تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 1291 اولاول ... 1572072472532542552562572582592602612673073577571257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام...
    من میخام وایمکس ایرانسل بگیرم و چند تا سوال دارم و اگه دوستانی که وایمکس دارن کمک کنن یه دنیا ممنون میشم...
    میخام سرویس اعتباری بردارم و فقط میدونم با کارت شارزهای ایرانسل شارز میشه درسته؟

برای اولین بار در ایران، کلیه کاربران وایمکس ایرانسل می توانند از طریق کارت شارژهای موجود در بازار (ویژه سیم کارتهای اعتباری ایرانسل) جهت پرداخت هزینه اشتراک ماهیانه خود اقدام نمایند.

اگه من مثلا 2000 شارز کنم چه قدر حجم بهم میده و محدودیت زمان داره یا نه ؟
    موقع ثبت نام 128 اعتباریه پایه رو انتخاب کنم یا ازاد رو....
    الان که میخام ثبت نام کنم با مدم wi.fi میشه 48 تومن .... هزینه دیگه ای هم داره مثل شارز اولیه..

با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقه‌مندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.

- برای استفاده از اینترنت ١٢٨ و ٢٥٦ کیلوبیت بر ثانیه، هیچ هزینه ای به عنوان حق اشتراک ماهیانه، در ابتدای دوره از شما دریافت نمی‌گردد.

- در صورتی که کاربر به مدت ٩٠ روز از سرویس استفاده نکند، سرویس وی به صورت خودکار غیر فعال خواهد شد.

خرید بسته‌های افزایشی متوالی:
    با خرید بسته های افزایشی متوالی، مانده حساب وایمکس نیز به میزان ارزش و تاریخ انقضای بسته، افزایش می‌یابد. برای نمونه به مورد زیر توجه کنید:
    اگر بسته افزایشی با حجم ١ گیگابایت خریداری کرده اید، اعتباری معادل ٦٥,٠٠٠ ریال با محدودیت زمانی یک ماهه به حساب وایمکس شما منظور می شود.
    کاربران وایمکس ایرانسل می‌توانند باقیمانده اعتبار بسته افزایشی خود را به بسته افزایشی بعدی منتقل نمایند. با خرید هر بسته ‌افزایشی دوره اعتبار این بسته‌ها به مدت مجموع بسته‌های خریداری شده و تا سقف ١٨٠ روز افزایش می‌یابد. برای نمونه، اگر علاوه بر بسته ای با حجم ٣ گیگا بایت و اعتبار باقیمانده ٢٠ روزه (بسته الف)، بسته دیگری با حجم ١ گیگا بایت و اعتبار ٣٠ روزه (بسته ب) خریداری شود، مدت اعتبار بسته افزایشی (به اندازه روزهای باقیمانده بسته الف، به علاوه مدت اعتبار بسته ب -٥٠ روز-) افزایش می‌یابد.
    توجه داشته باشید که سقف مهلت استفاده از بسته افزایشی فعال شده ١٨٠ روز بوده و با خرید بسته‌های جدید این میزان افزایش نخواهد یافت. برای نمونه: اگر بسته الف (با حجم ٣ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) را خریداری نموده و روز بعد بسته ب (با حجم ٢ گیگابایت و ٦٠ روز اعتبار) و روز بعد از آن نیز بسته ج (با حجم ٤ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) خریداری گردد، آنگاه اعتبار کل بسته افزایشی برابر با اعتبار باقیمانده بسته الف بعلاوه اعتبار باقیمانده بسته ب و ج یعنی (٩٠+٥٩+٨٨) ٢٣٧ روز می‌باشد. اما با توجه به اینکه سقف اعتبار ١٨٠ روز تعیین شده است اعتبار بسته به ١٨٠ روز کاهش می‌یابد.

دسترسی دائمی!

مصرف آزاد:

یکی دیگر از خدمات فوق العاده ایرانسل برای کاربران، سرویس «مصرف آزاد» می‌باشد. در صورتی که میزان ترافیک ماهانه طرح تعرفه شما به اتمام رسیده و از طرفی نیاز مصرفی شما به اندازه‌ای نباشد که به خاطر آن بخواهید بسته افزایشی خریداری نمایید، می‌توانید از «مصرف آزاد» استفاده نمایید. هزینه مربوطه از حساب شما کسر شده یا در صورتحساب منظور خواهد شد. هزینه مصرف آزاد از اینترنت ١٠٠ ریال به ازای هر مگابایت می باشد. توجه داشته باشید که هزینه استفاده از اینترنت به صورت آزاد در مقایسه با نرخ معمول طرح تعرفه و یا بسته های افزایشی بالاتر می باشد.

- کلیه مبالغ موجود، شامل ٣% مالیات بر ارزش افزوده می باشد.

2. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از کمکت.....
    راستی نگفتی فرق 128 پایه با ازاد چیه ... موقع ثبت نام کدوم رو انتخاب کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در طح پایه شما باید هزینه های زیر رو بدی ولی در مصرف آزادهزینه مربوطه از حساب شما کسر شده یا در صورتحساب منظور خواهد شد. هزینه مصرف آزاد از اینترنت ١٠٠ ریال به ازای هر مگابایت می باشد.
    بستگی به نیازتون داره دوست من..
    اگه 3 گیگ زیاده براتون بهتر هست از مصرف آزاد استفاده کنی..
    در تعرفه های پایه 3 گیگ زیر دقت کنید که اگر 6 ماه رو یکجا بدین تخفیف میگیرین..

Last edited by farzin1986; 12-02-2011 at 01:23.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام علیکم
    دوستان به مشاوره تخصصیتون نیاز دارم

یکی از دوستان خونشون تو منطقه زرد تهرانه
    بعد میخواسته وایمکس بگیره زنگ زده گفتن با مودمه داخلی کارش راه نمیافته احتمالا
    گفتن باید مودم خارجی هم بگیری 200 چوق فقط پوله اونه!!!

میگم این چیزا صحت داره؟ اینا مگه عاریه ای نیست؟ البته این از نمایندگی ها پرسیده مسنکه اون خطه مستقیمه کار نمیکرده

یه دوست جوانمرد قصاب که از خونش تو منطقه زردی چیزی باشه بتونه یه جواب بده ممنون و مشتعل و مفتعل خواهم شد همی وبسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    الان 5 روز از ثبت نام وایمکسم گذشته و هنوز تماس نگرفتن و پول هم نریختم...
    آیا برای شما هم این مدت طول کشید تا تماس بگیرن؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام علیکم
    دوستان به مشاوره تخصصیتون نیاز دارم

یکی از دوستان خونشون تو منطقه زرد تهرانه
    بعد میخواسته وایمکس بگیره زنگ زده گفتن با مودمه داخلی کارش راه نمیافته احتمالا
    گفتن باید مودم خارجی هم بگیری 200 چوق فقط پوله اونه!!!

میگم این چیزا صحت داره؟ اینا مگه عاریه ای نیست؟ البته این از نمایندگی ها پرسیده مسنکه اون خطه مستقیمه کار نمیکرده

یه دوست جوانمرد قصاب که از خونش تو منطقه زردی چیزی باشه بتونه یه جواب بده ممنون و مشتعل و مفتعل خواهم شد همی وبسی
    رفیق کلی با ادبیاتت زندگی کردم..
    چند مورد از دوستان بودند که در منطقه زرد بودن و با WiFi تونسته بودن متصل شوند ولی یه جورایی لب مرز بودن..
    بهتر راه این هست که یه مودم جور کنی یه تست گرم بزنی تو محل..
    و یا حتی از خود 707 هم میتونی راجع به توسعه شبکه در اون منطقه بپرسی.. احتمالا کمکت کنن..

8. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من هفته گذشته بعد از اینکه باهام تماس گرفتن و گفتن میتونید پول بریزید، پول رو واریز کردم ولی تا الان کسی برای نصب به من زنگ نزده.سه بار هم با 707 تماس گرفتم و یه سری مضخرفات تحویلم دادن.اونهایی که از این سرویس استفاده میکنن میتونن بگن این پروسه چند روز یا هفته طول میکشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هفته گذشته بعد از اینکه باهام تماس گرفتن و گفتن میتونید پول بریزید، پول رو واریز کردم ولی تا الان کسی برای نصب به من زنگ نزده.سه بار هم با 707 تماس گرفتم و یه سری مضخرفات تحویلم دادن.اونهایی که از این سرویس استفاده میکنن میتونن بگن این پروسه چند روز یا هفته طول میکشه؟
    دوست عزیز..
    بدلیل این تخفیف هایی که داده تو بهمن..
    بشدت تقاضا برای WiMAX افزایش پیدا کرده..
    و ترافیک کاری برای تکنسین های ایرانسل بشدت زیاد شده ..
    به همین دلیل احتمالا باید کمی صبور باشین..
    من برج 8 گرفتم و کل پروسه از ثبت نام اینترنتی که ساعت 9 صبح و واریز اینترنتی پول بعد از اومدن اس ام اس شناسه های پرداخت و قبض که اونم اینترنتی پرداخت کردم.. ساعت 20:00 تکنسین هاش اومدن برای نصب و گفتن اینترنت 24 ساعت دیگه فعال میشه و فقط میشه برم تو پرتال ایرانسل و بانک ملی.. ولی ساعت 23:30 حسابمم فعال شد..

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...
    دوستان من الان ثبت نام کردم و 128 ازاد رو انتخاب کردم ....
    حالا من میتونم از تعرفه های افزایشی استفاده کنم....؟
    راستی در جواب دوستمون من هم تو محدوده ی قرمز هستم اما مودم bm635w یکی از دوستان رو اوردم امتحان کردم و جواب داد ...(سه چراغ پر شد)
    راستی کسی میتونه فرق دو مودم bm635 و bm632 تو چیه .... از لحاظ گیرندگی فرق میکنن....؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    دوستان من الان ثبت نام کردم و 128 ازاد رو انتخاب کردم ....
    حالا من میتونم از تعرفه های افزایشی استفاده کنم....؟
    راستی در جواب دوستمون من هم تو محدوده ی قرمز هستم اما مودم bm635w یکی از دوستان رو اوردم امتحان کردم و جواب داد ...(سه چراغ پر شد)
    راستی کسی میتونه فرق دو مودم bm635 و bm632 تو چیه .... از لحاظ گیرندگی فرق میکنن....؟
    ممنون
    مبارکه..
    بله میتونید از بسته های افزایشی هم استفاده کنید..
    -BM635- مودم WiFi دار هست که علاوه بر Wlan که رنج g هست و سرعت پاینی دارد، شما میتونین با کابل 4 تا سیستم رو شبکه کرده و به اینترنت متصل کنید همانند HUB.. و دو پورت RJ11 برای VOIP ...
    معایب: من خودم 4 تاشو با گارانتی عوض کردم و همشون ریست میشدن و دوستان هم بودن که BM635های آنها نیز ریست میشد بدون دلیل که این مشکل بعد از تعویض با BM632W حل شد..
    -BM632- کله قندی ها ایرانسل که اولین نسل مودم ها بودن و دیگه نمیده..
    -BM632W-مودم WiFi دار هست کهمن خودم الان از این استفاده میکنم... بسیار عالی بدون هیچ مشکلی آنتن دهی بهتر، رنج وای فای n با سرعت تراسفر بالاتر در شبکه داخلی WLAN و بدون حتی یک بار ریست شدن ..
    معایب: یک پورت RJ45 برای لن و یک RJ11 برای VOIP .. که البته محاسن به معایب میچربه..

13. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •