سلام.
با چه روشی هارد ریست میکنید؟![]()
سلام.
با چه روشی هارد ریست میکنید؟![]()
سلام
با نگهداشتن دكمه هاي Volume up / down و زدن دكمه Power .
البته همونطور كه گفتم اجازه نمي ده هارد ريست كامل بشه و بعد از اينكه مي زنه Restore كامل شده و مي خاد بوت كنه دوباره همون صفحه سفيد با آرم HTC مياد و ديگه هيچ كاري نمي شه كرد .
لطفا كــــــــــــــــــــــــ ــــمــــــــــــــــــــ ــــــــــك كنيد ...![]()
سلام
طريقه هارد ريست درسته
من تو نت گشتم ديدم خيليها همين مشكل رو دارند !!!
بعضيها پيشنهاد دادند كه سيم كارد و مموري كارد رو بردارين و هارد ريست كنين
يك نفر هم گفته بود كه با فلاش كردن گوشي مشكل رو حل كرده اما من منظورش رو نفهميدم شايد دوستان حرفه اي بدونند يعني چي
------------------------------
دوستان در مورد تنظيم برنامه ي رسكو اكسپلورر يك چيز ديگه هم ضروريه :
اون رو طوري تنظيم كنين كه فقط با دبل كليك فايلها رو باز كنه وگرنه اعصابتون رو داغون ميكنه
هي ميان كليك كنين تا فايلي رو كپي كنين ( مثلا ) اما باز ميشه
------------------------------------
يك سوال هم در مورد مموري كارد دارم :
مموري با ظرفيت زياد مشكلي بوجود نمياره ؟ ( هنگ و منگ و اينا ) .
شما با چند گيگا امتحان كردين اوكي بوده ؟
با تشكر
در مورد فلش کردن گوشی والا این اصطلاح بیشتر توی گوشی های جاوا به کار میره.. همون ریختن os روی موبایل هست.. احتمالا منظورشون عوض کردن رام باشه.
در مورد قسمت دوم هم نفهمیدم منظورتون از زیاد چیه؟؟ شما بگو چند گیگ میخوای بندازی
سلام
ممنون از توضيحتون
براي فلاش شايد اين سايت بدرد بخوره
techhackz.com/2010/01/flash-your-htc-hd2-or-htc-leo.html
--------------------------
مموري هم منظورم اينه كه دوستان بگن مموريشون چند گيگه و آيا مشكلي داره يا نه آخه من جاس جم داشتم دو گيگ انداختم روش گيرپاچ كرد
البته فرق ليو با اون خيليه اما نميخوام بلا ملايي سرش بياد آخه اگر عمري باقي باشه بايد پنج شش سال ديگه كار كنه
![]()
من 16 انداخته بودم روش ولی تا 32 رو راحت ساپورت می کنه خیالت راحت up to 32 GB,
سلام.
قربان گوشی JasJam واسه این به قول شما گیر پاج کرده که اصلا" SDHC رو ساپورت نمیکنه و مموری هم از 2 به بالا فقط با این تکنولوژی عرضه میشه.ضمن اینکه همون گوشی هم با نصب فایل Patch برای SDHC میتونه تا 8 رو به راحتی ساپورت کنه.![]()
تا 16 گه دیدم و هیچ مشکلی نداشت و 32 هم شنیدم.. مشکلی پیش نمیاد .. سعی کن مموری رو حتما توشیبا بخری.. آدرس نداشتی پیغام خصوصی بده واست آدرس یه مغازه دار کاردرست تو علاالدین رو بفرستم.
سلام
آندروئید رو اچ دی2 بصورت نند در اومد بالاخره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
غير از كيبوردهاي موبيديو و فينگر كيبورد , آيا كيبورد فارسي يا عربي ديگري هم هست ؟
----------------------------------------------
آيا ميشه از اين گوشي فاكس فرستاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)