سلام دوستان
من یه جایی باشگاه تکواندو داشتم. البته به اصرار و پیشنهاد بقیه بود و علاوه بر باشگاه خودم قبول کردم اونجا هم برم. بعد از مدتی نگهبان اون سالن کم کم شروع به اذیت کردن کرد. مثلاً یهو میومد در سالن را باز می کرد که مثلا از من یه سوال بپرسه. یا اینکه می رفتم می دیدم در سالن را برای تمرین باز نمی کنه (بی دلیل). یا اینکه توی سانس من یه سانس دیگه دارن کار می کنن.
من به هر کسی که شکایت کردم بهم گفتن این مرتیکه روانیه! باهاش درنیفت! منم در شأن خودم ندیدم که باهاش جر و بحث کنم. امروز رفتم پیش رئیسش و گفتم ببینید من به اصرار دیگران اینجا اومدم و نیازی هم به این سالن ندارم. با این شرایط من نمی تونم کار کنم. و می خوام سالن را تحویل بدم.
میدونید به من چه جوابی داد؟!!!!!!!! گفت: خانم اگه می بینید برای ما مزاحمت ایجاد می کنید یا اینکه ما براتون مزاحمت ایجاد می کنیم بله بهتره که سالن را تحویل بدید.
منم گفتم: من ذهنم آزاد نیست و نمیتونم با این شرایط خوب کار کنم.
اون هم گفت: ما نمی خوایم شما را از دست بدیم ولی شما کار غیر قانونی نمیتونید بکنید!
منم گفتم: من چه کار غیر قانونی کردم
ایشون گفتند: چرا گیر می دید خانم؟ (بعدشم خندید و گفت ازیه تکواندو کار بعیده ، برید با مسئول سالن آشتی کنید)
من اومدم بیرون . و نامه زدم که من دیگه اینجا سالن نمیام.
بعدشم فهمیدم این مسئول سالن الان به یه خانم شوهر دار گیر داده و بیماری روانی داره. فقط موندم چرا رئیسش با من اینطوری برخورد کرد.
می دونید خیلی افسرده شدم. نه بخاطر اینکه دو تا آدم روانی رفتن رو اعصابم! بلکه بخاطر اینکه همش از خودم می پرسم "چرا باید امروز من در چنین شرایطی قرار می گرفتم؟ چرا بیشتر حواسمو جمع نکردم؟"
امروز خیلی حالم بد بود چون شأن و منزلتم اومده بود پایین. جواب اون همه زحمتم رو اینجوری دادن. من حتی از بچه ها شهریه هم نگرفتم چون وضعشون خوب نبود. دوستان کمکم کنید از این حالت روحی در بیام