بازیکن دپورتیو همچین با دو دست هل داده بعد کارت زردشو بخشیدن ! اینم از عجایب هست :ی
بازیکن دپورتیو همچین با دو دست هل داده بعد کارت زردشو بخشیدن ! اینم از عجایب هست :ی
والنسیا سه ماهه شکست نخورده و از 33 امتیاز اخیر 27 تارو گرفته. اما نگرانی اینه که رده بیستم Fair Play لا لیگا رو اونم با اختلاف دارن! رویارویی جوانمرد ترین و خشن ترین تیم هست.
پپ هم به سلامتی رسید!
دقیقا حس می کنم چی میگی. سادگی آدریانو برابر بعضی مواقع بی خردی های آلوز. شاید زیر توپ کشیدناش (بقول یکی از هوادارا) هم نخوره. اما فراموش نکن خودش جزئی از این بارسای رویاییه. من بهترین حرکات آلوز رو وزنه ای برای این تیم می بینم درحالیکه آدریانوی متوسط فقط تیمی خوب رو کامل میکنه. امید زیادی دارم که با فاصله گرفتن از این مقطع بهترین های جهان مثل پیکه و آلوز هم به آمادگی سابق یا حتی بیشتر برسن.
پیگريني: فوتبال به من اين اجازه را داد كه بهترين فصل تاريخ رئال مادريد را رقم بزنم
هواداران در آن جا هميشه از من حمايت كرده اند و به من لطف داشته اند . هميشه سپاسگزار هواداران رئال مادريد بوده ام
سايت گل - مانوئل پیگريني در مورد مصاف روز پنجشنبه خود با رئال مادريد صحبت كرد .
پیگريني شيليايي ، مربي مالاگا كه توانست كه به برد برابر آلمريا دست يابد ، اميدوار است كه بتواند كه با اين برد از شرايط بحران بيرون بيايد . او گفت :" از برد خوشبحالم ، به خصوص در خانه ، به هر حال مهم اين است كه بتوانيم كه بر اين شرايط فائق آئيم . "
اين مربي در مورد بازگشتش به برنابئو و قرار گرفتن در مورد تيم سابقش رئال مادريد در پنجشنبه آينده گفت :" هواداران در آن جا هميشه از من حمايت كرده اند و به من لطف داشته اند . هميشه سپاسگزار هواداران رئال مادريد بوده ام . از دنياي فوتبال ممنونم . فوتبال به من اين اجازه را داد كه بهترين فصل تاريخ رئال مادريد را رقم بزنم ."
مربي شيليايي در زمان حضورش در رئال مادريد از نظر آماري عملكرد قابل توجهي داشت . با اين كه در چمپيونزليگ و كوپا عملكرد ضعيفي داشت اما در لاليگا با كسب 96 امتياز و 102 گل زده و بردن 31 بازي از 38 بازي ممكن عملكرد فوق العاده اي از خود به جا گذاشت .
البته با وجود اين آمار به علت عملكرد خوب بارسا نتوانست كه طعم قهرماني را بچشد . او در كوپا با شكست 4-0 در مقابل تيم دسته سومي آلكوركون و در اروپا با ناكامي در برابر ---- ، بر خلاف ليگ عملكرد خوبي نداشت .
2011/3/2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنفرانس خبری تندوتیز مورینیو: فرق من با پیگرینی این است که اگر اخراج شوم، به مالاگا نمی روم
مربی رئال در آستانه بازگشت مربی سابق این تیم به برنابئو، مربی شیلیایی را به باد طعنه گرفته
سایت گل- کنفرانس های خبری هر هفته آقای خاص با جنجال آفرینی های زیادی همراه است. جنجالهایی که خالی از لطف نیست؛چرا که شیوه صحبت مورینیو، شیوه ای منحصربه فرد است و همین است که لقب «آقای خاص»بیش از هر صفت دیگری به او می آید
مورینیو یک هفته از بارسلونا و حمایت رسانه های کاتالان از مربی این تیم می گوید؛ یک هفته داوران را به باد انتقاد می گیرد و این بار هم نوبت مانوئل پیگرینی مربی فصل قبل رئال است که از الطاف آقای خاص بهره مند شود
در آستانه دیدار حساس رئال مادرید و مالاگا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو که با حضور مانوئل پیگرینی برروی نیمکت مربیگری مالاگا، حساسیت دوچندانی دارد، آقای خاص در کنفرانسی خبری در مورد او صحبت کرده است.
*برنامه برگزاری بازیها:صحبتهای من غرغر نیستند و واقعا حقیقت دارند. تو ریاکاری؟ پس راستش را بگو، فکرمی کنی که این حرفها غرغر هستند؟ پس ریاکاری!!! ما در دنیایی زندگی می کنیم که ریاکاری در آن دیده می شود.وقتی که مردم می دانند که دروغ چیست و حقیقت کدام است و روز گذشته مابرنامه هفته بعد بازیها را دریافت کردیم. این اطلاعات به راحتی قابل آنالیز است: هفته ای که رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود و من اوضاع تیم دیگری به جز خودمان را مثال می زنم: والنسیا 4شنبه در آلمان بازی می کند و بعد از آن روز شنبه درساراگوسا بازی خواهد داشت. بارسلونا سه شنبه بازی می کند و بعد از آن یکشنبه مقابل سویا قرار می گیرد. اگر می خواهید ریاکار باشید، این مشکل شماست.من اینگونه به دنیا آمده ام و همین جور خواهم مرد.با سری بلند و بدون ترس از نگاه کرن به کسی و بیان واقعیتها!
من صحبت درمورد برنامه بازیها را بعد از یک بازی مطرح نکردم و قبل از انجام بازی دراین مورد گفتم.کسانی که می گویند که من به دنبال بهانه و توجیه مناسبی، پس از نتیجه ضعیف تیمم هستم و تقویم برگزاری بازیها را بهانه کرده ام، دروغ می گویند.
*شکلاتی برای فریب دادن ما: این هم طبیعی نیست که مالاگا روز دوشنبه بازی می کند و بعد هم 5شنبه مقابل ما قرار می گیرند ولی اینها شکلاتهایی هستند که به ما داده می شوند تا ما را فریب دهند ولی من فریب نمی خورم ، چون اگر ما 5شنبه بازی می کنیم، از آن طرف یکشنبه در سانتاندر بازی خواهیم داشت.
*پیگرینی ، مربی مالاگا: مانوئل پیگرینی گفته بود که فصل گذشته با رئال تاریخ ساز شده .او بخشی از واقعیت ها را گفته .واقعیت از نظر او شاید صعود از مرحله اول جام حذفی و رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بوده. الان ما در جام حذفی اوضاع بهتری داریم، در اروپا هنوز هم می توانیم در خانه از سد تیمی که سال گذشته رئال مغلوبش شد عبور کنیم و توانستیم کارها را بهتر انجام دهیم.من در رقابتها یک فلسفه خاص دارم که رتبه دوم، اولین رتبه درمیان سایرین (بهترین بازنده) است. قرارداشتن در رده دوم با اختلاف 2 یا 1- امتیاز، با به ثمر رساندن 500 یا 200 گل….حضور در رتبه دوم، عملا اول شدن در میان سایرین (بهترین بازنده)است ولی اگر قهرمان نباشیم، تفاوتی نمی کند. من با این که پیگرینی فصل گذشته رقابت خیلی خوبی را داشت موافقم و امیدوارم که هواداران به خوبی از او استقبال کنند؛ چون او عملکرد خوبی با رئال داشته و در رختکن من به روی او باز است تا اگر می خواهد به رختکن آمده و با شاگردان سابقش دیدار کند.
*آخر و عاقبتی مشابه با پیگرینی: اتفاق مشابهی رخ نخواهد داد.می دانید چرا؟ چون اگر سران رئال مرا اخراج کنند، من مربی مالاگا نخواهم شد و به تیم بزرگی در انگلیس یا ایتالیا می روم و نه مالاگا. اینکه می گویند که رئال در سال گذشته امتیازات بیشتری کسب کرده بود و درصدر جدول قرار داشت، درست است ولی باید به شکست در لیون و نرسیدن به فینال جام حذفی هم اشاره کرد
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/2
کریم بازیکن محبوب منه؟
عمرا دی:
فقط به آدبایور ترجیحش میدم همین
----
واقعا میگی رونالدو پرس میکنه؟
توپ 4 متریشه ایشون در حال ژست گرفتن واسه دوربیناست!
مسی بهتر از رونالدویه اینو همه هم قبول دارن
بازی مسی رو دیدی که چه طوری پرس میکنی؟
جناب رونالدو کم مونده از نقطه کرنر ضربه ایستگاهی مستقیم بزنه!
----
واقعا 90 درصدشون؟ فکر کنم آمار رو چپه کردی
90 در صدشون وقتیه که در حال فرار از دیوار دفاعی حریفه و واسش توپ رو دیر میفرستن
----
بازی ای قبل شانس یار ما نبود فقط همین
این نه تقصیر بنزماست , نه آدبایور , نه رونالدو نه کاکا و نه ...
----
اگه هیگواین تو بازیهای بزرگ خراب میکنه واسه اینه که ما 8 ساله بازی یه بزرگ نکردیم
تو چمپیونز لیگ که همش حذف شدیم
جام حذفی هم که همین منوال
فقط میمونه بازی های الکلاسیکو که کلا جوش فرق داره
این بنده خدا کجا میخواسته با تجربه شه؟
----
بهتره یکم به داشته های خودمون بها بدیم
ارزش هیگواین واسه من(به خصوص اگه ستارش کنیم) از صدتا رونی , تورس و .... بیشتره
------
پ.ن: بازیکن مورد علاقه من ژابی آلونسو ست !
حالا شاید هم در این حد نباشه اما اگر بی طرفانه نگاه کنیم در بسیاری از مواقع بنزما حتی تا یک سوم خودی عقب میاد برای پرسینگ ( مثل همون بازی با لیون ) ، البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست اما ما رو متوجه یک مشکل می کنه و اون هم اینکه هافبکها پرسینگ رو به خوبی ( یا به اندازه ی کافی ) انجام نمیدن ( به طور خاص هافبکهای هجومی ) .بنزما پرس میکنه بعد کریس راه میره؟!! آخه از کجا به این نتیجه رسیدی؟!
به نظرم رئال دروگبای ناراضی رو جذب کنه خوبه ، آدبایور هم که هنوز دائمی نشده و مورینیو هم علاقه ی وافری به دروگبا داره و مهمتر از همه اینکه قبلا باهم کار کردند .به نظرم رئال یه مهاجم بزرگ باید بگیره (یکی مثل آگرو) و هیگواین و آدبایور هم رو نیمکت باشن..(کریم هم که هرچه سریعتر باید ردش کنیم مگه اینکه از این رو به اون بشه)...البته نه نیمکت نشینی مثل کانالس...بلکه نیمکت نشینی مثل همین وضعیتی که کریم داره..یعنی دقیقه 60-70 بیان تو زمین...
اما گفتی کانالس ؛ اگر قراره رئال ببازه و مساوی بکنه ( در لیگ ) چه بهتر که با امثال کانالس و لئون و ... این نتایج رو بدست بیاره ، مایه ی تاسفه وقتی یک طرف قضیه رو نگاه میکنیم میبینیم علاوه بر نیمکت ، بازیکنان تیم B رو متناوبا به بازی می گیرند اما در این طرف به نیمکت هیچ بهایی داده نمیشه ( کاستیا که جای خود داره ) . البته این ایراد همیشه به مورینیو وارد بوده که به ذخیره ها بی اعتماده و به ندرت ترکیب اصلی رو تغییر میده .
کانالس ستون ریسینگ کجا و این کانالس کجا ؟ اصلا کانالس کجاست ؟
پی نوشت : به نظرم برای جبران کم کاری هافبکها ، رئال به بازیکنی مثل رونی احتیاج داره که هم در هافبک و هم در مهاجم میتونه کمک بکنه و به نوعی شاید بهترین مکمل برای رونالدو هم محسوب بشه .
Last edited by Ezel; 02-03-2011 at 19:30.
خیلی بعید میدونم!کریم بازیکن محبوب منه؟
عمرا دی:
فقط به آدبایور ترجیحش میدم همین
----
واقعا میگی رونالدو پرس میکنه؟
توپ 4 متریشه ایشون در حال ژست گرفتن واسه دوربیناست!
مسی بهتر از رونالدویه اینو همه هم قبول دارن
بازی مسی رو دیدی که چه طوری پرس میکنی؟
جناب رونالدو کم مونده از نقطه کرنر ضربه ایستگاهی مستقیم بزنه!
----
واقعا 90 درصدشون؟ فکر کنم آمار رو چپه کردی
90 در صدشون وقتیه که در حال فرار از دیوار دفاعی حریفه و واسش توپ رو دیر میفرستن
----
بازی ای قبل شانس یار ما نبود فقط همین
این نه تقصیر بنزماست , نه آدبایور , نه رونالدو نه کاکا و نه ...
----
اگه هیگواین تو بازیهای بزرگ خراب میکنه واسه اینه که ما 8 ساله بازی یه بزرگ نکردیم
تو چمپیونز لیگ که همش حذف شدیم
جام حذفی هم که همین منوال
فقط میمونه بازی های الکلاسیکو که کلا جوش فرق داره
این بنده خدا کجا میخواسته با تجربه شه؟
----
بهتره یکم به داشته های خودمون بها بدیم
ارزش هیگواین واسه من(به خصوص اگه ستارش کنیم) از صدتا رونی , تورس و .... بیشتره
------
پ.ن: بازیکن مورد علاقه من ژابی آلونسو ست !
علاقه زیادی داری بهش!
+
تو الان دچار جو مسی و رسانه ها شدی!
مسی شد بازیکن؟!
دوندگی و جاه طلبی رونالدو میرزه به مسی
در مورد ضربه ایستگاهی هم خوبه که داشت اون توپه گل میشد و خورد تو تیرک که اگه اینطوری نمیشد، شاید الان اینطوری نمیگفتی!
(میگم احتمالا طرفدار روبینیو نیستی؟! اخه رونالدو باعث شد اون از رئال بره و احتمالش هست که به همین دلیل، از کریس خوشت نیاد!!)
+
در حال فرار؟!
فرار های 4-5 متری؟!: دی
راستی بازی با دپور..تفاوت زدن تک به تک ها رو دیدی؟!
کریس در حالیکه تعادل نداشت، با بیرون پا گل زد اما کریم از دو قدمی، زد تو دست دروازه بان!!
+
من خودم بعد بازی گفتم که اگه تا صبح ادامه پیدا میکرد، ما گل نمیزدیم چون قرار نبود..
اما بدون شک اون حرکت خیره کننده کریم رو باید از این جمله جدا دونست(هنوز باورم نمیشه! توپ رو زد تو پای خودش!!!یعنی نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!)
+
از اون حرفا بود!
ببخشید بازی بزرگ یعنی چی؟!
نکنه منظورت فقط فینالهاست؟!
خب رئال این همه ساله داره تویه این مرحبه حذف میشه..به نظرت الان این یه بازی مهم برامون نیست؟!
حضور تو رئال خودش تجربس هر روزش..درباره مالاگا که حرف نمیزنی!
من خودم از هیگواین خیلی خوشم میاد اما قرار نیست الکی نظر بدم دربارش...
+
همین دیگه..
گیر دادی به این موضوع و همش هم برمیگرده سر جوی که هست که "رئال بازیکن خراب میکنه"
در صورتیکه کسی توجه نمیکنه به همین زلاتان مثلا...
منم دوست دارم موراتا الان فیکس تیم باشه اما pes یا fifa که نیست!
+
انتخاب خوبیه!
میدونی دوندگی کریم چطوریه!؟حالا شاید هم در این حد نباشه اما اگر بی طرفانه نگاه کنیم در بسیاری از مواقع بنزما حتی تا یک سوم خودی عقب میاد برای پرسینگ ( مثل همون بازی با لیون ) ، البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست اما ما رو متوجه یک مشکل می کنه و اون هم اینکه هافبکها پرسینگ رو به خوبی ( یا به اندازه ی کافی ) انجام نمیدن ( به طور خاص هافبکهای هجومی ) .
یه چی مثل دوندگی سیاوش اکبرپور 2-3 سال پیش تو استقلالِ قلعه نوعی!
یعنی وظیفش این بود که همینطور دنبال توپ و بازیکنا حریف بره و خسته کنه اونا رو!
هیچ هدف خاصی نداشت تویه این دوندگیهاش مثل الان کریم...
میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
کریم توجه نداره که مهاجم نوکه تیمه نه مهاجم دوم تیم..
رئال به اندازه کافی بازیساز داره و نیاز نیست کریم بیاد دنبال توپ..باید اون جلو باشه و آماده گلزنی..(یاد رود بخیر)
من خودمم به این دروگبا علاقه دارم اما سنش بالاس..به نظرم رئال دروگبای ناراضی رو جذب کنه خوبه ، آدبایور هم که هنوز دائمی نشده و مورینیو هم علاقه ی وافری به دروگبا داره و مهمتر از همه اینکه قبلا باهم کار کردند .
به نظرم مهاجمای جوون تر خیلی بهتر هستن...یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...
منم معتقدم که حالا که لالیگا پر شد، دیگه باید به امثال همین کانالس و لئون و کاکا و کریم بازم بازی داده بشه..اما گفتی کانالس ؛ اگر قراره رئال ببازه و مساوی بکنه ( در لیگ ) چه بهتر که با امثال کانالس و لئون و ... این نتایج رو بدست بیاره ، مایه ی تاسفه وقتی یک طرف قضیه رو نگاه میکنیم میبینیم علاوه بر نیمکت ، بازیکنان تیم B رو متناوبا به بازی می گیرند اما در این طرف به نیمکت هیچ بهایی داده نمیشه ( کاستیا که جای خود داره ) . البته این ایراد همیشه به مورینیو وارد بوده که به ذخیره ها بی اعتماده و به ندرت ترکیب اصلی رو تغییر میده .
کانالس ستون ریسینگ کجا و این کانالس کجا ؟ اصلا کانالس کجاست ؟![]()
اینها تویه این نیم فصل خودشون رو نشون میدن که آیا تحمل جو سنگین رئال رو دارن یا نه؟
البته یه نکته هم هست و اونم اینکه خوزه تازه داره ترکیب و شیوه بازیش رو تو تیم پیاده میکنه...برای همین خیلی وقت استفاده و بازی دادن به بازیکنای کم تجربه نیست...یادمه که درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..
من که کم کاری نمیبینم!پی نوشت : به نظرم برای جبران کم کاری هافبکها ، رئال به بازیکنی مثل رونی احتیاج داره که هم در هافبک و هم در مهاجم میتونه کمک بکنه و به نوعی شاید بهترین مکمل برای رونالدو هم محسوب بشه .
بقول کرایوف، بازیکنا رئال همینطور هی میدوئن و پرس میکنن...
اما امثال رونی و آگرو میتونن خیلی کمک کنن...بازیکنایی که با برنامه میدوئن...
پا به توپ شدن هيگواين
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
هيگواين مهاجم رئال مادريد امروز صبح دور جديدي از كارهاي ركاوري را انجام داده است .هيگواين آرژانتيني بعد از عمل جراحي امروز اولين تمريناتش با توپ را آغاز كرد .پس از تشخصيص روي هيگواين مشخص شد وي از هفته هاي بعد تمريناتش را شروع ميكند و به تدريج به تيم ملحق ميشود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددودك : " مورينيو به ما اعتماد به نفس زيادي ميدهد"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
دودك در خصوص بازي با مالاگا با bwin به مصاحبه پرداخت
"دفاع ما بسيار محكم است .مجموعه تلاش ميكند تا در دفاع سخت كار كنيم و و مهاجمان نيز گلهاي مهمي براي تيم به ثمر ميرسانند تا پيروز مسابقه شويم .و بسيار زيبا و جالب ميشود كه گل دريافت نكنيم و خوشحاليم بازيكناني همچون رونالدو - اوزيل - آدبايور - بنزما و اوزيل در تيم حضور دارند"
"مورينيو به ما اعتماد به نفس زيادي ميدهد و نشان ميدهد كه چرا ما در خانه بسيار قدرتمند هستيم .هوادارنمان در برنابئو هيجان زيادي به تيم ميدهند و كمك زيادي ميكنند و ما اين فصل از سال گذشته حمايت بيشتري شده ايم و اين حمايت باعث تشويق ما ميشود تا به سمت جلو حركت كنيم "
"مالاگا تيم خوبي است ولي ما در خانه به فكر پيروزي هستيم و براي گرفتن 3 امتياز سخت تلاش ميكنيم .آنها با سرمربي جديدي همچون پلگريني بهره مند هستند .ما به آنها احترام ميگذاريم و براي قهرماني بايد همه بازيهايمان را پيروز شويم"
"ما بايد بازيهاي زيادي را انجام دهيم و بعضي بازيها هم مقابل يك دروازه بان و 10 مدافع قرار ميگيريم و ما شانس هاي گلزني زيادي به وجود مياوريم "
"ژاوي آلونسو و ژاوي (بارسا)بازيكنان موفق و باهوش تيمهايشان هستند . اين دو بازيكن در تيمهايشان نقشهايي كليدي دارند و با توپ كارهاي خارج العاده اي انجام ميدهند .آنها با هيجان خاصي فوتبال بازي ميكنند و براي جوان تر ها نقش مهم و نمونه هستند "
"والنسيا هميشه يك تيم قدرتمند به حساب ميايد .آنها شانس خوبي دارن تا بارسلونا را شوكه كنند"
فکر کنم شما دچار جو شدید شدی!
کریس هم شد بازیکن؟ همون سالی هم که بهترین بازیکن شد از مسی بدتر بود ولی بخاطر جام های بیشتر بهترین شد ولی مسی الان 2سال که بهترینه امسال هم باز بهترین میشه و دو سال هم دوم و سوم شد یعنی تا حالا 4 باز جزو 3 نفر بوده و با همین روند اگر پیش بره 2011-2012 هم بهترین میشه !
در ضمن الان جایگاه مسی فراتر از بهترین بازیکن هست و با بهترین های تاریخ مقایسه میشه و اگر به همین صورت پیش بره بهترین بازیکن تاریخ نامیده میشه .
ولی رونالدو حتی از بازیکنهای قبلی که صاحب توپ طلا شدن ضعیفتره مثل رونالدینیو - رونالدو - زیدان و ...
در اخر بگم همه دنیا هم میدونند مسی فراتر از رونالدو هست ولی بعضی ها هنوز از روی سهو و عمد نمیخوان این موضوع قبول کنند و فکر میکنند رسانه های دنیا هم مثل بقیه رسانه ها میمونند !:ی
good luck
خیر احمد جان ، گفتم خوبه داینامیک بازی میکنه اما اینکه تا حدود زیادی به عقب میاد برای توپگیری باعث میشه همون مشکلی پیش بیاد که بخش دوم جملت گفتی و اینه که خوب نیست .میگی خوبه میاد خط هافبک؟؟ دقت کردی تا حالا چند صد تا صحنه رخ داده که تیم بدون مهاجم بوده چون جناب کریم زیاد اومده عقب؟!
اگر رئال بخواد کماکان با تک مهاجم بازی بکنه آگوئرو مشخصه های مهاجم تارگت رو نداره ، نه فیزیکش و نه قدش . اما برای بازی با دو یا 3 مهاجم خوبه ( مثل همین اتلتیکو که با فورلان مکمل همدیگه هستند ، یا مثال ملموس تر ایران سالهای نه چندان دور و زوج طلایی دایی - عزیزی )یکی مثل اگرو خیلی میتونه خوب باشه...
اگر طرز فکر مورینیو این باشه که جای تامل داره ، پس برای چی این بازیکنها خریده شدند ؟ حداقل در نیم فصل کانالس رو به صورت قرضی در اختیار تیم دیگه ای می گذاشتند تا پیشرفت بکنه نه اینکه روی نیمکت ( روی نیمکت که چه عرض کنم ، بیرون از 18 نفر ) بمونه .درباره کانالس و لئون یه اینطوری چیزی گفته بود که رئال وقت این رو نداره که بخواد وقت بده به اونا تا یواش یواش خودشون رو وفق بدن با تیم..
+
حداقل در زمانهایی که نتیجه قطعی میشه که میشه دقایقی به اینها فرصت بازی داد ؟ نمونه ی بارزش بارسا .
همونطورکه گفتم این مسئله احتمالا به همون عدم اعتماد مورینیو به نفرات ذخیره برمی گرده که تازگی هم نداره .
آخه اینطوری گفته بودی:خیر احمد جان ، گفتم خوبه داینامیک بازی میکنه اما اینکه تا حدود زیادی به عقب میاد برای توپگیری باعث میشه همون مشکلی پیش بیاد که بخش دوم جملت گفتی و اینه که خوب نیست .
اما مثکه من بد برداشت کردم..شرمنده...البته اینکه یک مهاجم هدف پویا بازی بکنه خوب هست
آخه مسئله آگرو اینه که وقتی هیگواین برگرده، اگرو میتونه در کنار هیگواین تو ترکیب باشه..اگر رئال بخواد کماکان با تک مهاجم بازی بکنه آگوئرو مشخصه های مهاجم تارگت رو نداره ، نه فیزیکش و نه قدش . اما برای بازی با دو یا 3 مهاجم خوبه ( مثل همین اتلتیکو که با فورلان مکمل همدیگه هستند ، یا مثال ملموس تر ایران سالهای نه چندان دور و زوج طلایی دایی - عزیزی )
یعنی یه بازیکن دو پستس....یعنی اگه بخوایم بگیم کاکا نمیتونه اون کاکا مورد نیاز بشه(شخصا امیدوارم بشه)، آگرو میتونه یه بازیکن مکمل عالی برای ترکیب تیم(اوزیل-دی ماریا-کریس-هیگواین) باشه...ضمن اینکه بازیکن جوونیم هست..
اما در کل، به شخصه خیلی وقته دوست دارم همون رونی که گفتی، بیاد رئال و مهاجم نوک رئال بشه...
همه موارد غیر لئون رو خود خوزه تایید کرده بود..اگر طرز فکر مورینیو این باشه که جای تامل داره ، پس برای چی این بازیکنها خریده شدند ؟ حداقل در نیم فصل کانالس رو به صورت قرضی در اختیار تیم دیگه ای می گذاشتند تا پیشرفت بکنه نه اینکه روی نیمکت ( روی نیمکت که چه عرض کنم ، بیرون از 18 نفر ) بمونه .
اما خب قبول کن جو سنگین رئال رو خیلی از بازیکنها نمیتونن تحمل کنن..
همین الان داریم میگیم مثلا رونی بیاد...با اون همه بزرگی، ممکنه رونی هم نتونه تویه این جو دووم بیاره دیگه چه برسه به بازیکن جوونی مثل کانالس!
اینکه به بازیکنهای جوون بازی داده بشه، کاملا باهاش موافقم...حداقل در زمانهایی که نتیجه قطعی میشه که میشه دقایقی به اینها فرصت بازی داد ؟ نمونه ی بارزش بارسا .
همونطورکه گفتم این مسئله احتمالا به همون عدم اعتماد مورینیو به نفرات ذخیره برمی گرده که تازگی هم نداره .
اما این مقایسه رو ازت انتظار نداشتم اصلا!
پسر بارسا سالهاس شیوه بازیش مشخصه و بازیکنای جوونش، تویه تیم های پایه هرچی رو یاد میگیرن، دقیقا همون رو توی تیم اصلی باید پیاده کنن...برای همینه که راحت کنار میان...
یکی از اولین مصاحبه های خوزه بود که دقیقا اون به این موضوع اشاره کرد...اینکه بارسا سالهاست شیوه بازیش رو میدونه اما رئال هر سال به یک شیوه داره بازی میکنه(که دلیلش، تغییر مربیان بوده)...در واقع باید گفت رئال شیوه ای نداره!
اما ایشالله خوزه که بمونه، همونطور که خودش گفته، به رئال یه شیوه بازی میده تا اینطوری بازیکنای تیمای دوم و جوانان باشگاه، وقتی به تیم اصلی میرسن، با یه تفکر جدید آشنا نشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)