شما کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه...
شما کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه...
سلام دوستان منم مثل خیلیهای دیگه مشکل صدای دارم که تو مرحله لود بازی صدا دارم ولی تو خود بازی صدا ندارم
پست های زیادی هم تو این زمینه خوندم ولی مشکلم حل نشد
کسی هست بدونه که این مشکل چه جوری حل میشه؟
مرسی
دوستان میشه این بازی رو مولتی پلیر بازی کرد؟
اگه اره چطوری؟
تو device manager سیستم قسمت sound &video &game controller گزینه ی unimodem half- duplx audio device رو disable کن ببین درست میشه ؟
اگه نشد پچ نصب کن
سلام دوستان
من وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده چیکارکنم؟
![]()
من بازی رو اجرا که میکنم این ارور رومیده
the program can "t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer . try reinstalling the program to fix this problem
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
خواهشا کمک کنید چند با نصب کردم درست نشد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين دو فايلو دان كنيد و درc:/windows/system 32 كپي كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم اين كركو كپي كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس فايل اول:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arrowtic; 05-08-2011 at 22:39.
ممنون داش .
اما بعد اینکه اونهارو ریختم این اومد
همون متن اسم اون فایلxinput1_3.dll
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتی عزیز؟
دوستان الآن ديدم بيشتر پست هاي تاپيك شدن رفع مشكلات نصب.گشتم ديدم پستي نبوده كه همه مشكلا رو گفته باشه پس تصميم گرفتم اين پستو بذارم تا بيشتر مشكلات برطرف بشن و ديگه هي دوستان نيان مشكلات تكراري رو مطرح كنن.
Crash/Freeze:خوب براي حل اين مشكل دوستان ATI دار بايد catalyst 10.10e رو دانلود كنن.اينم دانلود Catalyst از سايتش:
اين كار رو دوستان ATI دار بايد بكنن.به غير از اين مشكل فريز شدن ميتونه از آنتي ويروسم باشه كه بايد REALTIME MONITORING در بيشتر آنتي ويروس ها يا Resident Shield رو در AVG غيرفعال كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سياه شدن تصوير:
Alt +Cntrl +Delete بزنيد بعد:آموزش رفع اين مشكل رو از سايتگرفتم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شكل ها مشخص هستن.
اگه گزينه CPU 02 هم بود اگه تيك داشت بر داريد تيكو يا اگه تيك نداشت تيكو بذاريد.
رفع مشكل ارور زير:
بايد دو فايل d3dx9_39.dll و d3dx9_43.dll رو در C:/windows/system32 كپي كنيد.
دانلود فايل ها:(آپ شده توسط خودم :خخخخخ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفع ارور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايد فايل زير رو دان كنيد و در مسير نصب بازي كپي كنيد.(بازم آپلود شده توسط خودم)
ارور فايل xinput1_e3.dll:كافيه فايل زير رو در system32 كپي كنيد:(براي اطمينان در محل نصبم كپي كنيد):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر هم كرك سالم رو كه خودم تست كردم و باش بازي رو تموم كردمو ميذارم.حتما بعد از دانلود هر يك از فايلاي بالا اين كركو كپي كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع:گوگل(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
فروم هاي خارجي
تصاوير ارور ها هم از سايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)