خیلی ضرر نکردم....
سلام 207 قیمت آلبالویی مدل 89 که گلگیر راننده رنگ داشته باشد چقدره؟
سلام. به نظر دوستان پارس سال تک سوز بگیرم یا پارس دوگانه سوز؟ الان بگیرم یا بعدا؟ اگر جواب مستند بدهید ممنون می شوم
اگه تا 37-38 تومن مشکل ندارید
نظر من پارس elx هست
واقعا کشش بالایی داره و از هر نظر نسبت به گزینه هایی که دادید برتره
بعد از اون هم پارس lx با موتور tu5
البته صفرش گیر نمیاد و باید کارکرده بخرید
بعد پارس سال و بعد از اون پارس دوگانه سوز
البته اگه مسافت زیاد استفاده میکنید و از نظر سوختی مشکل پیش میاد پارس دوگانه گزینه ی مناسبی برای شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)