تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 507 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

تجربه خودم نیست تجربه دوست دوستم هست که هر روز مثل آب خوردن اون رو انجام میدیم ولی کار یکدفعه میشه!
    عبور از چراغ وقتی که زرده!یا وفتی دیگه ثانیه 1یا 2 هست.سعی کنید صبر کنید تا دوباره چراغ سبز بشه و عبور کنید!
    چند روز پیش یکی از دوستان همین کار رو کرده بود چراغ ثانیه 1 بوده وقتی به وسط خیابون میرسه یه وانت پیکا میزنه وسط ماشین و اون رو پرت میکنه 5 متر اونورتر!
    خدارو شکر خودش هیچیش نشده!ولی ماشین مچاله شده!و از اینا بدتر چون هر دو میگفتن حق با منه پلس به طور شانسی دوست مارو مقصر اعلام کرده و اون موند و ماشینی که 1 میلیون خرجشه!

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همیشه چک کنید که اگه پولتون توی هم تا شده پول زیادی به فروشنده ندید من امروز یه خرید کردم که پولش شد ۷ تومن و من دست کردم تو جیبم و یه 10 هزاری دادم به فروشنده اونم تای پول را باز نکرد و همینجوری 3 تومن پسم داد بعد که اومدم خونه و جیبمو نگاه کردم فهمیدم دو تا 10 تومنی لای هم بوده و 10 تومن رفته تو پاچم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض قابل توجهِ خانومها

سلام .

دیشب خونه ی یکی از دوستان بودم .
    یکی از دوستانش هم اونجا بود .
    از اون آدمهائی که با صد تا دختر رابطه دارند .
    تلوزیون داشت یه برنامه نشون میداد در موردِ حد و مرزی که باید رعایت بشه در رابطه داشتن با دیگران .
    یهو دراومد گفت :

بابا اینا همش حرفه . من اگه دختری که باهاش آشنا میشم نذاره از بودن باهاش لذت ببرم ! ولش میکنم میرم .
    بهش گفتم : اگه بذاره از بودن باهاش لذت ببری چی ؟
    خندید و گفت :
    بعد از یه مدت ولش میکنم میرم .

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

خواهش می کنم به فرزندانتون از همون کوچیکی یاد بدید توی محیط زیست خودشون آشغالی نندازن حتی یه پوست شکلات . این چیزاها باید از همون دروان کودکی به بچه ها یاد داده بشه . متاسفانه سوار تاکسی شده بودم راننده تاکسی بچه اش هم کنارش بود داشت سیب می خورد . در نهایت بعد از خوردن سیب ته مونده اش رو توی دستش گرفت و رو به پدرش گفت چی کارش کنم ؟ پدره ( راننده تاکسی ) هم گرفت و از ماشین انداختش بیرون به همین راحتی ! الان این پدر با این حرکتش داره به فرزندش یاد میده اشغال ریختی توی محیط زیست مشکلی نیست !

ولی واقعا نندازیم . محیط زیست هم مثل خونه ماست دیگه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ســـلام

حتما برای مشورت با کسی تمام جوانب کارو رو در نظر بگیرید بعضی ها تجربه زیاد دارن اما بد خواه اند.یعنی خوب آدمو نمیخوان.
    شاید خودشون آدم خوشبختی باشن و زندگی موفقی داشته باشن اما دلشون نیست که دیگران هم مثل اونها خوشبخت بشن.
    با حرف زدن با اونها درمورد مشکلاتتون نه تنها اونها رو خوشحال میکنید بلکه به قولی یه بهونه هم میدید دستشون تا نقاط ضعف
    شما رو بدونند.
    دلسوز ترین فرد کسی هست توی مشورت که همیشه خودشو فدا میکنه و اول شما رو توی الویت بندی هاش قرار میده.
    نمیتونم بگم ه دقیقا این شناخت درست بوده یا نه اما تنها فردی مناسب مشورت بود توی زندگیم که همخون خودم بود.
    چون در هر لحظه و شرایط حیثیت و آبرو و مال و جونمو از غیر خودش نمیدید.
    غریبه ها همیشه اول خودشون رو میبینند بعد شما رو.حتی توی دوستانم هم این شرایط یکسان بود.بعد این همه سال فقط یک
    دوست دارم .100 تا همراه به اسم دوست.
    مطمئنم اگه دزدی هم کنم بزنم ادمم بکشم خونوادم پشتم میمونند اما بقیه نه!مثال زدم از بدترین ها تا متوجه منظورم بشین.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه زمانی خدایی ناکرده دلتون گرفت بهترین گزینه برای اینکه حالتون بهتر بشه رفتن سراغ آلبوم تصاویره...باورتون نمیشه چطوری روحیه ادمو عوض میکنه وقتی با دین عکسها یاد روزهای خوبتون می افتید

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست خوب را از دست نده .

داره خودمونی میشه Scof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اين كه از شنبه شروع ميكنم يا از سر ماه يا از فردا يا از يك ساعت ديگه يا از سالروز تولد يا از سال جديد يا از سال جديد ميلادي يا صبر كنم ببينم چي ميشه و ... با اين جملات وقت تلف نكنيد كه بسيار خودم عمرم رو تلف و يك حالت اعتياد به اين جمله پيدا ميكند و هيچ وقت كارتون پيش نميره يا شروع كنيد يا بگيد هر وقت موقعيتش پيش اومد جملات بالا رو تكرار نكنيد

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتما میدونید که در خریدهای اینترنتی یا انتقال وجه و ... اگه تراکنش ناموفق باشه و پولی از حساب شما کم بشه روال اینه که بعد از 24یا 48 ساعت پول مجددا به حسابتون بر میگرده
    ولی یه بار در خرید اینترنتی که داشتم و تراکنش ناموفق بود و کد رهگیری نداد و از حساب پول کم شد و منم با همین استدلال که پول به حساب برمیگرده مجددا اقدام به خرید کردم که بار دوم موفق بود ولی خوب بعد چند دقیقه متوجه شدم که خرید اول هم موفق بوده و در واقع من یک کالا رو دو بار خریدم

بنابراین در این جور مواقع صبر کنید تا تکلیف خرید اول 100% مشخص بشه

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه زیاد با حساب هاتون ور میرین و انتقال وجه، موجودی و ... زیاد انجام میدین
    و حوصله ندارین برین عابربانک مثلا از کارت سیباتون به کارت پاسارگاد، ملت یا صادرات یا هر بانکی که شتاب باشه واریز کنید...
    برید تو سایت بانک ملی و تو سامانه سبا ثبت نام کنید.
    بعد فرم رو ببرید بانک و پس از چند روز دستگاه توکن رو بهتون میدن.
    با این دستگاه دیگه محاله حسابتون -- شه.
    پرینت موجودی تا شش ماه
    پرداخت قبوض
    وضعیت چک
    کارت به کارت از ملی به تمام بانک ها
    حواله اینترنتی سانتا و پایا ( از ملی به تمام بانک ها با استفاده از کد شبا )
    استعلام چک و دسته چک
    مدیریت تسهیلات
    ثبت حسابهایی که باهاشون مرتب سر و کار دارین ( با این امکان دیگه نیاز نیست مرتب شماره حساب و ... شون رو وارد کنید به اسم خودشون تو سامانه ثبت میشن برا مراجعات بعدی )
    پرداخت اقساط وام و ... بانک ملی و بانکهای دیگه !! ( جالبه نه!؟ )
    نقل و انتقال بین حساب های شما ( سیبا، جاری، سپرده و ... )
    و افتتاح حساب بدون نیاز به رفتن به بانک که جدیدا اضافه شده.

من دو ساله دارم از این استفاده میکنم و اصلا دیگه به هیچ بانکی مراجعه نمیکنم.

* فقط قضیه دستگاه توکن باید یه مبلغی رو بدین تا دستگاه رو بهتون بدن.

(احتمالا دهه فجر امسال ثبت نام دستگاه توکن رایگان باشه ) پارسال که اینطور بود ولی خبرش منتشر نشد و کسی نمیدونست ( امسال هم شاید پخش نکنن چون ورشکست میشن ولی احتمالا هست )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •