تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 334 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مدت‌هاست که مطالب خوب بچه‌ها در مورد تیبا رو دارم می‌خونم. حیفه که چند روزه اینجا سوت و کور شده. کاش دوباره بیان و از تجربیاتشون بگن.

2. این کاربر از mok1410 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون میخوام دوباره بیایین اینجا حیفه این تایپیک این طورسوت وکورباشه .
    دوتا ازنقاشان اتومبیل به من گفتند ماشینت ازقسمت دوتادرب سمت راننده رنگ داره هنوز یک ماه میشه تحویل گرفتم رنگش هم سفیده گفتند بروکارشناسی رنگ به نظرتون چقدراین حرف نقاشها میتونه صحت داشته باشه؟

در آغاز فعالیت TIBA-Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

11

دوستان سلام

مدتی بود که این تاپیک رو بخاطر مطالب مفیدی که بچه ها توش میذاشتن دنبال میکردم
    منم تا یکی دو هفته دیگه ماشینم میاد دستم
    یه تیبای مشکی متالیک
    میدونم که وقتی ماشینو بگیرم باید یه تغییراتی توش بدم ولی برای این کار به مشورت همتون نیاز دارم
    پس لطفا" کسانی که با این تاپیک قهر کردن برگردن
    باشه؟؟؟
    منتظرما!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی تونست صدای جیر جیره فرمون رو درست کنه؟راحت بسته نسدن در صندوق عقب چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان بويژه جناب نويد .من به نوبه خودم از شما توقع سينه صدري بيشتري داشتم درپاسخ به ورود بعضي دوستان كه ممكن است بعضي اظهارنظرهاي مختلفي داشتندكه گاهاًكه ما تيباداريم والان 1205كيلومترباهاش رفتم تعجب كرديم اما توقع ماازشما خيلي خيلي بيشتربود اميدوارم با نظارتي كه مديران انجمن داشتند ديگرفروم به روال قبلش برگرده .باوركنيد من حتماًچند بار به سايت سرميزدم وبااين وضع فعلي خيلي ناراحتم چون واقعاًخيلي چيزا ازتواين فروم ياد گرفتم ازهمه تشكرچه مخالف چه موافق تيبا.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

امروز زنگ زدم نمايندگي براسرويس اوليه .مسئول ژذيرش گفت ازكيلومتر4000به بعد بياريد ،گفتم تودفترچش نوشته 800تا 1500گفت اشكال نداره شماباتوجه به بخشنامه جديداز 4000تا5000بياريد .يه مسئله اي كه الان دارم اينه نمويدونم موقعي چند ساعت خاموشه (از 5يا 6ساعت بيشتر )بادو استارت روشن ميشه دوستان اگه تجربه دارن ممنون ميشم .
    سلام دوست عریز امیدوارم مشکل ماشینتون حل شده باشه قبلا" ال90داشتم توی اتوبان قم بنزین سوپر زدم تا آخرین قطره بنزین تو باک همین مشکل رو داشت ولی بعدا" و با یکی دو باز سوختگیری مجدد حل شد

7. این کاربر از hsnklvnd58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عریز امیدوارم مشکل ماشینتون حل شده باشه قبلا" ال90داشتم توی اتوبان قم بنزین سوپر زدم تا آخرین قطره بنزین تو باک همین مشکل رو داشت ولی بعدا" و با یکی دو باز سوختگیری مجدد حل شد

من فکر می کنم مشکل از باطریه ماشینه که بعد از چند ساعت خاموش بودن افت ولتاژ پیدا می کنه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرمنده من این سوال رو جای دیگه پرسیدم اما جواب درستی نگرفتم چون عجله ای هست اینجام می پرسم

دوستان عزیزم من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم راستش چندتا سوال داشتم که یه جورایی به لاستیک و رینگ مربوط می شه.
    من معایب لاسیک پهن رو خوب می دونم و در واقع این ماشین 6ومین ماشینی هست که می خرم. برای این ماشین دنبال رینگ و لاستیکی هستم که یک: فضارو کاملا پر کنه دوم اینکه پهناش به صورتی باشه که ار پهنای ماشین بیشتر باشه و بزنه بیرون . من خودم 14 65 205 رو مد نظر دارم.

آبا رینگ اسپورت کارخونه ای ریو بهش می خوره؟ اصولا چه رینگی بهش می خوره

با توجه به رینگ لاستیک انتخابی میزان ارتفاع زدن رو چفدر تایین می کنید در حالتی که کمترین باشه اما برخوردم پیش نیاد و اینکه چه فنری بهش می خوره

ببخشبن خیلی زیاد شد
    اگه میشه نظرتون رو بگید که چه رنگی بگیرم (با عرض ببخشید اگه خلاف مقرراته)
    نقره ای خوبه؟ من هرچی گشتم تصاویر کاملی از تیبا ندیدم در رنگ های مختلف. من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم خواستم ببینم کدوم رنگش قشنگتر و شیکتره. من مشکی رو برای ماشین دوست دارم اما تیبا رو تو 3 رنگ سفید نقره ای و نوک مدادی دیدم
    بین مشکی و نقره ای موندم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون میخوام دوباره بیایین اینجا حیفه این تایپیک این طورسوت وکورباشه .
    دوتا ازنقاشان اتومبیل به من گفتند ماشینت ازقسمت دوتادرب سمت راننده رنگ داره هنوز یک ماه میشه تحویل گرفتم رنگش هم سفیده گفتند بروکارشناسی رنگ به نظرتون چقدراین حرف نقاشها میتونه صحت داشته باشه؟
    مسلما نقاش ها خیلی راحت میتونن بفهمن ماشین رنگ شدگی داره یا نه
    به هر حال
    اگه بتونه داشته باشه میتونیم از قلم های تست رنگ استفاده کنین
    خیلی این موضوع پیش میاد که ماشین رو توی نمایندگی یا خود سایپا میمالنش اینور و اونور بعد درستش میکنن میفروشن به مشتری ......
    حتما پیگیر باشین

11. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت TIBA-Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

10 سوال

سلام به همگی

اگه خبر داشته باشین چند وقتی هست که تو نمایندگی های سایپا فروش فوری تیبا مدل SX با شرایط خاص شروع شده...
    میخواستم بدونم آیا کسی خبر داره که الان مدل EX فروش داره یا نه!؟ و اگه آره ، شرایط فروشش چطوریه؟

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان.دیروز تو بزرگراه تبریز 180تا اومدم با تیبا.ازش فیلم گرفتم
    اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در راه برگشت با 405 در افتادم.تو سرعت 180 تا 405 کاملا جاموندم.نمیدونم ترسیده بود یا نه.ولی کاملا جاموند

داش برای من جالبه ماشین چطور با دور موتور 4.5 به این سرعت رسیده!!!!!

من 120 تا برم میره 3.5!

کلا ماشین شما فکر کنم فرق داره! اون از جریان سمند.. اینم از این! ....

احتمالا تو خط تولید موتور زانتیا اشتباهی روش انداخته شده

14. این کاربر از free_rockboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •