تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 451 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ویروس یاب خوب فکر کنم فقط نود باشه. من تا دو سال پیش مک کافی و بیت دیفرندر و کسپر اسکای و ای وی جی رو تست میکردم و رو ویروسهای مختلف بررسی میکردم ببینم کی بهتر جواب میده.

جالب بود ... یه بار زدم یه ویروس خفن رو سیستم اجرا بشه ، ویروسه خفنی بود. اسم هر فولدری که توش ویروس داشت رو میدید پنجره ی اکسپلورر ویندوز و می بست.

حتی ویروس یاب رو نمیشد نصب کرد. دو ویروس یاب رو نتونست بلاک کنه. یکیش بیت دیفندر بود و دیگری نود.

بیت دیفندر و نود رو با ویروسهای جدید تست میکردم. مشالله دانشگاه همه سایت کلا ویروسی بود. ویروس ها همه مشالله آپدیت و سرحال.

بیت دیفندر خوب کار میکرد و نود همه توپ بود فقط مساله ای که باعث شد برم سراغ نود این بود که سرعت بالاتری داشت. موقع نصبش هم فایروال بسیار قدرتمندی رو سیستم میذاره. درصد سی پی یو و رمی که میگرفت خیلی بهتر از مک کافی بود.

به هر حال ... تو سایت سافت گذر آپدیت تمام ویروس یابها رو میذاره ولی بهترنی ویروس یاب بر اساس نظر متخصصین سایت و اعضا با بیش از 60 درصد رای همین نود هست که سافت گذر هم برای اولین بار سرور رایگان آپدیت نود گذاشته واسه ماها که کرک شده ی برنامه رو داریم و راحت هر روز میتونیم آپدیتش کنیم.

کافیه آدرس سرور سایت رو بزنیم تو محل سرور آپدیت برنامه.

لینک نسخه های 32 و 64 بیتی آنتی ویروس و فایر وال نود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    نظر من اینه که اگه برنامه های کرک شده به صورت ساخت سرور و کلاینت و اینا دارین این فایروال رو نصب نکنید خیلی بهتره. فقط آنتی ویروس و آنتی اسپای ویر رو نصب کنید همه چی ردیف میشه.

لینک آنتی ویروس و آنتی اسپای ور نود بدون فایر وال:

کد:
    کد:

لینک سرور سافت گذر برای نود:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
    ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
    اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
    کد:
    می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟
    کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
    ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
    اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
    کد:
    می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟
    کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.
    من x64JQ دارم و هیچ مشکلی هم نداره.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    دنبال درایور چیپست Mobile Intel® HM55 Express Chipset برای نصب xp هستم
    sata
    چطوری پیداش کنم؟
    برای ویندوزهای مختلف همین یکی هست. 9.1.2.1008 تا چند روز پیش نبود. جدید انگار اومده. من 9.1.2.1007 رو داشتم و نصب کرده بودم. البته نگران نباش ... WHQL هست و مشکلی نداره:

کد:
    لینک دانلود:
    کد:

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مقایسه ی حرفه ایه آنتی ویروسها:

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

view event log رو نتونستم پیدا کنم.

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

ال ای دی همون ال سی دی هست که برای نور پس زمینه به جای لامپ ccfl از لامپ Led استفاده میشه. یعنی این لپتاپ ال ای دی هست.
    این هم عکسش:

کد:

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

داداش متعاسفم برات . تو پستی که ازش بهونه بنی اسراعیلی میگیری حرفی از لنوو نزدم. داشتم کلی حرف میزدم . از دیروز هر چی پست میدادی همشون اسپم بودن . به یکی میگی چون گفتی کیبوردش جای بهتر بودن داشته بنونه اسراعیلی نگیر .من با شما کاری ندارم کار خودمو هم تو این تاپیک میکنم . تمام 10 تا پستی که دادی همشونو میتونستی بیای توی 1 پست بدی . اما چه کنیم که دیر اومدی و میخوای زود هم بری . همین شما ها میرین تو تاپیک سونی هی تبلیغ اسوس میکنین . مگه اونجا تاپیک سونی نیست ؟ یکی که میرسه میخواد واقعیتو بگه نمیزارید ..
    انقدر هم بیکار نیستم که بشینم تبلیغ چیزی رو بکنم .
    مشکلت اینه که حرف منطقی را قبول نداری اتفاقا من هم باهات کاری ندارم و کار خودمو میکنم شما فکر میکنی من با اسوس پسرخاله هستم؟ نخیر داداش من چون دیدم خوبیهای ان61 بیشتر از معایبش هست البته اگه معایب
    انچنانی داشته باشه بخاطر همین تعریفش میکنم مثل شما باخودم درگیری ندارم که وقتی ببینم لپ تابی که خریده بودم بد دراومده بشینم و کل این مدل را زیر سوال ببرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشکلت اینه که حرف منطقی را قبول نداری اتفاقا من هم باهات کاری ندارم و کار خودمو میکنم شما فکر میکنی من با اسوس پسرخاله هستم؟ نخیر داداش من چون دیدم خوبیهای ان61 بیشتر از معایبش هست البته اگه معایب
    انچنانی داشته باشه بخاطر همین تعریفش میکنم مثل شما باخودم درگیری ندارم که وقتی ببینم لپ تابی که خریده بودم بد دراومده بشینم و کل این مدل را زیر سوال ببرم

بین برو بچه های ان 61 فاصله افتاده چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا محسن .... حسن جان ... اسمتون هم شبیه هم هست آدم قاتی میکنه !!!! اسمتون هم شبیه هم هست واسه چی دعوا آخه ؟؟؟؟؟؟؟ بابا بی خیال شین دیگه.

فردا این جوری میتونین بیاین تو تاپیک ؟

منتظر فردا هستیم.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا علیرضا شما خودتو بزار جای به بدبختی که میخواد برای خرید یک لپتاپ پول زحمتکشضی بده . واقعا دوست داری قبل از خرید معایبشو بدونی با نه؟ نمری 1000 تا تحقیق کنی؟ خوبیاشو که همه ا اد میبینه اما بدیهاشو چی؟ اگه همه بهت بگن عالیه مشکلی نداره و بخری ایا 1000000 تا بدو بیراه نمیگی بهشون؟ من هر چی میگم این رفیقمون حرف خودشو میزنه من اصلا مشکلات خودمو نگفتم . فقط مشکلاتی که اکثر بچه ها دارن رو گفتم اما بازم تاکید میکنه که داری مشکلات خودتو میگی و از این حرفا واقعا نمیدونم چی بگم . اما دیگهاین بحثو ادامه نمیدم . ما مخلص اقا محسن هم هستیم نه دشمنی داریم با هم نه هیچ مثله ای .

در مورد انتی ویروس داداش من کاری به لنیکی که گذاشته بودی ندارم . ! فقط اویرا .

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اقا علیرضا شما خودتو بزار جای به بدبختی که میخواد برای خرید یک لپتاپ پول زحمتکشضی بده . واقعا دوست داری قبل از خرید معایبشو بدونی با نه؟ نمری 1000 تا تحقیق کنی؟ خوبیاشو که همه ا اد میبینه اما بدیهاشو چی؟ اگه همه بهت بگن عالیه مشکلی نداره و بخری ایا 1000000 تا بدو بیراه نمیگی بهشون؟ من هر چی میگم این رفیقمون حرف خودشو میزنه من اصلا مشکلات خودمو نگفتم . فقط مشکلاتی که اکثر بچه ها دارن رو گفتم اما بازم تاکید میکنه که داری مشکلات خودتو میگی و از این حرفا واقعا نمیدونم چی بگم . اما دیگهاین بحثو ادامه نمیدم . ما مخلص اقا محسن هم هستیم نه دشمنی داریم با هم نه هیچ مثله ای .

در مورد انتی ویروس داداش من کاری به لنیکی که گذاشته بودی ندارم . ! فقط اویرا .

خب نداشته باش.

اویرا هم خوبه . من که نگفتم بده بابا. اون سایته ورداشته نامرد 1 میلیون و خورده ای ویروس و کرم و تروجان و ... همه ور جمع کرده بعد اسکن کرده.
    ویروسیاب اویرا 99.3 درصد اونها رو گرفته و ایست 97.7 درصد.
    در عوض ایست سه مورد رو اشتباهی ویروس تشخصی داده و اویرا 11 مورد رو اشتباه گرفته.

اما سرعت اویرا 17.7 مگ بر ثانیه و مال ایست 8.3 مگ بر ثانیه بوده !!!! چه سریعه اویرا !!!

اگه آپدیت نکنیم اینارو به درد نمیخورن. همین سایت تو یه جا دیگه تست کرده و ایست و اویرا به ترتیب 52 و 53 درصد ویروسها رو بدون آپدیت مردن شناسایی میکنن.

این آپیدتش رو از کجا میاری شما ؟
    خود برنامه چند مگ هست ؟ لینک جدیداش رو میدی ؟

تو سافت گذر یه چیزایی بود ... 47 مگ برنامه و 42 مگ آپدیت آفلاینه. درسته ؟ این آپدیتش که آفلاینه شما از سایت اصلی میگیری یا جای دیگه هم میذارن ؟ بعد رایگانه دیگه نه ؟
    Last edited by alireza1411; 26-09-2010 at 09:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بازم!!!!!!!!!
    اول که باید بگم من هم از این دعواهای بی هدف و وقت گیر کلافه شدم و شاکی هستم.امیدوارم بچه ها مثل قبل بشن!!مخصوصا اقا حسن که انتظار بیشتری از ایشون میره!!!
    اما اقا علیرضا ممنون از توضیحات کاملت .من نود64 دانلود کردم و نصب کردم اولا زده اخرین اپدیتش 25/9 کفم برید؟مگه میشه مال همین روز باشه؟؟جریانش چیه؟بعد زده triale 30 روز دیگه می پره...اینا همه به کنار یه فول اسکن زدم دریغ از یه ویروس تو این هارد 500 موقع اسکن دما رو می برد تا 75(البته هر از گاهی)بعد در همین حین جالب بود خودش از تو c ویروس پیدا می کرد می کشت ولی اینور چیزی این فول اسکنه پیدا نمی کرد.خود منم نود رو به کاسپر و اوست و نورتون و ... ترجیح می دم سبک و خوبه و تو مملکتمون جا افتادس ولی این ماجراش نچسبید به دلم جریان چیه ؟؟؟
    اینجا تو سایت دانشگاه ما هر مدل ویروس که بخواهید هست(کلکسیونه!!!فکر کنم انتی ویروس ایمن هم یه چیزایی اینجه پیدا کنه!!!!!)به همین خاطر انتی ویروس برای من خیلی مهمه.در عین اینکه سبک باشه قوی باشه و اپدیت کردنش کار سختی نباشه.با توضیحاتی که اقا حسن داد و شما هم کاملش کردی به نظرت اپ کردنه اویرا کار سختی نیست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •