دل چیز خاصی نداره،ترجیح میدم که لپ تاپم sony یا dell باشه + مانیتورش هم یادم رفت بگم که led باشه
سونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دل چیز خاصی نداره،ترجیح میدم که لپ تاپم sony یا dell باشه + مانیتورش هم یادم رفت بگم که led باشه
سونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد یکی از لپ تاپ های زیر رو دارم ،
Asus N61JQ
HP DV6 3060
Vaio F116 FC/BL
VAIO F125FX
دوستان اگه میشه یه قیمتی از مدل های بالا بدین و اینکه کدام یک رو توصیه می کنین ؟
من بیشتر کارم برنامه نویسی روی دات نت 4 هست و همینطور شبکه و گاهی هم بازی !!!!
اول می خواستم مدل N61 رو بگیرم که با اومدن اچ پی دو دل شدم و الان هم با مشخصات این دو مدل سونی ، خواهش می کنم سریع جواب بدین تو این 1-2 روزه می خواهم بگیرم .
با تشکر
F116 رو که گیر نمیاری.
انتخاب اول F125 و انتخاب دوم هم 3060 باشه
مدل خوبیه ولی دو تا ایراد داره :
1) باطریش 6 سل هست ( که با تعویض باطری این مشکل حل میشه)
2)پورت usb3 نداره (اینم میدونم حل شدنیه ولی من خوده پورت رو نیاز دارم )
چیز دیگه ای که همین مشخصات رو داشته باشه ولی این پورت usb3 رو داشته باشه حالا سایزش هم از این کمتر بود مشکلی نیست
wxga هم نمیدونم چیه ؟ lcd هست یا led ؟
Last edited by sinasalar2007; 01-10-2010 at 14:00.
کسی نیست جواب بده!
آقا لپ تاپ 2.8 کیلو گرمی رو میشه تو کوله با خودت این ور اونور ببری یا روزگارت سیاه میشه؟(سری f12 sony)
من بین تهران و رشت و تفرش رفت و آمد دارم.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
گرچه میدونم بیشتر گیج میشم ولی:
لپ تاپ برای بازی و فیلم با عمر باتری خوب و وزن کم.تو این رنج قیمت چی مد نظر دارین؟
با تشکر
آیا مدلی رو با همین کانفیگ ها که 1080 باشه و قیمتش بین 1.5 تا 1.7 باشه سراغ دارین ؟
راستی قیمت f125 و f127 الان تو بازار چند شده ؟
Last edited by s4t4n; 01-10-2010 at 16:40.
دقیقا روزگارت سیاه میشه.!آقا لپ تاپ 2.8 کیلو گرمی رو میشه تو کوله با خودت این ور اونور ببری یا روزگارت سیاه میشه؟
شما میتونی با هزینه کمتر منتها به غیر از سونی مدلهای بهتری ورداری..کسی نیست جواب بده!
همینه دیگه ..مدل خوبیه ولی دو تا ایراد داره :
1) باطریش 6 سل هست ( که با تعویض باطری این مشکل حل میشه)
2)پورت usb3 نداره (اینم میدونم حل شدنیه ولی من خوده پورت رو نیاز دارم )
آیا مدلی رو با همین کتنفیگ ها که 1080 باشه و قیمتش بین 1.5 تا 1.7 باشه سراغ دارین ؟[قیمت 1900کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این 3060 الان چند شده ؟
تو سایت ایران اچ پی موجودی ندارن ، دوستان کسی می دونه الان چه مغازه ای داره این مدل رو ؟
به کدام پاساژ مراجعه کنم ؟ پایتخت یا اونی که بین ایران و ولیعصر هست ؟
حدود 1600 هستش..قیمت این 3060 الان چند شده ؟
برید بازار بگردید هست.. حالا کجاش رو تهرانیا باید بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)