اره راست میگی اشتب شده بود ببخشید اینم عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره راست میگی اشتب شده بود ببخشید اینم عکس:
اقا من دیال اپ دارم نمیتونم پست اول رو نگاه کنم اگه میشه یه کمکی به ما کنید
دوست عزیز سیوها اصلا تو اون مسیر نیست تی این مسیر هست:فكر نكنم بايد از اول شروع كني چون اگه از اين مسير سيو رو برنداري فكر نكنم جاي ديگه بتوني گير بياري اگه هم بشه من اطلاعاي ندارم ولي شا مي بايستي قبل پاك كردن سيوت رو از اين مسير برداري
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
من دارم سیو کامل بازی رو ولی من فعلا نمیتونم براتون Upload کنم.save ش رو کسی داره تا 30% که بتونم ادامشو بازی کنم؟
موفق باشی
ببخشید مشکل از کجاست؟
![]()
آقای کریسر عزیز من سیو 37 درصد بازی رو دارم ولی بعد از ریختن اون توی لودگیم که میرم هستش ولی اجرا نمیشه میگه هارد رو دوباره چک کن ممکنه از تاریخ باشه چون تاریخ نصب و سیوهای خودم 2009 ولی سیو 37 درصدی که دانلود کردم 2008 است من تو مرحله مانی موندم سیو بازی از این مرحله به بعد رو میخوام
نه فكر نمي كنم به تاريخ ربط داشته باشه فرقي نمي كنه شما سيستم عاملت XP هست يا ويستا؟
سيستم رو ريستارت كن و اجرا كن بازي رو اگه بازم نشد دوباري بازي رو نصب كن اول كامل از نصب درار دوباره نصب كن
Last edited by Spaniuly; 07-05-2009 at 23:04.
سلام.
فكر كنم خيلي ها مثل من توي لود و سيو بازي مشكل داشته باشن.مثلا خودم سيوهامو برداشتم ويندوز عوض كردم و وقتي سيوهارم جايگزين كردم مينوشت:
loading failed.please check your data on your hard drive.
ولي بعدش فهميدم كه علاوه بر سيوها بايد xlive رو هم بر ميداشتم كه من بر نداشته بودم.
بعد از كلي گشت وگذار توي سايتهاي مختلف راهشو پيدا كردم كه چجوري سيو هارو بدون xlive جايگزين كنم.
اول بايد پچ 1.0.3 رو نصب کنیداز اينجا ميتونيد دانلود كنيد.
بعد بايد كرك مخصوص به اين پچ رو كه مال razor 1191 رو بريزيد اون رو هم از اينجا يگيريد.
خالا براي از كار انداختن xlive و rockstar games social club بايد اين فايل رو داخل پوشه اصلي بازي كپي كنيد.اين رو هم از اينجا بگيريد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد سيوهارو ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبريزيد تويو به راختي بازي رو اجرا كنيد.در ضمن ديگه براي اجراي بازي به SOCIAL CLUB احتياجي نداريد و با كليك روي آيكن بازي به راحتي اجرا ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي داييم هم كه 40 رو ز پيش فوت شد اگه خاستيد يه فاتحه بفرستيد.ممنون.
سلام دوستان.
میشه با دسته در gta iv بازی کرد یا نه؟
اگه میشه چطوری؟
من از دسته های معمولی شک دار استفاده می کنم. ( محصول شرکت product)
اگه کسی میدونه یه کمکی به من بده !!!![]()
سلام ببخشید من تو این بازی پچ ورژن 1.2 رو نصب کردم ولی بد تر مشکلات ایجاد کرده تا مشکلات رو حل کنه
مثلا تو همون مراحل ابتدایی تو مرحله ای که نیکو سوار مترو مشیه و ماشین رو میدزده و باید به کاواش ببره
تو نقشه مستقیما گاراژ رو نشون میده که درش هم بسته است
و تو مراحل جلوتر مشت و چاقو نمیزنه و با کامپیوتر کار نمیکنه
لطفا اگه ورژن پچ قدیمیه جدیدتراش رو واسم تو یه پست بزارید
دوستان ما با این مشکل فریم فریم شدن یا تکه تکه شدن تصاویر و حرکت ها چه کنیم.؟اینم بنچ مارک
Statistics
Average FPS: 10.82
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 88%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Low
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)