بفرماید اینم عکسه تنظیماته مودمم کارهایی که کردم رو توی عکس میبینید :
فقط یه نکترو بگم که اگه ISPـتون ISPـی غیر از مخابراته توی قسمته VPI و VCI چیزه دیگه ای باید بنویسید که میتونید با زنگ زدن به پشتیبانیتون بپرسید.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بفرماید اینم عکسه تنظیماته مودمم کارهایی که کردم رو توی عکس میبینید :
فقط یه نکترو بگم که اگه ISPـتون ISPـی غیر از مخابراته توی قسمته VPI و VCI چیزه دیگه ای باید بنویسید که میتونید با زنگ زدن به پشتیبانیتون بپرسید.
![]()
این تنظیمات هم انجام دادم نشد ...
مشکل از جایه دیگس
روی PPPOE که میزارم اصلا به هیچ وجه وصل نمیشه! ولی روی بریج به راحتی وصل میشه ... الانم با بریج اومدم.
برام SMS اومد الان:
مشترک گرامی به اطلاع میرساند که سرعت توربو سرویسهای ساتیا بدین شکل افزایش یافت: ( البته این افزایش سرعت برای دانلودهای روزانه میباشد )
سرعت 128 توربو تا 1 مگابایت
سرعت 256 توربو تا 2 مگابایت
سرعت 512 توربو تا 3 مگابایت
سرعت 1024 توربو تا 4 مگابایت
( البته فکر کنم منظورش از مگابایت همون مگابیته)
ولی دمشون گرم هی با خودم میگم چرا چندروزیه سرعتم نوری شده![]()
مشکل شما به احتمال زیاد همون مک آدرس هست! مگر نه pppoe به راحتی با انجام تنظیمات باید وصل بشه!
الآن با دیدن این پست به خودم می گم اگر یه 5 6 ماهی صبر کرده بودم اوضاع ساتیا دوباره خوب شده بود! حالا این صبر را در مورد مخابرات انجام بدم!؟
خب MAC آدرس رو چکار کنم؟![]()
هیچوقت شـرکتهای خصوصی رو به خـــــاطر شرکتهایی که تقریبن دولتی هستن، از دست نده.. حداقل یک شرکت خصوصی میدونه که باید هوای مشتریش رو داشته باشه
خدمات پـس از فروش بهتری میده ، وقتی هم که مشکلی پیش میاد میتونی بری اونجا دو تا داد بزنی سرشون و اونها هم مجبور هستن حرفت و گوش بدن ، چون استطاعت
این رو ندارن که مشتری پرونی کنن.. ولی میبینید که برای مخابرات کاربر ها به اندازه ی یک شاهی ارزش ندارن و اصن براشون مهم نیست کاربر بره سرویسش رو تخلیه کنه
یا نکنه !! نهایتش اینه که با دو تا وعده ی الکی ملت رو میزارن سرکار و طرف دو ماه دیگه هم سرویسش رو با همون وضع فلاکت بار تمدید میکنه!
ساتیا؛ گوش که ندادن هیچی (اینقدر شاکی زیاد شده بود) آخرش به من گفتن با خود قائم مقامی صحبت کنم رفتم صحبت کنم مسئول فنی به جای من رفت تو منو راه ندادن! گفت وضعیت همینی که هست و گفت می تونی تخلیه کنی (سرعت بالا هم از اولش که سرویس گرفتم قسمت فنی می گفت موقتیه) منم تخلیه کردم. شما به جای من بودید می موندید؟ به نظرم ساتیا سرعت را دوباره بالا برده چون مشتری از دست داده (برای جلب مشتری جدید) و یا می تونه پهنای باند خریده فعلا پهنای باند زیادی داره!
Last edited by amin_g_p; 25-07-2013 at 01:20.
دیشب موفق شدم 2 گیگ دانلود کنم ، سرعت دانلود شبانه 110 تاست به طور ثابت. ( دانلود از expressleech )
یه نکته ی جالبی که هست اینه که توی sms پهنای باند 512 رو زده بودن 3 مگ ولی توی مودم که چک میکنم میبینم 4 مگه... سرعت دانلود هم همینو میگه.
سرعت 128 توربو تا 1 مگابایت
سرعت 256 توربو تا 2 مگابایت
سرعت 512 توربو تا 3 مگابایت
سرعت 1024 توربو تا 4 مگابایت
ببین کاره ما ایرانیا به کجا رسیده که دانلود بیشتر از یک گیگ در یک شب واسمون موفقیت و جزوه افتخاراتمون حساب میشهاونوقت دوسته من ایرانیه تو آمریکا میگه یه اینترنته معمولی گرفتیم تو یک یا دو دقیقه یک گیگ دانلود میکنه
منم میخوام
دوستانی هم که مشکله PPPOE دارن اگه خواستن میتونن زنگ بزنن 2020 ببینیم این چه مشکلیهخیلی عجیبه که تنظیماتو بزاری رو PPPOE ولی اتومات وصل نشه
![]()
این مشکل سرعت مخابرات مثل اینکه سراسریه!؟
کسی آشنایی چیزی نداره بفهمیم چه خبره؟ آخه 15 کیلوبایت سرعته!؟
نامحدودا رو میشه تغییر تعرفه داد بعد مثلا مابه التفاوتش رو بدیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)