همیشه بالا سره بازیکنا شماره بوده
همیشه بالا سره بازیکنا شماره بوده
کسی به من میگه خبر های تازه رو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم امروز قرار هست آدام اخرین پلی تست انجام بده؟یا بازی کرده میخواد امروز گزارش را منتشر کنه!
من پس ترجيح مي دم
یک خبر جالب از سایت pesfan :
قراره فردا دموی بازی منتشر بشه .
شرکت کونامی امروز اعلام کرد نسخه ای قابل اجرا از دموی بازی در تاریخ 17 سپتامبر برای کنسولهای xbox 360 , ps3 و pc منتشر خواهد شد . در این نسخه کاربران میتوانند تیمهای Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German را برای بازی انتخاب نمایند . همچنین امکان اجرای بازی در مقابل کامپیوتر و همینطور human در حالت 5 دقیقه ای وجود دارد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : از دیشب اینترنت من دچار اختلال شده دوستان مشهدی که مشترک صبا نت هستین , این وضعیت برای شما هم اتفاق افتاده ؟
Last edited by 4039; 16-09-2009 at 13:10.
دمو بازی هم 17 sebtember مياد
ممنون حسین جان.
اطلاعاتی در مورد این دمو هست؟؟؟ مثلا چندتا تیم در بازی وجود دارند؟؟؟؟
و چند درصد از کدها در بازی هست؟
ادام دقیقا کی بازی رو تست میکنه؟
پست بالا رو ویرایش کردم . این خبر رو سایت pesfan اعلام کرده وگرنه جرات انعکاسشو توی تاپیک نداشتم .
ایول دمو. دیگه این دمو همه چیو بین فیفا 10 و PES 2010 مشخص میکنه. امیدوارم که فقط حجمش زیاد نباشه ! راستی حجم دموی PES 2009 چقدر بود ؟
17 سپتامبر یعنی 12 ساعت دیگه...البته حسین به این مطلب اشاره کرد دیگه... واقعا یعنی فردا همین موقع لینک دانلود بازی منتشر میشه؟ خیلی جالبه و خیلی غافلگیر کننده قرار بود 1 مهر بیاد خیلی عالی شد یعنی اگه بشه فردا با وایرلس دانلود کرد و شنبه هم تعطیل باشه 3 روز پشت سر هم می تونیم حال اساسی کنیم
البته این رو نباید فراموش کنی چیزی که شما از فیفا دیدی دمو کارنتش بود ملاک نکستش هست چون از همین الانم مبرهن هست که دموی فیفا 10 PC جلوی دمو PES 2010 هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اصلا نیاز نیست منتظر دیدن دمو PES باشیم دمو فیفا 10 کارنت از PES 2009 هم بدبخت تر هست چه برسه به PES 2010
Last edited by Spaniuly; 16-09-2009 at 13:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)