باید تو اولین فرصت دنیزلی برگرده
ی عده ای از حالا شروع کردن به حاشیه سازی امیدوارم سردار بتونه این مسایل رو هم خوب مدیریت کنه
باید تو اولین فرصت دنیزلی برگرده
ی عده ای از حالا شروع کردن به حاشیه سازی امیدوارم سردار بتونه این مسایل رو هم خوب مدیریت کنه
سلام
آقا این خط و این نشون که هم علی کریمی تو تیم میمونه و هم دنیزلی ، ببینید کی بهتون گفتم !!!
موفق باشید.
ای کاش میشد برای بعضی از پست های دوستان مخصوصا گرافیکار و Arash4484 بیشتر از یه بار تشکر کرد.واقعا مطالبتون راجع به جدایی کریمی از پرسپولیس خوندنی،منطقی و بدور از احساسات بود.
دیگه این قضیه اومدن مصطفی دنیزلی به پرسپولیس و این خبر های حاشیه ای ورزش3 که هر روز یک نقل قول مینویسه که دنیزلی سرمربیگری یک تیم در ترکیه قبول کرده داره روی اعصاب هواداران این تیم راه میره خدا کنه زودتر بیاد سر تیم تا تکلیف این تیم مشخص شه تا فصل بعد هم بهانه دیر شروع کردن تمرینات و از دست دادن زمان بدنسازی لازم نداشته باشیم![]()
Last edited by clau; 14-06-2012 at 13:43.
من از اومدن انصاری فر اینقدر خوشحال نمیشم که از موندن کریمی
چون گفته فصل اخرش هست به احتمال خیلی زیاد میمونه ولی امیدوارم بیشتر رفتار حرفه ای داشته باشه
و بدونه با تمام بزرگی فقط اختیارات ی بازیکن را داره
وای دیگه این داستان دنیزلی بدجور رو اعصابه
کاش زودتر بیاد
سايت گل- اخبار مربوط بهمذاكرات مصطفي دنيزلي با باشگاه بشيكتاش هر لحظه بيشتر ميشود. اما اين اخبار هيچ كمكي بهروشن شدن ماجرا نميكنند. در حالي كه پرسپوليس قرار است از ابتداي هفته آينده تمرينات خود را آغاز كند در تركيه مسئولان بشيكتاش به خبرنگاران ميگويند تا چهارشنبه تكليف مذاكراتشان با دنيزلي روشن خواهد شد!
به گزارش سايت گل، هياتمديره باشگاه بشيكتاش ديروز جلسه مهمو سهساعتهاي تشكيلداد كه دستور اين جلسه مذاكره با مصطفي دنيزليبراي قبول سرمربيگري اين تيم بود. سايت پرساسپورت تركيه گزارش داد فكرت اورمان -رئيس هياتمديره بشيكتاش- به دليل جلسه ديگري كه در پيش داشت زودتر از ديگران اين جلسه را ترك كرده اما احمت نور كيبيني –نفر دوم هياتمديره- بعد از پايان جلسه در جواب خبرنگاران رسانههاي گروهي اعلام كرد:«مذاكرات خوبي با دنيزلي داشتيم اما براي اينكه انتخاب او را رسما اعلام كنيم بايد تا روز چهارشنبه صبر كرد. چهارشنبه، روزي است كه ميتوانيم نتيجه مذاكراتمان با اين مربي را علني كنيم.»
پرساسپورت تركيه همچنين گزارش داد مصطفي دنيزلي در هنگام خروج از جلسه هياتمديره بشيكتاش در مقابل خبرنگاران طوري رفتار كردكه انگار اصلا در اين جلسهحضور نداشته است!! او وقتي در محاصره خبرنگاران قرار گرفت با جوابهاي سياستمدارانهاش به خبرنگاران اينطور القا ميكرد كه از هيچ چيز خبرندارد! او هم گفت براي شنيدن اخبار قطعي بايد تا چهارشنبه صبر كرد. اينكه مصطفي دنيزلي چطور با وجود داشتن قرارداد رسمي با باشگاه پرسپوليس در جلسه هياتمديره بشيكتاش حاضر شده و با آنها مذاكره ميكند نكته سوالبرانگيز اين ماجرا است. جالب اينكه در متنخبر پرساسپورت نوشتهشده: «فكرت اورمان رئيس هياتمديره بشيكتاش سرمربيگري اينتيم در فصل آينده را به مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس ايران تكليف كرد.» و البته «تكليف» در زبان تركي استانبولي يعني «پيشنهاد».
دنيزلي: بازگشت به بشيكتاش آرزوي من بود
و اما بشنويد از كرال اسپورت –يكي ديگر از سايتهاي ورزشي در تركيه- كه پا را از اين هم فراتر گذاشته و كنار عكس دنيزلي تيتر زده: «كارتال نهايتا مربي خود را شناخت» كارتال نماد باشگاه بشيكتاش است كه در تركيه از آن بهعنوان«سياهوسفيدپوشان » هم ياد ميشود. عكسي كه در بالا ميبينيد همان عكسي است كه روي سايت كرالاسپورت قرار گرفته و در آن مصطفي دنيزلي به عنوان سرمربي فصل آينده بشيكتاش معرفي شده است. پسوند DONEMI كه بعد از نام دنيزلي آمده بهقهرمانيهاي دوگانهاي كه او پيش از اين با بشيكتاش كسب كرده اشاره دارد.
در متن خبر كرالاسپورت آمده است كه بعد از ناكامي دنيزلي با پرسپوليس در مقابل الانحاد عربستان اين مربي تركتبار براي ادامه فعاليت در باشگاه پرسپوليس دچار ترديد شد و حالا مذاكرات او با بشيكتاش به جايي رسيده كه بايد او را سرمربي فصل آينده اين تيم دانست. به گزارش اين سايت، فكرت اورمان –رئيس هياتمديره بشيكتاش- از توافق با دنيزلي براي يك قرارداد سهساله خبر داده و گفتهاست: «اين قرارداد تا پايان هفته آينده امضا خواهد شد.» اين سايت خبري از قول دنيزلي هم نوشته: «بشيكتاش خانهي من است و بازگشت به اينجا آرزوي هميشگي من بوده است!»
اين ماجرا همچنان ادامه دارد...
پرسپوليس در حد يک قهرمان ظاهر خواهد شد
حامد کاويانپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: به نظر من پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بسيار خوب عمل کرده و توانسته مهره هاي کار آمدي را جذب کند و مي تواند در فصل جديد درحد يک قهرمان ظاهر شود.
وي افزود: اميدوارم اين مهره ها خيلي زود با يکديگر هماهنگ شوند و شروع پر قدرتي در ليگ داشته باشند تا بتوانند بدون حاشيه کارشان را انجام دهند حاشيه بلاي جان تيم هاي بزرگي مثل استقلال و پرسپوليس است واگر آرامش داشته باشند مي توانند نتايج خوبي کسب کنند.
کاويانپور تصريح کرد: در فصل جديد انتظارات از پرسپوليس خيلي زياد است چون فصل قبل نتوانستند نتيجه بگيرند و هواداران خيلي اذيت شدند اما با توجه به بازيکناني که گرفته اند بايد در ليگ جديد بسيار قوي ظاهر شوند تا خاطره روزهاي بد فصل قبل از ذهن هواداران پاک شود.
بازيکن سابق پرسپوليس اظهار داشت: رويانيان با جذب بازيکنان مد نظر دنيزلي کار سخت وبزرگي انجام داده و به نظر من موفق ترين مدير عامل در فصل نقل وانتقالات بوده است اميدوارم در فصل جديد زحمات رويانيان جواب بدهد و پرسپوليس را در حد يک قهرمان ببينيم.
کاويانپور در پايان گفت: دنيزلي مربي بزرگ و کار بلدي است و حالا که تيم را خودش بسته، قطعا نتيجه خواهد گرفت هواداران بايد از پرسپوليس حمايت کنند تا شاهد نتايج خوب تيم در فصل جديد باشيم
ورزش3
درود.
اولش گفتم شاید تایید نشه این پست اما خب حاشیه ای نیست و تازشم کار خود صدا و سیماست
حالا که توی این برهه، بزرگترین دلشوره این افندی جون هست، گاهی هم تغییر روحیه و جوهایی که برخی از خبرگزاری ها و برنامه های تلویزیونی!!! میدند، مناسبه.
یه گریزی بزنیم به یکی از موندگارترین دربی ها. اول از همه شاید دیدن این عکس خالی از لطف نباشه :
دیشب هم دوباره بازی ایرلند بود و لحظه ، لحظه به یاد آوردن یک بازی تاریخی. اون دفعه از دستمون در رفت، اما این سری منتظر بودم تا نشون بده و ضبطش کنم. این هم خدمت همه ی دوستان گل و عزیز ، ببخشید اگر کمی و کاستی ای داره.
لینک دانلود مستقیم قسمت گل زدن ایمون زاید به استقلال در معرفی کشور ایرلند - شبکه 3 سیما ! برنامه جام چهاردهم :
با استفاده از برنامه هایی مثل KM Player و یا ترجیحا VLC media player ببینیدش .
شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید.
خلعتبري به پرسپوليس نزديکتر شد
محمدرضا خلعتبري به دليل مشکلات شخصي به عقد قرارداد با پرسپوليس نزديکتر شد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنان به دنبال جذب محمدرضا خلعتبري مهاجم تيم ملي و الوصل امارات هستند. از همين رو در دو روز گذشته مذاکراتي با اين بازيکن داشتهاند.
خلعتبري اعلام کرده به دليل برخي مشکلات شخصي دوست دارد فوتبال خود را در ايران ادامه دهد. به زودي تکليف خلعتبري با پرسپوليس روشن ميشود.
دنيزلي و رويانيان يکشنبه با يکديگر ديدار ميکنند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس و مدير عامل باشگاه در جلسه روز يکشنبه در مورد مسائل پيش رو در فصل آينده به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مصطفي دنيزلي که بعد از آخرين مسابقه پرسپوليس برابر الاتحاد عربستان به ترکيه رفته بود پس از بازگشت، جلسهاي را در روز يکشنبه با رويانيان برگزار خواهد کرد.
همچنين اين سايت اعلام کرده است که نخستين کنفرانس خبري فصل جاري پرسپوليس به زودي برگزار ميشود.
ورزش3
Last edited by clau; 15-06-2012 at 16:38.
هدیه ویژه پرسپولیس به انصاری فرد+عکس
مهاجم جوان تیم ملی که برای پیوستن به پرسپولیس با مسئولان این باشگاه به توافق رسیده است آخرین سهمیه لیگ برتری این تیم خواهد بود.
به گزارش گل، کریم انصاریفرد به عنوان بخشی از مبلغ قراردادش با پرسپولیس یک دستگاه خودروی B.M.W مدل X6 از این باشگاه دریافت کرد.
مهاجم جوان تیم ملی که برای پیوستن به پرسپولیس با مسئولان این باشگاه به توافق رسیده است آخرین سهمیه لیگ برتری این تیم خواهد بود. او از استقلال، سپاهان و تراکتورسازی هم پیشنهاد داشت اما در نهایت با سرخپوشان تهران به توافق رسید.
رقم دقیق قرارداد کریم با پرسپولیسیها هنوز فاش نشده اما این اتومبیل گرانقیمت بخشی از توافق مالی او با باشگاه جدیدش خواهد بود. البته توقع نداشته باشید که مسئولان پرسپولیس این خبر را تایید کنند. آنها هنوز پرسپولیسی شدن این مهاجم را هم رسما تایید نکردهاند.
منبع:
تابناک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)