دوستمونم نگفت تاچش ربطی به amoled داره
میگه تاچ ساتیو داغونه و صفحه 8910 ameoled هست
ینی چی ؟ ینی 8910 هم تاچش بهتره هم نوع صفحه نمایشگرش
کلاً 8910 بهتره دیگه با کلمات بازی نکنید![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستمونم نگفت تاچش ربطی به amoled داره
میگه تاچ ساتیو داغونه و صفحه 8910 ameoled هست
ینی چی ؟ ینی 8910 هم تاچش بهتره هم نوع صفحه نمایشگرش
کلاً 8910 بهتره دیگه با کلمات بازی نکنید![]()
آها ! از اون نظر
الان متوجه شدم ! اون دوتا جمله جدا بود! آخه دوستمون همه جملات رو جدا نوشته بودن ولی این دوتا رو پشت سر هم !
![]()
بله حق با ایشون هست.
من اول یه سری چیزا گفتم که به نظر خودم برتری کل سامسونگ رو نسبت به سونی نشون می داد. بعد هم دو تا مورد گفتم که به نظرم برتری امنیا اچ دی رو نسبت به ساتیو با اون هیکل عظیمش نشون می داد.
farhoode خان این که هر چیزی کجا تولید می شه و تکنولوژیش مال کجاس چه ربطی داره؟
تازه من شایعاتی راجع به این که تراشه های سامسونگ توی اسرائیل تولید می شه شنیده بودم.( باور نکردم. اخه از کی تا حالا اسرائیل صنعتی شده؟ ) اما این که سونی تکنولوژیشو از امریکا می گیره رو نشنیده بودم. می شه یه منبعی بیاری؟
حالا این که سونی چه تکنولوژی هایی داره و نداره مهم نیست، مهم اینه که از این تکنولوژی هایی که داره چیچیش به ما می رسه. فرض بگیریم تکنولوژی استفاده از صفحه ی amoled و تاچ خازنی رو داره، اگه توی گوشی هاش استفاده نکنه به چه درد ما می خوره؟
من هر چی توی گوشی های رده بالاش دیدم از نمایشگر های TFT اونم 65K رنگ استفاده کرده.
یه دونه گوشی که جدیدا زده و خیلی خیلی هم شبیه به امنیا اچ دی زده ( بگو سامسونگ تقلید می کنه.) باز هم با صفحه ی tft زده. باز حداقل خوبه که 16 ملیون رنگه. اما اینم تاچش مقاومتیه.
تازه این که می گی تنها هنر سامسونگ تقلیده ( حالا بگذریم که توی چندین مدل گوشی، لقب اولین گوشی دارای فلان قابلیت رو داره.) گیریم درست، این که اون کار تقلیدی رو با کیفیت بهتر و قیمت مناسب تر بفروشه هنر نیست؟
من چند وقتیه کار درست حسابی از سونی اریکسون ندیدم. به شخصه فکر می کنم الان تنهای گوشیش که ارزش خریدن داره و هنوز نیومده x10 هست.
من تقریبا هر جا می رسم این رو می گم، از نظر من طرفداری از یه مارک تجاری کار احمقانه ایه. چون اونا دارن خودشون رو می کشن تا با جلب رضایت ما، خودشون سود ببرن. هیچ کدومشون عاشق چشم و ابرومون نیستن.
برای همین من طرفدار هیچ مارکی نسیتم. ( اگر چندین صفحه قبل همین تاپیک رو ببینین داشتم از سونی اریکسون و همین گوشی ساتیوش طرفداری می کردم چون احساس کردم دارن حق کشی می کنن.)
الان به نظرم سامسونگ خوب می اد. هم امار و ارقام این طور نشون می ده و هم تجربه ی شخصی. اگه چند وقت دیگه بد کار کنه مسلما دیگه ازش خرید نمی کنم. اما باز هم این دلیل نمی شه که اجناس دوران طلاییش به نظرم بد بیاد.
شما قبلا با گوشی های سونی اریکسون کار کرده بودی، منم همین طور. واقعا خوب بودن. اما الان من گوشی ای نمی بینم که خیلی نسبت به قیمتش ارزشمند باشه.
با سامسونگ هم قدیما کار می کردم. به نظرم اشغال می اومد. اما الان به نظرم گوشی های خیلی خوبی تولید می کنه. ( همین امسال توی انتخاب بهترین موبال سال، سامسونگ دو تا گوشی داشت توی لیست نامزد ها. که اولین باره دو تا گوشی از یه شرکت کاندید می شن. سونی اریکسون اصلا توی کاندیدا نبود.)
حالا اون دوستی که سوال داشت می تونه پیش خودش فکر کنه که حاضره یه پول زیادی برای تکنولوژی های با اصل نسب سونی اریکسون بده، که تازه نتونه از این تککنولوژی ها استفاده کنه ( چون گویا با این که سونی اریکسون از این تکنولوژی ها داره دلش نمی خواد صاحبان گوشی هاش ازش استفاده کنن.) یا این که حاضره یه هزینه ی معقول تری بده برای یه سری از قابلیت ها که می تونه ازشون استفاده کنه.
پ.ن. دوستی که همون اول این سوالات رو راه انداخت، نری امنیا اچ دی بخری، بعد بدت بیاد بندازی گردن من. من فقط تجربیاتم رو گفتم، شاید شما یه مدل دیگه اینا رو تجربه کنی. یکمکی تحقیق کن.
پ.ن.2 Real Madrid C.F عزیز من قیمت جدیدا ندارم وگرنه می گفتم.
بابا بی خیال این پست های فرهوده بشین
همیشه عادتشه ساز مخالف میزنه
برین تاپیک ساتیو پست های 1ماه پیشش رو ببنید رفته بود تو کلوپ سونی اریکسون
میگفت سونی اریکسون بدرد نمیخوره
حالا اومده اینجا.....
بنده پیش تر کارمند کارخانجات مخابراتی ایران(کما) که قبلا زیر نظر زیمنس بوده کار ما مونتاژ دکل های مخابراتی BTS بود
عرض میکنم که بیشتر تراشه های سامسونگ در شهر حیفا اسراییل در شرکت متاش اسراییل طراحی میشن
حتی LED های سامسونگ
دلیل اینکه میگم سونی در بخش موبایل خوب کار نکرده اینست که ژاپنی ها و رییس بخش سونی روی پروژه های عظیم کار می کنند شرکت بزرگی مثل سونی خیلی کم میاد وقتشو پای موبایل بذاره
اگر یادت باشه یه زمانی سونی اریکسون میخواست گوشی موبایل با طرح براویای سونی رو طراحی کنه
ولی دید بهتره این تکولوزی رو هم چنان در انحصار تلویزیون هاش قرار بده شاید بدلیل سیاست خاص سونی
الان هم اگر سونی یک LED بیرون بده و سامسونگ هم یک LED سونی برنده خواهد بود
Last edited by farhooode; 04-02-2010 at 22:37.
ساز رو که خودش گفته میزنه ...بابا بی خیال این پست های فرهوده بشین
همیشه عادتشه ساز مخالف میزنه
برین تاپیک ساتیو پست های 1ماه پیشش رو ببنید رفته بود تو کلوپ سونی اریکسون
میگفت سونی اریکسون بدرد نمیخوره
حالا اومده اینجا.....
واسشون سازهای سنتی و البته طبیعی هم میزدی؟بنده پیش تر کارمند کارخانجات مخابراتی ایران(کما) که قبلا زیر نظر زیمنس بوده کار ما مونتاژ دکل های مخابراتی BTS بود
مدیران نمیخوان یه فکر بکنن؟![]()
با اجازه علمای سامسونگی !
بنده به عنوان کسی که هم 8910 داشته و هم ساتیو عرض می کنم که کیفیت تاچ ساتیو عمرا" به پای 8910 نمی رسه و نباید هم برسه. چون خازنی نیست. کلا" وقتی دوتا گوشی رو دست می گیری و به صفحه هاش نگاه می کنی ناخودآگاه ساتیو رو می گذاری کنار.چه برسه به اینکه بخوای با تاچشون کار کنی![]()
سلام دوستان
من یه ویدیوی ده دقیقه ایی از این گوشی رو دانلود کردم . طرف با بیشتر قسمتهای گوشی کار کرد و نشون داد که چه کاربردی و داره و خلاصه باقی قضایا.منتها من هر چی دقت کردم دیدم که سرعت پاسخ دهی گوشی خیلی پایینه و اینکه طراحی همچین تو ذوق آدم میزنه (خیلی یوقور موقوره به خصوص که مثل گوشیهای نوکیا برداشته روی قاب رو یه حالت استیل مانند هم به کار برده) به نظر من ارزش این قیمتی که الان به فروش میره رو نداره ، همین استار از این مدلاش بهتره
![]()
خوب احتمالا این نوشته ی من چون اخرین پست این صفحه است دیگه دیده نشه.
اما درست متوجه حرفت نشدم، منظورت اینه که منبعت خودتی، چون می گی توی مخابرات کار کردی؟
اما به هر حال، همون طوری که گفتم، هر چقدر هم تکنولوژیش بالا باشه، باید ببینیم چیش به ما می رسه.
این که سونی اریکسون توانایش از همه بالاتره و قدرتمنده و قادر مطلق دنیای دیجیتال، فرضا قبول، اما باز هم این که از این قدرتش چیزی به ما نرسه می شه نتیجه گرفت سامسونگ بهتره.
من هم بهتر می دونم این گفتمان رو دیگه ادامه ندیم. چون باز هم حرف های عجیب دیدم توی نوشتتون:
این یکی عجیب تر از اونی بود که توی پست اولم گفتم.دلیل اینکه میگم سونی در بخش موبایل خوب کار نکرده اینست که ژاپنی ها و رییس بخش سونی روی پروژه های عظیم کار می کنند شرکت بزرگی مثل سونی خیلی کم میاد وقتشو پای موبایل بذاره
درسته .. با فرهوده موافقم ... شرکت های بزرگ وقتشون رو صرف چیز های بزرگ میکنن .. مثل جرثقیل .. 10 تن ... یا ال سی دی های غو لپیکر شهری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)