تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 257 از 372 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض الجزاير و مصر باز هم به هم رسيدند

چهره چهار تيم حاضر در دور نيمه نهايي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آفريقا مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوشنبه شب با انجام دو ديدار پرونده دور يك چهارم نهايي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آفريقا در آنگولا بسته شد. در ديدارهاي دوشنبه شب مصر و نيجريه با شكست حريفانشان راهي دور نيمه نهايي شدند. مصر با شكست 3 بر يك كامرون توانست در جمع چهار تيم پاياني جاي بگيرد. حسن بازيكن تيم ملي مصر ستاره ميدان بود و به تنهايي سه گل از چهار گل بازي را به ثمر رساند. او ابتدا به اشتباه دروازه تيم خودي را در دقيقه 26 باز كرد اما، 11 دقيقه بعد اشتباهش را جبران كرد و بازي را به تساوي كشاند. رقابت دو تيم در پايان 90 دقيقه وقت قانوني با تساوي يك بر يك به پايان رسيد و بازي به وقت اضافه كشيده شد. در وقت اضافه ابتدا ناجي گدو در دقيقه 92 مصر را از حريف پيش انداخت. سه دقيقه بعد حسن سومين گل خود در بازي مسابقه و دومين گلش براي مصر را به ثمر رساند و به اين ترتيب ساحل نشينان نيل توانستند با حذف ياران ساموئل اتوئو راهي دور نيمه نهايي بشوند.

در ديگر ديدار دور نيمه نهايي نيجريه با شكست پنج بر چهار زامبيا در ضربه هاي پنالتي راهي نيمه نهايي شد. ديدار دو تيم در پايان وقت قانوني با تساوي بدون گل همراه بود. به اين ترتيب، در دور نيمه نهايي نيجريه با غنا روبرو خواهد شد و الجزاير و مصر ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي را برگزار خواهند كرد. اين ديدار بسيار حساس و جنجالي خواهد بود چرا كه دو تيم چندي پيش در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 نيز با يكديگر مسابقه اي جنجالي را برگزار كردند، كه حتي به تنش سياسي ميان دو كشور نيز منجر شد. الجزاير در رقابت پلي‌ آف موفق شد سهميه حضور در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را بدست بياورد.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
    لطفا رعایت کنید

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)

کریستیانو رونالدو وقتی اومد رئال فوتبالش تموم شده بود؟

انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.

برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.
    کاملا از نوع حرف زدنت مشخصه انسان بی منطقی هستی!
    شما میدونی من چند سالمه؟
    پس دهنت رو ببند!!!
    رونالدو که گفتم هنوز مشخص نیست هر جند مطمئنم خیلی بهتر از اینا کار میکنه.
    فوتبال آنری سال 2005 دیگه اون آنری نبود هر چند هنوز توی آرسنال فوق العاده بود.
    خب شما میگی 26 تا گل زد پس مشخصه خوب کار کرده در صورتی که توی پست قبلی اشاره کردی که توی لیگ انگلیس خوب کار میکرده و توی اسپانیا نمیتونن خوب کار کنن.
    تو که خیلی فوتبال حالیته به قول خودت!
    حتما باید بدونی لیگ انگلیس یک سرو گردن از تمام لیگ های جهان بالاتر هست و بازی کردن اونجا کار هر کسی نیست!

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض بلاتر: ميزباني جام جهاني 2018 قطعا براي اروپا است

رئيس فيفا در ديدار با نخست وزير اسپانيا و وزير ورزش اين کشور از قطعي بودن ميزباني اروپا براي جام جهاني 2018 خبر داد.

سپ بلاتر رئيس فدراسيون جهاني فوتبال، در ديدار با خوسه لوئيس رودريگس ساپاته‌رو؛ نخست وزير اسپانيا و ژايمه ليساوتسکي؛ وزير ورزش اسپانيا گفت: اطمينان داشته باشيد که اروپا ميزبان جام جهاني 2018 خواهد بود و اين‌بار قاره اروپا است که کمبود‌ها و برخي مشکلات قاره‌هاي ديگر را جبران مي‌کند.

بلاتر به مشکلاتي که در ميزباني نيجريه (جام جهاني نوجوانان 2009) و ميزباني آنگولا در جام ملت‌هاي آفريقا رخ داده اشاره کرد و گفت: به هر حال اين وظيفه فيفا است که به اعضاي خود کمک کند و هميشه به آنها سرويس دهد اما بايد اين حقيقت را قبول کرد که قاره ‌آفريقا در ميزباني جام جهاني نوجوانان به خصوص در بخش خبري و اسکان برخي تيم ها ضعيف عمل کرده و نگران ميزباني آفريقاي جنوبي در جام جهاني 2010 نيز هستيم.
    ساپاته‌رو نخست وزير اسپانيا نيز در اين ديدار گفت: ميزباني المپيک 2016 را از دست داده‌ايم و اين براي ما چيز کمي نيست. اميدوارم فيفا درک کند که اسپانيا مستحق ميزباني جام جهاني است.
    وي ادامه داد: حتي به احترام قوانين فيفا و براي آنکه شما راحت تر تصميم بگيريد حاضريم با پرتغال به صورت مشترک ميزبان جام جهاني 2018 باشيم.

بلاتر در تاييد سخنان نخست وزير اسپانيا گفت: امکانات فوتبال اسپانيا و توانايي‌هاي گردشگري و ميهمان‌نوازي اين کشور براي ما محرز است و نيازي به بازرسي نيست اما به من هم حق بدهيد چرا که در مورد انتخاب ميزبان جام جهاني تحت فشار هستم و بايد از ميان شما، انگليس، هلند، بلژيک و روسيه يکي را انتخاب کنم. قطعا به گزينه اشتراک اسپانيا و پرتغال مي‌انديشم و به شما قول مي دهم اين مسئله را در اولويت قرار دهم.

منبع : سایت فوتبال3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اسپانیا فکر کنم باشه

والا باید یه نظرسنجی برنامه نود بزارن بشه ایران

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

زننده ی تاپیک متاسفانه فقط بلدن اخبار ضد رئالی بذارن !
    سانز گفته که کار ابلهانه ای بوده! نه این که مستقیم بگه احمقه ! در ضمن سانز به دلیل فساد مالی زندان هم بوده!!
    بعدشم بارسلونا میاد اتوئو به اون خوبی رو میده زلاتان رو میگیره .... با 50 میلیون ! یعنی اتوئو 40 میلیون نمی ارزید؟
    خودتون حساب کنید بارسا بیشتر ضرر کرده که زلاتان حتی به سبک بازی این تیم نمیخوره!
    بعضیا میگن کریس همش مصدومه ! با این حال تو جام باشگاه های اوپا اقای گل هست! رونالدو از یه لیگ به یه لیگ دیگه با سبک کاملا متفاوت وارد شده! زیدان هم سال اول ورودش به رئال بد بازی میکرد!
    من نمیگم قیمت منطقی بوده!
    ولی این قیمت رو مدیر قبلی باشگاه رئال یعنی کالدرون کرد تو پاچه باشگاه مطمئن باشد هیچ وقت کریس با همچین قیمتی خریداری نمیشد!//پس لطفا با اطلاعات کامل صحبت کنید!
    زلاتان هم تو لالیگا 11 گله ! کریس هم 9 گله! با اینکه 2 ماه مصدوم بود + محروم !
    بعدشم این پولی که واسه خرید رونالدو داده شده رو معارفش 40 میلیونش جبران شد!
    و اما در باره ارسنال! به شخصه از این تیم خوشم میاد!
    ولی اینکه میگید ونگر تیم میسازه درسته ولی چه تیمی ؟ تیمی که الان خیلی وقته هیچ کاپی نگرفته!
    وضع مالی این باشگاه خرابه! به خاطر هم خرید نمیکنه!
    لطفا دیگه از سایت گل خبر نذارید! چون متاسفانه چند ماهیه که گند زده با این خبراش !
    تمام!
    ویرایش :
    انتقادات از کاکا هم زیاد شده و شایعاتی در مورد بازگشتش هست. تازگی اعلام کرده دلم با میلانه.
    کدوم احمقی این حرفو زده؟!
    Last edited by B L A S T E R; 27-01-2010 at 23:54.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

اگر فردا بشنوم که تیموریان هم با استیل قرارداد بسته تعجب نمی کنم!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر فردا بشنوم که تیموریان هم با استیل قرارداد بسته تعجب نمی کنم!
    اتفاقا قراره بره اونجا

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض رونالدو،بهترين فوتباليست سال پرتغال

اتحاديه روزنامه نگاران ورزشي پرتغال ، اولين جايزه سالانه خود در سال 2010 را به کريستيانو رونالدو اختصاص دادند

رونالدو به دلیل درخشش در رختکن تیمهای منچستریونایتد و رئال مادرید در طول سال 2009، به عنوان برترین فوتبالیست سال گذشته فوتبال پرتغال معرفی شد.
    رونالدو برای سومین بار این عنوان را مال خود کرد و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« از این بابت واقعا متشکرم. افتخار بسیار بزرگی است که برای سومین سال پیاپی این جایزه را مال خود می کنم و از این بابت متشکرم.» ستاره جوان پرتغالی در مراسمی جایزه اش را نیز دریافت کرد.
    اتحادیه روزنامه نگاران ورزشی پرتغال در سال 1996 تشکیل شد و آنها در جریان مراسم چهارشنبه شب، برونو آلوس، ستاره پورتو را نیز به عنوان برترین ورزشکار محلی (شاغل در پرتغال)سال 2009 برگزید و ژوزه مورینیو، به عنوان برترین مربی پرتغالی سال 2009 معرفی گردید و ژسوالدو فریه را، مربی پورتو، به عنوان برترین مربی بومی پرتغالی انتخاب شد.هالک مهاجم باشگاه پرتو نیز به عنوان پدیده سال فوتبال پرتغال شناخته شد.

منبع: فوتبال 3

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض چهار خرید بارسا در سال 2011

نام داوید سیلوا،سسک فابرگاس، یک دروازه بان و یک مدافع راست در لیست رویاهای خرید گواردیولامشاهده می شود.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، مسئولان بارسا در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستان آتی، 4 بازیکن توانا را به رختکن تیم خود آورده و این اقدام را به دلیل ادامه حضور گواردیولا، مربی افتخارآفرین تیمشان انجام می دهند.
    گزارشها حاکی از آن است که گواردیولا به اعضای کادرفنی تیمش اجازه داده که از هم اکنون فعالیت خود را آغاز کنند،هر چند که هیچ موضوعی تا قبل از سی ام ژوئن علنی نخواهد شد ولی به نظر می رسد که بازیکنانی که پپ به دنبال جذب آنهاست عبارتند از : داوید سیلوا، ستاره تیم ملی اسپانیا و باشگاه والنسیا. سسک فابرگاس کاپیتان کنونی آرسنال و محصول آکادمی فوتبال بارسلونا؛یک دروازه بان ذخیره در حکم دروازه بان سوم بارسا که به احتمال زیاد سرخیو آسنخو،سنگربان تیم اتلتیکو مادرید خواهد بود و یک مدافع راست قابل اتکا که جانشین دانی آلوس باشد.
    البته سران بارسا می دانند که برای جذب این ستاره ها نبرد سخت و حساسی را با سران تیمهای بزرگ ایتالیایی و انگلیسی خواهند داشت و قطعا نباید از رئال مادرید نیز غافل شد

منبع سایت گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •