سلام. تلویزیون منLG LW57000 هست , من قبلا با تلویزیون میتونستم وارد وب بشم و همچنین از اپلیکیشنها استفاده و دانلود کنم اما الان هم خدمات وب هم اپلیکیشن ها غیر فعال شده و تلویزیون پیغام میده: به زودی!الن آپدیت هم نمیشه....باید چکار کنم؟
سلام. تلویزیون منLG LW57000 هست , من قبلا با تلویزیون میتونستم وارد وب بشم و همچنین از اپلیکیشنها استفاده و دانلود کنم اما الان هم خدمات وب هم اپلیکیشن ها غیر فعال شده و تلویزیون پیغام میده: به زودی!الن آپدیت هم نمیشه....باید چکار کنم؟
آقا من در مورد سینمای خانگی و بلو ری پلیر اطلاعاتم خیلی کمه..اما یه جورایی متوجه شدم که اکثر سینماهای خانگی متشکل از چندتا بلندگو و یه دستگاه معولا دی وی دی پلیر و این جور چیزاست..
حالا سوالم اینه که
1-بنظرتون بهتر نیست که یه دستگاه بلو ری پلیر بگیریم + چند تا بلندگو ؟
2-دستگاه های بلو ری پلیر توانایی خواندن دی وی دی رو که دارن درسته؟
3-در مورد خرید بلو ری پلیر و باند ، پیشنهادتون چه مارکی یا مدلیه؟
1. به نظر من بهتره
2.بله
سلام خدمت دوستان عزیز.میخواستم بپرسم ال ای دی ال جی مدل 65100 و47 اینچ قابلیت ضبط از تلویزیون یا ماهواره رو یو اس بی یا هارد اکستر نال رو داره یا نه و اگه داره روششو میخواستم بدونم .ممنون از تمام دوستان و اساتید بزرگوار.
قابلیت ضبط کانال های تلویزیون دیجیتال رو داره ولی فقط روی تلویزیون قابل مشاهده هست نه روی کامپیوتر.
سلام میشه روش ضبط کردنو برام بنویسی .ممنونت میشم.
روش خاصی نداره. دکمه ضبط رو کنترل رو می زنی بعدش هاردتو فرمت می کنه و روش ضبط می کنه.
استاد جان مرسی .ببخشید فقط یه سوال دیگه.usb رو که به tv میزنم برا پخش بعضی از فیلما پیام میده که:این فیلم ممکن است به صورت عادی پخش نشود.بعد وسطای فیلم پخش فیلم قطع میشه و از اول شروع میشه.مشکلش به نظر شما چیه بازم ممنون.
تا حالا با چنین موردی برخورد نداشتم. ممکنه کدک تصویری فیلم توسط تلویزیون درست ساپورت نمیشه. اگر تلویزیونتون آپدیت نیست، آپدیتش کنید شاید مشکل حل شد.
من یک هفته قبل از بانه گرفتم 14500000 ریال
Last edited by 8ertebat; 27-06-2012 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)