قیمت های بالا گفته شده اصلا درست نیست البته سونی به خاطر نداشتند جنس قیمت های کمی فضایی اما الان میشه HX750 رو با قیمت 5.700.000 خرید که از EX720 بالا تر در مورد شارپ هم قیمت مناسب گفتم می تونید مقایسه کنید . سئوالی هم بود ای دی من زیر پست ها هست.
قیمت های بالا گفته شده اصلا درست نیست البته سونی به خاطر نداشتند جنس قیمت های کمی فضایی اما الان میشه HX750 رو با قیمت 5.700.000 خرید که از EX720 بالا تر در مورد شارپ هم قیمت مناسب گفتم می تونید مقایسه کنید . سئوالی هم بود ای دی من زیر پست ها هست.
قطعا ST30 البته شرکت بانیان تا چند ماه دیگه بسته میشه ( البته نه بطور کامل ) و به همین خاطر قیمت پاناسونیک نوسان زیاد داره اگر قیمتش حدود 3 ملیون باشه خوبه .
برای دیدن بازیهای فوتبال کدام یک از این برندها مناسبتر است ودر ضمن من ----- فول اچ دی دارم با دانگل تمام شبکه های اچ دی باز است فقط کیفیت تصویر پیکسل بالا برام خیلی مهم است
من دادشم تلویزیون ال جی مدل ال ای 4600 خریدم چشمام کور میشود مات حالم بهم میخورد چون میخواهم 4500000 هزینه کنم در خریدم دقت کنم کمکم کنید
بین این مدلهایی که میگی من 42KD40 رو بهت پیشنهاد میکنم . گیرنده دیجیتال داخلی داره و کیفیت تصویرش خوبه . full hd هست . زاویه دید وسیعی داره (178° / 178°) و امکانات خوبی مثل قابلیت پخش انواع فرمتها با usb و قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . مجهز به ماشین زمان هست و گارانتی معتبری هم داره .
سایر مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی با شماره 82191919 تماس بگیری . آدرس نزدیکترین نمایندگی به محل سکونتت رو بهت میدن .
ببین برای دیدن فیلم با زیرنویس در تلویزیون ، اولا باید تلویزیونت اون فرمت زیرنویس رو ساپورت کنه و دوم اینکه نام فایل فیلم با نام فایل زیرنویس یکی باشه و فقط پسوندشون فرق کنه و اینکه هر دوی این فایلها در یه مسیر یکسان ( در یک پوشه ) باشند .
البته اگر تلویزیون اون فرمت زیرنویس رو ساپورت نمیکرد هم راههایی وجود داره مثل چسباندن زیرنویس به فایل فیلم و یا تبدیل فرمت زیرنویس به سایر فرمتها ....
Last edited by alilosting; 11-11-2012 at 15:47.
آقا الان قیمت سونی EX720 سایز 40 اینچش چند شده تو نمایندگی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن تا 2 میلیون چه تلویزیونی میشه خرید الان تو بازار ؟؟؟؟ ال ای دی باشه ترجیحا !
دوستان اگر میشه چند مدل تلویزیون پلاسما و فول hd معرفی کنید که قیمتش مناسب باشه اینچشم کم باشه مهم نیست ترجیها از مارک philips باشه ممنون
مارک فلیپس حتی بدونه گارانتی اش هم سخت پیدا میشه و اگر هم باشه قیمت مناسب نداره ضمن این که اصلا پلاسما نداره و فقط LED و LCD داره حدود بوجه و اینچ مورد نظر رو تایین کنید تا بشه بهتر نظر داد.
EX720 تو نمایندگی ها هر کسی قیمت خودش رو میده و قیمت مشخصی نداره اما در حدود 3.800.000 هستش .
تا دو ملیون یا CX520 بدونه گارانتی بخر حدود 1.700.000 یا یه مدل شارپ LED با گرانتی 1.880.000 اگر اشتباه نکنم 830 مدلش و ال ای دی ساده است . اگر خواستی 3D باشه همین 720 بدونه گارانتی حدود 2.550.000 می تونی بخری .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)