تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 646 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال I9505 که با Snapdragon 600 عرضه شده تو ایران هم هست؟؟اگه هست تفاوت قیمتشون چقدره؟؟
    بله هست البته پیدا کردنش کمی سخته اما حدود 200 هزار (شاید هم کمی بیشتر) از I9500 گرونتره. ولی به نظر من میرزه.

2. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا به نظر میاد شما تا حالا اینارو نداشتی بدنه های مزخرف سامسونگ حتی با وجود کاور هم پر خط میشن این بر همه روشنه حالا شما میخوای خلافشو ثابت کنی ؟ نکنه فقط شما داری دست کس دیگه ای نیست که هرچی دوس داری میگی ؟ جای دیگه نگیا
    این هم در پاسخ به اظهارات شما
    Last edited by Faramarz-1; 29-06-2013 at 00:08.

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اینجا بحث سر خش پذیری نیست بحث سر استقامت هست ! اگه ایفون از دستتون بیفته شاید خشهای زیادی ببینه ولی اگه S4 بیوفته خورد میشه صفحش ! هم بخاطر کیفیت ساخت خیلی ضعیفش هم صفحه بزرگش!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا بحث سر خش پذیری نیست بحث سر استقامت هست ! اگه ایفون از دستتون بیفته شاید خشهای زیادی ببینه ولی اگه S4 بیوفته خورد میشه صفحش ! هم بخاطر کیفیت ساخت خیلی ضعیفش هم صفحه بزرگش!
    قبول دارم حرف شما رو اما ببینید در تست‌ها اس4 تا ارتفاع 1.5 متری به راحتی دووم آورد و هیچیش نشد البته آیفون راحت تا 3 متری دووم آورد اما همون موقعی که از 1.5 متری افتاد پر خش شد در حالی که اس4 چندتا نقطه ریز برداشت درسته استقامت اس4 خیلی کمتر از آیفون و امثالهم با بدنه‌های فلزی هست اما توجه کنید این کاربرد استقامت در زندگی روزمره خیلی کم و حتی میشه گفت 1 درصد احتمال دارد. بنده کل حرفم همینه معلومه بدنه فلزی در کل بهتره کدوم عاقلی این رو تکذیب میکنه؟! (من خودم به شخصه دوست داشتم سام هم بدنه فلزی بزنه تا دیگر فاکتورها مثل صفحه نمایش های خارق‌العاده در این بدنه‌های نه چندان زیبا حروم نشوند) بنده فقط بحثم بر سر خش بود و نه استقامت و الا در کل و با توجه به تمام فاکتورها از جمله زیبایی صد در صد بدنه فلزی بهتره.
    Last edited by Faramarz-1; 29-06-2013 at 10:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما مگه اس3 دارید؟! بعید میدونم حتی از نزدیک گوشی‌های سامسونگ کار کرده باشید والا این پلاستیک‌ها اینقدر کیفیت نمایشگراشون بالاست که هر کی رو از جمله خود من رو مجذوب کرده...
    اول آیفون 4 داشتم بعد اس 3 گرفتم.ولی الان که آیفون 5 رو دیدم واقعا از خریدم پشیمون شدم.کیفیت نمایشش راضیم ولی 5 رو که میبینی دیگه ............

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

قبول دارم حرف شما رو اما ببینید در تست‌ها اس4 تا ارتفاع 1.5 متری به راحتی دووم آورد و هیچیش نشد البته آیفون راحت تا 3 متری دووم آورد اما همون موقعی که از 1.5 متری افتاد پر خش شد در حالی که اس4 چندتا نقطه ریز برداشت درسته استقامت اس4 خیلی کمتر از آیفون و امثالهم با بدنه‌های فلزی هست اما توجه کنید این کاربرد استقامت در زندگی روزمره خیلی کم و حتی میشه گفت 1 درصد احتمال دارد. بنده کل حرفم همینه معلومه بدنه فلزی در کل بهتره کدوم عاقلی این رو تکذیب میکنه؟! (من خودم به شخصه دوست داشتم سام هم بدنه فلزی بزنه تا دیگر فاکتورها مثل صفحه نمایش های خارق‌العاده در این بدنه‌های نه چندان زیبا حروم نشوند) بنده فقط بحثم بر سر خش بود و نه استقامت و الا در کل و با توجه به تمام فاکتورها از جمله زیبایی صد در صد بدنه فلزی بهتره.
    مشکل خش پذیری ایفون زیاد هم حاد نیست ! اول ها که وارد بازار شده بود مشکل داشت مخصوصا رنگ مشکی ! من خودم حدود 3 ماه بعدش یه سفید گرفتم تا حالا 2 بار افتاده فقط یه ذره از بغلش خط افتاده از اون به بعدش واسش کاور گرفتم ! شما هم بیخیال این حرف ها از گوشیت لذت ببر!

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

آقا من بین Xperia T و Xperia SP موندم! باتری SP خیلی بهتر T هست و ظاهرش رو هم بیشتر می‌پسندم. ولی T هم گوشی خوبیه و خیلی ساپورت میشه، ولی خب قدیمی‌تره و فکر می‌کنم باتریش هم مشکل‌ساز بشه. SP هم مثل اینکه مشکلات تاچ‌اسکرین و اینا داره بعضی مدل‌هاش. برام بیشتر از همه چیز باتری و ساپورت دولوپرها مهمه. بین این دو تا مدل کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

آقا من بین Xperia T و Xperia SP موندم! باتری SP خیلی بهتر T هست و ظاهرش رو هم بیشتر می‌پسندم. ولی T هم گوشی خوبیه و خیلی ساپورت میشه، ولی خب قدیمی‌تره و فکر می‌کنم باتریش هم مشکل‌ساز بشه. SP هم مثل اینکه مشکلات تاچ‌اسکرین و اینا داره بعضی مدل‌هاش. برام بیشتر از همه چیز باتری و ساپورت دولوپرها مهمه. بین این دو تا مدل کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟
    از نظر من هردو گوشی خوبی هستند ولی SP به نظر من خیلی بهتره

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اون زمان که شما فرق بین نوکیا 6600 که smart phone بود و سیستم عامل داشت رو با K750 که feature phone و فاقد سیستم عامل بود نمیدونستید من اسمارت فون داشتم.
    بله کاملا از همین تیکه فرمایشات گرانقدرتون مشخصه که چقدر معلوماتتون زیاده هنوز نمیدونی اسمارت فون به چی میگن بعد به من میگی ترول ؟ 6600 چون سیستم عامل داره اسمارت فونه ؟ ( سعی میکنم با اینگونه افراد دیگه حرفی نداشته باشم )
    ولی جهت اطلاع شما یکم برگرد تو همین سایت آرشیو سایتو مرور کن ببین چند سال پیش که شما 6600 داشتی من اینجا داشتم به بقیه مشاوره میدادم حالا پولاتو جمع کردی یه اس .3 گرفتی فکر کردی خداس ؟

11. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

بله کاملا از همین تیکه فرمایشات گرانقدرتون مشخصه که چقدر معلوماتتون زیاده هنوز نمیدونی اسمارت فون به چی میگن بعد به من میگی ترول ؟ 6600 چون سیستم عامل داره اسمارت فونه ؟ ( سعی میکنم با اینگونه افراد دیگه حرفی نداشته باشم )
    ولی جهت اطلاع شما یکم برگرد تو همین سایت آرشیو سایتو مرور کن ببین چند سال پیش که شما 6600 داشتی من اینجا داشتم به بقیه مشاوره میدادم حالا پولاتو جمع کردی یه اس .3 گرفتی فکر کردی خداس ؟
    دوست عزیز شما هم کوتاه بیا این طرز صحبت از کاربر با سابقه ای مثل شما بعیده ! لطفا احترامشون رو نگه دارید ! دوست عزیز Faramarz شما هم همینطور!

13. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •