بله هست البته پیدا کردنش کمی سخته اما حدود 200 هزار (شاید هم کمی بیشتر) از I9500 گرونتره. ولی به نظر من میرزه.
بله هست البته پیدا کردنش کمی سخته اما حدود 200 هزار (شاید هم کمی بیشتر) از I9500 گرونتره. ولی به نظر من میرزه.
این هم در پاسخ به اظهارات شما
![]()
Last edited by Faramarz-1; 29-06-2013 at 00:08.
اینجا بحث سر خش پذیری نیست بحث سر استقامت هست ! اگه ایفون از دستتون بیفته شاید خشهای زیادی ببینه ولی اگه S4 بیوفته خورد میشه صفحش ! هم بخاطر کیفیت ساخت خیلی ضعیفش هم صفحه بزرگش!
قبول دارم حرف شما رو اما ببینید در تستها اس4 تا ارتفاع 1.5 متری به راحتی دووم آورد و هیچیش نشد البته آیفون راحت تا 3 متری دووم آورد اما همون موقعی که از 1.5 متری افتاد پر خش شد در حالی که اس4 چندتا نقطه ریز برداشت درسته استقامت اس4 خیلی کمتر از آیفون و امثالهم با بدنههای فلزی هست اما توجه کنید این کاربرد استقامت در زندگی روزمره خیلی کم و حتی میشه گفت 1 درصد احتمال دارد. بنده کل حرفم همینه معلومه بدنه فلزی در کل بهتره کدوم عاقلی این رو تکذیب میکنه؟! (من خودم به شخصه دوست داشتم سام هم بدنه فلزی بزنه تا دیگر فاکتورها مثل صفحه نمایش های خارقالعاده در این بدنههای نه چندان زیبا حروم نشوند) بنده فقط بحثم بر سر خش بود و نه استقامت و الا در کل و با توجه به تمام فاکتورها از جمله زیبایی صد در صد بدنه فلزی بهتره.
Last edited by Faramarz-1; 29-06-2013 at 10:58.
اول آیفون 4 داشتم بعد اس 3 گرفتم.ولی الان که آیفون 5 رو دیدم واقعا از خریدم پشیمون شدم.کیفیت نمایشش راضیم ولی 5 رو که میبینی دیگه ............
مشکل خش پذیری ایفون زیاد هم حاد نیست ! اول ها که وارد بازار شده بود مشکل داشت مخصوصا رنگ مشکی ! من خودم حدود 3 ماه بعدش یه سفید گرفتم تا حالا 2 بار افتاده فقط یه ذره از بغلش خط افتاده از اون به بعدش واسش کاور گرفتم ! شما هم بیخیال این حرف ها از گوشیت لذت ببر!
آقا من بین Xperia T و Xperia SP موندم! باتری SP خیلی بهتر T هست و ظاهرش رو هم بیشتر میپسندم. ولی T هم گوشی خوبیه و خیلی ساپورت میشه، ولی خب قدیمیتره و فکر میکنم باتریش هم مشکلساز بشه. SP هم مثل اینکه مشکلات تاچاسکرین و اینا داره بعضی مدلهاش. برام بیشتر از همه چیز باتری و ساپورت دولوپرها مهمه. بین این دو تا مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
از نظر من هردو گوشی خوبی هستند ولی SP به نظر من خیلی بهتره
بله کاملا از همین تیکه فرمایشات گرانقدرتون مشخصه که چقدر معلوماتتون زیاده هنوز نمیدونی اسمارت فون به چی میگن بعد به من میگی ترول ؟ 6600 چون سیستم عامل داره اسمارت فونه ؟اون زمان که شما فرق بین نوکیا 6600 که smart phone بود و سیستم عامل داشت رو با K750 که feature phone و فاقد سیستم عامل بود نمیدونستید من اسمارت فون داشتم.( سعی میکنم با اینگونه افراد دیگه حرفی نداشته باشم )
ولی جهت اطلاع شما یکم برگرد تو همین سایت آرشیو سایتو مرور کن ببین چند سال پیش که شما 6600 داشتی من اینجا داشتم به بقیه مشاوره میدادم حالا پولاتو جمع کردی یه اس .3 گرفتی فکر کردی خداس ؟
دوست عزیز شما هم کوتاه بیا این طرز صحبت از کاربر با سابقه ای مثل شما بعیده ! لطفا احترامشون رو نگه دارید ! دوست عزیز Faramarz شما هم همینطور!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)