تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 1049 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستاني كه تشريف مي برند جمهوري پاساژ شركا لطف كنند شماره تلفن اون فروشگاه سمت راستي !! رو بگيرند
    (من 2 هفته هست گير همين موردم )

با تشكر
    alirafaat جان اقلا یه آدرس دقیق تر بده شرکا سمت راستش از این اولش تا اون تهش همش مغازست آخه ! شما دقیق تر بگو کدومو میخوای هرکدوم از بچه ها که رفتن اونجا برات شمارشو میگیرند . راستش یک دوستی بود که از من شماره پایونییر رو خواسته بود اسمشونو یادم نمیاد متاسفانه ! شمارشو پیدا کردم براتون پ خ بدید من براتون بفرستم

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

دوستاني كه تشريف مي برند جمهوري پاساژ شركا لطف كنند شماره تلفن اون فروشگاه سمت راستي !! رو بگيرند
    (من 2 هفته هست گير همين موردم )

با تشكر
    فروشگاه هاي فاي فروش ميخواي؟

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یکی از دوستان یک سینمای خانگی دنون فکر کنم گرفته بود که آمپش ورودی و خروجی HDMI داشت و راضی هم بود از خریدش. قیمتشم حدود 500 بود فکر کنم . به نظر من که خیلی بهتر از این سینماهای تجاری هستش که ریخته تو بازار و واقعا هم هیچی امکانات ندارند . یادم نیست کدوم دوستمون بود . اتفاقا PS3 هم وصل کرده بود بهش . البته این سینما بلو ری پلیر نداشتا . اما خوب شما که PS3 داری میتونی بجای Blueray player ازش استفاده کنی و وصلش کنی به همین سینما .امیدوارم این پست رو ببینه و بیاد راهنمایی کنه . البته شما پست های قدیمی تر رو هم بخونی حتما پیدا میکنی . اما به نظر من که اصلا سمت این سینماهای تجاری نرو . اگر هم میخوای از همین تجاری ها بگیری باز از دوستان مثل رایان ، پژمان و بقیه دوستان که تجربشون بالاتره بپرسی راهنماییت میکنند که یک خرید خوب با بودجه ای که در نظر گرفتی انجام بدی .
    نه من پی 3 ندارم خواستم بگیرم واسه همین فیلم و اینا ! البته بازیم زیاد میکنم و یه 360 ترکوندم
    نمیدونم چیکار کنم! این تجاریه فکر کنم واسم بهتر باشه گفتم که زیاد حرفه ای نمیخوام باشه!
    راستی پایونیرها چی؟ قیمتشون چنده ؟!

سینمای بلوری خیلی زیاد نشده که مدل های گوناگونی هم برای خرید داشته باشه البته اگه اشتباه نکنم فیلیپس یه سینمای خونگی بلوری داره HTS5590 که یحتمل 3d هم پشتیبانی کنه (مطمئن نیستم) قیمتش هم همانطور که تو پست قبلی گفتم 700 هزار خورده ای هست متاسفانه قیمتش یه خورده بالاست که اونم به دلیل تازه وارد بودنشه اما اگه فقط پلیر بلوری بخوای که 3D هم ساپورت کنه من می تونم بلوری 7500 فیلیپس رو بهت پیشنهاد بدم که نقدهای خوبی هم تو بعضی از سایت های معتبر گرفته و قیمتش هم 360 هزار تومن هست.
    بودجم همون حول و هوش 700 هست!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یه راهنمایی کنین کلا چه 3D پلیرهایی (سینما خانگی) تو بازار هست و قیمت هاشون رو میشه لطف کنین؟!
    من رفتم یه C8000 سامسونگ خریدم الان لنگه سینماش هستم! واسه مصرف خونگی هست ولاغیر! همچین چیز سنگینی نمیخوام ! خلاصه ممنون میشم یه راهنمایی بکنین!

ویرایش:

راستی یه سینمای معمولی در حد 400 تومن گرفت و بعد یه PS3 در کنارش گرفت ؟! صدا رو میشه از باندهای سینما گرفت ؟!
    ببخشيد سوال ميكنم! شما بلوري هاي اورجينتال چند و از كجا تهيه ميكني؟ چون من خودم آرشيو بلوري دارم سوال ميكنم. بلورهاي سه بعدي رو چند گرفتي؟ فكر ميكنم 4 عنوان منتشر شده؟ البته به جزء اون نسخه هاي آناگاليف. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هنوز هیچی من دیروز تازه تلوزیون رو خریدم! اینایی که گفتی منظورت اینه نخرم الان ؟!
    بازی هم 3D میاد ها !

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان از سه مدل زیر کدام یک را برای خرید پیشنهاد می دهید ؟
    کدام یک امکانات کامل تری دارد ؟
    آیا مدل x vision امکان ضبط یک کانال هنگام تماشای کانال دیگر را دارد ؟
    مدل های انتخابی من :
    x.vision xdvb131
    bright ----t
    provision t7
    این هم لینک توضیحات هر مدل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هنوز هیچی من دیروز تازه تلوزیون رو خریدم! اینایی که گفتی منظورت اینه نخرم الان ؟!
    بازی هم 3D میاد ها !
    منظورم اين بود اگر شما هم اهل نسخه اصلي هستين با هم تبادل اطلاعات داشته باشيم! آخه ديدم خيلي دنبال پلير هستي

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اهان هر وقت جور شد به چشم!
    بیشتر واسه این دنبالشم چون بابام هنوز تو جوه میخوام پلیره رو بگیره سرد بشه دیگه نمیشه راضیش کرد

10. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

بازی هم 3D میاد ها !
    می تونی یک rs33 پایونیر بدون پلیر بر داری منتها بجای پلیرش یک بلوری پلیر برداری فکر کنم حول و هوش 900 تومان برات در بیاد
    یا فقط خود اسپیکر و آمپلی شو برداری و یک بلوری پلیر ارزون تر از برند هایی مثل ال جی و یا ساوسونگ بخری
    کلا فعلا خرید اینجور پخش کنند بعلت داشتن قیمت بالا و نبودن دیسک های بلوری و قیمت بالای آنها نیز پیشنهاد نمی شود
    حالا نظر با خودتونه

12. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا این RS33 که مشخصاتش تو سایت pioneer نبود !!
    رویو ازش اومده ؟؟ از کجا بخونیم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •