دوستان میخواستم بدونم برای اتصال به اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی لازم هست؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
دوستان میخواستم بدونم برای اتصال به اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی لازم هست؟
کارت شبکه وایرلس !
سلام. خسته نباشید.
یک سوال داشتم:
یک شبکه وجود داره بین چند کامپیوتر که راحت کار می کرده با هاب بهم متصل بودند.
اما چند روزه یک کامپیوتر که روش ویندوز 7 هست مشکل براش درست شده و نه می تونه از share های بقیه استفاده کنه حتی نمی تونه اسم اون ها رو در مکان Network در ویندوز ببینه. ولی بقیه اسم این کامپیوتر رو می بینن ولی موقع وارد شدن به share های این کامپیوتر، ازشون یوزرنیم و پسورد خواسته میشه. فقط IP در این کامپیوترها set شده و تغییر دیگه ای ایجاد نشده. غیر از اینکه بر روی این کامپیوتر مشکل دار، آنتی ویروس نورتون نصب شده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Last edited by pcsoft; 11-12-2011 at 23:53.
انتی ویروس مشکلی ایجاد نمیکنه ! اگه اینترنت سکیوریتی هست تو تنظیمات فایروال چک کن اگه نه که مشکل ممکنه از workgroup باشه و کافی رو منوی استارت تایپ کنی system و بازش کنی
و تو صفحه باز شده چک کنی workgroup چی تنظیم شده و برای باقی سیستم ها هم اینو ست کنی ! یعنی اسم گروه باید تو تمام سیستم های شبکه یکی باشه
سلام دوستان عزیز و گرامی.
یک مشکل خیلی خیلی فورس دارم :(
متاسفانه پسورد سرور رو فراموش کردم
با هیچ برنامه ای نشد که ریست کنم/
مشکل هم اینجاست که برنامه ها هارد رو نمیشناسند:(
سرور HP dl380 g6 است و هاردام raid
واقعا موندم چیکار کنم... ممنون میشم کمک کنید
سلام.
از برنامه هایی مثل Hirens Boot یا ERD Commander استفاده کردی؟
سلام
نرم افزار من net support school 10.7 می باشد .
سرور یا همان سیستم معلم بعضی از کلاینت ها رو نمیشناسد ویندوز 7 هست و بعضی ها 64 وبعضی ها هم 32 بیتی هستند
در ضمن firewall , antivirus و ip ها همگی رو چک کردم هیچ مشکلی ندارند از 20 سیستم 2 از 32 بیتی ها و3 از 64 بیتی شناسایی نمیشوند و 2 سیستم هم در صفحه اصلی نرم افزار به صورت خاکستری هستند
و نکته اخر شبکه به صورت بیسیم می باشد.
مشکل از چیست ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
از هایرن هم استفاده کردم نشد...
برنامه های زیادی استفاده کردم
مشکل اینه هیچ کدوم هارد رو شناسایی نمیکنن...
مثل مشکلی که برای نصب وین اکس پی روی لپتاپای ساتا بود...
:-(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by moosavi.sm89; 13-12-2011 at 00:33.
اگه از شبکه - آی پی - فایروال - آنتی ویروس اطمینان داری و میدونی مشکل از اون ها نیست ( مخصوصا فایروال )
نرم افزار کلاینتی که مشکل داره رو پاک کن . ریست کن . فولدر نصب برنامه در شاخه ی program files رو شیفت دلیت کن .
دوباره نصب کن بعد ریست کن . کلاینت ها که اومدن بالا داخل سیستم معلم آیکون مربوط به سیستم هایی که شناسایی نمیکنه پاک کن . بعد رفرش کن ( ریست ها مهمه )
اول این که یاد بگیرم ...
.
بعدم مگه یک سیستم سرور شد دیگه نمیشه باهاش کار کرد ؟!
.
و البته میخوام امکانات سرور رو هم ببینم چه طوریاست اگه خوب بود که از این به بعد از سرور استفاده کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)