تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 456 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بهترین رئال و بهترین بارسا / خارق العاده ها در ال کلاسیکو

مسی و کریستیانو با 17 گل زده آقای گلهای لالیگا هستند . بازیکن آرژانتینی 15 بازی انجام داده و بازیکن پرتغالی رئال مادرید در 14 بازی

سایت گل - رئال مادرید و بارسلونا با روند فوق العاده ای از حیث گلزنی به الکلاسیکو می رسند .
    * رئال مادرید در 14 بازی 49 گل زده تا بتواند در صورت ادامه روندش فصل را با 133 گل تمام کند . بهترین رکورد تاریخ مربوط به فصل 90-89 است که رئال با بنجامین توشاک ، لالیگا را با 107 گل تمام کرد .
    *اما بارسا نیز که سعی می کند این روند را ادامه دهد ، با بردش برابر لوانته به 47 گل در 15 بازی رسید تا در صورت ادامه این روند ، فصل را با 119 گل تمام کند .
    البته آماری دیگری هم وجود دارند . رئال مادرید در خارج از خانه (3) ، دو برابر کمتر از برنابئو (3) گل خورده است که البته در برنابئو 8 بازی انجام داده و در خارجش شش تا . در واقع پنج تا از شش مهمان رئال مادرید در برنابئو گلزنی کرده اند و فقط ویارئال موفق به این کار نشده است .
    از طرفی بارسا در شش بازی خارج از خانه خود فقط دو برد داشته و هشت گل زده است . از 17 گلی که مسی زده ، فقط یکی در خارج از نیوکمپ بوده است ، برابر بیلبائو که برایشان یک امتیاز داشت . در نیوکمپ اما آمار بارسا فوق العاده است : 39-0 .
    به گزارش مرجع خبري رئال مادريد مسی و کریستیانو با 17 گل زده آقای گلهای لالیگا هستند . بازیکن آرژانتینی 15 بازی انجام داده که 14 تایش کامل بودند . بازیکن پرتغالی رئال مادرید در 14 بازی لیگ حاضر بوده که دو تایش ناکامل بودند ، یکی برابر لوانته و دیگری برابر بتیس .

گواردیولا، مورینیو و فرگوسن؛ نامزدهای بهترین مربی سال 2011

امروز فیفا نامزدهای نهایی بهترین بازیکنان و مربیان سال 2011 را اعلام کرد و برندگان نهایی روز 9 ژانویه 2012 در زوریخ سوئیس معرفی خواهند شد

سایت گل- ژوزه مورینیو، پپ گواردیولا و سر الکس فرگوسن به عنوان سه نامزد نهایی جایزه بهترین مربی سال 2011 جهان معرفی شدند. این جایزه سال گذشته به سرمربی پرتغالی رئال مادرید رسید.
    امروز فیفا نامزدهای نهایی بهترین بازیکنان و مربیان سال 2011 را اعلام کرد و برندگان نهایی روز 9 ژانویه 2012 در زوریخ سوئیس معرفی خواهند شد.
    پپ گواردیولا با بارسا فصل گذشته قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد و مورینیو و فرگوسن را در آن دو جام پشت سر گذاشت.

گزارش روز : افتتاح مغازه همسران ماکسول و آدریانو در بارسلونا

همسران دو بازیکن برزیلی باشگاه کاتالان، مغازه لباس بچه باز کرده اند

سایت گل – همسران ماکسول و آدریانو، دو بازیکن برزیلی باشگاه بارسلونا، پنجشنبه روز ویژه ای را پشت سرگذاشتند. دراین روز مراسم افتتاحیه مغازه این دو خانم جوان که مغازه فروش لباسهای بچه است ، برگزار شد. این مغازه که لباسهایی با مارک مونالیزا را به فروش می رساند، در خیایان پائو کاسال بارسلونا افتتاح شد ودر مراسم افتتاح این مغازه، تعدادی از بازیکنان تیم اصلی بارسلونا حضور داشتند.
    ماکسول و آدریانو که از میزبانان این مراسم بودند؛ خوسه مانوئل پینتو هم دراین مراسم شرکت داشت و دختران دانی آلوس با شادی فراوان در میان رگالهای لباسها می دویدند و به آنها واقعا خوش گذشت. لباسهایی با مارک مونالیزا، لباسهایی برای کودکان است که طبق آخرین مد ایتالیا طراحی می شود. دراین مغازه مدلهای مختلف لباس برای سنین مختلف وجود دارد.
    جرارد پیکه هم از دیگر میهمانان مراسم افتتاحیه این فروشگاه بزرگ بود. این درحالی است که بازیکنان بارسلونا تمایل زیادی به خرید کردن دارند. این بار این علاقه در میان همسران بازیکنان تیم کاتالان و با افتتاح یک مغازه برای فورش لباسهای بچه گانه ابراز کرده. مد در میان بازیکنان کاتالان جایگاه ویژه ای دارد و تعدادی از بازیکنان این تیم از جمله والدس و پیکه به عنوان مدلهای تبلیغاتی کمپانی های مختلف به فعالیت می پردازند.

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گواردیولا: دیدار مرکل و سارکوزی مهمتر از ال کلاسیکو است

سرمربی آبی و اناری ها معتقد است مردم به جای فکر کردن به ال کلاسیکوی پیش رو، باید بیشتر نگران نتیجه دیدار سارکوزی و مرکل در مورد بحران یورو باشند

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، معتقد است دیدار نیکلا سارکوزی و آنگلا مرکل مهمترین از دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال مادرید است.

شاگردان گواردیولا امشب در لیگ قهرمانان مقابل باته بوریسوف قرار خواهند گرفت اما او معتقد است مردم به جای فکر کردن به ال کلاسیکوی پیش رو، باید بیشتر نگران نتیجه دیدار سارکوزی و مرکل در مورد بحران یورو باشند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مهمترین اتفاق 9 دسامبر نتیجه دیدار مرکل و سارکوزی در مورد بحران یورو است نه ال کلاسیکو.

در این بحران فشار زیادی روی مردم است و آنها به سختی زندگی می کنند. ما آدم های متظاهری نیستیم. ما باید در هر دیدار به پیروزی برسیم. ما باشگاه بزرگی هستیم، این چیزی است که هواداران از ما می خواهند."

صعود بارسا به دور بعد لیگ قهرمانان قطعی شده و گواردیولا دیدار امشب را فرصت مناسبی برای بازیکنان جوان تیمش می داند.

" بازیکنان جوان ما بسیار بااستعداد هستند و دیدن بازی آنها بسیار خوب است. به آنها کمک خواهیم کرد تا به بهترین شکل پیشرفت کنند.

امیدوارم آنها شجاعانه و با تمام وجود بازی کنند. البته چه خوب بازی کنند یا بد، نظر من در مورد آنها تغییر نمی کند."

او همچنین در مورد ال کلاسیکو گفت:" بعد از دیدار مقابل باته، روی دیدار مقابل رئال مادرید تمرکز می کنیم. آنها ما را به خوبی می شناسند و اگرچه تفاوت هایی داریم اما شباهت زیادی نیز بین دو تیم وجود دارد. هر دو تیم در سطح بالایی بازی می کنند. مهمترین مسئله این است که با شیوه ای درست بازی کنیم .مسئله اصلی این است که چطور بازی کنیم. فعلا هیچ فرضیه ای ارائه نمی کنم و به صحبت های همکارانم جواب نمی دهم."

بلیت ال کلاسیکو؛2میلیون و هشتصد هزار تومان!

روز 19 آذر یعنی همان روز بازی ، تعداد محدودی بلیط باقی مانده از غیبت اعضایی که نمی خواهند بازی را ببینند می باشد ، به فروش خواهد رسید.

سایت گل - بازار سیاه اینترنتی بلیط الکلاسیکو ، به بلیط های وی ای پی رسید . استقبال زیاد برای دیدن الکلاسیکوی شنبه ، باعث شده که بلیط های بازی برنابئو به بالاتر از 1500 یورو (2.8 میلیون) به فروش برسد . جالب این جاست که همین بلیط های 1500 یورویی را از طریق مجاری رسمی و وبسایت باشگاه ، می توان با قیمتی بین 826 تا 1180 یورو خرید .
    به گزارش مرجع خبری رئال مادريد در حال حاضر فقط 60 بلیط باقی مانده است . امروز قرار بود که باشگاه ، بلیط ها را به فروش برساند اما درخواست اعضا ، سازمان ها ، کانون های هواداری ، بنیاد های خیریه و پیشکسوتان (701 بلیط هم به بارسلونا داده شده است ) به حدی است که فقط بلیط های وی آی پی باقی مانده است .
    در وبسایت خود رئال مادرید هم نوشته شده است :" بلیط های معمولی تمام شدند ، فقط بلیط های وی آی پی باقی مانده اند . "
    وبسایت باشگاه اعلام کرده که روز 19 آذر یعنی همان روز بازی ، تعداد محدودی بلیط باقی مانده از غیبت اعضایی که نمی خواهند بازی را ببینند می باشد ، به فروش خواهد رسید. با این پیش زمینه ، در بازار سیاه قیمت بلیط ها چهار برابر حد معمول شده است .
    در حال حاضر گران ترین بلیط حاضر در وبسایت های غیر رسمی ، 1200 یوروست در حالی که قیمت عادی بلیط ها 315 یوروست .

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی : اتحاد رمز موفقیت بارسلوناست/من عناوین تیمی را ترجیح می دهم!

پپ شخصیت فوق العاده است و نقش کلیدی را در موفقیت های بارسلونا دارد . حضور او در تمامی لحظات برای تیم لازم است . تیم در هر شرایطی باشد به حضور او نیاز دارد

سایت گل - درحالی فیفا نامزدهای نهایی دریافت توپ طلا را معرفی کرد که در آستانه ال کلاسیکو تنش های بسیاری بین هواداران رئال و بارسا وجود دارد ولی این امر نیز موجبات آن را فراهم ساخت تا تنور رقابت بارسا ورئال داغ تر گردد . لازم به ذکر است که مورینیو و گواردیولا نیز برای دریافت عنوان برترین مربی رقابت تنگاتنگی را دارند .

لیونل مسی یکی از نامزدهای دریافت توپ طلا است که دو بار طعم خوش دریافت این عنوان را در سال های 2009 و 2010 چشیده است و بسیار امیدوار است با دریافت این عنوان برای سومین سال پیاپی هتریک تماشایی خارج از مستطیل سبز داشته باشد و در تاریخ فوتبال دنیا شگفتی ساز شود .

به نظر می رسد با وجود قهرمانی های بارسا در سال 2011 و تاثیر بسزا و مستقیم مسی در این قهرمانی ها ، مسی باردیگر به مانند دو سال قبل با اکثریت آرا این عنوان را از آن خود خواهد کرد .

ستاره آرژانتینی بارسا در آستانه ال کلاسیکو و آغاز جام باشگاه های جهان در ژاپن با سایت رسمی فیفا مصاحبه ای را انجام داد ، که در ادامه به آن خواهیم پرداخت .

محتوای مخفی: ادامه 
    با توجه به آنکه در آستانه آغاز جام باشگاه های جهان هستیم ، شما این رقابت ها را چگونه ارزیابی خواهید کرد ؟

در ابتدا باید اعتراف کنم که حضور در این رقابت ها افتخار بزرگی است که نصیب من و بارسلونا شده است . رقابت در این تورنمنت بسیار سخت است ئ در عین حال کسب عنوان در آن بسیار ارزشمند است . ما خاطرات خوشی را از قهرمانی در این رقابت ها داریم ، اما نباید فکر کنیم که بار دیگر می توانیم براحتی جشن قهرمانی را در ژاپن برگزار کنیم .

بسیاری از بازیکنان بارسا معتقدند شما برای این مسابقات ارزش خاصی قائل هستید و بسیار متعهد هستید که این عنوان را کسب کنید ، آیا به واقع این چنین است ؟

واقعیت این است که ما همواره به پیروزی فکر می کنیم و در تمامی رقابت ها متعهد به پیروزی هستیم . تلاش ما بر این است که از تمامی رقابت ها سربلند بیرون بیاییم . من به هیچ وجه برای استراحت به این رقابت ها گام نمی گذاریم . از دیدگاه من زمانی می توانیم آرامش داشته باشیم و به استراحت فکر کنیم که از فینال این رقابت ها سربلند بیرون آییم .

آیا زمان طولانی پرواز شما به ژاپن بر نتیجه گیری بارسلونا تاثیر خواهد داشت ؟

من فکر نمی کنم مشکل خاصی وجود داشته باشد . ما قصد داریم چند روز زودتر عازم این رقابت ها شویم تا بتوانیم زمانی را برای استراحت داشته باشیم . ما برای سفر به ژاپن از پرواز های آرژانتین و آمریکای جنوبی استفاده خواهیم کرد .

شما و دیگر هم تیمی هایتان باید بازی های زیادی را انجام دهیم تا بتوانید بار دیگر افتخارات سال گذشته خود را تکرار کنید و یکی از این بازی ها رقابت سخت شما با رئال صدرنشین است ، دیداری که بارسلونا محکوم است در اوج باشد تا در کورس قهرمانی بماند . حال شما فکر می کنید در دیدار ال کلاسیکو در اوج خواهید بود ؟ و آیا این آمادگی را برای جام باشگاه ها می توانید حفظ کنید ؟

باید بگویم که ما از ابتدای فصل به توانایی ها و شایستگی های خود آگاه بودیم و آنرا باور داشتیم . از طرف دیگر می دانستیم که با این توانایی ها باید به کجا برویم . حرف شما درست است ما بازی های زیاد و نه چندان آسانی را پیش رو داریم اما تیم بارسلونا نشان داده همواره برای روزهای سخت آمادگی لازم را دارد . من و سایر هم تیمی هایم در آرامش هستیم و بدون توجه به این قسم حاشیه سازی ها به کار خود ادامه می دهیم و در فکر افتخار آفرینی های مجدد هستیم .

پپ گواردیولا در چند دیدار اخیر اقدام به استفاده از سیستم 3-4-3 کرده است . نظر شما در این رابطه چیست ؟

استفاده از این ترکیب به این معنی است که پپ با افزودن مردان میانی خود قصد دارد تا جنگ میانه میدان را به سود خود تمام کند و مالکیت توپ را در میانه های میدان از آن خود کند . البته این امر بسیار مورد علاقه ی سران بارسلونا نیز هست . ما می دانیم که اگر بتوانیم مالکیت توپ را از آن خود کنیم به تبع آن می توانیم پیروزی را نیز از آن خود کنیم .

گواردیولا چند فصلی است که بر روی نیمکت بارسلونا است و امروز پرافتخارترین مربی تاریخ بارسلونا است . دوران سرمربیگری او را چگونه ارزیابی می کنید ؟

پپ شخصیت فوق العاده است و نقش کلیدی را در موفقیت های بارسلونا دارد . حضور او در تمامی لحظات برای تیم لازم است . تیم در هر شرایطی باشد به حضور او نیاز دارد . توجه او به جزئیات باعث ایجاد تفاوت ما با سایر تیم ها شده است . به عنوان مثال او تشخیص داده است که تمامی بازیکنان نهار را در باشگاه صرف کنند . یا اینکه پزشکان باید بیش از پیش در کنار تیم باشند و توجه ویژه تری را بر روی بازیکنان داشته باشند . این نکته سنجی او باعث شده است که تیم به یک قدرت برتر تبدیل شود .

به نظر می رسد در دو سال اخیر حرکات بدون توپ شما بسیار پیشرفت کرده است ، آیا شما نیز با این نظر موافقید ؟

بله ، بی تردید حضور در جمع ستاره های متعدد بارسلونا باعث پیشرفت هر بازیکنی خواهد شد من نیز از این قاعده مستثنی نبودم . تعدادی از بازیکنان بارسا چند سالی است که بطور ثابت در کنار کنار یکدیگر بازی کرده اند و این امر باعث شده است که از یکدیگر درک بالایی داشته باشند .

بازی پر تنش و حساس بارسا و رئال را چطور می بینید ؟

این بازی از چند جهت برای ما اهمیت دارد . از یک سو این بازی یک بازی حیثیتی برای رئال و بارسا است و از طرف دیگر موقعیت امتیازی ما در جدول به نحوی است که نیاز ویژه ای به پیروزی داریم . اما آنچه بیشتر از ال کلاسیکو برای ما اهمیت دارد عدم زمان مناسب برای استراحت و ریکاوری بازیکنان برای رقابت های جام باشگاه های جهان است .

به نظر می رسد شما اصلی ترین گزینه برای کسب توپ طلای فیفا برای سومین بار متوالی هستید . شما چقدر به کسب این عنوان امیدوار هستید ؟

همانطور که بارها گفته ام این یک افتخار شخصی است که دریافت آن برای هر بازیکنی ارزشمند است . برای من قبل از آنکه کسب این دست افتخارات شخصی مهم باشد ، کسب افتخارات تیمی ارزش دارد . اما با این حال برای کسب این عنوان امیدوار هستم .

زندگی شما خارج از زمین فوتبال چگونه دنبال می شود ؟

حقیقت این است که برای من زندگی بدون فوتبال غیر قابل تصور است . من از کودکی فوتبال بازی می کردم و همیشه توپ یار من بوده است . ولی خارج از زمین فوتبال سعی می کنم بر روی خانواده ام تمرکز کنم همانند زمانیکه بر روی زدن ضربات تمرکز می کنم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاظم ملکپور دهکردی

2011/12/6

حمایت کارلس «تارزان» پویول از اورانگوتان‌ها

این بازیکن 33 ساله در کمپین حفاظت از این گونه در خطر انقراض شرکت کرده است.

سایت گل – کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا مدت‌هاست لقب تارزان را به دلیل مدل موهایش، فیزیک بدنی قدرتمندش و سبک شجاعانه دفاعی‌اش از آن خود کرده. این بازیکن 33 ساله اکنون حمایت خود را از اورانگوتان‌ها اعلام کرده است.

پویول نامش را در کمپین نجات اورانگوتان‌ها ثبت کرده؛ این گونه از حیوانات در خطر انقراض قرار دارند.

طبق اعلام سازمان غیردولتی نجات بین‌المللی حیوانات، تنها 66 هزار اورانگوتان در طبیعت وحش باقی مانده و اکثر آنها در جزایر بورنئو و سوماترا در اندونزی هستند.

این سازمان هشدار داده و اعلام کرده نابودی زیست‌گاه آنها و توسعه شهرها باعث شده این قبیل از میمون‌ها تا 20 سال دیگر بیشتر روی زمین نباشند.

پویول در این کمپین عکسی گرفته که روی آن پلاکاردی در دست دارد که رویش نوشته شده: «این‌ها برای من مهم هستند. برای شما چطور؟»

رییس بخش اندونزی این سازمان گفته: «افرادی مانند پویول باعث افزایش آگاهی در این زمینه می‌شوند. فوتبال در اندونزی بسیار مهم است و کسی که تا این حد مشهور است و پارسال هم قهرمان جام جهانی شده، فردی عالی برای کنار ما بودن است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Hamidreza Keshavarz

2011/12/6

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شکیرا :رئال تیم قدرتمندی است /مثل پل پیشگویی بلد نیستم

شکیرا در پاسخ به سوالی که پیرامون پیش بینی بازی از او شد به شوخی گفت : من آرزو داشتم که همانند پل پیشگو باشم یا اینکه تعدادی اختاپوس در خانه داشته باشم !

سایت گل - در آستانه دیدار حساس بین دو تیم مطرح رئال مادرید و بارسلونا در چارچوب لیگای اسپانیا ، شکیرا برای موفقیت بارسا ابراز امیدواری کرد و آرزو کرد تا در برنابئو نامزدش را خوشحال ببیند .
    شکیرا خواننده معروف کلمبیایی که نامزد او ، جرارد پیکه ، در تیم فوتبال بارسلونا توپ می زند ، امیدوار است که تا در دیدار ال کلاسیکو بارسلونا بتواند موفقیت های فصل گذشته خود را بار دیگر تکرار کند . او از شهر بوگوتا ، پایتخت کلمبیا برای یاران نامزدش آرزوی بهترین ها را در دیدار ال کلاسیکو کرد .

این خواننده با وجود آنکه ترجیح می دهد بارسا پیروز شود ، اما اعلام کرد که رئال نیز تیم قدرتمندی است و این امر شاید مانع تحقق آرزوی من یعنی پیروزی بارسا در ال کلاسیکو گردد . با وجود این مطمئن هستم که در دیدار شنبه شب بازی زیبایی را شاهد خواهیم بود و این از همه مهمتر است . با توجه به اطلاعات کمی که از فوتبال دارم ولی شک ندارم در اکثر دقایق مالکیت توپ از آن یاران پیکه خواهد بود .

شکیرا در پاسخ به سوالی که پیرامون پیش بینی بازی از او شد به شوخی گفت : من آرزو داشتم که همانند پل پیشگو باشم یا اینکه تعدادی اختاپوس در خانه داشته باشم که بتوانم به چنین سوالاتی پاسخ دهم .

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض امتیازات: اف سی بارسلونا 5-0 لوانته

در آخرین بازی قبل از الکلاسیکو، بارسلونا با انجام دادن یکی از بهترین بازی هایش تا بدین مقطع از لیگ، به یک برد 5-0 آسان در برابر تیم شگفتی ساز لالیگا، لوانته، دست یافت.

در آستانه بازی ال کلاسیکو به نظر می رسد تیم در فرم ایده آلی قرار دارد و این مایه مسرت هواداران در سرتاسر جهان است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امتیازات بازیکنان:

ویکتور والدز-7.5

کار خاصی برای انجام دادن نداشت اما دوباره توانست در دو صحنه که تنها موقعیتهای خطرناک لوانته بودند، مهارهای بی نظیری داشته باشد تا رکورد شکست ناپذیری بارسا هم در خانه حفظ شود. او مثل همیشه توزیع توپ خوبی داشت.

اریک آبیدال-7

یک اجرای خوب. او در دفاع خیلی محکم بود و همکاری خوبی را هم در چند موقعیت داشت.

کارلس پویول-7

او در 30 دقیقه ابتدایی بسیار عالی بازی می کرد تا اینکه بعد از برخوردی که از ناحیه سر داشت از لحاظ دید احساس مشکل کرد. از مربی در خواست تعویض داشت تا بتواند با قوای کامل در الکلاسیکو حضور یابد.

خاویر ماسکرانو-8.5

باز هم یک بازی عالی. او اخیرا در فرم آماده ای است و در این مسابقه هم بار دیگر دفاع بارسا را رهبری کرد. تکل های حیاتی و توپ گیری های مهمی داشت.

سرجیو بوسکتس-7

یک بازی خیلی خوب.او در نیمه اول به کار همیشگی اش پرداخت و در بین دو نیمه تعویض شد تا از محرومیت او در الکلاسیکو جلوگیری شود. بازی خوانی و پاسکاری او مانند همیشه بی عیب و نقص بود.

ژاوی هرناندز-7.5

با آرامش کامل و با پاس های فوق العاده و حرکات هوشیارانه اش در میانه میدان به بازی سرعت می بخشید. ژاوی خیلی به خود سختی نداد اما باز هم بیش از حد نیاز به کمک بارسا آمد تا بتواند بر لوانته مسلط شود.

سسک فابرگاس-8.5

اجرای بی نظیر. در تنها دو فرصتی که داشت، دو گل به ثمر رسانید. یکی از آنها را با شوتی از میانه میدان و دیگری را با ضربه سر و در کل یک بازی عالی انجام داد. پاسکاری او، در واقع پاسکاری های کوتاه او همچنان به پیشرفت نیاز دارد اما مطمئنا او به اهداف مورد نظر رسیده است.

آندرس اینیستا-9

بی شک، او بهترین بازیکن میدان بود. برترین بود و این را اثبات کرد که بارسا برای کسب بهترین چیزها به او احتیاج دارد. دریبل هایش چشم نواز بود. دو پاس گلش به خصوص پاس او به سسک بسیار هیجان انگیز بود. او گلی راهم در دقایق پایانی بازی به ثمر رساند که با سخت گیری بیش از حد داور مورد قبول واقع نشد. بارسلونا به چنین اینیستایی هفته آینده در مادرید احتیاج دارد.

آیزاک کوئنسا-8.5

اجرای فوق العاده. او گل خوبی زد و مهارتهای خود را به نمایش گذاشت.دائما از یار مستقیم خود عبور می کرد و فرصت هایی را هم با پاس ها و سانترهایش برای هم تیمی هایش فراهم کرد. قطعا او بازیکن آینده داری است.

الکسیس سانچز-7

گلش را با شوتی که به طور شانسی از مسیرش منحرف شد به ثمر رساند و در تمام طول بازی هم تلاش بسیاری کرد؛ در دفاع نیز کمک می کرد. هماهنگی او با سایر هم تیمی هایش در حال بهبود است و می تواند هفته آینده در برنابئو شروع خوبی داشته باشد.

لیونل مسی-8

چند فرصت را که به راحتی می توانست گل بزند از دست داد اما باز هم، همچون گذشته خیلی خوب کار کرد. او گلش را با یک ضربه تمام کننده عالی به ثمر رساند و موقعیت های بی شماری را برای سایرین از جمله سسک و الکسیس فراهم کرد.

تعویض ها

دنی آلوز-7.5

خیلی زود به جای پویول به زمین آمد و همین باعث شد به میزانی که مد نظر گواردیولا بود استراحت نداشته باشد. در دفاع محکم ظاهر شد و کار سختی را هم پیش رو نداشت. با یک پاس فوق العاده به مسی زمینه ساز گل چهارم شد.

سیدو کیتا-7

بین دو نیمه با بوسکتس تعویض شد و کار خوب سرجیو را ادامه داد. او بازی را به خوبی باز می کرد و هر زمان که لازم بود در دفاع هم کمک می کرد. کیتا به گزینه خوبی برای نقش هافبک دفاعی مبدل شده است.

پدرو رودریگز-6.5

او هنوز به آمادگی کامل در بازی نرسیده است و این موضوع در همان 20 دقیقه حضور او کاملا مشهود بود. او مثل همیشه زیاد دوید اما فقط توانست یک شوت خطرناک داشته باشد و چند بار هم توپ را از دست داد. او به چند مسابقه دیگر نیاز دارد تا به فرم عالی خود بازگردد.

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پیش بازی بارسا- باته؛ به خاطر یک مشت یورو!

صعود بارسا به عنوان تیم اول گروه قطعی شده و تنها انگیزه کاتالان ها برای این دیدار، کسب پاداش یوفا برای پیروزی است

ترکیب احتمالی

بارسلونا

پینتو
    مونتویا, فونتاس, پیکه, مکسول
    تیاگو, دوس سانتوس, ریورولا
    کیکو, پدرو, کوئنکا

باته بوریسوف

گوتور
    فیلیپنکو, سیمیچ, یورویچ, بورداچف
    وولودکو, برسان, باگا, پاولوف

کنتسووی, اسکاویش

بارسا صعودش به عنوان تیم اول گروه را قطعی کرده و انتظار می رود به اکثر نفرات اصلی در این دیدار استراحت بدهد؛ بازیکنانی مانند مسی، ژاوی و اینیستا احتمالا در دیدار امشب حضور نخواهند داشت.
    در مقابل احتمالا چند بازیکن تیم بی بارسا امشب بازی در لیگ قهرمانان را تجربه می کنند. آندرئو فونتاس و مارتین مونتویا در خط دفاعی بازی خواهند کرد، جاناتان دوس سانتوس و مارتی ریورولا نیز فرصت بازی در خط میانی را پیدا می کنند.
    در خط حمله نیز، ایزاک کوئنکا بعد از گلی که به لوانته زد، کاملا آماده بازی در این دیدار است. احتمالا کیکو فمنیا، خرید تابستانی بارسا و پدرو، مثلث خط حمله آبی و اناری ها را تشکیل می دهند.
    تیم کاتالانی آدریانو را به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ در اختیار نخواهد داشت اما این مدافع برزیلی احتمالا به ال کلاسیکو خواهد رسید. ابراهیم آفلای نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه لیگامنت همچنان قادر به همراهی تیمش نیست.

آیا می دانستید؟

- دیدار رفت دو تیم بارسا و باته، اولین رویارویی دو تیم در تاریخ شان بود که با پیروزی 5-0 تیم کاتالانی به پایان رسید.
    - بارسا پس از شکست مقابل روبین کازان در سال 2009، در 12 دیدار خانگی اخیرش در لیگ قهرمانان شکست نخورده است. آنها در این مدت 10 پیروزی و 2 تساوی کسب کردند.
    - هر نتیجه ای که در این دیدار رقم بخورد، بارسا به عنوان تیم اول از این گروه صعود خواهد کرد. آنها 5 امتیاز از تیم دوم گروه، میلان، بیشتر دارند.
    - باته باید بارسا را شکست دهد و امیدوار باشد میلان مقابل ویکتوریا پلژن به پیروزی برسد، تا بتواند به عنوان تیم سوم راهی رقابت های لیگ اروپا شود.
    - تیم بلاروسی تاکنون 5 بار با تیم های اسپانیایی بازی کرده و در همه دیدارها شکست خورده است.
    - باته تاکنون در هیچ دیدار خارج از خانه ای در لیگ قهرمانان به پیروزی نرسیده است

شکیرا :رئال تیم قدرتمندی است /مثل پل پیشگویی بلد نیستم

شکیرا در پاسخ به سوالی که پیرامون پیش بینی بازی از او شد به شوخی گفت : من آرزو داشتم که همانند پل پیشگو باشم یا اینکه تعدادی اختاپوس در خانه داشته باشم !

سایت گل - در آستانه دیدار حساس بین دو تیم مطرح رئال مادرید و بارسلونا در چارچوب لیگای اسپانیا ، شکیرا برای موفقیت بارسا ابراز امیدواری کرد و آرزو کرد تا در برنابئو نامزدش را خوشحال ببیند .
    شکیرا خواننده معروف کلمبیایی که نامزد او ، جرارد پیکه ، در تیم فوتبال بارسلونا توپ می زند ، امیدوار است که تا در دیدار ال کلاسیکو بارسلونا بتواند موفقیت های فصل گذشته خود را بار دیگر تکرار کند . او از شهر بوگوتا ، پایتخت کلمبیا برای یاران نامزدش آرزوی بهترین ها را در دیدار ال کلاسیکو کرد .
    این خواننده با وجود آنکه ترجیح می دهد بارسا پیروز شود ، اما اعلام کرد که رئال نیز تیم قدرتمندی است و این امر شاید مانع تحقق آرزوی من یعنی پیروزی بارسا در ال کلاسیکو گردد . با وجود این مطمئن هستم که در دیدار شنبه شب بازی زیبایی را شاهد خواهیم بود و این از همه مهمتر است . با توجه به اطلاعات کمی که از فوتبال دارم ولی شک ندارم در اکثر دقایق مالکیت توپ از آن یاران پیکه خواهد بود .
    شکیرا در پاسخ به سوالی که پیرامون پیش بینی بازی از او شد به شوخی گفت : من آرزو داشتم که همانند پل پیشگو باشم یا اینکه تعدادی اختاپوس در خانه داشته باشم که بتوانم به چنین سوالاتی پاسخ دهم .

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

ترکیب اسپورت برای بازی امشب :

12. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پپ گواردیولا یکی از سه مربی است که برای عنوان برترین مربی 2011 منتخب شده اند.

گواردیولا که موفق به کسب 12 عنوان از 15 تای موجود به همراه بارسا شده است، رکورد قابل ملاحظه ای را در سن 40 سالگی به دست آورده است. سر الکس فرگوسن و خوزه مورینیو دو نامزد دیگر دریافت این جایزه هستند.

پپ گواردیولا یکی از سه نامزد نهایی برترین مربی 2011 فیفا به همراه سرالکس فرگوسن و خوزه مورینیو انتخاب شده است. این مراسم نهم ژانویه در زوریخ برگزار می شود.

چهار عنوان در 2011

انتخاب گواردیولا به سبب چهار عنوانی است که بارسا توانسته به مربیگری او در طی سال به دست آورد. لالیگا، لیگ قهرمانان، سوپرکاپ اسپانیا و اروپا و عنوان احتمالی پنجم هم ممکن است در این ماه با قهرمانی در جام باشگاه های جهان به دست آید.

گواردیولا که از 15 عنوان موجود، تیمش توانست 12 تای آن را تحت مربیگری او و در سن 40 سالگیش به دست آورد، رکورد خیره کننده ای برای یک مربی محسوب می شود. الکس فرگوسن که قطعا مدت بیشتری است در رده مربیان عالی مرتبه قرار دارد، قریب به 25 سال است که در الترافورد مربیگری می کند. یونایتدی ها در سال 2011 موفق به فتح لیگ جزیره و جام خیریه شده اند.خوزه مورینیو، مربی پرتغالی، که به عنوان سومین نامزد معرفی شده است، توانست در اولین فصل حضورش در برنابئو، جام حذفی را بعد از برد بارسلونا در بازی نهایی فتح کند.

آرا بین مربیان(33%)، کاپیتان های تیم های ملی(33%) و روز نامه نگاران(33%) تقسیم شده است.

جوایز فردی بسیار

این برای دومین بار است که فیفا و فدراسیون فوتبال فرانسه در تهیه جوایز همکاری می کنند و این جایزه از اندک جوایزی است که گواردیولا موفق به کسب آن نشده است. گواردیولا به عنوان مربی بارسلونا به جوایز فردی زیر دست یافته است.

مربی سال 2009 از جانب IFFHS

جایزه میگوئل میونز برای بهترین مربی لالیگا در سالهای 2009 و 2010

بهترین مربی اروپا در سال های 2009 و 2011

جایزه LFP به عنوان بهترین مربی در سالهای 2009 و 2011

همچنین گواردیولا توسط پارلمان کاتالونیا مفتخر به کسب مدال افتخار طلایی شده است.

14. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور اسپورت 3 دسامبر 2011

پيكه ميتواند در برنابئو بازي كند

پيكه : بعضي از ما براي دريافت كارت زد وقت تلف ميكنيم........ و بعضي هاي ديگر با تلاش براي محروم كردن من از ال كلاسيكو

وقتشان رو تلف ميكنند

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدرو قصد دارد که در بازی با باته بوریسف امادگی خود را باز یابد!

«هر بازیکنی دوست دارد در الکلاسیکو حضور داشته باشد و در مقابل باته نهایت تلاش خود را انجام می دهم؛ بازی در لیگ قهرمانان به تیم این فرصت را می دهد تا برای الکلاسیکو آماده شود».

او در رابطه با بازی امشب در لیگ قهرمانان گفت: «تعدادی از بازیکنان تیم ب وجود دارند که مردم آنها را نمی شناسند؛ این بازی فرصت خوبی است تا با آنها آشنا شوند».

پدرو رودریگز یکی از هفت بازیکن اول منتخب برای بازی سه شنبه مقابل باته بوریسوف است. این مهاجم امیدوار است که بتواند بعد از آسیب دیدگی پای چپش که او را برای 3 هفته از زمین دور نگه داشت، به ترکیب اصلی باز گردد. او طی کنفرانس مطبوعاتی گفت: «من در حال بازیابی اعتماد به نفسم هستم.من به دلیل این جراحی بسیاری از بازی هارا از دست دادم.چیزی که اکنون مهم است ادامه به کار با تیم می باشد. پس من آمادگی قبلیم را باز می یابم».

پدرو از نزدیک شاهد پیشرفت تیم بود و از اجرای آن ها بسیار راضی است. «خوشحالم که تمام هم تیمی هایم به این خوبی عمل می کنند». وی درمورد هم تیمی هایش که در پست او بازی می کنند نیز صحبت کرد. «هرسال رقابت هایی برگزار می شود و من مطمئنم که این رقابت ها تیم را قوی تر می کنند. کوئنسا مهاجم بسیار خوبی است و گل هایی را نیز به ثمر می رساند. او هم در حمله و هم در دفاع خوب کار می کند. الکسیس به تیم عمق می بخشد. او حرکات قوی دارد و گل زنی نیز می کند. به عقیده من آن ها بازیکنان فوق العاده ای هستند».

تحسین مسی و ژاوی

«مسی و ژاوی، فینالیست های دریافت جایزه بهترین بازیکن دنیا تنها بازیکنانی هستند که این دوشنبه در رختکن از آن ها صحبت شد. هر سه فینالیست بازیکنان بی نظیری هستند. امیدوارم یکی از بازیکنان بارسا برنده توپ طلا باشد. مسی و ژاوی هردو در موقعیت های خودشان عالی هستند. انتخاب از بین آن ها بسیار سخت است».

الکلاسیکو

پدرو همچنین راجع به الکلاسیکو این شنبه در برنابئو صحبت کرد: «هر دو تیم در لحظه بسیار خوب عمل می کنند». این مهاجم برای موقعیت بارسا در لالیگا تاسف خورد و در ادامه اظهار کرد: «با وجود این که تیم به خوبی کار می کند ولی این خجالت آور است که در موقعیت بهتری در این الکلاسیکو شرکت نمی کنیم».

انگیزه های مشاهده بازی امشب برابر باته

پدرو تصور می کند که بازی برابر باته برای او فرصت خوبی است و اظهار می کند: «برای من... بله .... بازی مهمی است». این مهاجم طرفداران را به آمدن به نیوکمپ برای دیدن بازی امشب ترغیب کرد: «تعدادی از بازیکنان تیم ب وجود دارند که مردم آنها را نمی شناسند؛ این بازی فرصت خوبی است تا با آنها آشنا شوند». او همچنین از فرصت استفاده کرد و به بازیکنان جوان تیم ب توصیه های کرد: «آنها باید بازی خود را انجام دهند، همانطوری که قبلا یاد گرفته اند. آنها بازیکنان خوبی هستند و باید از این فرصت نهایت بهره را ببرند». اهمیت بازی امشب برای پدرو با این گفته وی آشکار شد: «ما می توانیم از این فرصت استفاده کنیم و بازیهای گروهی را بدون باخت به پایان برسانیم». چالشی جدید برای پدرو و یارانش به وجود آمده است.

18. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تمرینات این هفته، متمرکز بر بازی برنابئو

تیم اول این دوشنبه، با یک بازی نه چندان مهم برابر باته بوریسوف در روز سه شنبه و یک بازی بسیار مهم در برنابئو، هفته شلوغی خواهد داشت. به محض اینکه بازی مقابل رئال مادرید به پایان رسد، تیم مستقیما برای جام باشگاه های جهان، به ژاپن پرواز خواهد کرد.

بازیکنان در روز یکشنبه ، پس از برد تیم لوانته از یک روز استراحت برخوردار بودند، اما آن ها این دوشنبه، بعدازظهر پیش از بازی روز سه شنبه مقابل باته بوریسوف به تمرینات بازگشتند. در حال حاضر با داشتن اطمینان از مقام اول در گروه، تمرکز تیم اصلی گواردیولا بر روی بازی شنبه شب مقابل رئال مادرید است و آن ها بلافاصله پس از این بازی برای جام باشگاه های جهان به ژاپن پرواز خواهند داشت.

اولین جلسه تمرین این فصل، این بعدازظهر در نیوکمپ برگزار خواهد شد. جوزپ گواردیولا و پدرو در ساعت 18:15، یک کنفرانس مطبوعاتی خواهند داشت و تیم در ساعت 19:00 در زمین نیوکمپ در یک جلسه تمرینی که 15 دقیقه به روی رسانه ها باز است، شرکت خواهد کرد.

دو گروه

گواردیولابرای تمرین نام پینتو، پیکه، فونتاس، ماکسول، تیاگو، پدرو و کوئنسا و همچنین اعضای تیم ب یعنی اویر، مونتویا، بارترا، مونیسا، سرگی گومز، رافینیا، دوس سانتوس، دلوفئو، ریورولا، سرگی روبرتو و فمنیا را اعلام کرد. به طور معمول پیش از یک بازی لیگ قهرمانان خانگی، تیم به مدت یک شب در هتل ماندارین اقامت خواهد کرد.

دو جلسه مجزا در روز سه شنبه وجود خواهد داشت که اولی در پشت درهای بسته سیوتات اسپورتیوا، در ساعت 10:30 برای والدز، آلوز، پویول ، آبیدال، ماسکرانو، کیتا، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، فابرگاس، مسی ، الکسیس و ویا برنامه ریزی شده است و دومی برای بازیکنانی است که روز دوشنبه در نیوکمپ قبل از دیدار نهاییشان از بازی لیگ قهرمانان تمرین خواهد کرد که شروع آن در ساعت 12:30 است و پس از آن قبل از اینکه در ورزشگاه به بازی بپردازند، با هم به صرف ناهار و استراحت می پردازند.

روز چهارشنبه تیم در ساعت 11:00 در زمین سیوتات اسپورتیوا، تا بدست آوردن آمادگی کامل برای بازی روز شنبه تمرین می کنند. پنج شنبه _تعطیلات عمومی در اسپانیا_ در اصل به عنوان یک روز استراحت اختصاصی تعیین شده بود و تیم پس از ارائه گزارش در ساعت 18 روز جمعه برای تمرینات به نیوکمپ باز خواهد گشت و به دنبال آن پپ گواردیولا یک کنفرانس خبری دارد.

جنگندگی از مادرید تا زاپن

تیم صبح روز شنبه پس از خروج از استادیوم در ساعت 10:00 به مادرید سفر خواهد کرد و در هتلی در مادرید، یکی از آن هایی که در پایتخت اسپانیا است تا قبل از بازی (برای 22.00) اقامت خواهند کرد. هنگامی که بازی به پایان رسید، تیم به بارسلونا باز نخواهد گشت، اما در عوض با هواپیمایی از مادرید خارج شده و به محل برگزاری جام باشگاههای جهان که در کشور ژاپن است سفر خواهد کرد.

20. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •