1- فکر کنم میشه، از ماست که بر ماست
2- همون که پتروس جان گفتن
3- Dont count your chickens before they are hatched
1- فکر کنم میشه، از ماست که بر ماست
2- همون که پتروس جان گفتن
3- Dont count your chickens before they are hatched
مرسي از اينكه زحمت كشيدين.
يه سؤال:
نبايد گفت: I hope you have a great year ؟
شما فرموديد: hope you have a great year
كدوم درسته؟
سلام.
همین چی میشه .
قبلش بگم تمام مشکل من روی کلمه ی surge
وگرنه بقیه چیز ها رو خودم بلدم
surge and destroy : the role of auxin in plant embryogenesis
surge رو نمیدونم چی معنا کنم ؟ جریان ؟ معنا نمیده آخه بعدش
سلام
یعنی"ضربه زدن"هم مناسب نیست؟
ضربه زدن و خراب کردن:نقش اکسین در رویان زایی گیاه.
سلام piishii جان
چه خبرا؟ این طرفا؟
کلمه surge یعنی بالا رفتن ناگهانی یا حرکت/جریان ناگهانی چیزی. حالا تو جمله شما فکر میکنم صحبت از بالا رفتن میزان اکسین که باعث ایجاد اختلال در مرحله رویان زائی میشه باشه.
(نقش اکسین که در مراحل اولیه رشد رویان ثابت شده هست پس تو این جمله احتمالا بحث بر سر این هست که بالا بردن میزان اکسین بیش از حد معمول باعث ایجاد اختلال میشه)
موفق باشید![]()
سلام بچه ها خواهشا اين متن رو براي من ترجمه کنيد
مي خوام يک برنامه رو نصب کنم توي کرکش موندم مرسي
(Install the License Manager on your designated server.
When asked to re-boot click cancel.
Copy over the 2 files from the IP-Clamp Fix folder into your installed directory
overwriting the originals. Unless you have a license of course
Now re-boot your machine to start the service.
Run the IP-Clamp application and configure the servers address and connection settings.
Leave the password blank.
If your installing locally, set your Primary Network adapter to: localhost
Leave the port at: 3140 and click Apply and Close.
If your installing to a remote server on your lan, select your nic from the dropdown and configure your IP. Read the manual if you don’t know what I’m talking about.
You don’t need to worry about the other tabs
Note: When you come to install IP-Clamp protected plugs on any machine on your network you will have to enter the IP info entered above into the plugins installation program.
You’ll know what I mean when you see it.)
ممنونم بچه ها
l
Install the License Manager on your designated server.
license manager را روی دستگاهتان نصب کنیدWhen asked to re-boot click cancel.
وقتی از شما خواست که ری استارت کنید، کنسل کنیدCopy over the 2 files from the IP-Clamp Fix folder into your installed directory
overwriting the originals. Unless you have a license of course
دو فایلی که در پوشه IP-Clamp Fix قرار دارند را در فولدری که برنامه را نصب کردید، بریزید (روی فایلهای موجود over write کنید ) . مگر اینکه لایسنس داشته باشید
Now re-boot your machine to start the service.
حالا کامپبوتر را ری استارت کنیدRun the IP-Clamp application and configure the servers address and connection settings.
ا IP-Clamp را اجرا کنید، و ادرس سرور و تنظیمات کانکشن را درست کنید (اینجا را نفهمیدم یعنی چی ؟؟)Leave the password blank.
قسمت پس ورد را خالی بگذاریدIf your installing locally, set your Primary Network adapter to: localhost
اگر در کامپیوتر شخصی نصب میکنید ، اسم Primary Network adapter را localhost بگذاریدLeave the port at: 3140 and click Apply and Close.
پورت را 3140 تنظیم کنید، apply را کلیک کرده و صفحه را ببندید
If your installing to a remote server on your lan, select your nic from the dropdown and configure your IP. Read the manual if you don’t know what I’m talking about.
اگر روی سرور یا شبکه لن برنامه را نصب میکنید ، nic را برای قسمت dropdown انتخاب کنید و آی پی ادرس تون را بنویسید، اگه نمی دونید راجع به چی صحبت می کنم ، راهنما را بخوانید
You don’t need to worry about the other tabs
لازم نیست در مورد قسمتهای دیگه نگران باشیدNote: When you come to install IP-Clamp protected plugs on any machine on your network you will have to enter the IP info entered above into the plugins installation program.
You’ll know what I mean when you see it.)
توجه: وقتی به نصب پلاهای محافظت شده IP-Clamp در هر دستگاهی رسیدین ، باید اطلاعات آی پی را که در بالای هر پلاگین برنامه نصب شده نوشته شده را وارد کنید. وقتی به آن مرحله رسیدین ، متوجه می شید که من چی میگم
( مثل نصب برنامه GIS می مونه، ا100 بار باید لایسنس و آی پی وارد کنی)
سلام
من نتونستم معني اين دوتا جمله رو با هم ست كنم اگر مي شه اين برام معني كنيد
اينم اضافه كنم كه تو اين جمله يه آدمي داره به يكي ديگه هشدار مي ده.
I would not be you for all the world!
You have let your doom in by the front door, but it will not depart
that way!
با تشكر.
سلام رفیق با معلومات خودم
من ارادت خاصی بهت دارم از ته دل میگم
به نظر همینی میاد که شما میگی .
اتفاقا همین امروز هم آکسفورد رو نگاه میکردم همین کلمه رو نگاه کردم اما باز هم نتونستم جملش رو بسازم اما اینی که شما گفتی حالا کمک شایانی کرد .
این تیتر مقاله بوده حالا مقاله رو که ترجمه کنم مشخص میشه چقدر مطلب درست است .
ایشالا باز مزاحم میشیم
---
از مژگان خانم عزیز هم ممنونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)