تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 357 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم همین مشکل را دارم در مرحله 4 که جو گم شده و باید حوالی رستوران مونالیزا گیداش کنی
    من میروم دم رستوران و جلو در E را میزنم ولی در باز نمی شه و دوباره میگه E را بزن مشکل از کجاست ؟

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

منم همین مشکل را دارم در مرحله 4 که جو گم شده و باید حوالی رستوران مونالیزا گیداش کنی
    من میروم دم رستوران و جلو در E را میزنم ولی در باز نمی شه و دوباره میگه E را بزن مشکل از کجاست ؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام
    من این انتقام جیمیو گرفتم و ریختمش تو پوشه ی pc ه بازی.ولی تو پوشه ی pc فولدری به نام dlcs نبود.خودم یکی ساختم
    و ریختم توش.ولی تو بازی میرم هیچ چیز جدیدی نمیبینم.
    دقیقا باید چیکار کنم تا بتونم بازیش کنم؟اصلا تو بازی میریم چه گزینه ایو باید بزنیم؟اصلا درست ریختم جاشو؟
    کمک کنید.ممنونم
    اول یک نکته اینکه اگر اسم پوشه اصلی بازی اگر mafia 2 2010 هست باید به mafia II تبدیل کنید.
    وقتی رو ایکون نصب DLC کلیک کنید ادرسی رو باید به شما بده منظورم ادرس محل نصب هست که این گونه هست:
    program files\2k games\mafia II دیگه تمامی پوشه ها رو خودش میسازه.
    حالا فقط باید همین ادرسو به محلی که بازی نصب هست ببرید و نصب کنید.به راحتی اجرا میشه و نیازی به ساخت پوشه به صورت دستی نیست و خودش میسازه.
    بعد از وارد شدن به بازی همون منوی اصلی اسم DLC هست که میتونید اجراش کنید.

داره خودمونی میشه m.pali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    خير کارتم 260 gtx مال جيفورسه
    کانفيگم رو مي نويسم
    M.B:Asus p6t
    Core i7 920
    4 GB DDR3
    GF 260 gtx
    اين مشکل رو با چند تا ديگه گيم داشتم
    مارک گرافيکم هم sapphire

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اول یک نکته اینکه اگر اسم پوشه اصلی بازی اگر mafia 2 2010 هست باید به mafia II تبدیل کنید.
    وقتی رو ایکون نصب DLC کلیک کنید ادرسی رو باید به شما بده منظورم ادرس محل نصب هست که این گونه هست:
    program files\2k games\mafia II دیگه تمامی پوشه ها رو خودش میسازه.
    حالا فقط باید همین ادرسو به محلی که بازی نصب هست ببرید و نصب کنید.به راحتی اجرا میشه و نیازی به ساخت پوشه به صورت دستی نیست و خودش میسازه.
    بعد از وارد شدن به بازی همون منوی اصلی اسم DLC هست که میتونید اجراش کنید.
    دمت گرم داداش ولی اون چیزی که من دانلود کردم توش فایل نصبی نداره و فقط توش چند تا پوشه هست
    اگه لطف کنی خودت این dlc ه انتقام جیمیو برام بذاری ممنونت مییشم.با لینک مستقیم هم باشه عالی میشه
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان هنوز راهی واسه تغییر زبان بازی از روسی به انگلیسی نیومده ؟
    فک کنم باید از اول بشینم انگلیسی رو دانلود کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

با یک ریستارت کامل مرحله 14 بازی درست شد و راحت وارد رستوران شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

10

نسخه repack رو داری؟
    اگر جوابت مثبته:
    موقع نصب دو تا زبون داره
    که هر دوش رو نوشته روسی!
    اما یکیش در واقع انگلیسیه
    دقیقا یادم نیست کدوم انگلیسیه خودت تست کن

8. این کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دمت گرم داداش ولی اون چیزی که من دانلود کردم توش فایل نصبی نداره و فقط توش چند تا پوشه هست
    اگه لطف کنی خودت این dlc ه انتقام جیمیو برام بذاری ممنونت مییشم.با لینک مستقیم هم باشه عالی میشه
    ممنون
    ببین می دونی مشکل کار شما کجاست؟ شما برداشتی اون پوشه ها رو توی فولدر dlcs ریختی شما نباید اون پوشه ها رو از فولدر cnt_jimmys_vendetta خارج کنی شما بعد دانلود فولدر cnt_jimmys_vendetta رو نادیده گرفتی در حالیکه این پوشه با همین نام و با تمام اون پوشه های داخلش دست نخورده باید توی مسیر Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs ریخته بشه

ببین داخل این مسیر برو
    C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc
    خوب حالا دنبال این فولدر بگرد
    sds_en
    اگه وجود داره به این معنی هست که زبان انکلیسی رو داره فقط فعال نیست اگه نباشه یعنی نداری توی اون مسیر که گفتم فولدر هایی با پیشوند _sds وجود داره. تعداد این فولدر ها نشون گر زبان های بازی هست برای من
    sds_en
    sds_d
    sds_f
    sds_i
    sds_s

وجود داره یعنی 5 زبانه هست :‌انگلیسی آلمانی فرانسوی ایتالیایی و اسپانیای. حدس می زنم برای شما باید فولدر های sds_en و sds_ru یا sds_r باشه

تو کاری که باس انجام بدی اینه:
    به داخل پوشه فایل های نصبی برو یه فایل ini پیدا می کنی به اسم setup . اجراش کن چند خط پایین نوشه [Languages] سعی کن با دستکاری اون رو به en تغییر بدی یا روی دیفالت هست یا روی ru تو ببین می تونی اونجا تغییر بدی که نصب رو انگلیسی انجام بده یا نه بعد اقدام به نصب بازی بکن. یه حدس دیگه ای هم می زنم اونم انکه اگه دیدی بازیت دارای 2 تا زبان انگلیسی و روسی هست توی همون فایل setup دو خط پایین تر از [Languages] نوشته count=1 اون رو از 1 به 2 تغییر بده حدس می زنم هر دوتا رو نصب کنه و داخل بازی آپشن تغییر زبان ظاهر بشه البته اینی که گفتم حدس بود. ولی ارزششو داره امتحان کنی ولی چیزی که مطمئنم اینه که اگه بتونی حالت پیش فرض نصب رو از انگلیسی به روسی تغییر بدی کارت راه می افته
    Last edited by Spaniuly; 22-09-2010 at 04:06.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چجوری میشه به پلیس رشوه داد؟ یعنی وقتی اون شمارش معکوس برای رشوه میاد چه کلیدی روی کیبورد یا موس و باید زد تا رشوه بده؟

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببین می دونی مشکل کار شما کجاست؟ شما برداشتی اون پوشه ها رو توی فولدر dlcs ریختی شما نباید اون پوشه ها رو از فولدر cnt_jimmys_vendetta خارج کنی شما بعد دانلود فولدر cnt_jimmys_vendetta رو نادیده گرفتی در حالیکه این پوشه با همین نام و با تمام اون پوشه های داخلش دست نخورده باید توی مسیر Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs ریخته بشه
    پوشه ی dlcs که اصلا وجود نداشت.ساختمش ، محتویات فایل دانلود شده رو ریختم داخلش درست شد!
    با همین توضیحی که شما دادی منظورم اینه :
    نباید اون پوشه ها رو از فولدر cnt_jimmys_vendetta خارج کنی شما بعد دانلود فولدر cnt_jimmys_vendetta رو نادیده گرفتی در حالیکه این پوشه با همین نام و با تمام اون پوشه های داخلش دست نخورده باید...
    به هرحال ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •