چه عطری؟
دوستان چند نمونه قبلا گفتن از Axe
چه عطری؟
دوستان چند نمونه قبلا گفتن از Axe
والا اونقدری نمیشه گفت تلخه.باید تست کنی.به نظرم اصلا اذیت نمیکنه.خیلی بوش رمانتیک و با کلاسه.یه ادکلنیه
که برایه همه سنین عالیه.برای سره کار خیلی خوبه مخصوصا اگه رییسی ,مدیری چیزی هم باشی که عالیه.
تست کن.ارزشش رو داره.من به کلوین خیلی اعتقاد پیدا کردم.![]()
پس همین ck man رو سفارش میدم بدون تست![]()
یه عطر دم دستی هم میخوام سفارش بدم بین اینا کدومو سفارش بدم ؟
Quorum by Antonio Puig = 16
Quorum Silver by Antonio Puig= 15
UDV For Men By Ulric De Varnes = 18
CHEMISTRY by Ajmal= 18
ارزش خرید دارن اینا یا نگیرم بهتره ؟
Last edited by sAeEd_kHaAn; 19-11-2011 at 12:34.
کواروم فقط اون اولی رو داره.
به نظرم کلا از پرفیوم شاپینگ ادکلن از برند اجمل-سپیل-امپر(کلا اماراتی ها) نگیر.خیلی گرون میده.در ضمن این
قیمتا ماله سایته قدیمشه.
اون ck man هم سعی کن تست کنی حتما.ممکنه صد نفر دوستش داشته باشن ولی خودت نداشته باشی.![]()
نه ازون خبرا نیست...ولی خب راضی ایم
من می خواستم همین ماه که می یاد از بین 2،3 تا ادوکلن یکی بگیرم ولی بیشتر به درد جز گرما می خورن تا سوز سرما!
گرم هم هر چی تست زدن اذیت کرده حتی همون دانهیل رد که گفته بودی، واسه همین به این تلخ ها راضی شدم،
کارای کلوین به نظرم به اون قیمتی که دارن خوبن ولی خب بازم نسبت به بعضی مارک های در حال همه گیر شدنن!
/مرسی/
دوستان یه عطر یا اسپری خوب معرفی کنید که هم خوشبو باشه هم ماندگاری زیادی داشته باشه . . . ممنون
سلام مجدد ::
این کربن رو هم تست کردم امروز مث همین پایینی بود ولی بازم خنک رنگشو نگاه کنین فکر کنم بفهمین چه بویی داره:
قیمت این هم 12000 تومن بود بوشم خوب بود می ارزه بخرین
Take Care![]()
خب شاید اینم یکم اذیتت کنه.با اینکه نزده گرم ولی یکم به نظرم گرمه.حتما تست کن اول.من باشم رو کنت کول
وینتیج بلک فکر میکردم.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
5 سال پیش داشتمش.بویه خوبی داره نسبتا.ولی باید باش دوش بگیری
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
چه قیمت؟زیاد معرفی کردیما؟![]()
قیمتش حداکثر 10تومان باشه
بالاخره یه سمپل 2.5 ml از اسمیت اند ویسون پیدا کردم و تستش کردم بوی خیلی باحالی داره و احساس خوبی بهم میده فقط روی پوست من زیاد موندگار نیست شاید بخاطر اینه که سمپل هستش ولی عاشق بوش شدم و حتما میخرمش
بوی تند و تلخ و خنکی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)