چند تا پچ خوب برای ارتقای گرافیک بازی برای pc می خوام. کسی چیزی سراغ داره؟
چند تا پچ خوب برای ارتقای گرافیک بازی برای pc می خوام. کسی چیزی سراغ داره؟
چرا اين بازي من رادار نداره؟ بازي شما رادار داره يا نه ؟ بايد چه كار كنم؟ بدون رادار كه نميشه.
از تو Game Settings میشه on کردش !چرا اين بازي من رادار نداره؟ بازي شما رادار داره يا نه ؟ بايد چه كار كنم؟ بدون رادار كه نميشه.
والا پارسال هم پچ زیاد اومد که خیر سرشون ارتقای گرافیکی می دادن ولی همشون زپرتی بودن و هیچ کس راضی نبود
آقا با کلی شوق و زوق بازی رو خریدم اما گرافیکش حتی از 9 هم پایین تر بود،برای شما هم همینطوره؟چکار کنم؟
اما انصافا فیزیک بازی خیلی بهتر شده!
Last edited by grand theft auto; 05-12-2009 at 16:42.
من هم میدونم حسین جان فیفا 10 نکته خوب کم نداره بر منکرش لعنت!ولی انیمیشها چثدر باعث شده بازی خوب بشه؟چیزی که همه را تحت تاثیر قرار بده!البته مهران جان مسلما چیزهای دیگه ای هم وجود داره این بی انصافیه که بگیم تنها انیمیشن های گیم پلی فیفا نسبت به pes تفوق و برتری داره . گیم پلی این دو بازی هرکدوم برتریهایی نسبت به هم دارن که ایشالا مفصل درموردش صحبت میکنیم .
فیفا 10 نکته خوب خودش را داره و pes هم نکات خودش را حالا فرض کنیم انیمیشنهای همدیگر به یک اندازه باشه!اونوقت بازم فیفا برتر خواهد بود
----------------
من میگم این فیفا 10 نکست در حالت Slow هم سریع هست وقعا حیف!یکی نکته جالب هم من ندیده بودم کنترل بازیکنان در هنگام خوشحالی که واقعا عالی هست!!
مسئله دیگه هم جزئیات زمین به نظرم بد هست
من يه مشكلي دارم به اين فيفا 10 .. وقتي با گيم پد بازي مي كنم بازيكنام به طرف دروازه حريف نميرن .. يعني طرف راست كار نمي كنه .. ولي در منو ها كاملا اين دكمه فعاله ..
اگه كسي تنظيمات كنترل با گيم پد رو داره بزاره .. ممنون ميشم ... با تشكر
سلام؛
به گزارش سایت رسمی بازی فیفا10، نسخه Ultimate Team این بازی در ماه فبریه سال 2010، در شبکه XBox Live یا PlayStation Network عرضه شده و به قیمت 4.99 دلار یا 400 امتیاز مایکروسافت قابل خریداری است.
بازی مشهور فیفا10 امسال فروشی بیش از 4.5 میلیون نسخه داشت که این رقم نسبت به فروش سال قبل، 26% بیشتر بود. گفتنی است تاکنون، فیفا10 پرفروش ترین بازی سال 2009 لقب گرفته است.
![]()
Last edited by MHSou; 06-12-2009 at 15:25. دليل: 4FUN!!!
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين مقدار فروش شامل ليران نميشه ها ....
من اصل اين بازي رو خريدم 180 درهم در امارات . با نسخه ى موجودش در ايران فرق ميكنه ...
سلام؛
دوست عزیز، سری Ultimate Team که امسال سال دوم عرضشه هیچگاه به فروشگاه ها راه نیافته و فقط در شبکه های XBL و PSN حالت قبل دانلود رو داره. باز هم تأکید می کنم: این خبر از سایت رسمی فیفا 10 برداشته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)