تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 449 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و تشکر

من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟
    خیر، اتفاقاً خوبه. توی عکستون هم که نسون دادید داره کار میکنه

من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست

البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی
    بله؛ دوست عزیز وقتی کومودو پیغام سندباکس کردن فایلی را نشان داد و اگر شما Don't isolate again را بزنید فایل به لیست سفید اضافه میشه ولی در اون اجرا از سندباکس خارج نمیشه> بلکه وارد لیست سفید میشه و در اجرای بعدی دیگه آزاد و خارج از سندباکس اجرا میشه. بنابراین شما میتونید برنامه مورد نظر را ببندید و دوباره اجرا کنید.

قبلاً هم در تاپیک دانلود ویروس اشاره شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا به همچین سایتی گیر داده ؟
    کمودو هر سایت یا صفحه ای رو که حاوی مخرب و بدافزار باشه، توی لیست سیاه خودش قرار میده و اونو بلاک میکنه. در مورد --------.com هم کمودو به دلیل یافتن مخربهای زیاد در اون(همین ویروسهایی که بچه ها میزارن)، وارد لیست سیاهش کرده و بلاک کرده و تا اونجایی که من میدونم قصد نداره وارد لیست سفیدش کنه و از بلاک درش بیاره!

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
    چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟
    1- برای پشتیبانگیری از اپدیتاش شما از همون فایل bases.cav کپی بگیرید کفایت میکنه. فقط یک مورد> همیشه قبل از گپی گرفتن اول کمودو را آپدیت کنید تا اگر آپدیتی داشت دریافت کنه و بعد کپی بگیرید و ضمناً اگر از بکابی که گرفتید و زمان استفاده مدت زیادی مثل یک ماه بگذره، اون بکاب دیگه کار نمیکنه و کمودو فایل رو خراب تشخیص میده.
    ====
    2- شما کمودو را بزار روی اوتوآپدیت کفایت میکنه.
    ====
    ولی اگر خواستید زمان بندی کنید، کمودو این حالت رو نداره؛؛ ولی قابلیت اسکن زمانبندی شده داره که شما میتونید برای آپدیت زمانبندی شده ازش استفاده کنید.( کلک بزنید)

روش:

نکنه: فرض را بر این میگذاریم که بخواهیم کمودو را گول بزنیم و فقط در زمانهای مشخص کمودو اپدیت بشه و دیگه اسکن نکنه:

شما وارد قسمت Antivirus بشید و بخش Scan Profiles و دکمه Add را بزنید و در قسمت Name یک اسم بگذارید(هر اسمی باشه مهم نیست) بعد در همون پنجره دکمه Add را بزنید و یک فولدر خالی را اضافه کنید و Apply کنید

بعد:

وارد قسمت Antivirus بشید و Scheduled Scans و Add را بزنید و در پنجره باز شده این کارو بکنید:
    در قسمت Name یک اسم انتخاب بکنید( هر چی باشه مهم نیست)
    در قسمت Profile همون پروفایلی که ساختید را از نوار کشویی انتخاب کنید
    تیک همه روزها هم داشته باشه
    ساعت مورد نظر را انتخاب کنید

با این کار روزی یکبار کمودو آپدیت میشه و چون فولدر خالی را انتخاب کردید برای اسکن سریع اسکن میکنه

اگر هم خواستید این عمل ( آپدیت شدن ) چند بار در روز سر ساعت معین تکرار بشه میتونید در همین مسیر چند تا Scan Schedule بسازید و هر بار هم دو باره همون پروفایلی که ساختید را انتخاب بکنبد. خب> زمانبندی هاشونو هم طبق نیازتون و زمانیکه دوست دارید کمودو آپدیت بشه تغییر بدید.

بعد هم یک کار دیگه هم باید انجام بدید که عکسشو میزارم:

موفق باشید

4. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

1- برای پشتیبانگیری از اپدیتاش شما از همون فایل bases.cav کپی بگیرید کفایت میکنه. فقط یک مورد> همیشه قبل از گپی گرفتن اول کمودو را آپدیت کنید تا اگر آپدیتی داشت دریافت کنه و بعد کپی بگیرید و ضمناً اگر از بکابی که گرفتید و زمان استفاده مدت زیادی مثل یک ماه بگذره، اون بکاب دیگه کار نمیکنه و کمودو فایل رو خراب تشخیص میده.
    ====
    2- شما کمودو را بزار روی اوتوآپدیت کفایت میکنه.
    ====
    ولی اگر خواستید زمان بندی کنید، کمودو این حالت رو نداره؛؛ ولی قابلیت اسکن زمانبندی شده داره که شما میتونید برای آپدیت زمانبندی شده ازش استفاده کنید.( کلک بزنید)

روش:

نکنه: فرض را بر این میگذاریم که بخواهیم کمودو را گول بزنیم و فقط در زمانهای مشخص کمودو اپدیت بشه و دیگه اسکن نکنه:

شما وارد قسمت Antivirus بشید و بخش Scan Profiles و دکمه Add را بزنید و در قسمت Name یک اسم بگذارید(هر اسمی باشه مهم نیست) بعد در همون پنجره دکمه Add را بزنید و یک فولدر خالی را اضافه کنید و Apply کنید

بعد:

وارد قسمت Antivirus بشید و Scheduled Scans و Add را بزنید و در پنجره باز شده این کارو بکنید:
    در قسمت Name یک اسم انتخاب بکنید( هر چی باشه مهم نیست)
    در قسمت Profile همون پروفایلی که ساختید را از نوار کشویی انتخاب کنید
    تیک همه روزها هم داشته باشه
    ساعت مورد نظر را انتخاب کنید

با این کار روزی یکبار کمودو آپدیت میشه و چون فولدر خالی را انتخاب کردید برای اسکن سریع اسکن میکنه

اگر هم خواستید این عمل ( آپدیت شدن ) چند بار در روز سر ساعت معین تکرار بشه میتونید در همین مسیر چند تا Scan Schedule بسازید و هر بار هم دو باره همون پروفایلی که ساختید را انتخاب بکنبد. خب> زمانبندی هاشونو هم طبق نیازتون و زمانیکه دوست دارید کمودو آپدیت بشه تغییر بدید.

بعد هم یک کار دیگه هم باید انجام بدید که عکسشو میزارم:

موفق باشید
    سلام
    ممنون از زحمتتون
    این کلک رو بلد بودم ولی گفتم شاید خودش داشته باشه چون کومودو همین امروز نصبش کردم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    از این حالت میشه برای یک سیستم دیگه هم استفاده کرد یعنی روی یه سیستم که اینترنت نداریم و دو نسخه یکسان از کومودو رو داریم
    ابدیتها رو منتقل کنیم ؟

این comodo DNS اصلا چی هست یا اون clear cloud ؟
    با تشکر

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

1-از این حالت میشه برای یک سیستم دیگه هم استفاده کرد یعنی روی یه سیستم که اینترنت نداریم و دو نسخه یکسان از کومودو رو داریم
    ابدیتها رو منتقل کنیم ؟

2-این comodo DNS اصلا چی هست یا اون clear cloud ؟
    با تشکر
    سلام

1- بله
    ==
    2- هر دو تاشون secureDNS هستند.

(DNS(Domin Name System: هر سایتی دارای یک Domin Name (اسم) و یک IP (آدرس، به شکل عدد) است.مثلاً برای دیدن یک سایت شما توی مرورگرتون اسم سایت را تایپ میکنید و اینتر را میزنید و درخواست خود را میفرستید بعد> اون اسم توسط سرور DNS به IP تبدیل میشه و ...شما با این ادرس با سرور سایت مربوطه ارتباط برقرار میکنید. و سایت توسط مرورگرتون باز میشه.

SecureDNS : یک کار دیگه هم میکنه>دارای یک لیست سیاه از سایتها و لینکهای مخرب هست که دائماً توسط آنتی ویروسی که اون DNS استفاده میکنه چک و بررسی میشه ... بنابراین اگر درخواست شما برای برقراری ارتباط با یک آدرس، که از یک DNS امن استفاده میکنید در لیست سیاه اون DNS باشه به شما اعلام میشه. مثل این عکس که در پست قبلیتون قرار دادید:

8. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

این Game mode چیه؟

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

این حالت بازی هست زمانیکه بازی رو انجام میدیت و گیم مود دیتکتش میکنه روی اون حال قرار میگیره اسکن نمیکنه اپدیت نمیکنه اخطار نمیده و با عث میشه که شما بازی رو راحت انجام بدید بدون مزاحمت نرم افزار

11. 6 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

ّبا سلام و تشکر
    کمودو هر سایت یا صفحه ای رو که حاوی مخرب و بدافزار باشه، توی لیست سیاه خودش قرار میده و اونو بلاک میکنه. در مورد --------.com هم کمودو به دلیل یافتن مخربهای زیاد در اون(همین ویروسهایی که بچه ها میزارن)، وارد لیست سیاهش کرده و بلاک کرده و تا اونجایی که من میدونم قصد نداره وارد لیست سفیدش کنه و از بلاک درش بیاره!
    در مورد همین ایران بلاک . من اکثر عکسهامک رو روی این سایت اپلود کردم الان پستهای قبلیم رو نگاه می کنم اکثر عکسها نیست

این به خاطر همین قرار داشتن در لیست سیاه کمود است ؟ ایا در سیستمهای دیگه این عکسها قابل رویت هستن ؟

چطور می تونم خودم این سایت رو به لیست سفیدش اضافه کنم ؟

من می تونم انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و در کنارش از چیزی شبیه panda cloud free استفاده کنم ؟ شما چه انتی ویروسی را در کنار کومودو پیشنهاد میدید ؟

در مومرد sandbox ایا به این صورت هست که اگه من فلش رو به سیستم بزنم و پراز ویروس باشه همه در این محیط اجرا میشن ؟ جه با ابدیت یا بدون ابدیت ؟

با تشکر
    Last edited by K1lou; 11-07-2011 at 13:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید قبلا هروفت میخواستیم کمودو را دانلود کنیم میگذاشت انتخاب کنیم که نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی را دانلود کنیم ولی الان این فقط نسخه 32 بیتی را می گذاره دانلود کنیم.
    کسی لینک نسخه 64 بیتی را داره؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ّبا سلام و تشکر

در مورد همین ایران بلاک . من اکثر عکسهامک رو روی این سایت اپلود کردم الان پستهای قبلیم رو نگاه می کنم اکثر عکسها نیست

1-این به خاطر همین قرار داشتن در لیست سیاه کمود است ؟2- ایا در سیستمهای دیگه این عکسها قابل رویت هستن ؟

3چطور می تونم خودم این سایت رو به لیست سفیدش اضافه کنم ؟

4-من می تونم انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و در کنارش از چیزی شبیه panda cloud free استفاده کنم ؟ 5-شما چه انتی ویروسی را در کنار کومودو پیشنهاد میدید ؟

6-در مورد sandbox ایا به این صورت هست که اگه من فلش رو به سیستم بزنم و پراز ویروس باشه همه در این محیط اجرا میشن ؟ چه با ابدیت یا بدون ابدیت ؟

با تشکر
    سلام

مورد1 و 2> بله

3- کمودو باید این کارو بکنه؛؛ شما میتونید توی فروم کمودو گزارش بدید، ولی در مورد این سایت من بعید میدونم کاری بکنن....
    ==

4- شما اگر خواستید از یک آنتی ویروس دیگه هم استفاده بکنید، میتونید این کار را بکنید(هر چند خیلی هم ضروری نیست-البته بستگی به نوع کاربری شما از PC و خودتون داره).ولی لزومی نداره آنتی ویروس کمودو را غیرفعال کنید، با پاندا مشکلی پیش نمیاد.
    5- شما میتونید امنیت سیستم را به دست کمودو بسپارید ..... ولی اگر حساس هستید پاندا کلود رایگان میتونه خوب باشه> باز بستگی به سلیقه خودتون داره...ولی اینو هم بگم که تسترهای حرفه ای همهشون مالواربایت و هیتمن پرو، را دارند.

==
    6-بله، سندباکس ربطی به اپدیت نداره و کار خودشو میکنه.آپدیت مربوط به دیتابیس آنتی ویروس(لیست سیاه) و همچنین لیست سفید کمودو میشه. حالا اگر فرض را بر این بگذاریم که کمودو اصلاً آپدیت نشه و به واسطه این کار لیست سفیدی هم وجود نداشته باشه، در کار سندباکس خللی ایجاد نمیشه. فقط احتمالاً فایلهای بیشتری میرن تو سندباکس.
    در مورد اجرا شدن ویروسها> چون در لیست سفید کمودو نیستند، اوتوسندباکس میشن و به سیستم آسیبی نمیرسه. . .چه شما با دابل کلیک اجرا کنید، چه خودشون اوتو ران بشن، جاشون تو سندباکسه.

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

ببخشید قبلا هروفت میخواستیم کمودو را دانلود کنیم میگذاشت انتخاب کنیم که نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی را دانلود کنیم ولی الان این فقط نسخه 32 بیتی را می گذاره دانلود کنیم.
    کسی لینک نسخه 64 بیتی را داره؟
    سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •