تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 421 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

داداش میشه بگی آنتی ویروست چیه؟

من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزيز از پسخگوئي تون
    در مورد اين دوستي که گفتين دچار سوختگي هارد شده و با توجه به اين که فرمودين سيستم شما يه هفتست که روشنه مي خوام ببينم شما سيستم تون هميشه به برق و باطري هم توشه يا اينکه از باطري استفاده مي کنيد تا تموم بشه بعد دوباره مي زنين تو شارژ تا شارژ بشه و دوباره بعد از شارژ از شارژ مي کشن چون تا اونجائي که من فهميدم اين کار باعث کاهش عمر لپ تاپ مي شه دقيقا مي شه بگين چي کار بايد کرد تا هم باطري خراب نشه وهم هارد نسوزه سيستم از اين لخاظ ها سالم بمونه
    اما سوال دوم اين که مي گن صداي فن هاش خيلي زياده راست مي گن؟؟؟؟؟
    با اجازه از داداش سینا جوابتو میدم چون نمیخوام معطل بشی
    ببین دوست من کلا" باید باطری رو روی دستگاه بزاری بمونه اگه دقت کرده باشی باطری لب تاپا مخصوصا همین 5010 رو طوری طراحی کردن که وقتی باطری روی دستگاه نباشه یه محفظه خالی خیلی بد چهره بوجود میاد که با گذاشتن باطری سر جاش میگیری که چقد جاش خالی بوده به نظرم طراح همچین لب تاپی به این موضوع دقت کرده باشه پس به نظر من بودن باطری روی دستگاه مشکلی براش ایجاد نکنه فقط توصیه کردن که وقتی میخوای یه مدت طولانی از لب تاپ استفاده نکنی باطری رو از دستگاه خارج کنی همین
    در ضمن باطری هائی که روی این نوع لب تاپ بارگزاری میشه زیاد مشکلی از بابت پر یا خالی شدن مداوم ندارن بلکه عمر این باطری ها عمدتا" به دمای این باطریها بستگی داره
    در آخر هم باید بگم اگه باطری به صورت کامل پر شده باشه سیستم به طور اتوماتیک از برق ورودی استفاده میکنه دیگه از باطری استفاده نمیکنه
    ایشالله مشکلت در این مورد حل شده باشه
    در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم که به نظر من که همش با لب تاپم کارای سنگینی مثل بازی و طراحی میکنم هنوز انقدری صدای فنشو نشنیدم که بخوام بگم صداش حتی بلنده!!! نمیدونم اونیکه همچین حرفی زده بر چه اساسی اینو گفته
    به نظر من اگه انتخابتو کردی و میخوای 5010 بگیری تردید نکن اگه بخوای خودتو الاف حرف مغازه دار بکنی هزار تا حرف دیگه میزنه که نظرتو به جنس خودش جلب کنه
    خودت قضاوت کن این همه عزیزی که اینجا اومدنو نظر گذاشتن کدومشونم از تعریف کردن از این لب تاپ سودی میبرن که نخوان معایبشو بگن؟؟؟؟
    در هر صورت بازم حرف آخرشو باید خودت بزنی ولی حتما" توی خریدت دقت کن

4. 3 کاربر از rasaaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون دوست عزيز از پسخگوئي تون
    در مورد اين دوستي که گفتين دچار سوختگي هارد شده و با توجه به اين که فرمودين سيستم شما يه هفتست که روشنه مي خوام ببينم شما سيستم تون هميشه به برق و باطري هم توشه يا اينکه از باطري استفاده مي کنيد تا تموم بشه بعد دوباره مي زنين تو شارژ تا شارژ بشه و دوباره بعد از شارژ از شارژ مي کشن چون تا اونجائي که من فهميدم اين کار باعث کاهش عمر لپ تاپ مي شه دقيقا مي شه بگين چي کار بايد کرد تا هم باطري خراب نشه وهم هارد نسوزه سيستم از اين لخاظ ها سالم بمونه
    اما سوال دوم اين که مي گن صداي فن هاش خيلي زياده راست مي گن؟؟؟؟؟

خواهش می کنم عزیز.
    من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
    اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

9

منم الان رفتم با برنامه ی Speccy چک کردم رممو واسه منم 533 زده.
    البته واسم مهم نیست چون از سرعت لپ تاپم کاملا راضیم.در ضمن اگه هم به سایت intel برید متوجه می شین که core i5 باس 1333 ساپورت نمی کنه.حتی اگه رمتونم 1333 باشه ، سی پی یو فقط می تونه از 1066 تاش استفاده کنه.
    (تو پست های قبلیم لینک مشخصات توضیحات core i5 رو گذاشتم.)

مرسی آقا سینا بابت جوابتون ولی مگه میشه خود شرکت دل الکی بیاد و رو یه لپ تاپ که میدونه پردازنده ci5-460M داره از رم با باس 1333 مگاهرتز استفاده کنه؟! با منطق جور در نمیاد،حتمن ساپورت میکرده که گذاشته چون همه میدونن دل چقدر کاهش هزینه هاش براش مهمه...الان مسئله اینه که آیا زیگورات تو لپ تاپ دست برده؟ یعنی زیگورات دو تا رم 1333 رو با رم 1066 جایگزین کرده چون منو دوست داشته؟!!!!

7. این کاربر از aria.persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز.
    من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
    اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.
    اما یه چند وقتیه فن سیستم من دائم روشنه

غلط نکنم این اپدیت بایوس جدیده یه مساله ای داشت

9. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نه عزیز هر چی فن بیشتر کار کنه بهتره.نگران نباش.شاید زیادی حساس شدی

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم کاش زودتر میومدم...

منم حدود 1 ماه پیش 5010_ci5 2.53-2.8_4G ddr3_550v_500 7200rpm از زیگورات خریدم...حالا با نرم افزار CPU-Z چک کردم رم رو 532.1MHZ DRAM Frequency نشون میده...کسی با این نرم افزار آشنایی داره؟ میتونید راهنماییم کنید؟
    آخه سرویس تگ رو که چک کرده بودم رم رو 1333 مگاهرتز گفته بود ولی فکر کنم 1066 باشه الان( 2× 532.1 اینکارو کردم...درسته؟ )?!
    آیا رم لپ تاپ منو هم زیگورات عوض کرده؟!
    بعید نیست!منم از زیگورات خریدم، 2 گیگ رم لپ تاپ من هم همین برنامه رو داشت!کمتر از اون چیزی بود که باید میبود.تماسم گرفتم پیگیرشم شدم اولش که هی منو ازین خط به اون خط پاس دادن بعد کلا منکر این قضیه شدن سرآخرم گفتن همینی که هست!!!
    آقا بارها گفتم بازم میگم: گول تبلیغات کذایی این زیگورات خراب شده رو نخورید!!!!

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه!
    مال منم از وقتی که به A12 آپدیت کردم بیشتر می چرخه.اما این که نگرانی نداره.حتما خود شرکت دل یه قصدی ازین کار داشته.و الا الکی نمی یان آپدیت بدن بیرون که فقط فن لپ تاپ مارو بیشتر بچرخونن

این تغییرات بعد آپدیت بایوس انجام می شه:
    Improved for HDD Master Password unlock
    Improved BIOS Master and System input function
    Last edited by sina.belyad; 31-01-2011 at 10:26.

14. 4 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا خدائی دم دل گرم هرچی هست باز نیست هوامونو داره دوست من ایسوز خریده الان میخواد بایوسشو آپدیت کنه هرچی میگرده یا نیست یا اینکه اگرم هست به سیستمش نمیخوره خلاصه کلافست!!!
    منکه 5010 رو با هیچ مارکی عوض نمیکنم خیلی سالاره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •