تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 311 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نمی دونم چرا فیفا تو این همه سال سعی نمی کنه که انمیشن های و رفتارهای بازیکنان رو در حالات مختلف تغییر اساسی بده.
    رفتارها همون ماله چند سال پیش هستش و سخت رفتار جددی دیده میشه..
    کارت می گیری ، پنالتی، خطاهایی که مثلا دارن دعوا می کنن...تغییر انچنانی نکرده...و هیجانش اضافه نشده.
    ترکیب ها و انجام ترکیبات گسترده تر شده ولی باز کنده خیلی کنده..
    وسط بازی ادم م یخواد تعویضی منه پشیمون میشه..اتفاقات ترکیب در منو با سرعت عمل روبرو نیستن و گاهی اوقات ادم بیخیال ترکیب میشه و به این نتیجه می رسه که ارزش نداره وقت رو ترکیب بزارم.

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته حامد تا حدودی موافقم ولی با برخی ها موافق نیستم...
    انصافا انیمیشن ها خیلی بیشتر شدن اصلا انیمیشن های محدود و تکراری فیفا 07 و 08 کارنت کجا و این کجا... گیم پلی فیفا 11 فوق العاده اس
    در مورد ترکیب هم تنها مشکلش اون نشون دادن گیج زدن بازیکنان هست توی تعویض 2 تا مرحله انیمیشن گذاشته که مرحله اول رو باید نگاه کنی و هیچ جور نمی ره بدبختی اون مرحله دوم که دیدنش خالی از لطف نیست رو اجباری نکرده لحظه ای که دو بازیکن باهم تعویض میشن که خیلی بهتره دیدنش ولی اونیکی که یه بازیکن رو شانسی نشون میده و یهو غیب و ظاهر میشن یا یه دفعه تبدیل به یه بازیکن میشن رو اومده اجباری کرده... به نظرم گیج بازیایی EA زیاده توی این موارد ریز و واقعا باید قبل انتشار بیاد شب و روز روی این مسائل کار کنه و یه چیز بی نقص بده بیرون

4. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درسته...
    منظورم از ترکیبات خودشه نه انمیشنش...
    مثلا وسط بازی میبینی یه بازیکن مسدوم شده...یا می خوای تیم رو هجومی کنی..یا دفاعی..
    عملیات در ترکیب با کندی خاصی روبرو هستش..احساس سرعت عمل واقعا نداره.
    مثلا وقتی دو نفری بازی می کنیم هر دو اول بازی ترکیباتی رو انجام میدیم ولی کمبود اطلاعات و کند عمل کردن عملیات انجامی حرص ایجاد م یکنه. البته نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده..
    باز مثلا محدوده تغییر پوزیشن بازیکنان کم هستش..می خوام یه هافبک رو بیارم هجومی کنم. یا پشت مهاجمان بزارمش.
    بعد کلی مکافات و رد کندی اعمال ترکیب میبینی اون Overal بازیکن ات م یکنه و تغییر پست رو حاصل نمی کنه.

6. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

درسته...
    منظورم از ترکیبات خودشه نه انمیشنش...
    مثلا وسط بازی میبینی یه بازیکن مسدوم شده...یا می خوای تیم رو هجومی کنی..یا دفاعی..
    عملیات در ترکیب با کندی خاصی روبرو هستش..احساس سرعت عمل واقعا نداره.
    مثلا وقتی دو نفری بازی می کنیم هر دو اول بازی ترکیباتی رو انجام میدیم ولی کمبود اطلاعات و کند عمل کردن عملیات انجامی حرص ایجاد م یکنه. البته نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده..
    باز مثلا محدوده تغییر پوزیشن بازیکنان کم هستش..می خوام یه هافبک رو بیارم هجومی کنم. یا پشت مهاجمان بزارمش.
    بعد کلی مکافات و رد کندی اعمال ترکیب میبینی اون Overal بازیکن ات م یکنه و تغییر پست رو حاصل نمی کنه.
    *
    کاملا درسته .موافقم.....عملیات در چیدن ترکیب خیلی کنده .pes در این مورد عالی کار کرده.آدم دوست داره وسط بازی بره تاکتیک تیمش رو عوض کنه.این انگیزه چینش به عوامل مختلفی وابستست..... از طراحی منو گرفته تا save و لود کردن ترکیب ها و ......
    *

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کاملا درسته .موافقم.....عملیات در چیدن ترکیب خیلی کنده .pes در این مورد عالی کار کرده.آدم دوست داره وسط بازی بره تاکتیک تیمش رو عوض کنه.این انگیزه چینش به عوامل مختلفی وابستست..... از طراحی منو گرفته تا save و لود کردن ترکیب ها و ......
    *
    بله PES تا قبل 2011 خوب بود..ولی این این بار ترکیبات رو خراب کرده..
    اصلا منو ترکیبات رو قاطی پاتی کرده...مثلا یکی ار بازیکنان در پست میانی مسدوم میشه و می خوای تعویض کنی..
    اورال بازیکن رو نشون نمیده..و اگر پستش صحیح نباشه که کمی بازی مشکل میشه..

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.
    تو چند پست قبلی دوستان این قضیه رو مطرح کردند که منوی بازی فیفا از PES سخت تر و وقت گیر تر هست.من یه نظری دارم راجب این قضیه نمیدونم شاید درست باشه و شاید اشتباه.من سخت بودن منوی فیفا رو به این دلیل میدونم:
    دوستان همه ی ما میدونیم که مربیگری کاری بسیار مشکل و با استرس هست و در طول بازی فوتبال فراز و نشیب های زیادی وجود داره که کار یک مربی رو خیلی خیلی سخت میکنه و در خیلی از موارد قدرت تصمیم گیری رو از مربی صلب میکنه و همین عدم تصمیم گیری و یا تاخیر در این کار برای تعویض بازیکن و یا تغییر سیستم تیم گاهی اوقات باعث نتیجه نگرفتن یک تیم میشه ...
    حالا منظور من چی بود:منظورم اینه که شاید کارگردان بازی فیفا 11 یعنی آقای Gary Paterson خواسته با کند بودن و یا سخت بودن منوی ترکیب و سیستم تیم این منظور رو برسونه که تغییر سیستم و تعویض بازیکن کاری بسیار حساس هست و با این کارش شما رو در جای یک مربی قرار بده...
    من شخصا به این مورد با دید مثبت نگاه میکنم.
    فواید نوع ترکیبچینی در فیفا 11:
    1_از اونجایی که شما بازیکن های محدودی دارید ضریب اشتباه شما برای انتخاب بازیکن پایین اومده.(من بارها تو گیم PES بازیکن ها رو اشتباه تعویض کردم)
    2_محدودیت شما برای داشتن تنها 7 بازیکن باعث طبیعیتر شدن بازی شده مساله ای که ما در فوتبال جزیره اون رو حس میکنیم.(تو PES شما 12-13 بازیکن ذخیره دارید! آخه اصلا اینا رو نیمکت جا میشن؟!)
    3_انتخاب های شما برای دخیره هاتون خیلی حساس و سخت هست و شما از هر پست فقط میتونید 2 بازیکن داشته باشید اون هم با کارایی مختلف مثلا یک دفاع میانی یا یک دفاع کنار.یک هافبک وسط و یک هافبک نفوذی.یک مهاجم تارگت(Target) و یک مهاجم کاذب(Second Striker) و خب یک گلر.

راجب انیمیشن ها دوستان صحبت کردن که درست گفتن من فکر میکنم سال آینده اگر مسئولان سازنده ی گیم وقت بیشتری روی این انیمیشن ها بگذارند واقعا این گیم خیلی بی نقص خواهد بود و البته کمی تغییر گیم پلی بازی نسخه ی آینده ی فیفا رو به کاملترین و برترین گیم فوتبال تاریخ مبدل میکنه.
    یادم میاد تو نسخه ی 2005 و حتی نسخه های 98 و 2000 انیمیشن های خوبی کار شده بود.اما تو این نسخه جای تعجب هست که انقدر باگ مشاهده میشه.

We are 11

11. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی من هم بالاخره بنا به یک اتفاق از Player Manageri افتادم
    سال 2021 بود تیم پنج ستاره و قدرتمندم رو گذاشتم تا انتهای فصل سیمولیشن خودکار بشه انتهای فصل این تیم بدون بردن هیچ کاپی اعم از FA Cup یا League Cup یا Champions Cup و قرار گرفتن در رده ششم لیگ برتر به کارش پایان داد بدون من... و در نهایت از اونجایی که تیم همیشه عادت کرده بود توی این 5 - 6 سال اخیر همش رتبه اول بدست بیاره و همه کاپ های ممکن رو جارو کنه آخر فصل من از تیم اخراج شدم
    از اونجایی که اصولا مربی بزرگی هستم (این بزرگی دقیقا به مبلغ اون پولی هست که به مربی تعلق داره بالای اون Reputation نوشته شده بستگی داره هر چی اون پول افزایش پیدا می کنه شما هر فصل می بینید غول های دنیا به شما پیشنهاد مربیگری می دن)
    تیم لیورپول جزو مشتری های من بود که من هم با ناراحتی تمام از اخراج شدن و خارجج شدن از تیمی که با جون و دل ساخته بودم و بازیکنانش دست چین شده بود به این تیم رفتم این سال رو هم سیمولیشن اتوماتیک گذاشتم و داشتم به این فکر می کردم که آیا سیوی چیزی از این منیجر مود نگه داشتم یا نه به هر حال اگه 10 درصد ناراحتیم از این بود که Player Manager ای رو از دست دادم 90 درصد ناراحتیم از دست دادن تیم بوری بود که بازیکنانش فوق العاده بودن و یه تیم پنج ستاره توی 2022 رو از دست دادم... این هم بگم الان خبری از هیچ ستاره بزرگی نیست بازیکنانی مثل مسی الان 35 - 36 ساله شدن دیگه چه برسه با بازیکنانی مثل رونالدو و رونی و لمپارد و جرارد و تورس و اینیستا و ژاوی و ...که کلا بازنشست شدن و نیستند... شما تصور کن که الان بارسا 3.5 ستاره اس! به هر حال توی این فکرا بودم و فصل در حال سیمولیشن اتوماتیک بود که دیدم فصل به پایان رسید و رفتم جدول رو دیدم که تیم ضعیف لیورپول (3 ستاره اس الان!) در رده 5 قرار گرفته و تیم همیشه قهرمان بوری حتی از رتبه پارسالی ششم هم پائین تر رفته و شده هشتم! کلی تعجب کردم و رفتم ببینم الان چه تیم هایی پیشنهاد میدن در کمال ناباوری دیدم تیم بوری دوباره درخواست داده که مربیش بشم!
    من هم زود رفتم توی تیم و تحویلش گرفتم و متاسفانه دیدم که با بی عقلی فابیو دوس سانتوس که پیستون راست تیم بود و اورالش 84 بود رو دادن به بارسا! این تنها خسارتی بود که دیده بود تیم... و خوشبختانه بقیه بازیکنان سر جاشون بودن... دو تا بازیکن جوان و بااستعداد رو هم به صورت آزاد (Free Agent) به خدمت گرفتم که فوق العاده قوی هستند و دوباره تیم رو به شرایط سابق برگردوندم با این تفاوت که دیگه VP من توی تیم نیست... ولی به قدری بازیکن فوق ستاره توی هر پست تربیت کردم که دیگه نیازی به حضور VP نیست در ضمن اگه مثل سابق منیجر مود 15 ساله باشه دیگه 3 سال دیگه قصه تموم میشه...

راستی کسی می دونه چند ساله اس؟ نکنه مثل مستر لیگ PES بی پایان باشه؟

13. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

راستی کسی می دونه چند ساله اس؟ نکنه مثل مستر لیگ PES بی پایان باشه؟
    ارمین جان یه ضرب داری فصل هارو میری دیگه...
    بابا من هنوز تو سال دوم هستم.. کلی فک و فامیل اهل و عیال ایجاد کردیم ریختیم تو میدان..
    خودم هم رو بلکبرن ریختم...سنشون رو هم کم دادم تا زود بازنشسته نشن...
    من تو منجیر های قبلی 7 فصلی رفتم ولی به 15 نرسیدم اینو دیگه نم یدونم چند سال هستش...
    راستی به نظرت همون منجر مود خوب نبود این کریر مود جدید حال نمیده..؟

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره خیلی یخه من عاشق منیجر مود فیفا 07 و 08 بودم بخصوص 08 ته منیجر بود یعنی رسما ته دیگشو در آوردم

+

از کارای من می کنیا... در مورد شبیه سازی فک و فامیل منم توی 06 این کارو کرده بودم... ولی کلا اخیرا با دستکاریه چیزهای پیشفرض مخالفم یعنی از نظر من تیم بلکبورن تو دیگه بلبورن نیست چون بازیکنانش تغییر پیدا کردن... ولی حالا سوالم اینه...
    اورال های فک و فامیل در چه حده نکنه همه اش رو گذاشتی 99 با قد و جثه ماکسیمم؟
    Last edited by Spaniuly; 03-01-2011 at 16:50.

داره خودمونی میشه Soap MacTavish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mahdi shahr

پيش فرض

اما به نظر من بازی خیلی خوبیه، تمام حرکات بازیکنا طبیعیه
    به سبک امروزی طراحی شده یعنی مثل fifa های قبلی نیست که از تو زمین خودت توپ برداری بری جلو و گل بزنی!
    برای بازی کردن نیاز به پاس کاریهای مداوم هستش که این باعث شده بازی کردن جذاب تر بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •