هیشکییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی؟!!
هیشکییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی؟!!
آقا من z2 دارم 2 ماهه، 3 تا مشکل دارم
1. با تعریفی که تو نظرات بقیه خوندم میگفتن 2 روز نگه میداره باطریش، واسه من با کار معمولی 1 روز ، 1روز و نصفی تو حالت استامینا نگه میداره تو روشنایی 50 درصد
2. بعضی وقتا پشت هم یک گزینه اروری میده (read error, try again) گوشیو قفل میکنم باز میکنم میره
3. موقع تماس وقتی گوشیو میارم نزدیک گوشم میچشبونم میره تو منو یعنی گوشم میخوره به قسمت بالا حساسه زود میره تو منو مجبور میشم گزینه تماس رو زدم دارم جواب میدم اول قفل کنم بعد بیارم دم گوشم!
Last edited by sh68_sari; 14-05-2015 at 18:16.
کمک کنید درایور هایسویت رو نصب کردم رو سیستم ولی پیدا نمیکنه
سلام دوستان
من چند ماه پیش یک Z3 Compact بدون گارانتی گرفتم(چون گارانتی دارش گیر نیومد آخر) از روز اول همش میترسیدم که نکنه یارو سرم کلاه گذاشته باشه و گوشی مشکل دار و تقلبی باشه، ولی خوشبختانه تا الآن مشکلی نداشت که فکر میکنم نشون میده اون نگرانی بی مورد بوده
ولی از دیروز صبح یک دفعه یک مشکل عجیب پیده کرد که خیلی نگرانم کرده
دیروز صبح که از خواب بیدار شدم و گوشیمو برداشتم بدون این که قبلش هیچ ضربه ای خورده باشه یا از جایی افتاده باشه یهو دیدم که نور مانیتورش دچار اختلال شده و برای خودش سریع کم وزیاد میشه، دفعه اول که این طور شد تاچشم دچار اختلال شد و یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد با گرفتن دکمه ولوم زیاد و پاور یک دفعه روشن خاموشش کردم
بعد که روشن شد دیگه اون مشکلو نداشت و بازم چند ساعت بعد چند دفعه نورش برای خودش کم و زیاد شد ولی تاچش طوری نشد همین طوری گذشت و گذشت تا جایی که الگوهای کم و زیاد شدن نورش عوض شد و الآن کلن همش نور صفحه تا آخر کمه که کار کردن باهاشو سخت کرده این تا این جا
من یک سری آزمایشا کردم که ببینم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری که توضیحشون میدم
اولایی که این مشکلو داشت وقتی دکمه پاور رو میگرفتم تا چند لحظه درست میشد و یا بعد از چند دقیقه که باهاش کار نمیکردم درست میشد و یا وقتی نور مانیتوررو تا آخر کم میکردم دیگه نورش کم و زیاد نمیشد و تا آخر کم می موند، وقتی گوشی در حال روشن خاموش شدن بود بازم این اختلال ها اتفاق می افتاد، بعضی وقت ها هم وقتی روشن خاموشش میکردم تا چند لحظه نورش پایدار میشد
یک دفعه وقتی تیک Adapt to lighting condition رو زدم تا چند ساعت خوب شد ولی بعدش دیگه این کلک هم براش جواب نداداوایل نورش از تاریک ترین حالت مانیتور کمتر نمیشد ولی الآن بعضی وقت ها از اونم کمتر میشهچی کار کنم حالا؟ میترسم ببرم پیش تعمیر کار بزنه جاهای دیگشو خراب کنه آخه گوشی حساسیه
ممکنه ریست فکتوری کنم درست بشه؟ یا راممو عوض کنم
قدیما یک گالاکسی اس داشتم هی پرتش میکردم این طرف اون طرف یک چند وقتی برای خودش خاموش میشد یهو چند وقت مخلش نذاشتم خودش خوب شد، حالا اینو این قدر مراعاتش کردم معلوم نیست چه مرگش شده!
سلام
نمیدونم چرا گوشیم خود به خود اتصال داده اش روشن میشه .
چیکار کنم ؟
سلام دوستان
مشکل خطِ فاصله بین شماره تلفن رو چطوری میشه حل کرد در اندروید 2.3
به روش امریکائی نوشته میشه
093-812-34567
این 2 تا خط فاصله چطوری حذف میشه ؟
توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم
تو این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که over the air تو هنگ کنگ موجوده
منظورتش از over the air چیه ؟
در ضمن فریم ویر لالی پاپ رو واسه دانلود گذاشته؟ میشه اونو خودمون نصب کنیم ؟
منظور آپدیت OTA هست که از طریق خود گوشی دانلود و نصب میشه.
اگه firmware یه کشور دیگه ای رو تبلت نصب کنیم چه فرقی با firmware کشور های دیگه داره ؟ایا ممکنه تبلتم brick بشه ؟ با توجه به اینکه ایران تحریمه پس نسخه لالی پاپ ایرانی نمیاد
من یک firmware انگلیسی از سایت sammobile پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی مدل تبلتم صدق میکنه ایا به نظرتون اینو نصب کنم؟
شما می تونید هر فیرمویر که مختص گوشی یا تبلت شما هست نصب کنید.
فقط دقت کنید بعضي فیرمویرها مختص فلان اپراتور(مثلاً Verizon) هست که اونا رو نباید نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)