این کارو کردم اما بازم وقتی ریست میشه میگه intel storeg تو بخش smart مشکل داره و علامت تعجب میاد
این کارو کردم اما بازم وقتی ریست میشه میگه intel storeg تو بخش smart مشکل داره و علامت تعجب میاد
ضرر که نه اصلا نداره
فقط یه روزی لپ تاپ رو روشن میکنی میبینی دیگه هاردش کار نکرد مثلا
سلام من ورزن بایوس f.13 هست اما باHP support Assistantا میزارم اپدیت بشه میگه به روز هست 1یارم خود HP support Assistantا اپدیت کرد اما بعد کلی دانلود faild شد چیکار کنم خودش دانلود کنه
سلام من ورزن بایوس f.13 هست اما باHP support Assistantا میزارم اپدیت بشه میگه به روز هست 1یارم خود HP support Assistantا اپدیت کرد اما بعد کلی دانلود faild شد چیکار کنم خودش دانلود کنه
سلام به همه بچه های گل p30world
دوستان من الان این لپ تاپ6090 رو حدودا 6 ماهه که دارم..هارد 1TB تقریبا پره..با 6تا بازی سنگینی که روش نصبه وکلی برنامه دیگه
وهرروزم کلی ازش کارمیکشم..حتی چندباری هم ضربه خورده
ولی تاحالا کوچیکترین مشکلی باهاش نداشتمو یه آخ هم نگفته حتی سرعتش پایینم نیومده
پس دوستان به این مسئله هم توجه داشته باشن که خیلی از مشکلایی که واسشون پیش اومده بخاطر کم توجهیشون وندونم کاریشون بوده..
پس 6090رو انقد بی دلیل زیر سؤال نبرید
سلام
با وی پی ن تست کن.
این مدل چطوره:HP Pavilion dv6-6190se
HP Pavilion DV6-6190seکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cori7 2670QM 2.2 - 3.1 6m
ATI 6770 DDR5 2048
Ram 8 ddr3
HDD 1T 5400rpm
LED 15.6
7hom/6cell/Blu Ray-web-fing
2.9
قیمت 1600
البته زیاد تو بازار ندیدم.تو نت هم چیزی در موردش نیست.
کسی اطلاعاتی در مورد کیفیت ساخت و کاراییش داره؟
مهمتر از اون کسی باهاش کار کرده؟
دوست عزیز HP Support Assistant رو بیخیال. آپدیت بایوس رو از لینک زیر دانلود کن و نصبش کن. به همین راحتی!]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بایوس رو آپدیت کنین ببینید مشکل حل میشه؟
Last edited by XplodR; 26-10-2011 at 19:29.
کانفیگش که درست مثل کانفیگ 6199eeهستش غیر از این که فقط هاردش بجای750گیگ یک ترابایته همچنین سی پی یوشم متفاوته. من از 6199 راضی ام قاعدتا اینم باید لپ تاپ خوبی باشه!
Last edited by XplodR; 26-10-2011 at 19:44.
دوست عزیز منظورتون اینه که بعضی وقتا صفحه welcoom میمونه و ویندوز بالا نمیاد؟
اگه این منظورت بود باید بگم که برنامه انتی ویروس نورتون رو حذف کن و ویندوز رو chec uopdat کن تا اپدیت بشه.
منم این مشکل رو داشتم درست شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)