دقيقا همين چيزاست كه باعث ميشه ترازو به سمت وسترن ديجيتال سنگين تر باشه![]()
دقيقا همين چيزاست كه باعث ميشه ترازو به سمت وسترن ديجيتال سنگين تر باشه![]()
اره محسن منم هرچی بررسی میکنم میبینم این وسترن باز بهتره
هرچند توشیبا هم آدم رو یکم گول میزنه ولی این کافی نیست
راستی سایت چاره داره گرون میده قیمت 1tb توشیبا الان تو بازار 134 هست
سلام
با راهنمایی دوست عزیزمان هاردFreeAgent GoFlex Ultra–portable Driveرا خریدم ----- این هاردو نشناخت ولی در تی وی مشکلی ندارم.فقط چند سوال دارم اکر جواب بهند ممنون میشم.
1-این نرم افزاری که توی هارد است برای چیه .حتما باید روی کامپیوتر نصبش کنم.؟
2-اکر این نرم افزارو پاکش کنم هارد از کار می افته.؟
3-درموقع فرمت کردن میتونم از این نرم افزار بکاپ بکیرم.
4- نحوه استفاده از این نرم افزار
سلام
براي بك آپ هست و ضرورتي براي نصبش نيست !!!1-این نرم افزاری که توی هارد است برای چیه .حتما باید روی کامپیوتر نصبش کنم.؟
خير2-اکر این نرم افزارو پاکش کنم هارد از کار می افته.؟
بلي بهتر هست كه يه كپي از اين نرم افزار داشته باشيد.3-درموقع فرمت کردن میتونم از این نرم افزار بکاپ بکیرم.
در مورد نشناختن هارد در رسيور فرمتشو FAT32 كنين شايد مشكل حل بشه . ولي موقع كيچر نمودن ، حجم فايل بيشتر از 4 گيگ نخواهد شد .
سلام .
الان تو بازار هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و usb 3 رو ساپورت کنه؟؟
اگه هست چه قیمته؟
من یه هارد نیاز دارم یک ترابایت برام خیلی مهمه که سالم بمونه فقط میخوام اطلاعاته مهمم رو توش بریزم در واقع بایگانی کنم
میخوام هم این کامپیوتری که دارم پنتیوم فور هستش قدیمی حساب میشه نمیدونم یو اس بیش 2 یا چیزه دیگه ای فقط میخوام هم اینو ساپورت کنه هم اگه در آینده لپ تاپی خریدم اونم ساپورت کنه ؟
از کدوم فروشگاه ها بگیرم که قیمت مناسب بدن و با چه گارانیی بگیرم که معتبر باشه گارانتیش قبلاً یه هارد اینترنال 160 خریدم گارانتی الماس خراب شد بردم عوضش کرد برام یا یهفلش مموری 4 گیگ داشتم گرانتی ترنسد سه بار سوخت عینه آمار هر سه بار برام عوضش کرد
در ضمن سریعاً هم میخوام بخرمش یا فردا یا پس فردا
سلام
شما نگفتید که هارد پرتابل لازم دارید یا هارد آداپتوردار .
در هر حال نظر من فقط وسترن و بعد سیگیت هست . با بقیه برندها سر و کار نداشتم .
اگر وسترن رو بخرید به جزء مدلهای المنت و مدلهای مخصوص مکینتاش ، اکثرا ً usb3 هستن که اصولا اینترفیس usb3 با usb2 هم سازگاره و کار میکنه . ولی برای اطمینان هم که شده قبل از خرید به جعبه اش دقت کنین که نوشته باشه usb3 و همچنین قبل از خرید دقت کنین که روی جعبه اش ضربه دیدگی یا کوفتگی ناشی از زمین خوردن نداشته باشه .
مدل دسکتاپی وسترن رو My Book Essential پیشنهاد میدم که usb3 هست وقتی که این هارد رو خریدین بایستی که تبدیل سه شاخه به دوشاخه هم جداگانه بخرید چون آداپتور برق این مدل سه شاخه هست .
