چرا جواب سوال منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جواب سوال منو نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ممنون
1- میدونید در مورد اینکه 3 تا آنتن 5 دسیبل داره درست ولی من یه مثال میزنم ببینید به نظرتون درسته یا نه فرز کنید 3 تا تفنگ داریم که بردشون بر فرض 10 متر هست حالا این 3 تا رو در یک جهت و یک زاویه که قرار بدیم وهمزمان به یک نقطه شلیک کنیم درسته که وقتی 3 تاشون شلیک میکنند قدرت تخریبشون بالاتر میره ولی تیرشون که از 10 متر جلوتر نمیره میره ؟ برای همین سیگنال ها هم مثل تیر همین تفنگ تا یک جایی برد دارند حالا اگر 100 تا آنتن هم باشه درسته بنظرتون ؟
2- آنتن ها رو همینطور بستم پشت مودم دیگه محکم هستن دیگه نمیدونم چی کار کنم
3-اگر قرار بود مکان مودم رو عوض کنم که مودم قوی تر نمیگرفتم همونو جاشو عوض میکردم مشکل اینکه نمیتونم جارو عوض کنم
برادر من لابد ه چیزی میدونم و تست کردم که میگم. شما برا اثبات حرف بنده میتونید دو تا از آنتن ها را بردارید وببینید برد کم میشه یانه. در ضمن من 8968 دارم 3 طبقه را راحت آنتن میده. اگه از شما غیر اینه بفرستید گارانتی
راستی فرض درسته نه "فرز"![]()
دوست عزیز با چی تست میکنی برد مودمتو, چون به سیگنال دهی گوشی نمیشه اعتماد کرد گوشی نهایتا با 65Mbs کانت میشه که رو برد موثر هم تاثیر میذاره. اگه واقعا میخوای برد مودمو تست کنی باید با لپتاپ با کمک برنامه های مخصوص این کار برد رو اندازه بگیری. از طرفی ترافیک وایرلس تو اطراف خونتون چقدره چون واقعا رو برد تاثیر داره. یا مودم کنار یه ستون فلزی یا نزدیک فریم فلزی در نیست؟
منم وقتی 8961 گرفتم اولش همین مشکل رو داشتم با مدل تک آنتنش تقریبا هیچ فرقی نداشت ولی چند روز بعد فهمیدم یکی از آنتن ها درست متصل نشده بوده وقتی آنتن هارو جابجا کردم میزان آنتن دهی دو برابر شد قبلا با مدل تک آنتنش نصف خونه رو خیلی ضعیف آنتن میداد ولی با این 8961 تو محوطه خونه آنتن تقریبا پر دارم
سلام دوستان بین مودم های zyxel P-660HN-T1H و zyxel P-660HN-TxA کدوم بهتره؟
P-660HN-T1H : Single 5dBi internal antenna
P-660HN-TxA : Single 3.5 dbi internal antenna
GD-W910N/ND ??
اگه تفاوت قیمت قابل توجهی نسبت به مدلهای مشابه نداره بهتره از یه برند معروفتر تهیه کنیمودم ای دی اس ال چهار پورت دوانتن
اتصال به پورت یو اس پی
دارای سرعت ۳۰۰MBPS
دارای یک پورت شبکه
دارای یک سال گارانتی تعویض
۳۰۰Mbps 2T2R Wireless ADSL2+ Router
• Provide 4×۱۰/۱۰۰Mbps LAN ports
• Fully complies with ADSL/2/2+ standards
• Downstream up to 24 Mbps and up stream up to 1 Mbps![]()
ممنون از راهنمایی شما
یه راهنمایی هم در مورد اینکه بین دو مودم zyxel P-660HN-T1H و Linksys WAG 120N کدوم را بگیرم بهتر هستش؟
دوستان سلام
من خیلی وقته اینجا منتظر جواب شما هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)