ولي مشكل دوستان بايد از جاي ديگه مورد بحث قرار بگيره. چون كارت گرافيك من چيز دندون گيري نيست ولي با High Detail از اول تا آخر رفتم.
تنها كاري كه كردم بازي رو نصب كردم و قبل از اينكه وارد بازي بشم ، patch بازي هم نصب كردم. همين.
ولي مشكل دوستان بايد از جاي ديگه مورد بحث قرار بگيره. چون كارت گرافيك من چيز دندون گيري نيست ولي با High Detail از اول تا آخر رفتم.
تنها كاري كه كردم بازي رو نصب كردم و قبل از اينكه وارد بازي بشم ، patch بازي هم نصب كردم. همين.
یه سواله کوچیک:
چرا تا چند تا تیر میزنم یهو میخوابه رو زمین؟
نمیشه درستش کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با گرافیک 7300 gt رم 2 گیگ همه مراحل رو تقریبا به راحتی رفتم هیچ جایی هم هنگ نکرد
توی تنظیمات بازی فقط vsync رو off کردم
دیگه از کارت من که ضعیفتر وجود نداره
با سلام به دوستان عزیز:
یکی از نقاط ضعف بازی از نظرم شیوه ی بسیار تند و سریع توی روایت داستانش هست
منکه خیلی از قسمتهای بازی رو نفهمیدم که اصلا برای چی به فلان جا اومدیم و قرار بوده چکار کنیم
خواهش من از دوستان اینه که اگه کسی هست که بازی رو تمام کرده و داستان اون رو متوجه شده برای تک تک مراحل بنویسه که داستان از چه قرار هست و هدف از انجام اون مرحله چه بوده
مطمئنا بقیه دوستان هم از این بابت خیلی متشکر خواهند بود
![]()
داستان در آدرس زیر عنوان شده ولی نه به صورت مرحله به مرحله. بلکه به صورت بخش (ACT) به بخشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله...من هم موافقم....فکرشو کنین اسم مرحلش باشه No Iranian!!!
من همون روسی هاشو نکشتم توی بازی چه برسه به اینکه ایرانی هم باشن!
فکر کنم این مرحله رو عمدا برای اون دسته از افراد ساختن که سادیسم دارن!!تا کلی از انجامش لذت ببرن
خیلی مسخرس!...آخه هرکی اون پیغام قبل شروع مرحله رو ببینه کنجکاو میشه که بازیش کنه ببینه چجوریه مگه
فکر نکنم حتی یک نفر هم باشه که اون مرحله رو بازی نکرده باشه.....چون خود مراحل بازی به اندازه کافی کم هستش
راستی یه سوال....من اون مرحله No Russian رو تا آخر رفتم ولی به هیچکدوم از مردم بیگناه تیر اندازی نکردم
آخرش هم منو !! Martikeov کشت....میگم شماها رو هم کشت یا فهمید که من هیچکسو نکشتم؟!![]()
Last edited by underworld; 09-12-2009 at 00:12.
اقا جان من با hardened به سختي تونستم تمومش كنم ولي الان كه دارم با veteran بازي ميكنم رفته رو اعصابم
كسي ترينري چيزي نداره بده؟
اره ماها رم كشت اون كه اصلا تو رو كنترل نميكنه
اخر اين مرحله بايد بميري
کسی تا حالا شده اون 3 مرحله اخر رو روی 3 ستاره بره(خداییش بدون ترینر)من که خودمو کشتم نشد.
با تشکر از Havas_1980 عزیز
ولی من متوجه نشدم که سپ و پرایس چیکار کرده بودن که Most Wanted یا همون تحت تعقیب شدن
دوستان کسی هست علت رو بدونه؟
سلام دوستان بچه ها من چند مذحله رد كردم اصلا هم مشكلي نداشتم حالا وقتي داره لود مي كنه نمي دونم مرحله چنده ولي دمو لودش يه زير دريايي رو نشون ميده ولي بدبختانه تا مي خواد بره تو مرحله ارور (((ريد ديسك ارور))) مي ده حالا چه خاكي بايد تو سرم كنم همه چي كامپيوترمم بالاس يعني خوبه تورو خدا اگه كسي اين مشكلو داشته و حل شده منم كمك كنه
مرسي دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)