مدل پرتابل وسترن رو My Passport Essential SE پیشنهاد میدم که usb3 هست .فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یکترا ندارد . با توجه به اینکه پرتابل هست و جنس بدنه اش از نوع پلاستیکی معمولی هست در نگهداریش کوشا باشید و احیانا زمین نندازید بهتره که یه کیف هم باهاش بخرید . ولی اگر هارد ضد ضربه میخواهید باید مدلهای دیگه ای رو مثل سیلیکون پاور ARMOR A80 رو بخرید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیگیت هم که روی جعبه اش مینویسه با کدوم اینترفیس فروخته میشه یا USB3 هست یا usb2 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره سیگیت هم توضیحات کاملی در این پست گفتم که فکر نمیکنم جای ابهامی باقی بمونه ولی هر سوالی داشتید بپرسید .
در مورد گارانتی هم با وجودیکه دوساله که هارد وسترن دارم خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته و انشاءاله هم نخواهد داشت بنابراین نمیتونم در مورد گارانتی دقیق راهنمایی کنم ولی دوستان از سازگار و یا ویستا تعریف میکنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 08-08-2011 at 20:01.
مرسی اما من نمیدونم جریانه پرتابل با آدابتور چیه من هاردی میخوام که راحت با یه یو اس بی وصل بشه و هم یو اس بی 3 و هم 2 رو ساپورت کنه 1 ترابایت باشه قیمت رو نگفتی دوسته من
تفاوت هاردهای دسکتاپی با پرتابل
هاردهای اکسترنال آداپتوردار در واقع از هاردهای 3.5 اینچی اینترنال استفاده شده . این هاردها آداپتوردار که در واقع دسکتاپی هم بهش میگن بزرگ هست و برای جابجای ساخته نشده اند . عمده ترین مزیت هاردهای آداپتوری داشتن یک منیع تغذیه کاملا مستقل هست حداکثر حجم هارهای دسکتاپی فعلا 3 ترابایت هست البته یه هارد اکسترنال دیگه ای هم هست که در واقع از دو هارد اینترنال استفاده شده که تا 6 ترابایت هم هست . قیمت هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به حجمشون کمتر از هاردهای پرتابل هست .
اما هاردهای اکسترنال بدون آداپتور در واقع هاردهای جیبی و کوچکی هستن که در واقع همون هارد 2.5 اینچی لپتاپ هست و برق مورد نیاز رو از پورت usb تامین میکنن و منبع تغذیه مستقلی ندارن گاهی اوقات دیده شده که بعلت کمبود ولتاژ پورت usb هارد پرتابل راه اندازی نشده که میتونه دلایل دیگه ای داشته باشه مثلا استفاده از کابل افزایش طول usb . حداکثر حجم هارهای پرتابل 1.5 گیگ هست و نه بیشتر (در حال حاظر البته)
مهمترین تفاوت دیگه این هست که معمولا هاردهای دسکتاپی کش بالاتری نسبت به پرتابل دارن و این باعث افزایش سرعت میشه !!!
خلاصه با توجه به اینکه شما هاردی میخواهید که راحت با یو اس بی وصل بشه اجبارا باید پرتابل بخرید من وسترن مدل My Passport Essential SE رو پیشنهاد میدم که یک ترابایت هم داره و usb3 هم هست . ولی قیمتش حول و حوش 130 هزار تومن هست
Last edited by ata.royalfalcon; 08-08-2011 at 20:45.
یو اس بی 2 چی ساپورت میکنه ؟
جایه مطمئنی هست که بشه بخرم ازش؟
بلی usb2 هم ساپورت میکنه و جای نگرانی نیست .
والا من هاردم از مغازه های مختلفی خریدم مهم اینه که بسته بندی هارد باز نشده باشه و پلمپ باشه و با گارانتی سازگار هم خریداری بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)