هر کی میخواد بازیشو انجام بده حتما قبلش توی تاپیک اعلام کنه تا احیانا دو نفر همزمان بازیشونو انجان ندن . باید یک بازی روی فایل سیو بازیها سیو بشه تا نفر بعدی بازیشو انجام بده .
هر کی میخواد بازیشو انجام بده حتما قبلش توی تاپیک اعلام کنه تا احیانا دو نفر همزمان بازیشونو انجان ندن . باید یک بازی روی فایل سیو بازیها سیو بشه تا نفر بعدی بازیشو انجام بده .
علی جان با محمد داری . اگه مشکلی توی بازی نداری بازیتو میوتی انجام بدی فقط یادت باشه توی بخش assisst از منوی گیم پلن تیم بایرن مونیخ , گزینه اول یعنی گزینه انتخاب ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده که کامپیوتر ارنج تیم بایرن مونیخ رو براساس فرم و تواناییهای بازیکناش انتخاب کنه . آخر بازی هم یک عکس از آمار بازی دو تیم که پایین صفحه میاد بگیر و بعد از کوچیک کردن تصویر و فرمت اونو توی تاپیک بزار .یادت باشه باید در زمان عکس گرفتن بازی فول اسکرین نباشه وگرنه نمیتونی عکس بگیری .
آره باید دانلود کنی و توی پوشه سیوت بازیت قرار بدی .
آره حسین جان . سخت ترین بازی بود که تا حالا انجام داده بودم. تیم حریف خیلی خوب بازی کرد طوری که من تعداد پاسهای من بیشتر از 3-4 تا نمیشد و سریعا قطع میشد. بازیکنای چلسی هم که ماشا ا... انگار که به خودشون موتور فانتوم بسته بودن مخصوصا Aguero که که فکر کنم بهترین بازیکن میدان بود. امیدوارم هر چه سریعتر لم بازی ها دستم بیاد وگرنه از کورس جا میمونم.
ببینم یعنی قرار نیست من ترکیب بچینم ؟
میشه لینک سیو بازی را بذاری؟
محمد جان یک ساعت پیش اومدی توی تاپیک و ترکیب ندادی گفتم حتما ترکیب پیش فرض بازی رو مناسب میدونی .
پس شما الان ترکیب و تمام بخشهای مربوط به گیم پلن رو تنظیم کن و بعد سیو کن و فایل سیو ( form ) رو توی تاپیک بزار تا علی لودش کنه .
اوکی
من الان ترکیب رو آماده می کنم
راستی شماره من 1 بود دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)