تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 447 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا جواب سوال منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

این مدل دارای 3 آنتن 5 دسیبل هست که خیلی باید قوی باشه. شما اولا مطمئن شو که 3 تا آنتن به صورت کامل نصب شده باشندو مکان قرار گیری مودم را تغییر بده و در نهایت با تغییر زاویه آنتنها میتونید نتایج جالبی از سیگنالدهی پیدا کنید
    سلام ممنون

1- میدونید در مورد اینکه 3 تا آنتن 5 دسیبل داره درست ولی من یه مثال میزنم ببینید به نظرتون درسته یا نه فرز کنید 3 تا تفنگ داریم که بردشون بر فرض 10 متر هست حالا این 3 تا رو در یک جهت و یک زاویه که قرار بدیم وهمزمان به یک نقطه شلیک کنیم درسته که وقتی 3 تاشون شلیک میکنند قدرت تخریبشون بالاتر میره ولی تیرشون که از 10 متر جلوتر نمیره میره ؟ برای همین سیگنال ها هم مثل تیر همین تفنگ تا یک جایی برد دارند حالا اگر 100 تا آنتن هم باشه درسته بنظرتون ؟

2- آنتن ها رو همینطور بستم پشت مودم دیگه محکم هستن دیگه نمیدونم چی کار کنم

3-اگر قرار بود مکان مودم رو عوض کنم که مودم قوی تر نمیگرفتم همونو جاشو عوض میکردم مشکل اینکه نمیتونم جارو عوض کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

سلام ممنون

1- میدونید در مورد اینکه 3 تا آنتن 5 دسیبل داره درست ولی من یه مثال میزنم ببینید به نظرتون درسته یا نه فرز کنید 3 تا تفنگ داریم که بردشون بر فرض 10 متر هست حالا این 3 تا رو در یک جهت و یک زاویه که قرار بدیم وهمزمان به یک نقطه شلیک کنیم درسته که وقتی 3 تاشون شلیک میکنند قدرت تخریبشون بالاتر میره ولی تیرشون که از 10 متر جلوتر نمیره میره ؟ برای همین سیگنال ها هم مثل تیر همین تفنگ تا یک جایی برد دارند حالا اگر 100 تا آنتن هم باشه درسته بنظرتون ؟

3-اگر قرار بود مکان مودم رو عوض کنم که مودم قوی تر نمیگرفتم همونو جاشو عوض میکردم مشکل اینکه نمیتونم جارو عوض کنم

برادر من لابد ه چیزی میدونم و تست کردم که میگم. شما برا اثبات حرف بنده میتونید دو تا از آنتن ها را بردارید وببینید برد کم میشه یانه. در ضمن من 8968 دارم 3 طبقه را راحت آنتن میده. اگه از شما غیر اینه بفرستید گارانتی
    راستی فرض درسته نه "فرز"

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام ممنون

دوست عزیز با چی تست میکنی برد مودمتو, چون به سیگنال دهی گوشی نمیشه اعتماد کرد گوشی نهایتا با 65Mbs کانت میشه که رو برد موثر هم تاثیر میذاره. اگه واقعا میخوای برد مودمو تست کنی باید با لپتاپ با کمک برنامه های مخصوص این کار برد رو اندازه بگیری. از طرفی ترافیک وایرلس تو اطراف خونتون چقدره چون واقعا رو برد تاثیر داره. یا مودم کنار یه ستون فلزی یا نزدیک فریم فلزی در نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سلام بچه ها یه مشکلی دارم اونم اینکه من یه مودم TPLINK-8970 خریدم که سه آنتن هست منتها نمیدونم چرا همه جای خونه ور انتن نمیده و طبقه بالا نقطه کور داره ایا تعداد آنتن در گیرندگی تاثیر داره یا باید به آنتن قوی تر بخرم راستی مودم قبلی خودم هم Asus am604 بود که آنتن دهی این مودم با اون 1% هم فرقی نداره با توجه به اینکه مودم قبلی تک آنتن بود ؟؟؟؟
    منم وقتی 8961 گرفتم اولش همین مشکل رو داشتم با مدل تک آنتنش تقریبا هیچ فرقی نداشت ولی چند روز بعد فهمیدم یکی از آنتن ها درست متصل نشده بوده وقتی آنتن هارو جابجا کردم میزان آنتن دهی دو برابر شد قبلا با مدل تک آنتنش نصف خونه رو خیلی ضعیف آنتن میداد ولی با این 8961 تو محوطه خونه آنتن تقریبا پر دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان بین مودم های zyxel P-660HN-T1H و zyxel P-660HN-TxA کدوم بهتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان بین مودم های zyxel P-660HN-T1H و zyxel P-660HN-TxA کدوم بهتره؟
    P-660HN-T1H : Single 5dBi internal antenna
    P-660HN-TxA : Single 3.5 dbi internal antenna

8. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من میخواهم ودو وایرلس goldweb بخرم مدل w910n به نظرتون چطوره؟خوبه؟کسی این مودم روداره؟
    GD-W910N/ND ??
    مودم ای دی اس ال چهار پورت دوانتن
    اتصال به پورت یو اس پی
    دارای سرعت ۳۰۰MBPS
    دارای یک پورت شبکه
    دارای یک سال گارانتی تعویض

۳۰۰Mbps 2T2R Wireless ADSL2+ Router
    • Provide 4×۱۰/۱۰۰Mbps LAN ports
    • Fully complies with ADSL/2/2+ standards
    • Downstream up to 24 Mbps and up stream up to 1 Mbps
    اگه تفاوت قیمت قابل توجهی نسبت به مدلهای مشابه نداره بهتره از یه برند معروفتر تهیه کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

P-660HN-T1H : Single 5dBi internal antenna
    P-660HN-TxA : Single 3.5 dbi internal antenna
    ممنون از راهنمایی شما
    یه راهنمایی هم در مورد اینکه بین دو مودم zyxel P-660HN-T1H و Linksys WAG 120N کدوم را بگیرم بهتر هستش؟

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان سلام
    من خیلی وقته اینجا منتظر جواب شما هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •