اونوقت ببینم در این حالت ایا سخت افزارهایی که باهاشون مشکل داریم هم حل میشه مشکلش؟
اونوقت ببینم در این حالت ایا سخت افزارهایی که باهاشون مشکل داریم هم حل میشه مشکلش؟
با نصب ویندوز XP مجازی ، در واقع شما همون ویندوز 7 رو دارید که توش XP نصب شده و برنامه ها در همون 7 اجرا می شوند.
در مورد سخت افزار ها راستش دقیقا نمی دونم.
دوستان میشه چیزی رو که حذف کردی دوباره برگردونی؟
البته بک آپ نگرفتم
سلام من یک مشکلی دارم تو ویندوز 7 چرا vitural memory به ram اضافه نمی شه در حالیکه تو xpتو taskmanager رو memory اضافه میشه ؟
بله, شما با نرم افزارهای مختلف که مخصوص همین کار یعنی "ریکاور" کردن هستن میتونید استفاده کنید.
که نمونه های معروفش هم
Active Undelete
Recovery my files
و.... هستش.
خوش باشید♥
توی Windows7 Ultimate N چندتا مشکل دارم:
- تگ و سایر مشخصات فایلهای MP3 در حالت Details نمایش داده نمیشه
- تصاویر ویدئویی در JetAudio و سایر پلیرها به صورت شطرنجی هست
- و سوالی که پرسیدم ولی جوابی نگرفتم: چه جوری یه برنامه رو به عنوان برنامه معتبر معرفی کنم که نیاز به تایید UAC نباشه؟
با سپاس.
بالاخره ما هم 7 نصب کردیم
با توجه به عکس زیر ویندوزم قانونی شده؟
و این که الان فیلم میزارم (فیلم های دانلودی دایویکس avi ) میزارم ویر نویس فارسیشونو چرت و پرت نشون میده یادمه تو اکسپی 2 تا جای تیک بود تو قسمتی که کیبورد فارسی اضافه می کردیم اونارو می زدیم بعد سی دی ویندوز رو می خاست که می زاشتیم تو دی وی دی رام بعد چند تا فایل رو کپی م یکرد درست می شد ولی الان اون 2 تا تیک اصلا نیست؟!!!
---------
و این که ساده ترین روش تشخیص نسخه ی نهایی چی؟
Last edited by starn; 14-11-2009 at 22:22.
با سلام چند تا سوال داشتم ممنون یشم جواب بدین
این وینذدور از ویستا بهتره؟ گرافیکی و سرعت و امنیت کدوم بهتره؟
برای نصب به چه سخت افزاری نیازه؟
معایب اصلی این ویندور چیه؟
با تشکر از همه عزیزان
سلام
100% همینطورهاین وینذدور از ویستا بهتره؟
ویندوز 7 از همه لحاظگرافیکی و سرعت و امنیت کدوم بهتره؟
حداقل سیستم موردنیاز برای اجرای ویندوز ۷ شامل سختافزارهای زیر میشود:برای نصب به چه سخت افزاری نیازه؟
پردازندهٔ ۱ گیگاهرتزی یا سریعتر (برای سیستمهای ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی - اگر نمیدونید پردازندهٔ شما ۳۲ یا ۶۴ بیتی است، نگران نباشید، کامپیوتر شما ۳۲ بیتی است)، یک گیگابایت رم (برای ۳۲ بیتی) و دو گیگابایت رم (برای ۶۴ بیتی)، ۱۶ گیگابایت فضای خالی (برای ۳۲ بیتی) و ۲۰ گیگابایت (برای ۶۴ بیتی) و کارتهای گرافیکی سازگار با DirectX نسخهٔ ۹.
شرکت ردموند در این زمینه تاکید کرد که سختافزارهای اعلامشدهٔ بالا فقط حداقل سختافزار موردنیاز سیستم است و اگر میخواهید بازده بیشتری داشته باشید، باید سختافزارهایی قویتر از فهرست بالا تهیه کنید.
اگر میخواهید کارهای سنگین و پر پردازشی را با ویندوزتان انجام دهید، میتوانید از شنیدن این خبر خوشحال باشید که ویندوز ۷ برخلاف ویندوزهای قبلی، از تکنولوژیهای جدید مثل پردازندههای چندهستهای، دیسکهای جامد (SSD)، کارتهای گرافیکی بسیار قوی و بیش از ۴ گیگابایت رم به خوبی پشتیبانی میکند.
1-عدم نصب برخی نرم افزارهامعایب اصلی این ویندور چیه؟
2-عدم نصب شدن درایور های سیستم (قدیمی)
3-...
دوستان من یک کانکشن ساختم حالا می خوام پاکش کنم از کدوم بخش باید برم پاکش کنم هر کاری کردم نشد
زیرنویس های فارسی فیلم ها (فیلم های دانلودی ) و برنامه هایی که فارسی رو ساپورت می کنن رو ویندوز مثل عکس زیر نشون می ده چی کار کنم درست شه؟
اگه می شه لطف کنید سوالت زیر هم جواب بدید
-------------------بالاخره ما هم 7 نصب کردیم
با توجه به عکس زیر ویندوزم قانونی شده؟
و این که الان فیلم میزارم (فیلم های دانلودی دایویکس avi ) میزارم ویر نویس فارسیشونو چرت و پرت نشون میده یادمه تو اکسپی 2 تا جای تیک بود تو قسمتی که کیبورد فارسی اضافه می کردیم اونارو می زدیم بعد سی دی ویندوز رو می خاست که می زاشتیم تو دی وی دی رام بعد چند تا فایل رو کپی م یکرد درست می شد ولی الان اون 2 تا تیک اصلا نیست؟!!!
---------
و این که ساده ترین روش تشخیص نسخه ی نهایی چی؟
یک سوا هم داشتم من وقتی سیستم رو روشن می کنم تایم گرفتم 1 دقیقه طول می کشه وینوز بالا بیاد (یعنی از زمان فشار دادن دکمه ی پاور روی کیس تا بالا اومد ویندوز) (توش اون صفحه ی welcome ) به نظرم یکم زیاد مکث می کنه
سیستمم
cpu:amd 4200 2x
ram:2gig
vga:9600gso
عادی یا مشکلی هست؟ (راه حلش چی؟)
Last edited by starn; 15-11-2009 at 01:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)