خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .
خیلی فرقی هم نمیکنه بیشتر به مهارت بستگی داره موقع مبارزه با ملینا . چون حتی بعدش شائوخان هم راحته فقط میخواد خونت رو واسه شائوخان حفظ کنی .
کسی اینجا با دسته بازی نمیکنه یعنی ؟؟؟
چلنج آخرو با Kenshi رفتم. بنده خدا ملینا که عددی نبود!فقط یک دفعه بهش باختم. دفعه آخر هم Flawless Victory شد! حالا یا من بازیم خوبه یا ملینا داغونه!
ولی شائو سخت بود! هر چی میزدی خونش میلیمتری کم میشد! اکثرا به همین شائو می باختم.
من بازی می کنم. چطور؟
کسی نیست جواب منو بده؟
آپدیتی چیزی برا بازی نیومده؟![]()
اخه به شانس هم بستگی داره . شانس گند ما موقع ملینا یکسره دفاع رو غیر فعال میکنه و اونو قوی میکنه . چون ملینا تلپورتش وقتی دفاع غیرفعال باشه به شدت روی اعصابه . کثافت وقتی هنوز روی زمینه تلپورت میکنه
سلام دوستان یک سوال![]()
نسخه بلک باکس بازیو گرفتم...ولی زبانشو نمیدونم کجاییهروسی نیست :| فک کنم المانیه
راهی هست برا درست کردنش؟
ویرایش:حل شد
یه مشکل دیگه :| چرا بازی اینقدر اسلوموشنه؟
Last edited by ye adam; 11-09-2013 at 16:04.
من بازی می کنم. چطور؟
من هرکاری میکنم با دکمه بالا و سمت راست رو باهم فشار میدم نمیپره و بیاد جلو اما با جویستیک میشه اینکار رو کرد ...
این مشکل رو شما هم ندارید ؟
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم , فقط یه مشکل دارم , جوستیک رو که به سمت شمال غربی و شمال شرغی قرار میدم میپره و میاد جلواما با دکمه ها هر چی چپ و بالا یا راست و بالا رو میزنم نمپیره و بیاد جلو ... چیکار کنم ؟
نه همچین مشکلی ندارم.
حتی همزمان با 4 تا از دوستان هم همگی با دسته بازی کردیم و همچین مشکلی نبود.
ادم جواب نمیگیره اینجا..
اصن بازیو به یه جاش میزنی از یه جا دیگه پس میده :|
بازیو از دسکتاپ اجرا میکردم اجرا نمیشد ولی از تو محل نصب بازی ران میکردم میرفت تو بازی که زبانش اسپانیایی بود و درستش کردم...مشکل سرعت بازیو گفتم بازم جواب نگرفتم...حالا هم بازی اصلا اجرا نمیشه :|
4 بار بازیو پاک کردم نصب کردم بازم نشد :|
ویرایش:کسایی که این مشکل رو دارن :
Windows + R رو بگیرین
%AppData% بزنید توش و فایل MKKE رو پاک کنید بازی رو اجرا کنید
بازی رو ببندید و دوباره به فایل MKKE برید و dxdiag رو اجرا کنید و عدد زیر رو به 1024 تغییر بدید
"Dedicated Memory: 123 MB"
Last edited by ye adam; 11-09-2013 at 22:33.
سلام بچه ها
سیو بازی کجا مره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)