اون دوست عزیزمون میخواد تبلت بخره و اون بین ایپد و مدیا پد گیر کرده، من که قصد خرید ندارم![]()
اون دوست عزیزمون میخواد تبلت بخره و اون بین ایپد و مدیا پد گیر کرده، من که قصد خرید ندارم![]()
anyway , فرقی نمیکنه !بلأخره همه میخونن .
Application و جیل یعنی چی ؟
آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خوبه ؟
چی میگن که بعضی بازیهاش و نرم افزار هاش پولی است ؟یعنی باید آنها راخرید؟ بازی هاش رو خودمون هم میتونیم روی آیپد اجرا کنیم.بعد مثلا چجوریه نصبی است یا خودش مثل موبایل اجرا میکنه؟
در کل این آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از هواوی بهتره (سخت افزار و تعداد و گرافیک مناسب بازی ها و نرم افزار ها) ؟اگه میشه توضیح دهید چون من از این چیز ها خیلی سر در نمیارم!و منظورم از گرافیک بازیها این بود که بازی با گرافیک بالا برای ios به این آیپد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوره ؟
Last edited by محسن cr7; 08-06-2013 at 14:00.
آقا من ی سوال داشتم
تبلت ainol novo crystall II خوبه بگیرم؟؟؟580 تومنه با گارانتی؟؟
سلام
من تا 2 میلیون تومن بودجه دارم
موندم ک تبلت بگیرم یا گوشی
خودم تنها چیزی ک الان دارم ی پی سی هستش و برای دسترسی ب اینترنت هم از مودم ای دی اس ال استفاده میکنم ک وایرلس نیست
در حال حاضر هم ب لپ تاپ یا تبلت احتیاج دارم هم ب ی گوشی هوشمند ولی با این بودجه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ک نیازهام رو براورده کنه
بعده کلی تحقیق تصمیم گرفته بودم ک یا اس 3 بگیرم یا نکسوس4 ولی گفتم این گوشی ها ک واسه فیلم دیدن مناسب نیست ب خاطر صفحه نمایششون واسه همین الان نظرم رو اینه ک تبلت بگیرم و خودمم قاطی کردم ک چی بگیرم!!!لطفا راهنماییم کنین
معیارهایی ک من دارم
1.اینترنت
تنها راهیم ک باهاش میتونم وصل شم جی پی ار اس هستش چون نمیتونم دوباره با وجود مودمی ک دارم ی مودم وایرلس یا وای فای بگیرم
2. بازی و برنامه وفیلم و سریال و موزیک
3.دوربین
با خودم گفتم این 2 میلیون تومن رو ی تبلت Asus Google Nexus 7 3G - 32GB بگیرم
و چون دوربین نداره با باقی پولم ی دوربین دیجیتال بگیرم
ولی باز میگم اگه گوشی بگیرم همه چیز همرام هست دوربین و اینترنت و...
از ی طرف میگم دیگه واسه فیلم دیدن مناسب نیست چون نمیتونم دیگه پای پی سی فیلم ببینم خسته میشم..
ممنون میشم راهنماییم کنین...![]()
سلام
من تا 2 میلیون تومن بودجه دارم
موندم ک تبلت بگیرم یا گوشی
خودم تنها چیزی ک الان دارم ی پی سی هستش و برای دسترسی ب اینترنت هم از مودم ای دی اس ال استفاده میکنم ک وایرلس نیست
در حال حاضر هم ب لپ تاپ یا تبلت احتیاج دارم هم ب ی گوشی هوشمند ولی با این بودجه مجبورم یکی رو انتخاب کنم ک نیازهام رو براورده کنه
بعده کلی تحقیق تصمیم گرفته بودم ک یا اس 3 بگیرم یا نکسوس4 ولی گفتم این گوشی ها ک واسه فیلم دیدن مناسب نیست ب خاطر صفحه نمایششون واسه همین الان نظرم رو اینه ک تبلت بگیرم و خودمم قاطی کردم ک چی بگیرم!!!لطفا راهنماییم کنین
معیارهایی ک من دارم
1.اینترنت
تنها راهیم ک باهاش میتونم وصل شم جی پی ار اس هستش چون نمیتونم دوباره با وجود مودمی ک دارم ی مودم وایرلس یا وای فای بگیرم
2. بازی و برنامه وفیلم و سریال و موزیک
3.دوربین
با خودم گفتم این 2 میلیون تومن رو ی تبلت Asus Google Nexus 7 3G - 32GB بگیرم
و چون دوربین نداره با باقی پولم ی دوربین دیجیتال بگیرم
ولی باز میگم اگه گوشی بگیرم همه چیز همرام هست دوربین و اینترنت و...
از ی طرف میگم دیگه واسه فیلم دیدن مناسب نیست چون نمیتونم دیگه پای پی سی فیلم ببینم خسته میشم..
ممنون میشم راهنماییم کنین...![]()
اولین توصیه اینکه مودمتون رو بفروشین یه مودم وایرلس بگیرین چون شما هر وسیله ای بگیرین در حال حاظر با وای فای میتونین راحت به اینترنت وصل بشین چه گوشی چه لبتاب چه تبلت
و اینترنت gprs هم هزینه خیلی زیادی داره و هم اصلا کیفیت خوبی نداره که بشه واقعا باهاش کار کرد و اذیت نشد ولی adsl راضی کنندست
چون pc دارین و اولویتتون هم اینترنت و بازی و فیلم هست نظر من اینه تبلت بگیرین براتون بهتره
چه برای وبگردی و چه فیلم دیدن و چه بازی صددرصد تبلت راحتر و لذتبخشتر از گوشی هست
هرچند تبلت دوربین دار هم خیلی هست ولی بخاطر اندازه بزرگ تبلت زیاد کاربردی نیست دوربین تبلت و حتی کیفیت دوربین بهترین گوشی ها هم قابل مقایسه با معمولیترین دوربینهای عکاسی نیستن
پس به بنطر من میتونین یه تبلت بگیرین و یه دوربین عکاسی و تمام کارهاتون را راحت و خوب انجام بدین
Last edited by havzhini; 07-06-2013 at 22:20.
لطفا سوال خود رو فقط در یک مکان مطرح کنید
به سوال شما در تاپیک مشاوره پاسخ داده شده
سلام میخواستم بپرسم کسی که کار سبک میکنه مثل اینترنت و دیکشنری
و نهایتا فیلم بهتر نیست به جایی که 1200 تا 1400 بده تبلت 10 اینچی بیاد یه چیزی شبیه این لپتاپ بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزنش در حد یک کیلو و 10 اینچ هست.
فقط نمیدونم ایا امکان داره در حد یک فیلم یا نت گردی همش هنگ کنه؟
با تشکر
نوت II هم گزینه خوبی میتونه باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)