سلام به همه دوستان
من اپدیت های بازی جرمنو از سایت خودش دان کردم
همرو
ولی فقط اپدیت مربوط به خود کشور المان نصب میشه
بقیه میگن مسیر بازی رو پیدا نکردم
لطفا بگید باید چکار کنم
سلام به همه دوستان
من اپدیت های بازی جرمنو از سایت خودش دان کردم
همرو
ولی فقط اپدیت مربوط به خود کشور المان نصب میشه
بقیه میگن مسیر بازی رو پیدا نکردم
لطفا بگید باید چکار کنم
سلام
من الان یه گاراژ خریدم حالا باید چه کار کنم ؟ میرم تو گاراژ میره رو نقشه 4 تا مربع هست 2 تای order و 2 تای دیگه hier هست
Last edited by isbn; 27-08-2011 at 14:39.
فکر نکنم با آپیدیت بازی چیز خاصی عوض بشه از اسمش هم که معلوم فقط آلمان هستش فکر نکنم با آپدیت جاهای دیگه بیاد اگه بخوایین میتونید مد مپ دانلود کنید که کشورتون گسنرش پیدا کنه
مربع های بالایی ماشین مربع های پایینی هم که راننده هست دیگه از اونجا میتونید هم ماشین برای خودتون بخرید هم راننده استخدام کنید و هم برای راننده ماشین بخرید
order رو بزنید میره تو قروشگاه ماشین hier رو بزنید میتونید راننده استخدام کنید![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 27-08-2011 at 15:07.
یعنی من این فایل ترافیکو برای تمام ماشین ها گذاشتم ولی فقط برای ولوو سی کلاس کار کرد برای بقیه ماشین ها کار نکرد
از اون تیغه لینک دیگه ای نداری؟
دوستان من تو ادیت اسکین کامیونهای اورجینال یا اونایی که میشه رنگشون رو عوض کرد موندم فایل color.dds رو باز میکنم ولی یه مربع رنگی فقط توش هستش هیچ اندازه ای هم براش مشخص نیست
کسی این رو تغییر داده خبر بده .
پک آکسور یورو تراک رو زدم خیلی خوشحالم من عشق آکسور دارم![]()
من این بازیو امروز از بازار خریدم نمیدونم کدوم ورژنه زبانش آلمانیه چطور میتونم انگلیسی کنمش ؟با تشکر
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
یه سوال دیگه بازی rig n roll تاپیک نداره؟هرچقدر کشتم چیزی پیدا نکردم
یه map mod که با ورژن 1.04 سازگاری داشته باشه کی داره ؟ من یکی دو تا دانلود کردم از بازی میپره بیرون !؟
( یه سوال بی ربط : کسی اینجا bagger simulator 2011 (شبیه ساز حفاری ) رو بازی کرده ؟ )
حالا فهميدمیعنی من این فایل ترافیکو برای تمام ماشین ها گذاشتم ولی فقط برای ولوو سی کلاس کار کرد برای بقیه ماشین ها کار نکرد
از اون تیغه لینک دیگه ای نداری؟آره منم واسه چن تا كاميون با هم امتحان كردم همين مشكل واسم پيش اومد...
نميدونم چرا؟؟؟
اينم يه لينك ديگه از اون تيغه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
سلام رامین جان معمولا واسه ادیت سراغ اونایی برید که حجم بالای دارن مثلا همین اکتروس من color.dds خیلی حجم اش کم من فایل skin رو ادیت میکنم ببینید کدون فایل dds حجم بیشتری داره اون رو باز و ادیت کنید
من اون آکسور رو دارم ببینم میشه روش تغییراتی داد اگه شد عکس اش رو میزارم
سلام
از اینجا زبون اش رو عوض کنید اگه انگلیسی نداشت بگید پک انگلیسی بزارم براتون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)