دوستانی که مرکز پاستور یا بعثت هستند نویز خطشون زیاد نشده؟؟؟
SNR خطتون روی چه عددی هستش ؟؟؟
دو روز میشه که مخابرات خطوط رو بهم ریخته....
دوستانی که مرکز پاستور یا بعثت هستند نویز خطشون زیاد نشده؟؟؟
SNR خطتون روی چه عددی هستش ؟؟؟
دو روز میشه که مخابرات خطوط رو بهم ریخته....
کمال، AT و OP خطط چن شده؟؟؟
مال من خیلی کم شده!!
Attenuation (dB): 50.5 38.8
Output Power (dBm): 19.2 10.9
اوضاع خیلی داغون حامد
Downstream Upstream
SNR Margin
:
37.0 30.0 db
Line Attenuation
:
11.0 12.0 db
Data Rate
:
2048 1021 kbps
Max Rate
:
23536 2427 kbps
POWER
:
13.7 14.3 dbm
CRC
:
0 0
یه نفر یه کارت دی وی بی نداره به من بفروشه ؟
دوستان يك سوال ؟
اين at و op و snr چي هستند و چگونه به دست ميايند؟
سلام داش حامد. مخلصم
توی صفحه مودم همش به دست میاد.
AT شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
snr هم که نسبت قدرت سیگنال خط به نویز روی خط. بالاتر از 12 باشه خوب و بالای 22 عالی تلقی میشه
op رو دوستان کمک کنند!
Last edited by NeORiN; 30-11-2012 at 21:49.
دهن من که سرویس شده از صبح هر 2 ساعت قطع میشه بایدمودم خاموش کنم سرعت هم از 60بالاتر نمیره این وضع نویز و بقیه چیزا
یه سایت هم که میخواد باز کنه یا باز نمیکننه یا جان به جان آفرین تسلیم میکنه تا با زکنه
مرسی کمال جان. عالی بودش.
OP یا همون Output Power در بحث انتقال سیگنال دیجیتال مورد استفاده قرار میگیره. وقتی از مودم بی سیم استفاده میکنیم این نرخ با وقتی که از مودم ADSLاستفاده میکنیم، فرق داره. یکی از پارامترهای نسبتا مهم در امر انتقال سیگنال هستش. که اگر مقدارش متناسب با سرویس نباشه، عامل قطعی میشه. چک کردن همه این موارد در کنار هم در رسیدن به سرنخ قطعی و موارد این چنینی، لازمه.
البته باید به میزان CRC هم توجه کرد. که بالاتر از 0.1 رفت، خط شدیدا مشکل داره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)