تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 310 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برگردون تقریبا به طور کل شانسیه.معلوم نیست چه جوری میشه جوری جای گیری کرد که برگردون واقعی زد.(نه اینکه کمرشو بچسبونه به زمین و توپ رو بزنه)من کلا تو این یه سال فقط یه بار دیدم که لیونل مسی(که اونم کامپیوتر بود)یه برگردون زد که توپش ارتفاعش خیلی کم بود و دروازبانم گرفت.چند بار هم اقدام به برگردون ناموفق خودم به طور کاملا شانسی داشتم(توی ضربات کرنر)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیستم بستگی به قابلیت بازیکنای تیمت داره.مثلا من اگر تیمی مثل منچستر رو بردارم 2تا مهاجم میزارم تو زمین و ساها یا توز رو میزارم بیرون تا اگر کارم یه وقت گره خورد به عنوان مهاجم سوم بیارمش تو.اما توی مسابقات مستر و یا لیگ و کاپ 3مهاجمه بازی نکن مگر اینکه روی نیمکتت هم بازیکنای جایگزین خوبی داشته باشی چون بعد از 2-3 بازی که خسته میشن ممکنه توی یه بازی مهم مجبور بشی بزاریشون بیرون.من معمولا همه جا با 2مهاجم کار میکنم.فقط با یوونتوس تو مستر لیگ 3مهاجمه بازی میکردم چون 3تا مهاجم خوب هم رو نیمکت داشتم.

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

باید در موقعیت برگردون قرار داشت بعد دسته رو بدیم پائین بعد شوت راستی من تا حالا 2 تا بگردون تونستم گل کنم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه بار برگردون گل زدم با ابرهیم ویچ البته من کار خاصی نکردم فکر کنم شانسی باشهوالبته با زیکن هم باید تکنیکی باشه

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

برگردون تقریبا به طور کل شانسیه.معلوم نیست چه جوری میشه جوری جای گیری کرد که برگردون واقعی زد.(نه اینکه کمرشو بچسبونه به زمین و توپ رو بزنه)من کلا تو این یه سال فقط یه بار دیدم که لیونل مسی(که اونم کامپیوتر بود)یه برگردون زد که توپش ارتفاعش خیلی کم بود و دروازبانم گرفت.چند بار هم اقدام به برگردون ناموفق خودم به طور کاملا شانسی داشتم(توی ضربات کرنر)
    کاملا درسته.
    البته توی حالتهایی که توپ سانتر میشه و بازیکن پشت به دروازه هست احتمال زده شدن برگردون خیلی زیاده.برای این کار میشه سانتر رو به بیرون کرد و اونوقت کاری کنی که بازیکن پشت به دروازه بشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

به نظر شما کدام سیستم برای بازی pes6 بهتر است...4-4-2 3-5-2 4-2-4 3-2-1-4 و یا ........
    لطفا بگید چون بین چند سیستم شک دارم...
    البته الان 3-2-1-4 با منچستر تو مستر بازی میکنم.
    البته ترکیب مقابل کامپیوتر اهمیت چندانی نداره چون انصافا هوش مصنوعی بازی خیلی ضعیفه.ولی در بازیهایی که با دوستاتون میکنید اگه فقط دو هافبک دفاعی متوسط داشته باشید میتونید با ترکیب 1-6-3 B-2 یک ترکیب عالی برای حفظ نتیجه و البته اگه مشکل هافبک دفاعی داشتید 1-6-3 A-2 .
    و بین ترکیبهای تهاجمی 1-5-4 C-1 (به تک مهاجمه بودنش توجه نکنید) و یا 2-5-3 A-2 ترکیبهای خوبی هستند که هم بتونید گل بزنید و هم این که دفاعتون مشکلی نداشته باشه.
    Last edited by martin_superhuman; 27-09-2007 at 16:53.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

فکر کنم پست منو ندیدین تو دو صفحه قبل.لطفا نگاه کنید و جواب مارو بدین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

من چند تا مشکل مهم دارم که می دونم 100% قبلا مطرح شده،ولی هر چی گشتم و سرچ کردم،نتیجه ای نگرفتم:
    1-چرا تو شش قدم تیم حریف انقدر بد هد می زنه؟ خیلی کم میشه گل زد،همش هوایی میزنه.
    2-شوتها افتضاحه! یعنی یه تقه کوچولو رو A می زنم (با کیبورد بازی می کنم) تا ته پر میشه.
    3-نمی دونم چرا بعضی وقتا نیمه اول که تموم میشه،می زنم بره نیمه دوم،تصویر سیاه میشه و دیگه نمیاد.
    4-آموزشی یک و دو رو دیدم،ولی نتونستم درست انجام بدمش.q رو باید بگیریم،پاس کوتاه بدیم؟ اگه این جوریه،من کردم،نشد.
    5-یه کم درباره فصل نقل و انتقالات master توضیح بدین.
    لطفا مشکلات اول و دوم رو بر اساس کیبورد واسم حل کنید.
    1.برای این مشکل اولا باید کاری کنی که بازیکن بتونه در شرایط خوبی خودشو به توپ برسونه و دوما با جهت ها تعیین کنید توپ به کدوم گوش بره.سعی کن بازیکنی رو که میخوای باهاش ضربه بزنی توپ یه مقدار (خیلی کم) جلوترش باشه.اینطوری ضربه رو بهتر میزنه.

2.این یکی باید توی بازی راه بیافتی و تجربت بیشتر بشه تا بتونی خوب شوت بزنی.شوت صفحه کلید که با D هست..به هر حال بعضی اوقات برای بعضی از شرایط شوتها افتضاح میره.

3.این مشکل برای من هم هست.مشکل گرافیکیه.

4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست.

5.چون زیاد توی نقل و انتقالهای Master League کار نکردم نمیتونم براتون توضیح بدم.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

1.برای این مشکل اولا باید کاری کنی که بازیکن بتونه در شرایط خوبی خودشو به توپ برسونه و دوما با جهت ها تعیین کنید توپ به کدوم گوش بره.سعی کن بازیکنی رو که میخوای باهاش ضربه بزنی توپ یه مقدار (خیلی کم) جلوترش باشه.اینطوری ضربه رو بهتر میزنه.

2.این یکی باید توی بازی راه بیافتی و تجربت بیشتر بشه تا بتونی خوب شوت بزنی.شوت صفحه کلید که با D هست..به هر حال بعضی اوقات برای بعضی از شرایط شوتها افتضاح میره.

4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست.

5.چون زیاد توی نقل و انتقالهای Master League کار نکردم نمیتونم براتون توضیح بدم.
    ممنون از توضیحاتت.فقط:
    راحت ترین توپ ها هم در بهترین شرایط برخی اوقات خراب میشه.البته الان دیگه یاد گرفتم که دو بار سانتر رو می زنم و ساانترها قشنگ میاد رو سر بازیکنم و گلش می کنم.
    شوت صفحه کلید که با D هست.
    خب من این جوری راحت تر بودم،عوضش کردم!
    کسی نمی دونه چه جوری حل میشه؟
    4.پاس کوتاه؟ خب با s هست .q برای پاس توی عمل هست
    این ورژنی که من دارم همه چیش غیر عادیه.با X پاس کوتاه میده!!!! اعصاب آدم اولاش خورد میشه،ولی خب الان من عادت کردم دیگه! با W پاس تو عمق میده و Q نقش L1 رو بازی می کنه.در مورد سانتر و شوت هم یادم نیست که کدوم A بود کدوم D ، شاید عوضشون کرده باشم.
    الان فهمیدم یک و دوش چه جوریه،با این دکمه هایی که گفتم،باید q رو بگیریم پاس بدیم،بعد یه دونه W هم برای دو (یک و دو) بزنیم!
    واسه بقیه یکم توضیح میدم،کمکم کنن:
    مثلا من منچسترم،می خواستم رونالدینهو رو بخرم،قیمت بازیکن 17000 بود ولی من اگه همون قیمت رو قبول می کردم،نمی اومد.یعنی هیچ اتفاقی نمی افتاد.اومدم چن هزار تا بردم بالا تا اومد.ولی خب تا آخر فصل مشکل مالی داشتم،کم کم پول اضافه شد و مشکل برطرف.فقط این که نمیشه،یه بازیکن بخریم فقط؟
    تازه بازیکنای خودمم که Release می کنم،همیشه پایین تر از قیمت خودش می خرنش!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه.ریلیز نکن.بزارشون توی لیست فروش.در اون حالت بازم زیر قیمت میخرنش.چون وقتی تو یه بازیکنی رو میزاری تو لیست فروش یعنی بهش احتیاج نداری.معمولا خیلی کم پیش میاد که بتونی یه بازیکنی رو با همون قیمت و حقوق خودش بخری.من مثلا میخواستم یه بازیکنی رو با 50000 تا بخرم نتونستم بخرمش.تازه بیشترین حقوق رو هم بهش میدادم.نقل و انتقالات هم تقریبا شانسی هستش.
    اون نحوه عجیب و غریب کلیدها رو هم خب برو از توی ستینگ درستش کن.کاری نداره که.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •